Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. KirkH Member

כל היום שומעים דיבורים על תקשורת ותוכניות ספורט - קודם כל, אנחנו אוהדי הפוטבול צריכים לנשק כל יום משהו על זה שיש לנו את הזכות לראות כל כך הרבה ובחינם! ארבעה, חמישה, שישה משחקים בשבוע בטלוויזיה הכמעט חופשית, כמעט כל משחק בספוקאסט, סיכומים ופריוויואים נון סטופ בחינם. תענוג.

אהה כן, תוכנית ההכנה למאנדיי נייט - הייתה ועדיין, תוכנית הספורט הטובה ביקום. ללא מתחרים.

2. shlomydavid מנהלים

הלילה היה משחק ענק על הכרטיס לפלייאוף בבייסבול, בין קולורדו לסן דייגו. המשחק הגיע לאינינג ה-13, והוכרע במהלך שיביכול לא היה צריך להחשב.

סיקור המשחק:

קולורדו המארחת הובילה 0:3 (רנים למאטסוי וטולוביצקי, הומר ליורביט טוריאלבה) עד האינינג ה-5, בו הצליחה סן דייגו לעשות מהפך ענק, כשהומראן של אדריאן גוזנאלס הביא את כל הרצים הביתה ("גראנד סלאם") ועוד הומר אחד של בראדי קלארק העלה את קולורדו ל-5:3.
    בהמשך האינינג הצליח טוד הלטון לחבוט עוד הומר ולצמק ל-5:4. רק באיניניג ה-5 הגיע השיוויון של הרוקיז אחרי הומר של מאט הולידיי. המשחק המשיך להיות צמוד, כשקולרדו (הומר של קאז מאטסוי) עולה ל-5:6 באינינג ה-6, וסן דייגו משווה באינינג ה-8.
    השיוויון המוחלט נמשך עד לאיניניג ה-13 הדרמטי, בו הצליח סקוט היירסטון לחבוט הומר בן שתי ריצות, וסן דייגו עלתה ל-6:8. הסיפור גמור ?! לא אצל הרוקיז.
    טרבור הופמן הקלוזר עם הגשות נוראיות, הרשה דאבלים לקאז מאטסוי ולטרוי טולוביצקי, והרוקיז צימקו ל-8:7. מיד אח"כ מאט הולידיי חבט כדור לטריפל, ולעוד ראן של טולוביצקי - 8:8.
    ואז הגיע המהלך של המשחק: ג'יימי קרול חבט בכדור, והולידיי רץ לעבר לצלחת והשתטח לעברה..אך לא בדיוק נגע בה. השופט החליט באיחור וע"פ ההילוכים החוזרים שהרגל השמאלית של התופס מנעה מהיד של הולידיי לגעת בצלחת, וקבע 8:9 לקולורדו שעולה לפלייאוף.

קולורדו רוקיז מגיעים לפלייאוף לראשונה מאז 1995, ויסעו ביום רביעי למשחק בפילדלפיה.

באמת היה משחק מרגש ומותח..מומלץ לראות את התקציר.

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/07
  3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר... באמת עונג צרוף. זה אחד היתרונות הבודדים בכך שהפוטבול עדיין לא מספיק פופולארי בישראל. אני בטוח שברגע שהמשחק הזה יתפוס קצת (ואין לי ספק שמתישהו זה יקרה) החמדנים כבר ישימו את ידיהם על השידורים וציבור האוהדים ייפגע.

גם אתמול ה-monday night countdown היה מעולה, דיונים ברמה הכי גבוהה שיש לצד פיקנטריה משעשעת, טקטיקה לצד רומנטיקה, ESPN פשוט יודעים את המלאכה.

את המשחק עצמו כבר לא היה לי כוח לראות, וטוב שכך, כי הייתי מתעצבן. 34-13 מרשים לפאטס בסינסינטי, שגורם לכל מיני מומחים כבר לדבר עליהם באותה נשימה עם הדולפינס של 1972 (הקבוצה היחידה בתולדות ה-NFL שסיימה עונה ללא הפסד). בינתיים זה קצת מוגזם לדעתי ובנובמבר יהיו להם כמה משחקים שיבחנו אותם טוב טוב, אבל אין ספק שהפאטס מפחידים... מפחידים מאוד.

שלומי טוב לראות שלעוד מישהו איכפת גם מהבייסבול, שמגיע עכשיו לשיא העונה שלו, נמשיך לדבר גם על זה...

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/07
  4. john Member

ראיתי את התקציר משחק גדול של הפאטס.
    פציעה מוזרה של לאורס מלוני. משחק טוב של סאמי מוריס, אני מרוצה שהוא בניו אינגלנד, היו לו 2 עונות לא מוצלחות בדולפינס.

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

כפי שאמרתי לקירק בשיחה פרטית אתמול, יש מצב לפוטץ' בעמדת ה-QB בבפאלו, וגם JP לוסמן מרגיש את זה. אם הילד ישחק טוב גם מול הקאובויז במאנדיי נייט יש לי הרגשה שהוא ימשיך גם כשלוסמן יבריא...

6. john Member

למה לא אדוורס QB מצוין. אני כמעט בטוח שהוא הרשים את כולנו במשחק מול הניו יורק ג'טס(קבוצה שאני אוהד). וגם הרשים מאוד את דיק ג'אורון.
    אחרי המשחק מול הג'טס דיק אמר : הוא באמת עשה עבודה נפלאה.
    אני שמח שהוא מקבל את ההזדמנות.

7. A. Arshavin Member

8. Stretford Ender Member

מהג'איינטס כמובן, לא מהג'טס. באמת היה לו משחק מדהים, למרות שהתאקל של האיגלס נרדם על המגרש.

9. A. Arshavin Member

טעות שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

זולה (מה השם?) אני בעצמי לא יודע איפה אני עומד בעניין אדוארדס/לוסמן, אבל לקבוע על סמך משחק וחצי שאדוארדס QB מצוין ברמת ה-NFL זה קצת נמהר. הבחור כולה רוקי שרק זכה בעמדת הבקאפ לקראת תום הטריינינג קאמפ, בוא ניתן לו להוכיח את עצמו בעוד כמה משחקים לפני שאנחנו מכתירים אותו. זה בינתיים נראה טוב והלוואי והוא באמת יתפתח למה שאומרים שהוא יכול להתפתח אליו, אבל עוד מוקדם... מוקדם מאוד.

בכל מקרה לי אישית יש תחושה שברגע ש-JP יחזור הוא יקבל שוב את המושכות ולא משנה כמה טוב אדוארדס יהיה, ולו בגלל שאחד מחוקי היסוד של ה-NFL הוא לדבוק עם ה-QB הפותח שלך ויהי מה, ו-JP, לפחות לעונה הקרובה, הוא ה-QB הפותח שלנו באופן מוצהר.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

החלטיות לשמה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    בכל מקרה, מסכים עם התחושה השנייה שלך. אדוארדס נתן בהחלט הופעה יפה ביום ראשון אבל עדיין אי אפשר לפתח ציפיות גבוהות מדי. ב-MNF מול הקאובויז זו הולכת להיות אופרה אחרת לגמרי ואני מאמין שגם הבילס (ולוסמן) מבינים את זה.
    אגב, בקשר למשחק אתמול: פשוט לא כוחות. הקו ההתקפי של הפאטס כל כך טוב שזה כבר על גבול המפחיד, ואם זה ימשיך בקצב הזה, הדרך לסופרבול סלולה.

קוראים לי אליאור. האמת היא שתמיד הייתה לי זיקה לענף הזה אבל לא יצא לי לעקוב אחריו בצורה רצינית, עד לאמצע העונה שעברה ובגלל זה גם אין לי כל כך קבוצה מועדפת. כעיקרון אני תמיד בעד האנדרדוג'ס, ככה שאני איתך עד הסוף עם האהדה לבפאלו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

*שאלה למבינים בפוטבול קולג'ים: ביום שבת יצא לי לתפוס את המשחק של פלורידה מול אובורן. כמובן שלא יכולתי שלא לשים לב לקוורטרבק&ראנינג בק של פלורידה, טים טיבו (?), הוא באמת כזה פאקינג ספיישל? והאם הוא מתכונן לצאת לדראפט 2008?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/10/07
  12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, בהחלט יצאתי חומוס עם החוסר החלטיות הזו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

בקשר לטים טיבו - הוא אכן פאקין ספיישל. בשנה שעברה (עונת האליפות של פלורידה) הוא שימש בעיקר כ-QB למשימות מיוחדות, קרי ל-3rd and goal מה-1 yard line כ-QB שירוץ עם הכדור פנימה (בעוד שכריס ליק האפור לקח את רוב הסנאפס), וככה התפתחה לו תדמית של ה-QB הרץ והתעוררו באופן טבעי ספקות לגבי יכולות הזריקה שלו, שלא ממש קיבלו ביטוי בעונה שעברה. העונה הוא ה-QB הפותח של הגייטורז והוא מוכיח עד כה לכל הספקנים שהוא גם יכול לשחק כמו QB קונבנציונלי, לעמוד בפוקט ולשחרר זריקות מדויקות. בקשר ליציאה ל-NFL - כנראה שנצטרך לחכות לפחות עד 2009 עם העניין הזה כי טיבו הוא רק סופומור עכשיו, ורק לג'וניורים או סיניורים מותר להירשם לדראפט. אין לי ספק שהוא יהיה שחקן NFL אדיר אם הוא יצליח להישאר בריא עד אז, אם הוא כזה מפלצת רק בעונת הסופומור שלו מה יהיה בעונת הסיניור? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

13. john Member

קרא לי ג'ניה או יבגני, איך שנוח לך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

איתי, אתה צודק, משחק מול הג'טס זה לא הוכחה לכלום. הג'טס שלי לא הקבוצה הכי חזקה, אז זה ממש לא מבחן בשבילו. בופאלו ישחקו מול הדאלס, דאלס עם מעזן מושלם, וזה יהיה המבחן האמיתי של אדוארדס.

תבין JP שחקן בהרבה יותר מנוסה מאדוורדס, לפי מה שאני רואה JP שחקן קבוע בהרכב אצל דיק ג'אורן. אבל לפי 3 המשחקים האחרונים של JP הוא לא הרשים אותי מאוד. קשה להחליט פה משהו בסופו של דבר.

אני כל כך שמח מהבחירה בדארפט, שבחרו את לאון וושינגטון. שחקן גדול, הרשים אותי מאוד ב-2 המשחקים האחרונים, בהפסד מול בופאלו ובניצחון על מיאמי, RB פשוט מצוין בג'טס.

GO GO JETS ! :aaa021: למרות שאני בטוח כמעט שנפסיד בדרבי מול הג'יינטס. הג'יינטס נמצאים בכושר הרבה יותר טוב משלנו, וצריך להזהר מאוד מאלי מאנינג, שחקן שביינתים נותן עונה מצוינת בג'יינטס.

14. Stretford Ender Member

להיזהר מאיליי מאנינג?
    אני מתלבט אם להעביר לקירק את זכות ההנחתה או לענות בעצמי, טוב נו קירק - לטיפולך.

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/07
  15. john Member

חח התבלבלתי עם פלאקסיו בוראס.