Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Hakeem Nicks Member

חרא מחצית. דאלאס בסופו של דבר פיצחו את ההגנה, ורבאק - הג'איינטס לא מסוגלים לרוץ! זה משגע אותי. משחק המסירה עוד לעיתים עובד אבל חוץ מקית' ריברס הנפלא אני לא חושב שמישהו באמת טוב.

חייבים להתעורר ומהר.

2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

שתי הקבוצות לא מצליחות לרוץ, ההבדל הוא שהרסיברים של הג'איינטס משמיטים ונשדדים על ידי השופטים (הולדינג ברור על קרוז) בזמן שקווין פאקינג אוגלטרי מזיין לכם את הסקנדרי.

לא יודע למה זה עדיין נראה לי כמו משחק של הג'איינטס, אבל כן, אין ספק שהג'איינטס עדיין לא הסירו את החלודה משני צדי המגרש.

3. golding מנהלים

יופי של טאצ'דאון של ברדשאו, אחרי שאיליי - עם מהלך שיכול לשנות את המשחק - זורק מצויין לעבר היקסון שתופס בצורה מרשימה.

14-10 דאלאס. ג'יאנטס נכנסים לעניינים.

4. golding מנהלים

ניחסתי אה?

5. KirkH Member

מעולה. גם פוטבול וגם הג'ייאנטס מפסידים. עולם מושלם.

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע. אם הייתי אוהד ג'איינטס לא הייתי מתרגש מההפסד. לא נראה חוסר יכולת כמו חוסר חדות וחלודה כללית של ההגנה וההתקפה. לא צופה לראות את קרוז ממשיך להשמיט כדורים שבדרך כלל הוא טוחן לארוחת בוקר או את הליין מתקשה ליצור חורים לאחמד המחבל. הסקנדרי החלש אכן נקודה לדאגה אבל כשכל הפצועים יחזרו גם הם יתחילו להיראות טוב יותר ויחד עם התמיכה מהפאס ראש המטורף (הדבר הכי יציב בקבוצה) זה ייראה טוב יותר.

הבשורה מהמשחק הזה מבחינתי היא היכולת של הקאובויז סוף סוף לסגור משחק קשה, בחוץ, מול יריבה מרה, למרות לא מעט קשיים ותכנית משחק שלא זרמה חלק בתחילת המשחק. רק לפני שנה הם נתנו תצוגה דומה מול הנציגה השנייה של העיר ובעטו בדלי בדקה האחרונה. היום באותה סיטואציה הם דפקו TD מטורף של אוסטין ויצאו ממצב קשה של 3rd and long כדי לגמור את המשחק. לא בדיוק דברים שמאפיינים את הקבוצה הנכה הזאת.

ההגנה נראתה טוב רוב שלבי המשחק ובייחוד ברנדון קאר כפי שכולם קיוו באוף סיזן כששפכו עליו ערימות של כסף והביאו לאח לבית משפחת ראיין את הדבר השני שהוא הכי אוהב אחרי כפות רגליים - שאט דאון קורנר.

7. Hakeem Nicks Member

אני מבין אותך, לא הפסדנו כבר הרבה זמן.

אני באמת לא כל כך מאוכזב מההפסד. יש גבול למה שאפשר לעשות בלי קורנרים בכלל (והיחידי שעוד בריא, וובסטר, במשחק הכי גרוע שאני זוכר שראיתי אותו משחק) ואם מייקל קו ששיחק טוב לא היה נפצע אני חושב שעוד היינו יכולים לקחת את המשחק להארכה או משהו.

אבל זה לא רק הפציעות לצערי. בזמן ש-JPP (כמה MOVES יש לבנאדם - בלתי עציר!) וקית' ריברס היו מצוינים שאר ההגנה נראתה ממש לא מחוברת ומאיזה רגע מסוים לא יכולנו לעשות שום דבר נגד הריצה. אין לג'איינטס אוליין בשיט - ברדשואו המסכן חוטף מכות יותר מחבר ב-KKK בהארלם למרות שגם הוא לא צדיק. אני באמת לא מבין למה קופלין לא החזיר את ווילסון למשחק. אז כן הוא פימבל - אתה רואה שעם ברדשואו לא עובד, אז למה לא לנסות ולתת את הכדור לווילסון? מעצבן.

שאפו ענקי לברנדון קאר, ששיחק מצוין. בסופו של יום זה יכול להיות ההבדל מבחינת הקאובויס - קורנר שאשכרה לא מרשה שיתפסו עליו. קלייבורן עשה כמה טעויות אבל בסה''כ הייתה לו אחלה בכורה והוא גם יתפתח להיות מפלצת. תוך אופסיזן אחד לקאובויס בפוטנציה יש את אחד ה-DUOS הטובים ב-NFL.

קרוז השמיט כדורים, ניקס לא נראה כאילו הוא 100 אחוז, ההגנה של דאלאס הייתה טובה. היה קשה לראות את זה אבל אני מאמין שזה ישתפר. בנוסף אני חושב שמרטלוס בנט הראה אתמול כמה ניצוצות - הוא אתלטי בטירוף (טאצ'דאון וירטואוזי, יותר נכון הסלטה), וחוסם טוב. אולי משהו טוב יצא מהיום.

לסיכום, הפסד ג'איינטס קלאסי. משחקים חרא, לא מצליחים לעשות כלום, מתעוררים מאוחר מידי אבל איכשהו תמיד גורמים לי לחשוב שעוד אפשר לחזור... ואז מפסידים. אבל בניגוד להפסדים האחרים, אני לא כל כך מאוכזב בהתחשב בנסיבות ואני מאמין שיכול להיות בסדר, עם קצת בריאות.

8. KirkH Member

אני מבין שאדי האלכוהול מהמצעד עדיין לא התפזרו...

בקושי נכנסתם לפלייאוף וניצחתם אחד יותר מחמישים אחוז. זה הפאקינג ג'איינטס, לא באמת צריך זיכרון מושלם כדי להיזכר בהפסדים שלכם. לדעתי גם לא יהיה צורך בדמיון מפותח בשביל לתאר את ההפסד הבא..

אם מישהו אמור להיות מרוצה מהמשחק היחסית פושר אלה הקאוובויז שהראו לא מעט נקודות חיוביות בהגנה והצליחו להתגבר על הגנת יריב לא פשוטה למרות שההתקפה שלהם לא בדיוק עברה אוף סיזן מושלם.

9. ADHD Member

רומו התעורר על הצד הנכון של המיטה. אני לא מסכים עם הגישה של "לא נורא הג'איינטס יתקנו", בNFC מזרח, יותר מבכל בית אחר בליגה הפסד הוא הפסד הוא הפסד.

10. Hakeem Nicks Member

אתה מדבר כאילו אתה לא יודע איך עובדת הליגה. מאזן בעונה הרגילה זה לא כזה חשוב, כל הקטע זה לצבור מומנטום מתי שצריך - סוף העונה והפלייאוף. ותרצה או לא - הג'איינטס היו הקבוצה הכי טובה ב-NFL בששת השבועות האחרונים של העונה. היינו דומיננטיים בשני צידי המגרש וכל ניצחון הגיע לנו. אני ממש לא מתבייש להגיד את זה.

ואין צורך בדמיון מפותח בשביל לתאר את ההפסד הבא? חחחח עשית לי את הסופ''ש אין ספק.

ככה זה קירק ואני מצטער מאוד.

ואגב, מכל הלב, שאפו לקאובויס.

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/12
  11. KirkH Member

הג'ייאנטס כרגיל היו הקבוצה עם הכי הרבה מזל בששת השבועות האחרונים. עם זה אני בהחלט מסכים.

לגבי הדמיון וההפסד - זה בסדר, אני שמח שעשיתי לך את הסופ"ש. אתה יכול להירגע ולהסתכל על כולם מפסגת לומברדי עד שבוע 4. אז תעמדו על 0-2 בבית ותתחילו להריח את הסוף. חדר ההלבשה יעשה את השאר.

12. Armstrong Member

קירקיבוי, מאיפה הזלזול הזה בג'איינטס?

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזל שמזל.

אפשר לקחת את ההגדרה הזאת ולהדביק לכל אלופה בשנים האחרונות. לא זוכר שהשתמשו בה כשאלה היו הסטילרז או הפאקרז. אז אנשים היו עסוקים בלמצוץ לרודג'רס וג'יימס האריסון את הזרגים. פה כרגיל ממשיכים להתפנל על המטרה הנוחה - איליי. כן אנחנו יודעים שהוא אוטיסט ואפס ומסריח אבל מה לעשות שעם 2 טבעות והופעות קלאץ' בשני סופרבול'ס שונים קצת קשה להתווכח.

לא זוכר אלופה ראויה יותר מהג'איינטס בשנה שעברה. נאלצו להתגבר על הקשיים הגדולים ביותר והקבוצות הטובות ביותר כל הדרך ללומבארדי.

בו הו, אז דאלאס ניצחו. גם שנה שעברה הם נתנו ניצחון אדיר בקנדלסטיק עם רומו חצי מת וכולם חשבו כולל אני שהם הולכים לדרך חדשה, בונים אופי ושאר האשליות שכל שנה מטפחים בארלינגטון ו...פףףף, שום דבר. מאוד לא בשמיים שגם העונה זה יהיה המצב. היה אתמול משחק ראשון קלאסי עם המון חלודה ובתור אוהד של שתי הקבוצות לא הייתי מסיק ממנו יותר מדי להמשך העונה. במיוחד לא לגבי הג'איינטס. הרי עם שופטים קצת פחות עיוורים ו-PI ברור על קרוז ברבע הראשון ו-10-0 מי יודע לאן המשחק הזה מתפתח.

14. KirkH Member

אוקיי, אז אין דבר כזה מזל בפוטבול אבל מה שהכריע אתמול את המשחק היו השופטים...

סבבה.

15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה הולך לשני הכיוונים.

טענת שהג'איינטס זכו בגלל מזל (כי לנצח 7 מ-7 אחרונים זה מזל ולנצח את 2 הקבוצות הטובות בליגה בחוץ זה מזל ולזיין את בליצ'יט גאון הדור פעם שנייה באותה עונה ובסופרבול זה מזל, חס וחלילה יכולת או משהו מייצג) אבל התחלת לנבא חדר הלבשה מפורק של הג'איינטס כבר בשבוע 4 כשאתה מתבסס על משחק בודד ולא מייצג שבקלות היה יכול להיות של הג'איינטס. רק מה? זה לא מתאים לאג'נדה.

יש הבדל בין לנכס תוצאה של משחק אחד למזל לבין להוריד באסלה ריצה סופר מרשימה לאליפות על "מזל".

תתקדם מ-2007. איליי כבר לא האוטיסט שזורק 9 חטיפות למשחק. כואב ועצוב אבל זה המצב.