NOOOOOOOOOOOOOOO וונטה דייויס בהחלט נראה כמו טרייד תמוה. הוא קורנר טוב, מגיע לו להיות פותח בליגה הזאת, אבל לא לטרייד הזה ציפיתי מהקולטס. אגב, אני כל הזמן הזה לא מפסיק לחשוב על איך וונטה דייויס שווה בחירת סיבוב 2 ו6, ואסאנטה סמואל סיבוב 7. אומנם יש לזה כמה גורמים אבל על הנייר זה פשוט מדהים. ראיתי אתמול את הרבע הראשון של דנבר ואני חייב להגיד שהתרשמתי מפייטון. אפס טעויות מול אולי ההגנה הכי טובה בליגה, היה יפה לראות. הוא נראה מוכן יותר מפעם לפעם. ואגב - ראסל ווילסון הוא הפתעה נעימה. מי היה מאמין שמבין הדו קרב בין ג'קסון לפלין ווילסון יהיה זה שינצח? אבל נראה מה הוא באמת שווה כשהעונה רגילה מתחילה.
או שאני ממש טמבל ולא הבנתי נכון או שאתה אוהד של הפטס? הייתי בטוח אוהד ג'טס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
כן הא, נראה כמו נצח כרגיל... אגב, אפילו MJD התלהב מהסיפור וסיים את ההולדאווט הדי מטופש שלו. נכנס ראש בראש עם הנהלה שלא התכוונה לוותר לו על דולר ואמרה לו את זה בפירוש כבר מהיום הראשון. חוזר בלי שום הבטחות.
לכל המפסידים והסגנים שלי בעונה הקרבה ובאה בפנטאזי הנה קצת הימורים כדי שתוכלו להחזיר קצת את הכבוד שיילך לאיבוד ב-4 חודשים הקרובים - סופרבול + זוכה - MVP - שחקן ההגנה - הרוקי ההתקפי - הרוקי ההגנתי - מאמן העונה - Most Rushing Yards - Most Receiving Yards - Most Interceptions Thrown - מנצחת ה-AFC NORTH - מנצחת ה-AFC WEST - מנצחת ה-NFC SOUTH - מנצחת ה-NFC EAST - מנצחת ה-NFC NORTH - בונוסים: 5K Passing Yards - אובר/אנדר 2.5 QB'S אובר/אנדר 44.5 TD כוללים - ארון רודג'רס - אובר/אנדר 11.5 TD - רוב גרונקווסקי - אובר/אנדר WEEK 9 - טיבו פותח בג'טס - אובר/אנדר 3 מעצרים - דטרויט ליונס -
סופרבול + זוכה - יוסטון טקסאנס-שיקאגו ברז, טקסאנס MVP - טום בריידי שחקן ההגנה - JPP הרוקי ההתקפי - RG3 הרוקי ההגנתי - מארק בארון מאמן העונה - לאבי סמית Most Rushing Yards - דארן מקפאדן Most Receiving Yards - ג'ימי גרהאם Most Interceptions Thrown - מתבקש לבחור פה בסאנצ'ז אבל הוא לא יסגור 16 משחקים אז נלך על ג'וש פרימן מנצחת ה-AFC NORTH - רייבנס מנצחת ה-AFC WEST - ברונקואידים מנצחת ה-NFC SOUTH - אטלנטה מנצחת ה-NFC EAST - פילי מנצחת ה-NFC NORTH - שיקאגו בונוסים: 5K Passing Yards - אובר/אנדר 2.5 QB'S - אנדר אובר/אנדר 44.5 TD כוללים - ארון רודג'רס - אנדר אובר/אנדר 11.5 TD - רוב גרונקווסקי - אובר אובר/אנדר WEEK 9 - טיבו פותח בג'טס - אנדר אובר/אנדר 3 מעצרים - דטרויט ליונס - אובר
סופרבול + זוכה - פיטסבורג - גרין ביי, סטילרס MVP - דרו בריס שחקן ההגנה - פטריק וויליס הרוקי ההתקפי - לאק הרוקי ההגנתי - צ'נדלר ג'ונס מאמן העונה - גרג שיאנו Most Rushing Yards - מקוי Most Receiving Yards - ברנדון מרשל Most Interceptions Thrown - רוברט גריפין מנצחת ה-AFC NORTH - פיטסבורג מנצחת ה-AFC WEST - ברונקוס מנצחת ה-NFC SOUTH - ניו אורלינס מנצחת ה-NFC EAST - פילי מנצחת ה-NFC NORTH - שיקאגו בונוסים: 5K Passing Yards - אובר/אנדר 2.5 QB'S - אנדר אובר/אנדר 44.5 TD כוללים - ארון רודג'רס - אנדר אובר/אנדר 11.5 TD - רוב גרונקווסקי - אנדר אובר/אנדר WEEK 9 - טיבו פותח בג'טס - אובר אובר/אנדר 3 מעצרים - דטרויט ליונס - אנדר
אתה צוחק עליי? חיכיתי 120 שנה לחרא הזה. לפני 9 חודשים צרחתי בשבע בבוקר כי JPP חסם פילד גול, לפני 8 חודשים צרחתי בשבע בבוקר כי הג'איינטס עלו לפלייאוף - אני רק מקווה שאני אצרח גם היום. יש המון ספקות, המון סימני שאלה, אבל בסופו של יום אני מאמין שאנחנו יותר מוכשרים ומאורגנים מהקאובויס, ונותר רק לקוות שנוכל להגיע לרומו ולרוץ עם הכדור. לא מאמין שעברו תשעה חודשים מהסופרבול כבר. לא מאמין עדיין שאנחנו אלופים. הסיכוי לשמור על התואר הוא לא גדול אבל כן אפשר לעשות דברים יפים השנה. אחד מלוחות המשחקים הכי קשים בהיסטוריה של ה-NFL, אבל הדרך שהקבוצה עברה שנה בפלייאוף האחרון עושה רושם ששינתה הרבה אצל שחקנים. שתהיה לנו אחלה שנה ויאללה סוף סוף.