איזה לילה ענק! שלושת המתחרות בNFC ווסט מפסידות ואנחנו עם הקאמבק הגדול מול בריידי והחבורה. שאפו לווילסון שכל המשחק עשה עבודה טובה למרות שלא קיבל את התמיכה הרגילה של משחק הריצה ומרשון. לקח את המשחק על הכתפיים שלו ויצא ענק. וכרגיל אי אפשר בלי ההגנה...הדגמה מושלמת של bend but dont break. אמנם בריידי עם 400 יארד באוויר אבל פעמיים הם הגיע לתוך ה10 שלנו ויצאו בידיים ריקות. פעם אחת בגלל החלטה יומרנית לנסות לזרוק עם 6 שניות על השעון שהסתיימה באינטנשנל גראונדינג. עוד אחת עם אינטרספשן של ארל תומאס שהיה יכול לצאת עם 3... ריצ'רד שרמן הוא אחד מ5 הקורנרים הטובים בליגה. עוד תצוגה ללא דופי. לראות אותו מול דיון ברנץ' - פשוט לא כוחות... אגב אליאור הפאטס היו בtwo deep במהלך הזה. נטו פשלה של השחקן, אין פה מה להאשים את בליצ'ק. תוך שלוש שבועות קאמבקים על רודג'רס ובריידי...אךךך שלא ייגמר לעולם
איזה לילה ענק! שלושת המתחרות בNFC ווסט מפסידות ואנחנו עם הקאמבק הגדול מול בריידי והחבורה. שאפו לווילסון שכל המשחק עשה עבודה טובה למרות שלא קיבל את התמיכה הרגילה של משחק הריצה ומרשון. לקח את המשחק על הכתפיים שלו ויצא ענק. וכרגיל אי אפשר בלי ההגנה...הדגמה מושלמת של bend but dont break. אמנם בריידי עם 400 יארד באוויר אבל פעמיים הם הגיע לתוך ה10 שלנו ויצאו בידיים ריקות. פעם אחת בגלל החלטה יומרנית לנסות לזרוק עם 6 שניות על השעון שהסתיימה באינטנשנל גראונדינג. עוד אחת עם אינטרספשן של ארל תומאס שהיה יכול לצאת עם 3... ריצ'רד שרמן הוא אחד מ5 הקורנרים הטובים בליגה. עוד תצוגה ללא דופי. לראות אותו מול דיון ברנץ' - פשוט לא כוחות... אגב אליאור הפאטס היו בtwo deep במהלך הזה. נטו פשלה של השחקן, אין פה מה להאשים את בליצ'ק. תוך שלוש שבועות קאמבקים על רודג'רס ובריידי...אךךך שלא ייגמר לעולם
כן ראיתי את זה אחר כך בהילוכים חוזרים כשנרגעתי מהעובדה שהמסירה הזאת עלתה לי 500 שקל. רודג'רס והפאקרז נותנים פה חתיכת סטייטמנט. תצוגה שיכולה וחייבת להחזיר אותם לתלם ומשבצת הקונטנדרית שלאחרונה כבר התחילו להטיל ספק לגביה.
מי התחיל להטיל בה ספק? אלה שמריצים את הפאלקונס שהחליפו את הרייבנס ויוסטון בעמדה? תקשורת אמריקאית זה חרא. אין קבוצה ברמה כזו משני צידי הכדור שלא נחשבת למועמדת ולא משנה כמה פעמים הם יפסידו בדרך - אלא אם הם יפסידו ממש הרבה ולא יעלו לפלייאוף... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx אני עדין המום מאחוזי ההצלחה של דאלאס כשזה מגיע ללבעוט בדלי. אם זה היה מקצוע אולימפי כבר מזמן היו צריכים להרחיב את חדר הגביעים באצטדיון החדש. אפילו ניצחתי בפאנטזי לא בכוונה... וזה ביום בו ראיין ושני הראנינג בקס עושים בקושי 15 נקודות ביחד.
איזה ניצחון גדול, מפתיע וחשוב אתמול. אומנם מחמשת המשחקים שנותרו עד ה-BYE היה לנו מותר להפסיד את המשחק אתמול, אבל הניצחון שם אותנו בפוזיציה מדהימה, בהתחשב בעובדה שכבר הפסדנו שני משחקי דוויז'ן. מוליכים את הבית אחרי שהאיגלס והקאובויס איכשהו הצליחו להפסיד, נותרו לנו עוד ארבעה משחקים עד ה-BYE ואנחנו חייבים לנצח מתוכם את השניים הבאים, בתוך הדוויז'ן מול הרדסקינס והקאובויס. אם נצליח לנצח שתיים ברציפות, מה שאני חושב שאפשר לעשות, ואז ננצח אחת מהסטילרס או הבנגאלס, גם משהו אפשרי - ניכנס לשבוע חופש ביופי של מאזן עם המון ביטחון ומומנטום להמשך הדרך. יש לנו כאן סיכוי טוב ואסור שאתמול יהיה לשווא. משחק גדול של איליי גם אם הסטטיסטיקה לא מראה את זה, שאפו לאוליין שגם הביא לו זמן. ברבע הרביעי הם כבר התמוטטו אז ברדשואו ווילסון ערמו קצת יארדים. קרוז ענק, היקסון מדהים וכל ההגנה כולה הייתה מצוינת אתמול. מה שהכי מדהים זה שהשנה, מתוך ארבעת הניצחונות - ניצחנו שלושה בצורה דומיננטית ומרשימה (אני מחשיב את קליבלנד), דבר שלא קרה אפילו פעם אחת שנה שעברה. אה, ואני ממש מקווה שלא נפגוש את הניינרס עוד פעם העונה, כי הם יהיו כועסים.... התפיסה של ברנדון גיבסון היא בקלות טופ 3 בתפיסות העונה. מזכיר את התפיסה של מגטרון בקולג'. תכירו - אדריאל ג'רמייה גרין - עונה מדהימה לבחור הזה. יחד עם אריאן פוסטר הוא הסיבה הישירה לכך שאני כמעט 1-5 בפנטזי. (אם דמאריוס המחלה יירד מ-29, מצד שני אני צריך שהוא יביא לי 18 בליגה השנייה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx )
http://www.gannett-cdn.com/media/USATODAY/gameon/2012/10/14/2012-10-14-nfl-sherman-brady-tweet-4_3_r560_c560x380.Xxx
עם כמה שאני שונא את האישיות של ריצ'רד שרמן, זה הגיע לבריידי. ויכול מאוד שהלכה לה העונה של הרייבנס עם הפציעה הזאת של ווב. לא חושב שקארי וויליאמס וג'ימי סמית' מספיק טובים בשביל להתמודד עם רסיברים כמו שווב היה יכול. לא מספיק שאפשר לרוץ על הרייבנס - אפשר גם אפשר לזרוק עליהם. המון תלוי עכשיו בהתקפה - נראה אם פלאקו יופיע.
קוד: @SportsCenter: BREAKING: RT @AdamSchefter Ray Lewis torn tricep - out for year and maybe career. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
תנו לי לצאת פה צורר יהודים ולטעון שיש מצב שמדובר בחדשה חיובית. מקצועית. אולי אפילו מוראלית. לא סוד שריי ריי איבד בשנתיים האחרונות צעד והיה נטל רציני ב-3rd downs. קבוצות עם QB וטייט אנד'ס/SLOTS נורמליים היו מנצלות את זה וטוחנות את הרייבנס דרך האמצע. בשבועות שהוא החמיץ לקראת סוף העונה שעברה ההגנה הסתדרה מצויין ואפילו סגרה מספרים טובים יותר מאשר איתו. מפתיחת העונה נראה שאותה הגנה לקחה צעד ענק אחורה (בדומה לסטילרז אגב. למרות ששם זה התחיל כבר בעונה שעברה), הרבה בגלל הפציעה של סיזל והעזיבה של ג'ארט ג'ונסון שרבים הקלו לגביה ראש וגילו שפול קרוגר הוא אולי אחלה פרוספקט לעתיד אבל לא מסוגל כרגע למלא את החלל בהגנת הריצה. פה אני מגיע לקטע המוראלי. הרייבנס הם הקבוצה הכי אמוציונאלית בליגה ודברים כאלה בדרך כלל מאחדים ביניהם עוד יותר ומוציאים מהשחקנים אקסטרות. ריי ימשיך ללוות אותם ולהפגיז את הנאומים שלו לפני משחקים והם יתחילו לשחק בשבילו. סיזל לפי ההערכות יחזור עוד חודש ויחד עם ריד ונאטה הם יסחבו את ההגנה הזאת בפלייאוף. בדרך כלל אני לא מאמין בשטויות הרגשניות האלו אבל אם יש קבוצה שזה כן תקף לגביהם אלה הרייבנס. הפציעה של ווב היא סיפור אחר וקשה לראות איך ג'ימי סמית' מצליח להיכנס לנעליים של אחד הקורנרים הטובים בליגה. לא פחות ממנו ומהגנה זה גם הולך לשים הרבה יותר לחץ ואחריות על הכתפיים של פלאקו וההתקפה שגם ככה הפכה העונה לחוליה שסוחבת את הקבוצה, ועכשיו גם כנראה תצטרך לעלות הילוך אם רוצים להמשיך לחלום על טבעת. לאור מה שראיתי אתמול מיוסטון ובכלל מכל הקונטנדריות ב-AFC אני עדיין אוהב את הסיכויים של בולטימור.
24-0, לא נורא, כולה 3 TD ו-FG, לחלוטין בר ביצוע, יש לי תחושה פנימית שלא מבוססת על הוכחות קונקרטיות שעד שפייטון לא ישלים קאמבק מטורף כזה הקבוצה תמשיך להכניס אותו לבורות האלה. זה מטורף של HAZING שאף אחד לא שמע עליו כנראה שמונהג בקבוצה על ידי הכת שטיבו השאיר מאחוריו כדי לראות אם המחליף שלו מספיק טוב וראוי ללבוש את החולצה הקדושה. לא מאמינים? תפתחו ספר יחזקאל פרק ז' פס' כ"ט ותחזרו אליי. משק כנפי ההיסטוריה רבותיי!!!