טוב ביטלתי את זה על סמך כל המקרים האחרונים של ביטולי טריידים...שי אם אתה חושב שנעשה פה משהו לא הוגן תדבר איתי. רציתי לחכות לאישור שלך אבל הריוויו עמד להיגמר וזה היה סתם מסבך עניינים...
יש את AJ גרין ואז אין כלום אחר כך יש טיפה אבק מתחת כמה גרגירי חול אחריהם בא מגטרון ואז מגיעים כל השאר...
http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-pl...reen-one-hander אני קורא לבן שלי אדריאל משני סיבות: 1. שם יפה. 2. השם של הרסיבר הכי טוב במשחק היום.
מה יהיה ארה'לה? אתה לא רוצה להביא את הקנט היום? גרין ביי נראים רע. הפרוטקשן על רודג'רס מחריד, הוא עצמו חלוד ואם לא היו זוכרים לקרוסבי חסד נעורים מחר הוא היה חותם בלשכה. כבר עלה להם ב-6 נקודות ואנחנו רק במחצית. אלא אם סטאפורד ימשיך להסריח את המגרש הם הולכים להפסיד את זה.
הווינר שלי תלוי בפאקרס, חסר להם אם הם לא מתאפסים. בואנ'ה הבראונס נלחמים וכרגע לפחות ממש מצילים את הג'איינטס. אם הקאובויס יצליחו להפסיד את זה עוד איכשהו נסיים עם ה-NFC EAST ביד. מייסון קרוסבי אשכרה תולש לי כסף מהידיים. הסיבה היחידה שאני לא אסע לוויסקונסין לשרוף לו את הבית זה שאני מרחם על אדם מובט. טוב הבנו מה היה חסר לג'סטין בלאקמון כל הזמן הזה - QB! איזה יום לצ'אד הני, ועוד מול איזו הגנה.
קבוצה ברמה ועם השאיפות של גרין ביי לא יכולה להמשיך עם הפארסה הזאת גם אם הקיקר היה הנכד של וינס לומבארדי. אם הם לא חותכים אותו מחר אני אהיה מאוד מופתע.
הייתי מרוכז במשחקים אחרים, אבל ראיתי נכון שבמחצית הראשונה הפאקרס לא נתנו לקיקר לנסות בעיטת 40+ יארד ובמקום זה הלכו על זה והפסידו את הכדור? הבנתי שהוא החמיץ הרבה העונה, אבל אני לא מכיר את הסיפור. הרחבה?
היה אחד הקיקרים הטובים והיציבים בליגה עד העונה ובאיזשהו שלב בלי שום הסבר נראה לעין התחיל להחטיא כמו מטורף. 5 מ-12 הבעיטות האחרונות שלו. לא סתם כתבתי שהוא עלה להם בחצי ב-6 נק' - הפעם הראשונה בגלל שמקארת'י החליט ללכת על דאון רביעי במקום לתת לו לבעוט ובפעם השנייה כשהחטיא לפני המחצית. LOL לרגע דאגתי שאפילו עכשיו את ה-XP הוא יחטיא אבל מסתבר שאת זה עדיין יש לו. קלאץ' כמו שאומרים.
OVERATED POWER RANKINGS: 1. מאט סטאפורד 2. כל השאר פשוט QB אפס. אם לא היה לו את אחד הרסיברים הטובים בדורנו היו מדברים עליו ברמה של סאנצ'ז וקווין קולב. חוץ מיד חזקה ורגליים פה ושם אין לו כלום. לא יודע לקרוא שום דבר דאון דה פילד, הכל מסתכם במגטרון, מגטרון מגטרון. היו לו במשחק הזה לפחות 4 OVERTHROWN מביכים ברמות שהיו יכולים להפוך ל-TD קלילים. שלא לדבר על ה-TD עצמו שב-9/10 מהמקרים היה הופך לחטיפה.