Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Armstrong Member

מאז שהוא אוהד פיטסבורג.

Nereo Beretta-Rocco,

אם אתה רוצה לאהוד קבוצה מסוימת אני ממליץ על הבראונס או מיאמי, הם הולכים לשלוט בNFL בשנים הקרובות.

איך אפשר לשנוא את הפטס? QB כל כך חתיך, איך אפשר? כפרעליו טומי הבנזונה הקשוח הזה.

אמנם לא ראיתי את המשחק אתמול, אבל המון זמן וקאטלר באותו משפט פשוט לא מסתדר. בכלל, כשגרין ביי יש 7 סאקים זה בכלל לא מסתדר. החלטות גרועות תמיד היה ידוע שיש לו, כשהכל הולך הוא מלך כשהכל חרא הוא מסנצ'ז חופשי.

נערך לאחרונה ב: ‏14/9/12
  2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, שמתי לב עד כמה שתיאום בחסימות למשל מהווה חלק דומיננטי יותר ב-OUTCOME של מהלכים מאשר לא מעט מהפעולות האישיות של השחקנים.

היו קטעים שממש לא הבנתי למה קאטלר לא ניסה לעשות ראש ולגנוב כמה יארדים, בטח כשלא היה מדובר בדאון שלישי. אם אין לאן למסור, ומן הסתם שלמשוך יותר מדי זמן משמע שהולכים להוריד אותך, למה לא לוותר על הניסיון למסירה ארוכה ולהתקדם את הכמה יארדים שלרוב אכן היו פנויים מלפניו?

ותודה על שאר ההסברים.

לא ממש מחפש קבוצה לאהוד. ראיתי חלקים מהמשחק של הפאקרז נגד SF, משהו אצלהם עשה לי טוב, וכשעשיתי אחד ועוד אחד עם מה שאני כבר יודע עליהם (הפרנצ'ייז הכי מעוטר למרות שהוא מגיע מהשוק הכי קטן בליגה בפער עצום), נדלקתי לגמרי. משהו באווירה הזאת של חור באמצע שום מקום שכל מה שיש לאנשים שם זה הפוטבול עושה לי את זה.

ואתה ארמסטרונג בעד מי?

3. Hakeem Nicks Member

ארמסטרונג אוהד הפטריוטס.

וטוב לראות שיש פה עוד חבר פוטנציאלי לקהילה הקטנה שלנו פה.

בכל מקרה בחרת את הקבוצה הנכונה לאהוד לדעתי. יכול להיות שתלכו עד הסוף השנה. אני לא ממש אוהב את הפאקרס (בעיקר מקנאה - למרות שהג'איינטס לא הכי רעים) אבל כן יש לי הרבה כבוד אליהם.

ואגב, מה שעשה לך את זה היה אהרון רודג'רס. וזה היה בערך חצי ממה שהוא מסוגל.

חדשות מעולות לפנטזי - דרל ריבס לא ישחק מול הסטילרס! יש אלוהים1!11143 יאללה לזיין ביג בן.

וג'וש סקובי:
    Thinking about making my FG celebration similar to what Clay Mathews does for a sack. Except I will flex my thighs.

נערך לאחרונה ב: ‏14/9/12
  4. 亚历山大帕托 Member

יותם, התמסחרת. אתה לא יכול פשוט לבחור קבוצה ולקרוא לעצמך פאקריסטה. אתה לא רואה עד כמה זה הכל פלסטיק? תיהנה מהשואו בלי להתאהב בחשפנית.

5. Armstrong Member

למה זו התמסחרות? הוא נדלק על הספורט וזה הכי טבעי בעולם לבחור צד. אני מסכים שהכי טוב לא לבחור אף קבוצה כי חבל על העצבים (למרות שעם הפאק לא יהיה את זה הרבה) אבל זה אכן כאב ראש.

אגב, פאקריסטה? אהבתי. אבל צ'יזהד יותר מקובל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. Hakeem Nicks Member

יאללה, אחלה של מחזור מצפה לנו היום, למה על ראש השנה אבל?

אני מת מפחד לקראת המפגש מול טמפה, אבל אני מקווה שהם יירגעו אחרי ההופעה המטורפת מול הפנת'רס לפני שבוע. חייבים לנצח.

אחלה משחק בסאנדיי נייט (גם במאנדיי). הרייבנס והאיגלס גם יהיה מרתק.

שיהיה לנו אחלה מחזור ושנה טובה.

7. Sweetness Justin Fields

מבאס, נראה לי שהמשחק של הליונס נגד הניינרס לא ישודר היום, מופיע לי משום מה רק את השידור החוזר מחר ב 12:00 (סעמק' בניתי על המשחק הזה - אחרי כל הבלאגן של הארוחה) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

נתון מדהים: האיגלס שיחקו 6 רבעים מפתיחת העונה והיא איבדה כבר 8 פעמים את הכדור!
    בנתיים הרייבנס שולטים בנעשה על המגרש.

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסתבר שאיליי לקח קשה את המילים שלי לפני שבוע ורוצה להוכיח שהוא עדיין אוטיסט. 3 חטיפות במחצית כולל פיק סיקס והזרוע עוד נטויה.

לאארון הרננדז ואוהדי הפאטס המתועבים בפורום - איתכם הסליחה, על כל שחקן שלי יש על האיברים פצצות זמן מתקתקות וזה לא אמור לבוא לכם בהפתעה.

10. Armstrong Member

"אוהדי" - אני היחיד. דווקא הרננדז? לא יכלת לבחור באיזה איהדיגבו או סרג'יו בראון?

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא היחיד אבל אני אוהב את הביטחון המופרז שנוטף מההודעות שלך.

אם כבר בוא תתרום משהו אמיתי ותסקור לי את הדיווחים הראשוניים של האינסיידרים ברחבי בוסטון. עם איך שאני מכיר את בליצ'יט והארגון המסריח הזה בטח הרננדז שבר את הקרסול וכל שבוע יספרו לי שהוא PROBABLE.

12. Hakeem Nicks Member

עד מתי הפציעות האלה יהרגו אותנו?

שלושה שחקני התקפה כבר במחצית הראשונה, איליי במופע זוועות, וכשרק אנדרה בראון ו-JPP משחקים אי אפשר לנצח.

ובזמן שאני כותב את ההודעה הזאת חטפנו כדור. יש סיכוי לקאמבק ברבע הרביעי?

לפחות בפנטזי הולך לי טוב.

13. Armstrong Member

היי, אני תמיד שמח לראות עוד אוהדים, במיוחד בפורום שאף אחד לא סובל את הפטס (למרות שבכל פורום זה ככה).

אין לי מושג מה עם הרננדז, אני בקושי רואה את המשחק, ממה שאני כן רואה אנחנו מסריחים אחושרמוטה וגם לא מפסיקים לרוץ.

14. Hakeem Nicks Member

מרטלוס בנט יא חתיכת בהמה בהמתית, איזה טאצ'דאון וירטואוזי. איזה קאמבק, רק לשמור עליו.

כמה אירוני שהטאצ'דאון של ויקטור קרוז ניצח אולי לג'איינטס את המשחק, ניצח לי כנראה משחק בליגת פנטזי אחרת והפסיד לי את המשחק בליגה שלנו.

15. Armstrong Member

WOW. בתוך תוכי ידעתי שהוא יחמיץ את זה (איך לא? 4 FG מושלמים עד עכשיו ואת המכריע דווקא הוא מפספס ועוד איזה פספוס) אבל בכל הזמן הזה הייתה לי תקווה. הפסד שמעיר את כולם, שמעיר את ביל שיבין שאם הוא לא שומר על בריידי הוא מפסיד ואם הוא כן אי אפשר לעצור אותו.