הזוי משהו. מצד אחד, אני לא זוכר את ביג-בן עומד על שתי רגליים בסוף מהלך כל כך הרבה פעמים באותו משחק - מצד שני, כמו כל העונה, משהו עדיין לא מקליק שם. בשבועות האחרונים שומעים הרבה תלונות של וואלאס על זה שבשיטה של הילי אתה רואה את הכדור לפעמים בהפרש של שני רבעים בין פעם לפעם אבל בכל זאת, לא משנה כמה זמן ביג בן מקבל היום, הוא עדיין לא מצליח למצוא את האנשים שלו (אני מאשים אותם הרבה יותר מאותו, אגב). פתאום משחק הריצה שלנו לא קיים. רק פולאמאלו יביא שלום.
ביג בן? סינסי עולה לפלייאוף על חשבון פיטסבורג. קירק צדק. לא ייאמן. AP צריך 208. פאק זה לא הולך להיות קל.
מעבר לעובדה שלהפסיד למגעילים מסינסי בהיינץ זו בושה והבוז של הקהל בסוף היה לגיטימי - אמרתי כבר לפני שבועיים שאנחנו לא שווים אוף סיזון. עדיף לאירגון להישאר בחוץ ולארגן רה-אורגניזציה של השלד המרכזי של הקבוצה דרך בחירות הרבה יותר גבוהות. ביג בן היה חותם בשלוש ידיים על להיות טוני רומו כמו שהשמוק הזה נראה היום. הוא את שלו עשה ובגדול. נראה אותם עכשיו מחרבשים את זה בהארכה.
הקבוצה סבלה העונה גם מפציעות. החבר'ה לא יהיו יותר צעירים ומעניין אותי לדעת מה אתה חושב עומד לקרות בפגרה. האם בקבוצה לא צריכים לשקול על מחליפים של שחקנים כמו ביג בן או פולומאלו. ללא ספק שחקנים נהדרים, אבל עושה רושם שהקבוצה צריכה להזרים יותר דם חדש. יהיה מעניין גם לעקוב מה יקרה עם 'מנדלבאום' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx לדעתי כרגע ה-AFC נראית כליגה שאפשר לחזור לגדולה בתוך שנה, אבל יהיה מעניין מה יקרה בקבוצה במהלך הפגרה. מאד מעניין לשמוע ממך קירק איך אתה רואה את העתיד של הקבוצה שלך.
http://www.photopox.com/Images/Owned/animated52.Xxx הבחורה = הניינרס המכשיר = סנצ'ורי לינק פילד הולי שיט, איזה משחק.
היכולת של הגנת הניינרס יורדת בלפחות 30% בלי ג'סטין סמית'. מקווה שעכשיו כל הליצנים שמשווים בין אלדון סמית' לוון האליל מתחילים להבין קצת את פערי האיכות. בלי הדאבל טימ'ס שג'סטין סוחט כל מהלך (וברוב המקרים גם מצליח להשמיד בלי בעיה), אין לניינרס דיפנסיב ליינמן שמסוגל להשתלט על הליין אוף סקרימג'. לא במשחק הריצה ולא בפאס ראש. ראו את זה גם במחצית השנייה מול הפאטס כשסמית' נכנס ויצא לסירוגין וגם היום. סיאטל קבוצה מפחידה. לא יודע איך לאכול את מה שקורה שם. נתתי להם מחמאות פה כבר לפני כמה שבועות ואמרתי שאני רואה סיכוי לא רע שהם ייקחו את הבית (מה שכנראה לא יקרה) אבל בשום פנים לא צפיתי את היכולת המטורפת הזו של 3 השבועות האחרונים. אם אני צריך להרכיב פאוור ראנקינג נכון ל-4 בבוקר הם בקלות בטופ 3 של הליגה. זה נראה כאילו כולם שם על סמים מהמאמן (הוא באמת נראה היפי נרקומן) עד אחרון האוהדים.
באמת קבצה מפחידה. גם הוייקינגס ביום טוב מפחידים מאוד. נו, לפחות לברס יש עוד סיכוי קלוש להגיע לפליי אוף.
אגב אם אין לנו לא את קונטה ולא את פורטה שבוע הבא, אנחנו בבעיה. מה גם שאני לא רואה את הפאקרס מתמודדים עם פיטרסון שבוע הבא.