Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Armstrong Member

אני מאוד מקווה בשביל אטלנטה שהיא כבר תנצח משחק בפלייאוף, מאט ראיין הוא QB מעולה והוא כבר בטופ-10 מבחינתי, הרקורד שלו בפלייאוף מבייש את הכינוי שהביאו לו והוא כבר צריך להביא נצחונות שם, מקווה שהוא יצליח העונה ואם לא הפטס אני מעדיף אך ורק אותם לזכייה.

בקשר לפייטון, הניצחון מול סטילרס חבולים פצועים and what not השכיח לגמרי שהבחור בא מפציעה של שנה+ וזה לא משהו שכשאתה חוזר לשחק הוא לא מפריע לך, גם עם הפציעה הוא עדיף על רוב הקיובים בליגה אבל זה עדיין לא אותו פייטון. דרך אגב ההגנה של הפלקונס עשתה מולו עבודה טובה, ברגע שהוא כבר קרא את ההגנה הם לא הפסיקו לשנות אותה עוד לפני הסנאפ, כבוד.

2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.nfl.com/news/story/0ap100000006...ave-rough-night

זה בגדול. אפשר להוסיף גם את ה-PI שהמציאו (איך לא) לקווינטון קארטר ב-3rd and 6 בדרייב שהביא לאטלנטה את ה-TD בפתיחת החצי.

אם יש משהו שהמשחק הזה הוכיח זה דווקא עד כמה אטלנטה עדיין לא מספיק חזקה ורעה בשביל לעשות את הצעד הגדול הבא. קבוצה שבבית כופה 4 איבודי כדור ברבע ויורדת למחצית ביתרון של פחות מ-2 TD היא בדיוק זו שמשתינה על עצמה בינואר מול התותחים הבאמת כבדים. היו מרחק סטופ מלגרום לחצי איצטדיון לשלשל במושבים במשחק שהיה צריך להיגמר בבלו אאוט.

הם הקבוצה הכי טובה ב-NFC SOUTH בגלל מה שעובר על הסיינטס ויטיילו ככל הנראה בדרך להבטיח שוב את ראשת הבית. זה לא העניין. גם בשנה שעברה הם עשו את זה עם הקרקס המעופף של רודי וחוליו אבל ברגע שנאלצו לצאת ממנו לא מצאו את הידיים והרגליים. באופן כללי קבוצות דום הן מאוד אוברייטד ונוטות לשחק הרבה פחות טוב כשצריך לצאת ממנו. בטח בכפור של ינואר.

לא מחזיק מהם ומהקוורטרבק שלהם. קבוצה קלאסית של רוח וצלצולים בעונה הרגילה ובאיצטדיון ממוזג עם תנאים סטריליים.

3. Muurad Member

אגב וון מילר באמת תענוג לצפייה, כבר משנה שעברה אני ממש נהנה לראות אותו משחק והוא שחקן ההגנה הראשון שזה קורה לי איתו. המחצית השנייה בעיקר כמו כל ההגנה של דנבר הייתה מצויינת.

נערך לאחרונה ב: ‏18/9/12
  4. Hakeem Nicks Member

http://www.nfl.com/news/story/0ap100000006...ave-rough-night

זה בגדול. אפשר להוסיף גם את ה-PI שהמציאו (איך לא) לקווינטון קארטר ב-3rd and 6 בדרייב שהביא לאטלנטה את ה-TD בפתיחת החצי.
    [/quote]
    חחחחח התכוונתי מה אנחנו נעשה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

ובאמת, מה כבר אפשר לעשות? ההתעקשות של שני הצדדים (או מה שלעזאעזל קורה שם) לא מראה סימנים שהיא הולכת להיגמר בקרוב. הקטע העצוב הוא שקבוצות בינתיים נפגעות מזה. אבל זה המצב.

נקווה שהטענות מאוהדים ומפרשנים והטעויות של השופטים יחלחלו בסופו של דבר לאחראים על המצב והוא ישתנה בקרוב.

5. Hakeem Nicks Member

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

MUST WATCH TV

הלילה ב-3:00 ולופים ב-NFL NETWORK, לברי המזל אולי מחר כמה שעות ביוטיוב עד שיורידו.

7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

8. Sweetness Justin Fields

:aaa8:

תודה!

9. Hakeem Nicks Member

יאללה, פאקינג קרוליינה פנתרס.

אני לא ממש מצפה לניצחון עם כל הפציעות האלה בצד ההתקפי של הכדור, אבל איכשהו אני יודע שהג'איינטס ישימו את עצמם במצב לנצח - ואז יצליחו לאכזב אותי בכל מקרה. נראה איך רובן רנדל, רעמסס בארדן, אנדרה בראון ומרטלוס בנט יתעלו.

פעם ראשונה שאנחנו פוגשים את קאם, מקווה שהוא לא ישמיד אותנו - לפחות ההגנה טיפה הבריאה.

עריכה: בואנה אחלה דרייב פתיחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/12
  10. Sweetness Justin Fields

זה אשכרה נראה כמו משחק אימון של הג'איינט. קצת מביך היה לראות את הפרשנים של SKY לפני המשחק, מלאים בבטחון בהימור שלהם בניצחון של הפנתרס/ הם אוכלים את התחתונים עכשיו..

גארבג' טיים..

11. Hakeem Nicks Member

וואו איזו מחצית.

לזה לא ציפיתי. בראש ובראשונה - איליי, רעמסס (הפוסט עובד כל פעם!), אנדרה בראון ו-JPP הופיעו למשחק הזה כמו גדולים. כמו כן האוליין וההגנה כולה - הג'איינטס גורמים לקאם להיראות כמו בליין גאברט. ה-OPTION לפעמים תופס את ההגנה לא מוכנה אבל גם כשהפנתרס תפסו טיפה מומנטום וחייברו כמה זריקות - הוסלי הנפלא הצליח לקטוף INT מזריקה רעה של קאם.

יאללה, צריך לשמור על היתרון הזה ולסיים את המשחק הזה כמו שהתחלנו אותו.

וכמובן שהשארתי את אנדרה בראון על הספסל, כשיש לו 15 נקודות כבר במחצית. אבל כל עוד קרוז לא עושה הרבה אני עוד בסדר.

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברגע שצ'אדזינסקי בא עם האופשן המסריח שלו ושל קאם כתכנית משחק מול קבוצה שכבר שבועיים קבוצות טוחנות לה את הסקנדרי קרוליינה הפסידו את המשחק. זה שההגנה שלהם גם לא מצליחה לתקל כלום או לשמור על המחליפים של המחליפים של הג'איינטס גם לא בדיוק עוזר אבל לפחות יכלו לבוא עם החלטה מראש להפוך את המשחק הזה לשוט אאוט במקום לחיות בסרט.

13. KirkH Member

לא מאמין שנשארתי אפילו עד המחצית הלילה. זה היה גמור הרבה לפני השריקה. הסיטואציה היחידה בה הג'ייאנטס מסוגלים לנצח זה מול קבוצות שאין להן למי לזרוק את הכדור באוויר ועוד הפכו אותם לאנדרדוגס של 200 אחוז. נתנו לצוות של NFL NETWORK לבחור מנצחת לפני המשחק, 4 הפנליסטים קישקשו משהו ובחרו בפאנת'רס. אסן אמר להם כבר באותו הרגע שלהפוך את הג'ייאנטס לאנדרדוג כל כך מובהק זה לא חכם...

אני מקווה שבשבוע הבא הג'ייאנס באמת יירדו לשני הפסדים בתוך הבית שלהם. למרות שזה עלול לתת להם תמריץ אז אולי כדאי שלא? ענארף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

הסרט על ריי לואיס עוצמתי לאללה. אולי לעריכה יש חלק בזה אבל עושה רושם כמו אחד השחקנים השחורים (מה הקשר גזענות?!?) היותר חכמים ואינטיליגנטיים שמסתובבים בליגה (מינוס העניין שהוא שומע קולות...)
    אני כמובן מאחל לו ולקבוצה שלו להמשיך להיכשל במאני טיים אבל באופן כללי מדובר בווינר חסר גבולות. היה גאוני להראות אותו בא להארוורד להרצות בפני כל מיני בני עשירים.

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/12
  14. Hakeem Nicks Member

אני אישית צחקתי כששמעתי לפני המשחק על ארבעת הבחירות בפנת'רס, אבל אני מאמין שכולם חשבו על אותה סיטואציה - הג'איינטס פצועים בהתקפה, והפנת'רס מגיעים אחרי ניצחון גדול. אני גם יכול להגיד שאני הופתעתי מאוד מהתוצאה הסופית.

אני לא זוכר משחק כזה דומיננטי של הג'איינטס מזה הרבה זמן - אולי מול אטלנטה בפלייאוף שנה שעברה, אבל בעונה הרגילה - עברו איזה שנתיים מאז שניצחנו בכזאת צורה. מה שקרה אני מאמין זה שהג'איינטס פשוט היממו את הפנת'רס מהפתיחה - על הדרייב הראשון בראון התחיל לחמם מנועים וגם איליי, וה-TD של בנט SET THE TONE לכל המשחק. מדברים כל הזמן בג'איינטס על כמה חשוב לפתוח משחק טוב - דבר שמאז ומתמיד הם מתקשים לעשות - ולדעתי, לפתיחה הטובה יש חלק נכבד בתוצאה הסופית.

אגב מרטלוס בנט - הייתי ממש סקפטי לגביו והתאכזבתי שלא לקחנו את פלינר בדראפט, אבל טעיתי - פתיחה יוצאת מן הכלל לעונה הזאת יש לבחור. סוף סוף יש לאיליי מטרה גדולה ואתלטית, הוא ובנט יכולים לעשות דברים יפים מאוד השנה.

מצחיק איך הג'איינטס בחרו את ווילסון ורנדל בשני הסיבובים הראשונים של הדראפט, ומי שהתעלו הם בראון ובארדן. משחק עצום של השניים האלה ואני שמח שגילינו אותם - אבל צריך לקחת את הכל בפרופורציות - לא הייתה מולם הגנה בשיט ומול יריבות אחרות בהמשך הדרך זה יהיה יותר קשה.

ההגנה של הפנת'רס פשוט מביכה. אין להם די-ליין בשיט - צ'ארלס ג'ונסון שיחק בכלל? לאיליי היה את כל הזמן שבעולם בכל מהלך מחדש והאו-ליין לא התקשה בכלל לפתוח לבראון חורים. הם מתגאים בחוליית הליינבקרים הנהדרת שלהם ואין ספק שיש שמה כישרון - אבל בפרונט 7 אמורים להיות עוד 4 שחקנים.

משחק זוועתי של קאם ניוטון. מאוד חששתי ממנו לפני המשחק אבל הג'איינטס עשו עבודה טובה לפחות בלסתום לו חורי ריצה. באוויר הוא השלים כמה מסירות אבל רובן היו בגארבג' טיים, בעוד שכל החטיפות שלו היו פשוט זריקות רעות.

מייקל בולי, הליינבקר שלנו, מוביל את ה-NFL עם שלושה חטיפות. WTF

בשלב מסויים במשחק היו נראה לי יותר אוהדי הג'איינטס מהפנת'רס באיצטדיון.

ברור שאני משאיר את אנדרה בראון על הספסל ביום של 25 נקודות שלו. לפחות קרוז לא עשה הרבה מה שמשאיר לי עדיין סיכוי לנצח את שון.

ודי אלוהים, די עם הפציעות האלה בסקנדרי! גם את אנטרל רול רוצים לקחת לי עכשיו?

משחק גדול, דומיננטי וחשוב. בעוד תשעה ימים יש משחק גדול בפילדלפיה ואני מאמין שאפשר לנצח - אבל צריך להבריא ולהמשיך עם המומנטום שהתחלנו. יאללה לזיין את מייקל ויק!

ואיפה איתי לעזאעזל?

15. Stretford Ender Member

הסרט על לואיס מעולה, אבל לא מזמן ראיתי את הסרט על קורט וורנר ואותי אישית הוא יותר ריגש אבל בסה"כ שניהם מצויינים. סדרה גדולה, אני מקווה בהזדמנות לראות את הספיישל שעשו על בליצ'ק (עונה שלמה או משהו כזה אם אני לא טועה).

בכל מקרה אני ממליץ מאוד על האתר שנקרא tenyardtracker (כרגע ההרשמה סגורה אבל אפשר להירשם ולקבל מייל כשהיא תפתח). השגתי את הסרט משם ממש שעות ספורות אחרי שהוא יצא ובכלל יש שם הרבה אוצרות מNFL נטוורק ומקורות אחרים. אני מת על הקטעים של סאונדFX - טכנולוגיה מדהימה שבאמת מספקת חווית צפיה אדירה. מת לראות את זה על אחד השחקנים של הסיהוקס. בפרק האחרון היו פוסלזני, ריברס, ג'ונסון הדיפנסיב אנד של סינסי (מוצלח במיוחד, כל המאבק עם ג'ייק לונג לאורך המשחק) ודימיקו ריאנס (גם מצויין). זכור לי שכתבתי על האתר לפני איזה שתי עונות אבל אז לא באמת ניצלתי אותו, ובנס החשבון שלי נשאר קיים למרות שלא הסתובבתי שם שנתיים בערך עד תחילת העונה הזו...