חייבים לאהוב את המאמנים האפסים בליגה הזאת. פשוט חייבים. ההגנה של אנדי ריד הסמרטוט קיבלה היום בתחת 24 נקודות בחצי, 146 יארד על הקרקע, 3459 פנאלטיז, קורנרים שבא למות, סאק אחד בחודשיים האחרונים. והפתרון אתם שואלים? להעלות את ניק פולס כמובן. למרות שויק היה היום סביר לגמרי, לא איבד ועשה את המיטב מאחורי קו ההתקפה האומלל שלהם.
חחח מודה לך על המחמאה. בינתיים אבל הג'איינטס כמו הג'איינטס מתעקשים להחזיר את דאלאס למשחק. אני באמת מתחיל לכסוס ציפורניים.
התכוונתי ששבוע הבא מול דאלאס. אבל יש מצב שהקדמתי את המאוחר. תמיד במשחקים האלה שכל העולם יורד ומספיד את ה-QB ברבע הראשון מתחילים לקרות דברים הזויים. משחק שעדיין, איכשהו, רחוק מלהיות גמור.
זה יותר על ההתקפה שלא מצליחה לבסס התחלה של דרייב שיחזיר להם קצת שליטה למשחק. כל הסינכרון בין איליי לרסיברים נעלם. כנראה מחכים לרבע הרביעי או משהו. רק מה יהיה עם אוסטין? הפועל השחור של כל הקבוצה המזויינת הזאת. כל פעם שרומו הולך אליו קורה משהו טוב.
תשמע הקאובויס נתנו לנו מכה מנטלית רצינית פה. אבל איליי הראה כמה דברים יפים בדרייב הזה. הגיע הזמן של ההגנה להתעורר טיפה.
TO עצום עצום עצום של ההגנה, כשכל המומנטום בצד של דאלאס. יאללה איליי, TD וזה שלנו. סטיבי בראון הזה חתיכת שחקן.
הניצחון הכי מורט עצבים, מעצבן, מדאיג, מכעיס ומכוער IN RECENT MEMORY. אבל, שבוע שני ברציפות שאנחנו משכילים לנצח משחק שלא בדיוק מגיע לנו. ניצחון שהולך לעזור לנו המון בהמשך העונה. הקלישאה הכי נכונה בפוטבול - זה משחק של אינצ'ים.
הולי שיט. איזה מפגן עוצמה הגנתי. פעם ראשונה שהסיינטס יורדים מתחת ל-20 נק' העונה. היה ברור שההגנה בנויה לשחק עם יתרון והיום כשסוף סוף פתחנו בפעם הראשונה העונה בצורה טובה ובלי איבודים מפגרים (אני מתייחס לפאמבל אחד כ-GIVEN) זה אשכרה נראה כמו שצריך. פאס ראש מצויין, הגנת ריצה טובה וכיסוי שגובל בשלמות. בריז עם מספרים מחרידים כמו 1/8 ל-9 יארד ב-3rd down situations. וודיארד נתן את אחד המשחקים הטובים שאי פעם ראיתי ממנו וסוף סוף נראה כאילו הוא אשכרה מבין מה לעשות במהלכי מסירה. ועוד מול עילוי כמו גרהאם. אנחנו עדיין רחוקים DT, MLB ו-S מלהפוך לעלית אבל אנחנו בהחלט בחלק העליון של הליגה במחלקה ועם ההתקפה הזאת זה יכול להספיק. ההתקפה כמובן תענוג לעיניים אבל אני ארשה לעצמי לצאת פה חזיר מניאק אפס ולציין שהגנת הסיינטס היא לא אינדיקציה לכלום. זאת הגנה פאתטית ומביכה וכבר אחרי הסירייס הראשון הרגשתי שפחות מ-35 על הראש שלהם יגבול בפאדיחה. נתייחס לזה כאל עוד אימון איכותי שמשפר את התיאום בין כולם ומשפשף את התותחים הצעירים שלנו לקראת השלבים המכריעים והחשובים של העונה. הקהל מס' 2 בליגה אחרי המטורפים של סיאטל. לא יודע איפה עוד מרעידים את המצלמות באיצטדיון כל3rd down. לוציפר. אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו. סתם, מאוד אפשר בלעדיו. זרקתי עליו הרבה חרא על הבחירה בדימאריוס לפני דז אבל יש מצב שמדובר פה בבחירה לפנתיאון. זה כמובן פוקס שלא אומר ומעיד כלום על הניגוב תחת הזה אבל עדיין כשמגיעה מילה טובה נבלע את הרוק והגאווה וניתן אותה.
בגזרת הפנטזי אני מוביל על איתי ב-4 כאשר לי נשאר פטריק וויליס הערב ולאיתי... את פרנק גור. אין הרבה סיכוי, אבל יכול להיות שהקרדינלס ישתקו אותו. כל עוד הוא יישאר מחוץ לאנדזון יש לי סיכוי. פשוט חבל שלקחתי את ההגנה של הפטריוטס. וואו ויק באלארד