Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Muurad Member

הפציעה של הפאנט ריטרנר של הטיטאנס עכשיו.. מזעזע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/12
  2. Hakeem Nicks Member

תשמעו חברים נדפקתי קשות, JAVA עושה לי בעיות שאני לא חושב שאפשר להתגבר עליהן.

3. Stretford Ender Member

יש מחשב אחר אולי בבית?
    הורדת את הגירסה האחרונה?

4. Hakeem Nicks Member

ניסיתי בשני המחשבים. ניסיתי להוריד להתקין פלאגיןן וזה עשה לי שגיאות של dll.

5. Stretford Ender Member

ניסית דפדפן אחר אולי?
    (לא מאמין ששגיאת DLL זה קשור אבל אולי...אולי גם תנסה להוריד את העדכון של ג'אבה ממקום אחר ממה שהורדת)

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/12
  6. Hakeem Nicks Member

אינעל העולם!~#%76'49ן67

7. Hakeem Nicks Member

טוב מישהו יכול לשלוח לי בהודעה את הסקייפ שלו או אפילו פלאפון כי נגמרו לי הרעיונות?

8. Stretford Ender Member

טוב אז בסופו של דבר עם 3 מאחרים הצלחנו להעביר לפחות חצי דראפט בנוכחות מלאה...
    חוץ מה2 בחירות הראשונות (סימנתי 10 שחקנים שאני רוצה שיהיו שם בבחירות 12-13 וכולם נלקחו) אני ממש מבסוט על הקבוצה. קצת חסרים ראנינג בקים אבל אם דאג מארטין יצדיק את הבחירת סיבוב ראשון שטמפה השקיעו בו אז אני במצב ממש טוב עם ארבעה רסיברים שמסוגלים לתת עונות מעולות.

דבר אחד פחות לחכות אליו...יאללה רבאק שיתחיל כבר!

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רועי, אתה לא היחיד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אני רק צריך להודות שזה לפעמים נורא קשה לחכות 'מיליון שנה' עד ששוב יכולים לבחור. שיחקתי כמה פעמים ב-Mock draft וגמרתי תוך 10 דקות...

לדעתי רועי גם ציין את זה במהלך השעתיים של הדראפט. מאד קשה לעשות איזו תכנית. אני נורא מבסוט עם רודג'רס, אבל עד שהייתי צריך לבחור שוב היה נראה כאילו כל הטובים כבר נבחרו.

בכל מקרה נהנתי בעיקר באליאור שלקח כמה סיכונים רציניים ביותר. יהיה נחמד לראות מה יקרה לו. מראייה קצרה ראיתי בעיקר ששני החדשים נראים מאד חזקים. אני מרוצה שיש לי הרכב שיש בהם רק שחקנים מהעשירייה הראשונה, אבל לך תדע אם זה יעזור במציאות.

דבר אחרון, היה לי ברור שכבר מהר מאד יתחילו לבחור ב-TE. אם לגרונקובסקי יש עונה כמו שהיתה לו אז הוא ישיג לא פחות נקודות מרסיבר טוב. אני הלכתי בכוונה על שני TE כי הם יכולים לשחק ביחד. כרגע אני מרגיש יותר נוח עם העניין שיש לי את הרננדז וטוני גונזאלס בהרכב מאשר את מייקל טרנר עם עוד RB שהייתי צריך לבחור.

אני די מרוצה למרות שבמהלך הדראפט לא היתה לי הרגשה טובה. אין מה לעשות, יש כמה חבר'ה שלדעתי אפילו יודעים מה השחקנים אוהבים לאכול בארוחת הערב...מולם אני ממש מרגיש רוקי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    עכשיו נותר רק לקוות שלעונה טובה ושהטוב בינינו ינצח.

10. Hakeem Nicks Member

ראשית אני רוצה להתנצל בפני כולם שלא יכולתי להופיע לדראפט, מ-16:20 ניסיתי לפתור את תקלת ה-JAVA המזורגגת הזאת רק כדי להבין שעה אחרי זה שזה הפיירוול המזדיין בסוף.

בסה''כ אבל סיימתי עם קבוצה הגונה. בעל כורחי קיבלתי את פוסטר, גרין, ווייט, לינץ' וביג בן. אני בטוח שאם זה היה בשליטתי אז היו כמה שינויים (לא בטוח שהייתי לוקח את ווייט לפני קרוז למשל) אבל בסה''כ סיימתי עם שחקנים מעולים: פוסטר יכול מאוד להיות יהיה השחקן הכי טוב בפנטזי השנה; לינץ' פרץ לתודעה כבהמה אמיתית בעונה שעברה ואני מקווה שסיאטל תמשיך ללכת אליו ושהוא ימשיך במגמה; AJ רק אמור להשתפר לאחר עונת רוקי יוצאת דופן; הערך של ווייט אולי ירד בגלל חוליו ג'ונס (מוגזם לדעתי, אגב) אבל הוא עדיין טופ 10 רסיבר לטעמי; ביג בן הוא גם כן ברירת מחדל לא רעה בכלל.

ההימור הגדול שלי פחות או יותר היה על ה-TE'S - התלבטתי קשות בין טמיי, גרשאם ופטיגרו - ובעיקר בגלל התחושה החלטתי ללכת עם האחרון. השניים הראשונים יכולים בהחלט להיות יותר טובים, זאת הייתה התלבטות קשה. נקווה שהוא יישאר בריא ועם ה-QB שלו אין לי ספק בכלל שהוא יכול להיות גדול מאוד.
    בנוסף דאנג'לו וויליאמס, טוריי סמית' וג'רד קוק מוסיפים לי עומק לא רע.

לדעתי איתי הוא הפייבוריט על הנייר, גם קירק בנה קבוצה טובה.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שהדראפט שלי הרבה יותר מסוכן משל אחרים.

כמו שבכיתי פה כבר לפני שבוע - בדראפט השנה מבחינתי לא היו יותר מ-7-8 שחקנים בטופ 50 שאפשר לקחת בראש שקט. פוסטר-רייס-שיידי-בריידי-רודג'רס-בריז, אולי קלווין למי שבא להתעסק עם המאדן ופה זה נגמר. משם אני יכול לתת 40 סיבות למה לא לקחת כל אחד ואחד. בגלל נקודת המבט הזו החלטתי שאם כבר סיכונים אז לקחת את אלו בעלי האפסייד הגדול ביותר ושיישרף העולם. שנה שעברה כשפעלתי לפי הספר ולקחתי את אנדרה ג'ונסון ומייקל טרנר בשתי הבחירות הראשונות קיבלתי זין בעין.

מקפאדן - טופ 5 ראנינג בק טאלנט WISE עם פוטנציאל למס' 1. בהמה בכל רמ"ח אבריו. אותם אברים שעשויים מזכוכית. אבל עדיין. העזיבה של מייקל בוש והפיכתו ל-GL BACK רק הגדילו את ה-VALUE. לעומת מארי, CJ0.5K ופורטה שהלכו באיזור הוא עדיף.

AP - חוזר מפציעה קשה. לא יותר מסוכן צג'מאל צ'ארלס שהלך באותו איזור. לא יותר מסוכן מכריס ג'ונסון שעד כמה שאנחנו יודעים כבר נמצא עם רגל בקבר, בטח עם האופנסיב ליין של טנסי. לפי כל הדיווחים שיוצאים מהרופאים ואנשי הצוות הוא מחלים בקצב שלא היה מבייש חייזר. זה כמובן לא אומר כלום ואין לי ספק בכלל שהוא יהיה מוגבל כל העונה כי מ-ACL גם כשמחלימים ב-100% עדיין דרוש זמן כדי לחזור לפורמה, אפילו ברמה המנטאלית אבל גם פה האפסייד גדול מדי וה-VALUE התאים. הגרונק וגרהאם לא באו בחשבון כי אני לא מאמין בבחירת TE בסיבוב כל כך מוקדם וכבר זויינתי בעבר על שטויות כאלה עם פינלי וגייטס ורסיבר עלית נשאר לי כשהבחירה חזרה אליי אם כי מאוד רציתי את בי מארש.

ידידו הטוב של הכלב - הכל ידוע ונכון אבל ברגע שרומו ירד על הלוח לא אהבתי את האלטרנטיבות. לרגל המצב הובא במיוחד בקאפ איכותי בדמות שאוב שייתן לי לישון בשקט בימים קרים ואפלים.

חוץ מהבחירה באוסטין שנכפתה עליי שנייה אחרי שדז ירד מהלוח הכל תיקתק וזרם כמו שעון ואתם מוזמנים להתחיל לשמן את פי הטבעת.

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילא את הקבוצה שלו ב-HAS BEENS.

גור-AJ-וויין-בולדין = הרולינג סטונס של ה-NFL. לפחות את וויין ובולדין הוא השיג ב-VALUE טוב ואפילו אני רציתי אותם שם אבל לאור הבחירות המוקדמות שלו אלה דברים מיותרים.

וולס ומאתיוס - אם כבר מדברים על סיכונים. בשנתיים האחרונות מתוך 64 משחקים אני בספק אם סגרו מעל 60% קומביינד.

למזלו כמו לפני שנתיים הוא עשה את הדבר הכי מעצבן ביקום ולקח את פייטון מאנינג בנוסף לדרו בריז. אז זה השיג לו חבילה טובה שסחבה לו את הקבוצה. כנראה שזה יקרה גם השנה.

קירק הוא צורר וזה ידוע לא מהיום, יחד עם רועי וסאבוניס. גם את הדראפט של שון אהבתי בגדול (פאקינג דקר!) אם כי הוא נתן טיפה למעריצה בת 12 בתוכו להשתלט עליו קצת. בריידי לפני רודג'רס וסטיבן גוסטקווסקי בסיבוב 10 זה טיפה טו מאץ'.

13. Stretford Ender Member

וואו, איזה הופעה של ראסל ווילסון הבוקר בהזדמנות שלו עם ההרכב הראשון.
    לא קניתי עד היום את כל התחרות המשולשת הזאת. טרווריס ג'קסון בחוץ ממזמן וראסל ווילסון בסה"כ בחירת סיבוב שלישי, אבל אחרי מה שהוא עשה אתמול (בהמשך ישיר להופעות נהדרות עם הבק-אפס במשחקים הראשונים) יהיה קשה לקארול לספסל אותו לטובת פלין, שהיה סולידי אבל פושר.
    אני עדיין מקווה שפלין יפתח בעוד שבועיים, ידוע שההגנות בפרי-סיזן לא חושפות את כל הקלפים וזה לדעתי הקל על ווילסון שיתקשה (כמו כל רוקי) להתמודד עם הschemes האמיתיים בעונה הרגילה, ופלין באספקט הזה דווקא מאוד חזק ונותן לנו לדעתי את הצ'אנס היותר גדול לנצח עכשיו, אבל הוא יהיה על רצועה מאוד מאוד קצרה.

החוליה היחידה בכל הרוסטר שלנו שמאכזבת אותי קצת היא הרסיברים. קיוויתי לראות מישהו מהצעירים עושה את העליית מדרגה אבל נראה שלצד סידני רייס יפתח בריילון אדווארדס שאני לא מחזיק ממנו בטירוף. יש עדיין סיכוי לשיפור כי רייס שיחק אתמול בפעם הראשונה מאז אמצע-סוף העונה שעברה אז שמו אותו בIR בגלל זעזועי מוח ולאחר מכן ניתוח בשתי הכתפיים. חוץ ממנו גם עדיין לא ראינו את הרסיבר המוביל מהעונה שעברה - דאג בולדווין, משחק בפרי סיזן בגלל פציעות מינוריות.

בקיצור - אני מאוד מתרגש מהקבוצה העונה, מקווה שאני לא הולך לחטוף כאפה...

14. Pipe Member

אני חושב שלבריידי תהיה עונה טובה יותר מרודג'רס. ההתקפה של הפאטס צריכה להיות יותר מוצלחת מאשתקד כי לשם שינוי יהיה לנו רסיבר שמסוגל לתפוס כדור שנזרק למרחק ארוך יותר מ26 יארד. יותר BIG PLAYS = יותר נקודות לבריידי = דרייבים קצרים יותר = יותר זמן לפוזשנס נוספים = יותר פוטנציאל לנקודות. אה כן, ולפאטס יש את הSCHEDULE הכי קל בליגה וRB ביי קומיטי. בשנה שעברה היה לנו לו"ז מהרצחניים בליגה, RB שביל סמך עליו בעיניים עצומות (LAW FIRM לא פימבל פעם אחת בכל הקריירה שלו) ובריידי עדיין זרק 39 TD'S וליותר יארדים מכל QB אחר בהיסטוריה חוץ מבריז.

ואני לא נמצא על העגלה של גרין ביי. אני חושב ששנה שעברה הם היו טיפה אוברייטד ושלא מעט דברים הלכו their way בדרך ל15-1. השנה הדברים יתקזזו ושהמאזן שלהם, וההתקפה, regress back to the mean כמו שהגיקים אוהבים להגיד. אשתקד גם היה להם את אחד הסקג'ולז העלובים בליגה. העונה הוא עדיין יחסית קל (משחקים נגד הAFC SOUTH וNFC WEST) אבל יותר מאתגר מאשתקד. בקיצור, אני חושב שרוג'רס יהיה מעולה, אבל ירד טיפה לקרקע אחרי עונה של 45-8.

חוץ מזה, אני צריך את בריידי בקבוצה שלי. גם כדי להפוך כל נצחון של הפאטס למהנה גם במציאות וגם בפנטאזי ובעיקר כי אני פשוט לא רוצה את אארון רודג'רס בחיים שלי. לא אכפת לי מגרין ביי, לא אוהב את כל הדיוויז'ן שלהם והם גם לא משודרים כאן בטלוויזיה יותר מדי...

הפספוס היחיד שלי בדרפאט זה טובי גרהארט. גוסטווסקי הוא אמין מאוד, היה הקיקר הכי טובה שנשאר על הלוח ואני מעריך קיקר שאפשר לסמוך עליו יותר מאשר RB מחליף בל מקרה. את טובי התכוונתי לקחת ממש אחרי בן טייט באחד הסיבובים המאוחרים אבל חשבתי שהאפסייד של האחרון יהיה גדול יותר (כי אני לא סומך על אנדרה ג'ונסון וכי פוסטר ידרוש לעשות כל כך הרבה דברים בטקסאנס שיש סיכוי לא רע שהוא יפצע/ירד בתפוקה) ושגרהארט בכל מקרה יהיה על הלוח בבחירה הבאה אז לקחתי את טייט. עד שנזכרתי שלא רק שAP קרע את כל הרצועות בברך שלו לפני משהו כמו חצי שנה, אלא גם אין להם אף ראנינג באק אחר בסגל, יש להם אפקטיבלי רוקי קורטרבאק ובלי סטאד רסיבר ורציתי לדקור את עצמי.

15. KirkH Member

שתי ידיעות יחסית עצובות בכותרות היום.

TO מסיים פחות או יותר סופית את הקריירה אחרי ההתפדחות של החודש האחרון במדי סיאטל.

ההפצצות המביכות של אירסיי בטוויטר נגמרות עם וונטה דיוויס תמורת שתי בחירות - וונטה קורנר עם יכולות ופוטנציאל אבל בטח שלא האיש שיפתור לקולטס את הבעייה במחלקה. לא כרגע לפחות. מה שבטוח, בתוך יומיים Hard Knocks מאבדת שני כוכבים רציניים. מה הדבר הבא? אישתו של ראיין טנהאיל?