עזוב מעניין, העניין הוא המסורת. ולתגובה שמעליי - השחקנים שמרו על כושר באמת, אבל לדעתי הרוקיז הולכים להפגע והולכת להיות להם שנה ארוכה וקשה מאוד. אם אני לא טועה אסור היה להם לקבל פלייבוק, תדרוך או משהו דומה, לכן אני מאמין שלהם יהיה קשה לתפוס את כל העסק בכמה שבועות.
היה שלב בשביתה שפתחו את הקלאב האוסים ליום או יומיים. ככה שפלייבוק ותוכנית אימונים רצוייה השחקנים קיבלו - השאלה מה הם עשו עם זה. עבור הרוקיז שאמורים להוביל קבוצות מעמדת QB הבעייה הכי חמורה מן הסתם. מה שהופך את הקבוצות שלהם לסופר לא מוכנות. משחק היכל התהילה לא קשור למסורת.
אולי לא מבחינתך, אבל מבחינת קנטון למשל - זה בהחלט כן. היו כמה ידיעות על כך שהעיירה נפגעה. בכל מקרה, למי אכפת בעצם? יש עונה וזה מה שחשוב באמת.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx פוטבול! טוב, אני חושב שעכשיו אפשר להגיד שלא יהיה משעמם עד תחילת העונה עם הפרי אייג'נסי המטורף שהולך להיות. יש כמה שמות מאוד חמים, אבל מבחינת הסיהוקס הקבוצה הולכת לעוד עונת בנייה ואני לא רואה טעם לשים כסף על שחקנים שיתנו פיתרון רק לטווח המיידי, יהיו מוכשרים ככל שיהיו. (למרות שכן מפתה לחשוב על אסומוגווה...) אין לי יותר מדי ציפיות מהקבוצה לעונה הקרובה, אני מקווה לראות קצת יותר יציבות באופנסיב ליין עם ראסל אוקונג בריא, מקס אונגר בריא ובחירות הדראפט החדשות (ואולי עוד גארד שיגיע לחיזוק). בכל מקרה את הNFC ווסט אפשר לקחת גם עם קבוצת היי סקול ככה שאני לא שולל פלייאופס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx יאללה עונה
הטירוף מתחיל מעשית היום כאשר הקבוצות יוכלו להתחיל לסכם בעל פה עם שחקנים חופשיים ולסגור טריידים שייכנסו לתוקף החל מיום שישי (1:00 בלילה אצלנו) בדומה למה שקורה בפרי אייג'נסי של ה-NBA מדי שנה. רשימה מלאה של השחקנים החופשיים מצב תקרת השכר של הקבוצות
איזה אושר... סוף סוף התעסקות בדבר האמיתי, ולא בעדכונים מייאשים מפגישות עם עורכי דין ושאר בירוקרטים. הימים הקרובים אמורים להיות מטורפים מבחינת שוק ההעברות. ריכזו עבורנו את כל הביזנס לכמה ימים דחוסים ולחוצים. קווי הטלפון לא יפסיקו לצלצל אצל אף קבוצה בימים הקרובים. ננסה לעמוד בקצב ולעקוב אחרי ההתפתחויות העיקריות כאן בדיון. יאללה, מתי נפתחת עונת הפנטזי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx יש! :aaa021:
ההחתמות הראשונות שמתבצעות הן של ה-undrafted רוקיז. המעניין שבהם, מבחינת הסיפור האישי ויש שיאמרו שגם מבחינת היכולת, הוא הליינבקר מארק הרצליך, שחתם בג'איינטס. הרצליך היה אחד משחקני ההגנה הבולטים בקולג'ים בתחילת הקריירה שלו בבוסטון קולג', לפני שאובחן כסובל מגידול ברגל, שהשבית אותו לעונה שלמה, וגרם לירידה במניות שלו עבור הסקאוטים מה-NFL. יהיה מעניין לראות אם הוא יצליח להשתלב בסגל של ה-G men בסופו של דבר, נראה לי שכל העולם מחזיק לו אצבעות.
אני קצת חלוק בדעתי על החתמתו של הרצליך. מצד אחד - הוא, לפי רבים, ה-undrafted FA הכי טוב שם בחוץ. ואני בטוח במאה אחוז שהוא יתברר כהחתמה טובה שתיתן תרומה לג'איינטס. מצד שני - הצעד הזה, כמעט בטוח, מבטל אפשרות של החתמת ליינבקר בעוד שלושה ימים. טולוק, רוד, פולזוני (אם ככה מבטאים את שמו, ההוא מבפאלו) או פאקינג ג'יימס אנדרסון היו יכולים לקבל הצעה מהג'איינטס.... למרות שזה אולי בכלל לא קשור להרצליך, אלא ליכולת של ריס וקופלין לקחת צעדים.... טובים. פאקינג ג'יימס אנדרסון.
הקאובויז מנקים את האורוות. מאריון ברבר, רוי וויליאמס, לאונרד דייויס ומארק קולומבו שוחררו היום (ברוך שפטרנו לגבי כולם פרט לדייויס אבל ה6 מיליון דולר שהוא היה עולה השנה זה פשוט סכום גבוה מדי בכדי להשאיר אותו). הם אחת מ5 הקבוצות שנמצאות מעל התקרה (13 מיליון) וחייבים לפנות מספיק מקום בכדי להחתים מחדש את דאג פרי.
הפטס צפויים לחתוך את טולי בנטה קיין, הוא בחוץ לפחות ל-6 שבועות עקב ניתוח שעבר וכנראה זו הסיבה שרוצים לשחרר אותו (גם כי רוצים לשחרר קצת מקום בתקרת שכר) אני קצת מופתע כי הוא נתן תרומה טובה לקבוצה. עכשיו עמדה הפאס-ראש\OLB בכלל דלה. ובאופן כללי, כמה כיף לראות שחזרנו לעניינים....יש!
כאילו הקרוסלה הזו לא הסתובבה מספיק מהר.. שוק ה-QB's בדרך לסיחרור מטורף. הבעלים של הבאנגלס הודיעו רשמית שמבחינתם - קארסון פאלמר פרש מפוטבול. האסלבק לא חותם בסיאטל על הארכה. בדרך לטיטנס. הקבוצות של אורטון וקולב מחפשות בנרות טריידים עבורם. יש המון בשר בפרי אייג'נסי הנוכחי או איך שלא קוראים לדבר הזה מבחינת עמדת הקווטרבק. הולכים להיות שינויים גדולים. נראה איזה קבוצות ירוויחו.
לא חושב שזה בהכרח מבטל החתמה של ליינבקר מוכח. אף אחד לא בונה על ליינבקר רוקי undrafted שיתחרה על מקום בהרכב כבר בעונה הראשונה שלו. בד"כ הרוקיז ה-undrafted בכלל לא שורדים את הטריינינג קאמפס, נחתכים במהלכו וצריכים לחפש לעצמם עבודה אחרת. קל וחומר העונה, כשכל ההכנות הקבוצתיות מתחילות כל כך מאוחר, מה שאומר שיש לרוקיז האלה עוד הרבה פחות זמן ללמוד את המערכת ואת השיטה. כמעט כל הפרשנים מסכימים על כך שהסקטור שהכי נדפק מהלוקאאוט הוא הרוקיז שלא נבחרו בדראפט. בקיצור, אין שום סתירה בין הדברים בעיני... דאג פרי הולך להיות אולי המלפפון הכי חם בשוק. הוא הולך להרוויח הרבה מאוד כסף בימים הקרובים. לפט תאקלים טובים מרוויחים כמעט כמו קוורטרבקים מובילים בימינו. תצטרכו לשלם לבחור הרבה מאוד כסף כדי להשאיר אותו בדאלאס.
טוב אז אחרי קדנציה מכובדת מאוד אצלינו שכללה שלושה פרו בולים וסופר בול ראשון בהיסטוריה של הקבוצה, האסלבק עוזב. קצת עצוב, אבל בשורה התחתונה זה כנראה הצעד הנכון בשבילנו. הקבוצה שמייק הולמגרן בנה ולקח לסופרבול יחד עם האסלבק ב2005 התפוררה לאט לאט מסביב למאטי והעזיבה שלו היא הסימן הסופי לבנייה של דור חדש בסיאטל. ההנהלה בראשות שניידר וקרול נראית יציבה ובעלת חזון ואני סומך עליהם שגם אם נצטרך לסבול עונה אחת עם טרווריס ג'קסון זה בסופו של דבר יהיה לטובה. הייתי מאוד רוצה לראות את האסלבק פורש כסיהוק אבל מובן שהוא רוצה להמשיך לשחק ואני מקווה שימצא קבוצה עם טייטל שוט (למרות שנראה שהוא בדרך לטנסי) ומאחל לו רק הצלחה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx
כן אני מניח שאתה צודק. אולי עוד אפשר לקוות למהלך דומה למה שקרה עם קית' בולוק בשנה שעברה. אני מאוד מאוד מפחד שהג'איינטס יאבדו שחקנים משמעותיים במשך השבוע. אני חושב שסמית' ובוס יחתמו בג'איינטס, הם אמרו כך לפני השביתה ואני גם חושב שעתידם בניו יורק. אבל קיוואנוקה, קופילד, דיאון גראנט, ואולי אפילו יומניורה שמסוכסך עם ההנהלה - כולם מועמדים לעזוב, לא נראה שהם עומדים לחתום בחזרה ועם התפקיד שכל אחד מהם מחזיק כיום בהגנה של הביג בלו - אסור לג'איינטס להרשות לעצמם לאבד שניים מהם, בטח שלא את כולם. אבל מי שאני באמת, באמת מפחד שיעזוב הוא ברדשואו, שנראה קרוב מאוד לדולפינס. אני לא אגיד שהוא מחזיק את ההתקפה של הג'איינטס, אבל העונה האחרונה הוכיחה עד כמה הוא חלק חשוב בפאזל. אם הוא יעזוב, יש שתי אופציות: האחת - נשארים עם ג'ייקובס ועם אחד מהרצים הצעירים, ומוסרים 70 אחוז מהזמן. השנייה - מחפשים, עכשיו, רץ בשוק. טיקי לא יחזור לקדנציה שנייה במועדון (לפחות ככה זה נראה, אם הוא יחזור - אפשר גם לרצוח את ברדשואו {אני צוחק}) ואני מניח שאופציות טובות יכולות להיות דאנג'לו וויליאמס (שמשום מה - לא נראה לי שיעזוב את קרוליינה) או דארן ספרולס הנפלא (שגם יישאר בסן דייגו). גם אם שני השחקנים האלה יעזבו את קבוצותיהם, אני באמת לא רואה את הג'איינטס כתחנה הבאה שלהם. שתי האופציות לא טובות מסיבה אחת - הן לא משחזרות את מה שהיה בשנה החולפת בג'איינטס. נקווה לטוב. עריכה: וואו: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d820f..._headline_stack אני כל כך מעוצבן. מצאו את מי להעיף.
צעד נבון מבחינת כל הצדדים. האסלבאק כבר בן 36, סיאטל לא יגיעו לשום מקום במילא השנה (הדיוויז'ן זוועתי אבל אריזונה עם קוב, סאן פראן עם הארבו וסיינט לואיס של בראדפורד כולם ישתפרו לעומת אשתקד) ונמצאים בתהליך בנייה. אם קצת מזל טאבאריס ומאט ליינארט אולי יהיו מספיק גרועים בכדי להביא לקבוצה את אנדרו לאק בשנה הבאה. בינתיים: מיני והסקינס בשיחות על מקנאב. הג'איינטס מדברים עם פלאקס. רקס ראיין אכל את ג'ו מקניית. הג'טס מגששים אצל אסומוגה (מעתה אני אפנה אליו כקושיליראבאק) והתחילו בשיחות עם הולמס (ביי ביי בריילון). מאנקינס חתם על הטנדר של הפאטס ויופיע לפתיחת האימונים.