יש כרגע שני כרטיסים לפלייאוף ושלוש קבוצות שנאבקות עליהם - AND JUSTICE, רועי והכנופייה של מייק ויק (הוא הקמע הלא רשמי ולא ייחתך מהקבוצה גם אם ימות מחר מכלבת לכל מי שתוהה). כדי לעלות אני חייב כמובן לנצח ואז הפסד של אחד משניהם. אם רועי מפסיד אבל מביא 38 נק' יותר ממני אני בחוץ בלי קשר. שינינו את הטייברייקר מ-HEAD TO HEAD ו-DIVISION RECORDS לקבוצה בעלת ממוצע הנקודות הגבוה ביותר כדי להדיח את אלמנט המזל עד כמה שניתן. בעונה שקירק הצורר עלה על חשבוני היה לי את הניקוד הכי גבוה בליגה (לזכותו ייאמר שלו היה את השני בטיבו) בפער די גדול.
וואלה רק בשבילך אני לא אתן מנוחה לפותחים שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אל תדאג, סן פראן משודרים, כמו כן גם אטלנטה. טוב, אני חושב שאני אוהד הרייבנס היום יותר מאשר אני אוהד הג'איינטס, אם הרדסקינס מנצחים סיפור הפלייאוף שלנו גמור. אין לי מושג אם אנחנו בכלל מסוגלים לנצח את בריס ואת הסיינטס.
חבר'ה מישהו יכול שוב לעזור לי עם לינק עובד למשחק של הסיהוקס הערב? לא הצלחתי להשיגמחשב נייד הפעם, מקווה שיעבוד מהטאבלט...
אם מישהו מחפש אותי אני על הטיסה הראשונה להאג ENOUGH IS ENOUGH ניסיתי אבל אני לא יכול לעבור בשתיקה על מה שהרקטום שלי עבר מקירק ב-3 שנים האחרונות
איך הרדסקינס חזרו אין לי מושג. הייתי בטוח שRG3 ימשיך סטייל וויליס ריד להוביל אותם להארכה כשהוא בקושי יכול לעמוד, אבל הרוקי השני עשה את זה בשבילו.
קירק קאזינס הזה גבר, ראיתי אותו ב-BOWL לפני שנה מביא קאמבק מטורף מול ג'ורג'יה, יש לו עתיד ב-NFL עם טיפוח נכון ואין מישהו מתאים יותר משאנהאן.
ארזת לבד? מישהו נתן לך להעביר משהו? אז ככה, דבר ראשון, הרגשתי את זה גם בניצחון המוזר שהוצאנו מבולטימור ובכלל לאורך כל העונה - זה פשוט לא התחבר לנו לאורך כל העונה.. לפחות לא לתקופות מספיק ארוכות או יותר נכון לא באותו המשחק. היו ניצוצות פה ושם לכישרון שאיך שלא הופכים את זה תמיד קיים בהיינז פילד, אבל זה היה מעט מדי ומאוחר מדי לאורך כל הדרך. אם באופן די הזוי אנחנו שוב ראשונים מבחינת הגנה בליגה, בהתקפה זה אף פעם לא הקליק. דווקא ביג בן פתאום קיבל שניות שהוא אף פעם לא היה רגיל לספור בפוקט ובעיקר בשוט-גן, אבל פתאום אחת מחוליות הריסיברים הטובות בליגה התחילה לגמגם (וואלאס הפך את זה לאחוזי נכות לאורך רוב העונה..) ולאורך כל הדרך היו שם הפציעות שדי קיצצו לנו את הכנפיים (למעט הפציעה של אייק האפס שכמובן שיפרה אותנו בטירוף). הולך להיות אוף סיזון משמעותי. וואלאס כמעט בוודאות לא יחתום. לא רואה אותנו אפילו טורחים להציע למנדנהול חוזה. זמן לבחור או להחתים מחליף איכותי לביג בן. זמן לבחור גבוה שחקני קו התקפה. יהיה מעניין. לגבי הפאנטזי. האמת, לא ידעתי לפני המחזור שאתה חייב ניצחון ושזה לא משמעותי עבורי - אבל לא באמת ציפית שקבוצה שמתגאה בשם של אגדה כמו היינס לא תשחק עד השריקה נכון? הייתי בטוח שבקצב שבו AD טס היום הוא לוקח לך לבד את המשחק. אבל בסוף החבר'ה שלי נתנו הצגת גארבג' אמיתית והדברים הלכו לכיוון אחר. ביום טוב הרביעייה שלא שיחקה עבורך שווה 80 וקצת לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
תראו את קירק, משחק אותה כאילו לקבוצה שלו אין סיכוי לפוסטסיזן... מצחיק. אני לא בטוח את מי אני שונא יותר, הרייבנס או האיגלס.
אם היציבות חשובה לך מהאיכות (במקרה של המשחק שלך, במשחקים אחרים דופקים שם מינימום 2000KBPS): האתר הטוב בעולם