יאללה שתוק שתוק, כאילו לא ידעת שזה ייגמר כך. חשבת שלבילס היה אמור להיות די-ליין לא? הקבוצה שלי משמידה בפנטזי, ודאלטון ו-AJ עוד לא שיחקו. ההגנה של הטקסאנס עם 33 פאקינג נקודות, רודי ווייט במשחק עצום של 25 ולינץ' עם 22.
דמאריוס תומאס יא מחללללללללללללהההההההההההה איזו החלטה מטומטמת של ג'ון פוקס ללכת על זה.... בכלל מאמנים ב-NFL מקבלים ביצים לקרוא FAKES בזמן האחרון על ימין ועל שמאל.
ביל סימונס מיום חמישי האחרון: המשפט המודגש היה מגוחך ומטומטם (פיטסבורג נטחנה על הקרקע, הקאמבק מול אטלנטה הושג בעיקר בגלל מקג'היי ולפני שבוע היינו בפיגור 20 תוך 6 דקות אז זרקנו 52 פעמים) עוד לפני המשחק היום אבל לגבי שאר הפיסקה... כנראה הבן אדם לא שם לב ששיחקנו מול 2 הקבוצות הכי חמות בליגה ולא מול בפאלו וטנסי. אני אוהב אותו והכל אבל כשהוא יוצא מתחומי ה-NBA יש לו לפעמים יציאות מטומטמות מאוד.
וואלה יופי. איזה יצור מהסיינטס תוקע לרוג'רס אצבע בעין ועכשיו במקום טאצ'דאון והפרש של יותר מפוזשן אחד, תור ניו-אורלינס לתקוף כשההפרש קטן מ-7.
לא יודע, אולי זה רק אני אבל אחרי שניים ומשהו רבעים בלאמבו פילד עברתי למשחק בין טמפה ביי והרדסקינס. זה נראה כמו משחקים של ספורט שונה לחלוטין. על פניו שני המשחקים מצויינים עם נקודות ואירועים בשני צידי המגרש - אבל המשחק השני פשוט מאפשר להתחבר אליו הרבה יותר. משהו בזרימה של המשחק. משהו באנרגיות. בעוד בלאמבו נראה שחצי מהשחקנים מסתובבים עם מקלות בתחת כדי לא לתת לשמש לברוח להם משם, בטמפה החבר'ה נראים הרבה יותר משוחררים. שתי נקודות יתרון לRG3 והחבר'ה שלו עם הכדור ביד וקצת יותר מתשע דקות לסוף.
לפעמים אני מרחם על מייק שאנהאן ואוהדי וושיגנטון ואז אני נזכר באמרה הידועה - מי שהולך לישון עם בילי קאנדיף שלא יתפלא כשהוא מתעורר בבוקר עם קוקסינל פקיסטני קטוע רגל.
נראה לי שתצטרך סימניה חדשה כדי לרענן את האימרה - קשה לי להאמין שקאנדיף יהיה בסגל שלהם בשבוע הבא אחרי ההופעה העלובה הזאת היום.