קירק, דז. רק דז. באחריות. לך לESPN דאלאס ותקרא את הסטאטס שלו עם רומו. הוא הגו טו גאיי הבלתי מעורער על אף העובדה שהוא חולה נפש ועל אף הדרופס שלו נגד שיקאגו והרייבנס. הוא אמור להיות פרודוקטובי נגד ההגנה של הפאנת'רס.
עזוב את זה, יש לו את המצ'אפ הכי טוב שאפשר לבקש. הייתי מצפה מדז מול קרוליינה לתת לפחות 13 נקודות, בעוד שדווייר לדעתי יאבד נגיעות ברד זון לבארון באטץ', חוץ מזה שקיימת האפשרות שסינסי תעצור אותו.
לא ברור, צריך לראות כמה ובעיקר איך הוא ישחק. יש מצב שיעלו אותו רק ב-3rd downs. הדיווחים האופטימיים ביותר דיברו על כך שאולי הוא יהיה כשיר בסוף נובמבר...
התנהלות טיפה מדאיגה של הרייבנס עם טי-סיזל. יש להם ביי מיד אחרי היום והייתי מצפה מהם שיחכו עם סאגס עד לעוד שבועיים. עכשיו איבדת את המנהיג שלך ואת אחד מהקורנרים הכי טובים בליגה - הסיכוי היחידי שלך לשרוד הוא טי-סיזל. אם המצב איכשהו יחמיר היום זה יגמור להם את העונה סופית. RG3 מגיע לעיר ואני חייב להגיד שאני די מפחד אבל אני בהחלט רואה תסריט שאנחנו משתקים אותו ואת משחק הריצה של הרדסקינס. הכל מתחיל מאלפרד מוריס שמשחק נפלא - אם נצליח לשים את הכדור בידיים של גריפין ואז נשמור קונטיין - אפשר להגביל אותו. בכל מקרה כשאיליי מתמודד מול האין פאס ראש והאין סקנדרי של הרדסקינס אני לא דואג, בקלות אני רואה כאן יום של 400 יארד ושלושה TD'S. כמובן שמשחק הריצה יעזור ואם נמשיך איתו - זה יהיה שלנו. חייבים לנצח את משחק הדיוויז'ן הזה ולהמשיך קדימה. יאללה.
מה שעצוב זה שההגנה של הרייבנס פתחה את המשחק מצויין ובעיקר אלרבי המחליף של לואיס שהיה שותף לשני three and outs מהירים בניגוד לאופנסיב ליין שלא מצליח להתמודד עם השביעייה של הטקסאנס ולמעשה הכניס את הקבוצה לבור של שני TD'S שקשה לראות איך יוצאים ממנו עכשיו בלי איזה ביג פליי מההגנה או הספיישל טימז. בטח עכשיו כל מה שנשמע זה שעם ריי לואיס ו-ווב זה היה נראה אחרת אבל מדובר בבולשיט.
עזבו את זה, בריס עומד לשבור את שיא היארדים וה-TD'S במחצית השנייה. איזה פאס אוריינטד ניו אורלינס. (32 פנטזי פוינטס במחצית!) אנחנו מתמודדים טוב מול RG3 אבל זה בגלל שאלפרד מוריס עושה מה שהוא רוצה, מצד אחד לא היה להם פאנט אחד במחצית הזאת אבל מצד שני אנחנו עדיין בשיוויון. צריך לשמור אותם מחוץ לאנדזון ולתת לאיליי להמשיך לפרק את ההגנה שלהם. בואנה מה הולך ביוסטון ובבאפלו.