Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

  1. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אני אתחיל. בעיקרון, אני שופט מאמנים לא לפי קריטריון אוניברסלי אלא כפונקציה של מספר גורמים: ציפיות, כמות הזמן שניתנה לו להוכיל את עצמו \ לשנות את דרכיו, פילוסופייה, ניהול משחק, סגל שחקנים שפנוי לרשותו, ומי הקורטרבאק.

    המאמנים הבאים לטעמי נמצאים איפושהוא בציר של "צריכים להיות מפוטרים מייד" ו"מגיע להם הרבה יותר ביקורת ממה שהם מקבלים כי הם נכשלים באספקטים מסויימים על בסיס קבוע": קוביאק, מייק מקארת',ג'ים שוורץ, ג'ייסון גארת, רקס ראיין, ג'ון פוקס, מרווין לואיס, רון ריברה, מייק סמית'*.

    לטעמי המאמן הכי גרוע בליגה כרגע, ביי פאר, הוא ג'ייסון גארת'. אני צפיתי ב 80%> מהמשחקים של דאלאס מאז 2009. אני יודע שאנשים אוהבים לשנוא את טוני רומו כי הוא הדמות שאנשים הכי אוהבים לשנוא בליגה וit is what it is. אבל ג'ייסון גארת הוא המקור של כל החולי בהתקפה של הקאובויז. לטוני רומו מעולם לא היה OC אחר בכל הקריירה שלו והעובדה שאנשים אפילו לא מעלים על דעתם שג'ייסון גארת אחראי במידה גבוהה מאוד לכשלונות החוזרים ונשנים של הקבוצה באותם סיטואציות היא מדהימה בעיני. הוא פליי קולר מזעזע, לא מכיר את המושג adjustments, היכולת שלו לנהל שעון היא אולי הגרועה בליגה וההתקפה של דאלאס היא אולי הכי לא ממשומעת בליגה. כמות האופסיידס שלהם מדהימה. והדבר שהכי מטריד אותי: לגארת יש שטיק שהוא מתעקש to snap the ball כשיש 0-4 שניות על השעון. משחק הכי לאט שאפשר, בכדי לקצר את אורך המשחק. מה הבעיה? טוני רומו הוא אחד מהקיוביז הכי טובים בליגה בנו האדל. העובדה שדאלאס משחק טוב יותב כשהם בפיגור היא לא מקרית - נגד נגד ניו אורלינס, ג'איינטס, וושינגטון, הקבוצה עברה לשחק מהר בפיגור וההתקפה נראתה פנטסטית. הם פשוט לא עושים את זה במצב רגיל והג'ינג'י המפגר פונה לנו האדל רק בפיגור. אה כן, ושני האחים שלו הם שניים מהאנשים האחרים עם הכי הרבה כוח והשפעה בצד ההתקפי יחד איתו ואף אחד לא מעז לתת לו ביקורת. אין פלא שדברים נראים כמו שהם נראים. תרשמו את זה: דאלאס בחיים לא תזכה בשום דבר או תגיע לשום מקום עם הטרול הזה כמאמן. אני כל כך מקווה שג'ונס יעיף אותו לעזעזל. לא אכפת לי גם מי יחליפו. לא נראה לי שיש מאמן שיכול לגרום יותר נזק לקבוצה הזו

    הקטגוריה הבאה: קוביאק, מרווין לואיס. מאמנים שלא מצליחים להגיע להישיגם במשך שנים. המטרה של רוב הקבוצות בליגה, היא להפוך להיות קבוצה תחרותית שיכולה לזכות בתואר. זה די סביר שבהינתן X מספר של שנים, אם מאמן נכשל להגיע להשיג משמעותי בפלייאוף זה סימן שהוא לא הצליח בעבודתו. מרווין לואיס וגארי קוביאק נמצאים בקבוצותיהם משהו כמו 10 ו6 שנים בהתאמה. לואיס מעולם לא ניצח משחק פלייאוף ושתי הנצחונות היחידים של קוביאק הגיעו נגד הקבוצה של מרווין לואיס. לצד זה, לואיס ידוע כאחד המאמנים השמרנים ומנהלי השעון הכי נכים בליגה. הקבוצה שלו אף פעם לא הייתה רלוונטית ובכל 4 השנים בהם הוא הגיע לפלייאוף הם היו קבוצת ה"דרך אגב" ששכולם ידעו שאין לה סיכוי להגיע לאף מקום ובשלוש מהם זה קרה בגלל שפיטסבורג תפסה עונה חלשה והAFC ככלל היה די מזעזע. אין לו שום achievements כמאמן. מה הטעם לשמור אותו כמאמן? הוא הוכיח ב10 שנים מה התקרה שלו: קבוצה שמשחקת הגנה סבירה, נלחמת ואולי תגיע לפלייאוך בזכות 9-7 hard fought ותפסיד בWC. זה הכל.
    לגבי קוביאק, בערך אותו הסיפור. 6 שנים זה מספיק זמן. הוא הגיע לפלייאוף פעמיים, הובס פעמיים וניצח את סינסנטי פעמיים. הציפיות ביוסטון הם אליפות. הוא כשל להגיע אפילו לגמר הקונפרנס וב6 שנים אפילו לא היה קרוב למרות שיש לו סגל שחקנים מוכשר והגנה טובה. נראה לי שהגיע הזמן להפסיק לתת לו קרדיט ולתת למאמן אחר הזדמנות.

    את מייק סמית' שמתי בכוכבית. אם הוא היה מפסיק בסיאטל, לא נראה לי שהייתה לדימיטרוף ברירה אלא לפטר אותו. יש גבול לכמה פעמים אפשר להפסיד בפלייאוף ברצף עם הציפיות שיש באטלנטה. ואת האמת, רק בגלל העובדה שהאידיוט לא הלך על 2 נק' במצב של 26-7 היה מגיע לו להפסיד את המשחק. גם הוא מאמן שמרני שלא בדיוק blows people away עם קבלת ההחלטות שלו. אבל בגלל שהוא ניצח, הוא הרוויח עוד זמן של benefit of the doubt אז אני לא אזכיר אותו כאן.

    הבא בתור הוא רקס ראיין. אני חושב שרקס ראיין הוא מאמן פוטבול לא טוב שצריך להיות מועסק אך ורק כDC לא כי הוא "נכשל" בג'טס. הג'טס הם ארגון בזוי שלא זכו בתואר 4 עשורים. תחתיו הם הגיעו (בפוקס של הפוקסים, אבל עדיין) ל2 משחקי אליפות תוך 4 שנים. טכנית, זו הצלחה מדהימה עבור ארגון כל כך רקוב וחסר הצלחות. אבל, אני עדיין הייתי מפטר אותו. למה? כי הוא בז להתקפה, לא קורא את הכיוון אליו הליגה הלכה ועדיין חי בשנת 1968 ועל הפילוסופיה עליה הוא גדל עם אבא שלו. הוא shortsighted. אין לו חזון. הוא משוכנע שאפשר לזכות באליפות עם סגנון פוטבול שfor all intents and purposes נכחד ואין לו שום כוונה או יכולת להכיר בצרכים ההתקפיים של הקבוצה. הוא הוכיח את זה במשך מספיק זמן ואמר מספיק דברים כדי להצדיק את התפיסה שלי לגביו. הוא מאמן הגנתי מעולה. ההגנה סחבה את חבורת הכשלונות הזו ל6 נצחונות העונה, שזה 5 נצחונות יותר ממה שהגיע למארק סאנצ'ז. אבל לטעמי הוא לא דמות שצריכה לבנות קבוצה בשנת 2013.

    אני ארחיב על השער בהזדמנות אחרת. מצטער על החפירה. פשוט מאוד מעצבן אותי העובדה שאף אחד בתקשורת לא מעז לבקר מאמנים בזמן ששחקנים נשחטים על בסיס קבוע.
     
  2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    שון, הפסקה רגעית בבקשה ממנגל המאמנים שלך. זה תפס לי את העין:

    דבר איתי על חומר שחקנים. מה הולך שם? אני יודע רק שהלכה שם התפרקות טוטאלית ככל שהעונה התקדמה, אבל כמה באמת חומר השחקנים שלהם שווה? את ויק אני מכיר מן הסתם עוד הרבה לפני שידעתי בכלל מה זה פוטבול מסיבות מובנות - הוא עדיין שחקן שאפשר איכשהו לבנות סביבו משהו? או שפולס ימשיך את הקו מסיום העונה האחרונה? על מי בונים שם בכלל בעמדת ה-QB?

    פרט, נמק והסבר.
     
  3. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    אני חושב שהוא מתכוון שזה יקרה בגלל סגנון האימון של אותו מאמן ופחות בגלל הרוסטר, למרות שבנוגע לזה גם אני אשמח להסבר כי אין לי מושג על איזה מאמן מדובר ומה בדיוק עושה אותו מיוחד\חדשני.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/1/13
  4. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
  5. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://i48.tinypic.com/t56d05.Xxx
     
  6. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    חומר השחקנים שלהם הוא לא הבעיה. היכולת של השחקנים הללו, מיצוי הפוטנציאל שלהם והגישה הייתה קשורה למאמן. שחקנים quit on him כי הם ידעו שהוא עוזב בסיום העונה ולשחקנים לא היה אכפת. כמעט כל שחקן גדול הציג את היכולת הכי גרועה בקריירה שלהם. זה לא מקרי. נאמדי אסומואה לא שכח לשחק פוטבול. הוא פשוט לא שם זין ו\או לא שומש באופן נכון, אולי כי הDC במהלך חצי מהעונה היה האופנסיב ליין קואץ' כל הקריירה... בקיצור, האתגר של פילי הוא לא בהכרח להתחיל מאפס בגזרה חומר השחקנים (כמו הג'טס, למשל) אלא לגרום לחומר שחקנים קיים לשחק טוב יותר. אחרי הכל, אותם שחקנים, בגדול, הגיעו לפלייאוף שתי עונות קודם לכן. מחזור הדראפט אשתקד התברר כטוב, והבעלים מאוד אוהב את הGM האווי רוסמן שנחשב כטאלנט איבאלואייטור מצליח. אז זה די ניכר שהם יבנו דרך הדראפט ולא בהכרח דרך פרי אייג'נסי.

    מבחינה ספציפית:
    - האופנסיב ליין שלהם היה מזעזע כי 4/5 המתחילים גמרו את העונה תוך משהו כמו שבועיים אבל בגדול יש להם כמה ליינמנים לא רעים בכלל. עם צ'יפ קלי כמאמן (ליינמנים משחקים חלק קריטי בSCHEME שלו באורגון) אני מתאר לעצמי שזה יהיה איזור שהוא והאווי רוסמן (הGM) יכוונו אליו במיוחד בדראפט בכדי להוסיף DEPTH.
    - סקיל פליירז: מקוי והראנינג באק הרוקי שפרץ לקראת סיום העונה זה באקפילד פנטסטי. הם צריכים עוד רסיבר (בסלוט) אבל בגדול ג'קסון, אבאנט, מאקלין, וריילי קופר זו רביעייה לא רעה בכלל. לדעתי הם יבחרו TE בדראפט if only בגלל שקלי ובליצ'ק חולקים פילוסופיה והאחרון מאמין דגול ששכיום פוטבול מנצחים דרך האמצע וTE'S (לצד סלוט רסיברס) הם חלק משמעותי מההתקפה. ברנט סלק הוא בסדר, קליי הארבור חביב. אבל במחזור הזה יש כמה טייט אנדים מעולים שיהוו שדרוג ויוכלו לתת לקבוצה טאנדם לא רע בכלל.
    - הגנה: dumpster fire. תשכח את כל מה שראית מהחולייה הזו בשנתיים האחרונות. 100% אימון. בלאגן גדול מאוד התרחש מאחורי הקלעים. ריד קידם מאמן הOL לDC באחד מהמכלים ההזויים בהיסטוריה, מאמנים ירדו אחד על השני, ריד איבד שיטה לחלוטין, וההגנה נראתה בהתאם. אני לא אומר שיש להם חומר שחקנים מדהים, אבל הם בהחטל הרבה יותר טובים מהסטטיסטיקות שהם הציגו וגם שם לקלי יש אחלה נקודת התחלה. נאמדי, רודג'רס קרומארטי, עומק בDE'S. הם צריכים ליינבקר, DT וסייפטי בדחיפות, ופשוט להוציא יותר מהחומר הקיים.
    - קיקר: אחד הקיקרים הצעירים הטובים בליגה.

    - קורטראבק: שאלת מיליון הדולר. מה יהיה עם ויק? אף אחד לא יודע. מה שבטוח, חלק גדול מהכישלון של פילי העונה זה חוסר יציבות מתחת לסנטר. אין QB טוב = אין עונה טובה. נראה מה קלי יעשה. זה מחזור קורטרבאקים די נחות ולקלי יש זמן לבנות קבוצה, אז הוא או יבחר איזה קיובי בסיבוב מאוד מאוחר, ינסה לבנות מערכת סביבו וישחרר את ויק כדי לחסוך 17 מיליון דולר, או שהוא ימשיך עם פולס וויק וינסה לעבוד עם החומר הקיים בזמן שהוא בונה חלקים אחרים של הקבוצה ומחכה להזדמנות האידיאלית להשיג את הQB שהוא אוהב. לדעתי? וויק יכול להצליח במידה מסויימת תחת השיטה של קלי אבל אני לא הייתי בונה עליו. א' כל הוא לא מצליח להישאר בריא וזה הוכח ושנית, הוא פשוט לא מוסר מספיק טוב בניגוד למה שESPN ניסו להוכיח לנו לפני שנתיים. בניגוד לקאפ או ווילסון - מוסרים טובים שיכולים לקרוא הגנות ובמקרה יכולים לרוץ ברמה עולמית.

    קצת על קלי בנקודות:
    - הוא הצליח בכל מקום שבו הוא היה, ובמשך כל הקריירה שלו הוא perfected את החזון ההתקפי שלו שהוא: משחק מאוד מהיר, סופר נו האדל, אופנסיב ליינמנים עם זריזות, קורטרבאק שמהווה איום (דגש על איום) במשחק הריצה ופליימייקרז בהתקפה אחד אחד. הוא מאמן שהולך על 2 פוינט קונברשן אחרי הTD הראשון של הקבוצה שלו במשחק בכדי לגרום ליריבה לרדוף אחרי נקודות. הוא פרוגרסיבי. הוא שאפתן. והוא לא פוחד ללכת נגד conventional wisdom. לשם השוואה: הפאטס הם הקבוצה שמוציאה הכי הרבה מהלכים בליגה בהפרש עצום וsnaps the ball the fastest. אורגון של קלי שחררה את הכדור 4 שניות מהר יותר מהפאטס העונה. הם יהיו כיפים לצפייה, זה בטוח.

    - בניגוד לתפיסה שיש לאנשים, אורגון שלו הם קודם כל קבוצת מסירה. הקורטרבאק של אורגון הוא מוסר טוב והוא רץ רק 11% מהמהלכים העונה. מה שכן, הוא רץ מספיק טוב שהגנות צריכות להכיר בעובדה שהוא יכול לרוץ. השיטה שלו בנוייה על threat והאפשרות שהQB ירוץ. לכן, פולס לטעמי לא יעבוד. וויק גם לא פשוט כי הוא לא מוסר מספיק טוב, אם כי בפתרון לטווח קצר הוא יכול לעבוד אם רק כי יש לו זרוע, הוא רץ מהר וקלי can coach him up ואולי להוריד את כמות הטעויות שהוא מבצע.

    - אני לא יודע אם הוא מתכוון להביא את השיטה שלו אחד לאחד לNFL מייד. הוא מוח התקפי מבריק, יכול להיות שהוא יחכה עד שיש לו את הפרסונל להוציא לפועל את החזון שלו לפני שהוא ילך עם זה ב100% ועד אז פשוט יעשה התאמות ויתאים את סגל שלו לשיטה שהכי טובה להם. אבל בתאוריה, זה יקח לו כמה שנים לבנות את הסגל שהוא רוצה (בעיקר בגלל שהאופנסיב ליין צריך להיות אתלטי, דבר שאי אפשר פשוט לרכוש מייד כי ליינמנים כמו שהוא אוהב זו לא סחורה שקיימת בשפע בליגה או במכללות), לכן הרבה סבלנות תדרש עד שנראה את ה juggernaut שפילי רוצה לראות.

    שורה תחתונה: על הנייר, לדעתי יש להם קבוצה טובה יותר מדאלאס ווושינגטון (בייחוד וושינגטון עם RG פצוע). אם קלי הוא חצי ממי שאנשים חושבים שהוא, לא צריכה להיות לו בעיה גדולה מדי להפוך את פילי לתחרותית מייד. לגבי אליפות? תנו לו זמן. לטעמי, או שהניסוי הזה ישנה לחלוטין את איך משחק ההתקפה משוחק בליגה (בלי קשר, יותר קבוצות יתחילו לשחק כמו הפטריוטס בשנה הבאה, קופיקאט ליג אחרי הכל) או שיגמר בצורה רעה מאוד. לא נראה לי שיש אמצע.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/7/13
  7. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אגב, זה אומר הכל על הNFL:
    NFL scout on Manti: "Won't hurt draft stock. We draft guys that rob banks."
     
  8. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לשודדי בנקים יש עתיד מבטיח יותר מאשר לסכיזופרנים. במקרה הכי טוב הוא הומו, אבל גם זה לא ממש הגיוני.

    במסיבת העיתונאים של נוטרה דאם עומדים על כך שהוא קורבן למתיחה.
     
  9. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    האמת היא שאין לדעת כיצד זה ישפיע על מניית הדראפט שלו כי זה מקרה חסר תקדים without prior comparables. אני משער שיהיו קבוצות שיגידו "כל מה שאכפת לנו זה מה הוא שווה על המגרש" ויהיו כאלו שיגידו "אנחנו לא רוצים שום קשר לשחקן הזה".
     
  10. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עזוב את הדראפט. קודם צריך לראות אם הוא לא יתאבד ב-24 השעות הקרובות.

    אני לא חושב שמועדון כלשהו יוכל להחתים אותו לפני שכל הפרטים יתגלו ו"יעשו היגיון".

    בינתיים אני מקשיב למסיבת העיתונאים הזאת (לינק: http://hqplayer.nbcsports.com/Player.html?PID=99) וזה נשמע רע.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/1/13
  11. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    זה אולי הסיפור הכי ביזארי ומפתיע שקראתי בחיים שלי. צפיתי בכל משחק של נוטר דיים ות'יאו נראה כמו הsecond coming של טים טיבו. ילד כל כך טוב, משחק עם כל כך הרבה לב, נשמע כל כך כנה, כל הסיפורים לגביו מעידים על בחור זהב. מסרב להאמין שהוא יעשה כזה דבר בשביל publicity. אין מצב. הדבר היחיד שאני בטוח בו זה שיש משהו גדול שאנחנו לא יודעים. אני will reserve judgment עד שיותר דברים יתגלו.
     
  12. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
  13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    למה לא? זאת לדעתי האופציה הכי סבירה מכל הסיפור ההזוי הזה שעוד יכולה להפוך אותו לטיפה יותר מובן והגיוני.

    השלכות לדראפט? מצויינות כמובן. אין שום סיכוי שרקס ראיין ישב אתמול בבית תוך כדי שהוא צופה בכפות רגליים של אישתו ולא חשב לעצמו שאלה צריכות להיות הפנים הבאות של הניו יורק ג'טס.


    צ'יפ קלי לפילי. בואו נשפיך. בואו נזריק. אני כן מבין את העניין סביב הבחור וכן חושב שהליגה זקוקה למאמנים אגרסיביים ומודרניים אבל כל עוד יוצאים מנקודת הנחה שהוא הולך להתקין בפילי ב-100% את השיטה של אורגון אני חושב שזו אחת ההחתמות הגרועות שיכלו לעשות. ועוד עם שליטה מוחלטת בפרונט אופיס וחוזה עתק (מעטים מאוד הגאונים שמצליחים בתפקיד האימון הראשון שלהם ב-NFL לעשות את שני הדברים כמו שצריך). מה שהופך אותה לכל כך טיפוסית לקבוצה שנמצאת בפאניקה ומחפשת את הגימיק התורן שיעשה קסמים ויחזיר להם את האשליות שמדובר בקונטנדרית. מרחם על מי שנופל בפח של הגאון ההתקפי מהקולג'ים שיבוא ללמד את כל הדפ"רים בליגה איך עושים זאת נכון. תשאלו את סטיב ספורייר איך זה הלך לו. הרי 99% מהשיטה של קלי באורגון התבססה על הבדלי המהירות המטורפים בין השחקנים שהוא גייס לבין המגנים הממוצעים שמסתובבים ברוב ה-PROGRAMS. יש סיבה למה שחקנים כמו למייקל ג'יימס וד'אנטוני תומאס (כשיגיע) שהפציצו תחת השיטה מספרים דמיוניים בשנים האחרונות לא יכולים לתפקד ב-NFL כיותר מ-3RD DOWN BACKS במקרה הטוב. שיטה כזאת לא יכולה להצליח בחיים מול מפלצות ההגנה ב-NFL. במקרה הטוב זה תופס את כולם OFF GUARD ועובד למשך שנה ואז באוף סיזן כל הליגה מסתגלת ומוצאת פתרונות. ב-2008 אנשים חשבו שה-WILDCAT הולך לשנות את פני הליגה. הדולפינס הפכו בזכות זה תוך שנה מקבוצה של 1-15 ל-11-5 ופלייאוף. איך זה בדיוק עבד להם שנה אחרי? ובזו שאחריה? מישהו שהתחיל לצפות העונה בליגה בכלל יודע מה זה WILDCAT?

    זה אגב בדיוק מבחן הזמן שאני מדבר עליו תמיד בהקשר של RG3 וההתקפה ששאנהאן והבן שלו מריצים בוושינגטון. צריך להיות הזוי כדי לחשוב ששחקנים בקאליבר של דימארקוס וור ו-JPP ומתאמי הגנות ימשיכו להתבזות ולעשות צחוק מעצמם עכשיו כשיש להם אוף סיזן שלם לצפות ולנתח שעות של קלטות ומערכים. בדיוק כפי שעשו לקרוליינה וקאם ניוטון השנה. הצ'אנס היחידי שלהם להצליח לאורך זמן זה אך ורק בדרך הישנה והמוכרת - להפוך למוסרים בחסד. רצוי מהפוקט. רצוי שיודעים לקרוא הגנות.


    שון, ניתוח מצופה זהב בקשר למאמנים. חותם על כל מילה. היחיד שהיית עושה לו הנחות זה קוביאק שעד לפני שנה סבל בדיוויז'ן מאיזו יישות שנקראית פייטון מאנינג ועדיין יש לו עוד קצת זמן להוכיח את עצמו ביוסטון לפני ששולחים הביתה. אני לא חושב שהיה אדם אחד שיכול היה לצפות את קפיצת המדרגה האדירה (הגנתית בעיקר) שהטקסאנס עשו בשנתיים האחרונות. בסופו של דבר הם התבררו כפריטנד'רס המושלמים בגלל QB נכה שלא יוביל אותם לשום מקום (אגב הניתוח שלך לאטלנטה הוקס אתמול. קח את כל מה שאמרת עליהם כקבוצה ותלביש על מאט שאב. סוג ה-QB הגרוע ביותר שקיים. מספיק טוב... בעצם תן לי לנסח מחדש - זהב טהור בליגה שמתפארת בפותחים דוגמת סאנצ'ז, קאסל, קולב וקארסון פאלמר. מנדבושקס בערווה של ינשוף שלא יביא אותך לכלום מול בריידי, ביג בן, מאנינג ואפילו ג'ו פלאקו) ובעיות בסקנדרי אבל זה עדיין הרבה יותר ממה שאפשר לומר על 80% מהליגה הזו.
     
  14. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    להמציא את כל זה כי אתה לא רוצה שיגלו שאתה הומו? לא יותר קל להגיד שאתה שומר את עצמך? גם ככה יודעים שהוא אדם מאמין מאוד.
     
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,624
    לייקים שהתקבלו:
    6,338
    לי כבר אין מושג מה קורה בפרשת מטאיי טיאו. באמת, אפילו אם היא לא קיימת והשחקן הפך לקרבן לבדיחה חולנית למה הבחור קרא לאותה בחורה 'my girlfriend'? גם לי יש קשר מצויין עם בחורה בהולנד שגרה רחוק מביתי, אבל היא מעולם לא היתה my girlfriend. לי נראה הגיוני שאם החברה שלך לא בחיים שאתה לפחות יודע איפה היא קבורה...

    לא אופתע אם הליינבאקר אכן הומו, אבל הסתבך עם הקטע הזה. ברור לי שבעולם הפוטבול המצואיסטי אין מקום להומואים. את אותה הרגשה יש לי כלפי כריסטיאנו רונאלדו ומבחינתי זה מאד עצוב בשבילו אם הוא אכן הומו. ברור שטיאו לא יכול לצאת מהארון אם הוא רוצה להמשיך לשחק פוטבול. כולנו זוכרים מה קרה כשג'ון אמאצ'י יצא מהארון. הבחור לא בדיוק קיבל תמיכה מהקולגות לשעבר שלו מהנ.ב.א. יותר מזה, טים הארדוואי אמר אז שאם הוא ידע שחבר בקבוצה שלו הומוסקסואל שהקבוצה תפטר את אותו שחקן. זה שהוא התנצל לא אמר לי דבר. ריי אלן גם אמר דברים מסוג זה.

    בקיצור, תארו לכם מה יקרה אם טיאו ייצא מהארון? הוא לא ישחק ב-NFL רק בגלל העניין הזה. עצוב מאד, אבל אלה המציאות. זה קורה גם בכדורגל. פשוט הומפבוביה מגעילה ומכוערת, אבל עד ששחקנים באמת לא ישנו את הטון החולני הזה הומואים לא ייצאו מהארון.