'מגהטרון' שבר את השיא של ג'רי רייס! השיא של קלווין ג'ונסון האפיל על עוד שני שיאים (הכי הרבה יארד ל-QB ללא אינטרספשיון במשחק אחד ומאט ראיין ששבר את השיא השנתי של אטלנטה בכל הזמנים), אבל הדבר הכי חשוב שנקבע שלאטלנטה יש ביתיות עד לספורבול. ב-ESPN כבר הראו שהדבר לא בהכרח אומר משהו וללא משחק ריצה טוב אני בספק אם הפלקונס גם לא יגיעו לגמר הגדול. דטרויט שבעונה האחרונה הראתה סימנים יפים של התאוששות שוב נראית השנה כקבוצה לוזרית ללא שום כיוון. עם סטפורד, 'מגהטרון', ואולי גם מייקל לשור דטרויט לא היתה צריכה ליפול ככה.
מישהו פה ניסה להירשם שוב ל-GAME PASS? זה נותן לי הודעה שאני לא יכול לעשות את זה בגלל שבעבר עשיתי שימוש בכרטיס.
עם כרטיס אשראי אחר זה עובד כמו חלום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ידעתי שהיה שווה להתחתן
הרי מה, זה לא ברור שההגנה של הקולטס תשים עליי TD? בטח שכן! טוב, הייתה עונת פנטזי נחמדה פלוס, באמת חבל. יאללה AP
לא חושב שיכולת לבקש יותר ממה שנתתי... פאקינג דז המפלצת על הספסל שלי עם 30 לפני החצי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx טרוי פולאמאלו צריך להיכנס להיכל התהילה עוד לפני שהוא פורש. הוא פשוט אליל. כמה חבל שכבר שלוש שנים הוא בקושי רואה דשא.
מה גם שהוא יכול היה ללכת על FG מ-50 יארד. אמנם היינס פילד והכל אבל בעיטה מ-50 יארד>>>>>>>>>>>>>>> מסירה ל-22. לפעמים אני לא מאמין כמה דפ"רים מאמנים בליגה הזאת.