Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. shlomydavid מנהלים

2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוץ מרגלי ברזל של קיקרים דוגמת פרייטר,ג'אניקוואסקי, סקובי ויחידי סגולה נוספים בודדים, שינוי החוק לא אמור לפגוע יותר מדי בהחזרות ככה שלא מובנות לי כל הדמעות.

ריפלייז לכל TD לעומת זאת למשחק שגם ככה אורך שנים זה קצת... איך לומר, מציק.

אין כמו לראות אפסים שמרנים פוחדים לקחת צ'אלנג' באנד-זון למרות שברור לחלוטין שינצחו בו או הרפתקנים כמו רקס ראיין שגומרים את המכסה שלהם תוך רבע וחצי על שטויות ונדפקים כשהם באמת צריכים את זה. עם כמה שהפוטבול והספורט האמריקאי ככלל מספק שינוי מבורך מכל הטעויות בכדורגל דווקא בנושא "הבעייתי" היחיד הזה לא הייתי נוגע כדי לא להפחית עוד מרמת המעורבות של המאמנים במשחק שאפילו במצב הקודם שאפה למינוס.

3. Hakeem Nicks Member

קדימה בית המשפט, תעשו צדק ותנו לנו פוטבול!

4. shlomydavid מנהלים

5. shlomydavid מנהלים

6. Pipe Member

Brandon Marshal stabbed. reportedly by his wife.

nigggeeeerrrrrssssss.

a lockout may get 50% of the players killed or in jail. these dudes dont need more free time.

7. Armstrong Member

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

שביתה והכל אבל... אחד הדראפטים היותר הזויים שהליגה הזאת ידעה יתקיים הלילה ואיתי לא פה עם בובות וודו של קאם ניוטון?.

1st overall selection!?!?!?!?!?

אני בין הבודדים שעדיין נותן לפרנצ'ייז שמנוהל על ידי אחד הבעלים היותר טיפשים בליגה (תחרות קשה עם ביג אל ודן סניידר) קרדיט שכל הברבורים של הימים האחרונים הם על מנת ליצור HYPE שיגרום לקבוצות הבאמת מפגרות של הליגה סטייל באפלו להילחץ ולעשות TRADE UP. אם לא אז באמת שכבר אין לי מילים ואולי עדיף לסגור את הליגה ולא לפתוח עד שחייזרים ינחתו פה. אם אני מבין נכון אז לאור ההחלטה של השופטת, הקבוצות יחתמו עם השחקנים תחת אותם חוקים של העונה שעברה - כלומר ללא תקרת שכר. כלומר 694 מיליון דולר מובטחים לבחירה הראשונה. כלומר לקאם ניוטון. כלומר ל-QB שזרק לאורך הקריירה 293 מסירות בלבד. בדיוק כשאנשים חשבו שהם מאחורי הקרקס הזה.

בגזרה הצפונית בהרי הרוקי אנשים מגיעים סוף סוף רגועים. לא עוד פחד מבושות בפומבי, לא עוד פחד מטריידים הזויים, לא עוד חוויית צפייה שגורמת לך להרגיש בסיום כאילו עברת 4 התקפי לב ועדיין נשארת בחיים. בקיצור, חיים תותים.
    כעיקרון מחזור הדראפט השנה רווי בלא מעט דיפנסיב ליינמנים איכותיים ולפי הדיווחים אנחנו כנראה הולכים על מארסל דאריוס DT מאלאבמה שנחשב לאחת המניות היותר בטוחות במחזור הזה ואמור להשפיע מיידית על ההגנה המביכה שהצורר השאיר. עוד שמות שמוזכרים בהקשר שלנו (ויילכו בוודאות בטופ 10) הם 1) וון מילר, OLB והפאס ראשר הכי טוב בדראפט, 2) פטריק פיטרסון, CB אקספלוסיבי ולדעת רבים השחקן המוכשר ביותר בדראפט, 3) ניק פיירלי, DT באותה רמה של דאריוס פחות או יותר + HEAD CASE.

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנני כאן! ובובות הוודו של קאם ניוטון כאן איתי!

http://www.thewareaglereader.com/wp-content/uploads/2010/11/Cam-Newton-The-Wire.Xxx

לא תודה!

אני באופן כללי אומר לא תודה על QB השנה בסיבוב הראשון. גם על בליין גאברט (אם כי אני יותר מתנגד לניוטון בשל הסיכון הרב שהוא טומן בחובו). גם אם היינו בוחרים השנה את ה-QB הכי טוב שיש הוא לא היה מצליח לעשות יותר מדי בהיעדר supporting cast מתאים, וגם ככה לא היינו מתחרים על הגעה לפלייאוף מהדיוויז'ן הקשה שלנו. אנחנו צריכים לבנות לטווח הארוך יותר, ולהתחיל את הבנייה הזו קודם דרך חיזוק קווי ההגנה וההתקפה בשחקנים שהם מניות בטוחות יותר מה-QB's שיש בדראפט השנה, מתוך תקווה שכשנביא את הפרנצ'ייז QB הבא שלנו בדראפט בעוד שנה/שנתיים יהיה לו צוות טוב של שחקנים מסביבו. הרבה יותר קל לתפקד כ-QB צעיר בקבוצה עם שחקנים סולידיים סביבך מאשר בקבוצה גרועה כשהכל על כתפייך. תשאלו את מארק סאנצ'ז.

אז את מי אני כן רוצה לראות אותנו בוחרים עם הבחירה ה-3 overall השנה? את 1) מרסל דריוס 2) וון מילר 3) פטריק פיטרסון
    בסיבוב השני אני כבר מרשה לקבוצה להביא איזה QB סטייל ראיין מאלט ולתת לו להתבשל שנה-שנתיים תחת כנפיו של פיצפאטריק. אבל גם בסיבוב השני עדיין הייתי קודם לוקח שחקן קו הגנה (דראפט אדיר של קו הגנה השנה) או קו התקפה (דראפט בינוני מינוס של קו התקפה השנה). אני אולד סקול בקטע הזה ומאמין שקבוצת פוטבול בונים קודם כל דרך הקווים.

אני הרבה זמן לא זוכר דראפט שהיו בו כל כך הרבה ספקולציות לגבי מי יהיה הבחירה הראשונה overall, מה שגורם לכל הקבוצות בראשות הדראפט להיות באפילה למעשה. יש הרבה תרחישים אפשריים להערב. לפי השמועות קרוליינה צמצמו את רשימת המועמדים לבחירה שלהם ל-4 מועמדים: ניוטון (הלוואי), AJ גרין, דריוס ופטריק פיטרסון. אני כאמור רוצה שהם ייקחו את ניוטון רק מהחשש שאם הוא ייפול עד אלינו החבר'ה בפרונט אופיס שלנו יתפתו לקחת אותו.

סוף סוף יש משהו להתעסק בו שהוא לא השביתה הארורה. שיהיה דראפט מוצלח לכולנו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

המוק דראפט שמל קייפר הוציא היום:
    1) קרוליינה - קאם ניוטון
    2) דנבר - וון מילר
    3) בפאלו - מרסל דריוס
    4) סינסי - AJ גרין
    5) אריזונה - פטריק פיטרסון

כן יהי רצון!

11. Hakeem Nicks Member

יש לנו עונה!11111111

הדראפט היום מגיע ואני די מתרגש, ואין לי ממש דעה לגבי הג'איינטס. בהתחלה חשבתי בכל הכח שהג'איינטס צריכים LB, אבל קו ההתקפה כן מזדקן ונפצע משנה לשנה, אז שחקן כמו נייט סולדר או פאונסי התאום יכולים להתאים.
    חוץ מהעמדה הזו ודאגת הליינבקר שאני מתפלל שתסור מעל הג'איינטס כשהפרי אייג'נסי יתחיל (עם ג'יימס אנדרסון הבהמתי מהפנתרס), אין לניו יורק ממש צורך בולט בעמדה אחרת. זה תלוי במי יילך לפרי אייג'נסי.

הפנתרס הולכים לבחור את ג'מראקוס ראסל טייק 2? קאם ניוטון יכול בהחלט להיות אחד כזה. אני לא מבין מה הרצון למהר, תנו לקלוסן/מאט מור עוד שנה כ-QB. קאם ניוטון הוא לא בדיוק צפוי, למרות שאפשר להגיד שהוא לא בדיוק יהיה סאם בראדפורד כרוקי. במקום הפנתרס הייתי מביא את דראוס.

מה עוד? לשני הרסיברים הבולטים, גרין וג'ונס, נראים מוכשרים מאוד ויהיה מעניין לראות לאיפה שניהם יגיעו. וחוץ משניהם, אין עוד הרבה שחקנים סקסיים בהתקפה. אולי מארק אינגרם, אבל אין QB או TE שבאמת עשו רעש עד עכשיו. נראה שהדראפט הזה, בסיבוב הראשון לפחות, יתרכז ב-OL וב-DL בעיקר.

שיהיה בהצלחה.

12. shlomydavid מנהלים

http://img577.imageshack.us/img577/5579/2011nfldraft.Xxx

בצל השביתה שתהיה או לא, הלילה (3:00) יצא לדרך דראפט ה-NFL לעונת 2011 באולם המוזיקה רדיו סיטי בניו יורק.
    אז מי יהיו השחקנים המאושרים שיקבלו חוזה מובטח בליגת הפוטבול הטובה בעולם ? הלילה נגלה..

רגע האמת שלהם: הקוורטרבקים הבכירים בדראפט.

רק שלא נצא מוקים: מוק הדראפט של וואלה! ספורט.

להלן 2011 NFL Draft בויקיפדיה

2011 NFL Draft - לוח הזמנים:

שישי, החל מ-3:00 בלילה: סיבוב ראשון
    שבת, החל מ-1:00 בלילה: סיבובים 3+2
    שבת, החל מ-19:00: סיבובים 7-4

* 3 הסיבובים הראשונים יועברו בשידור ישיר בערוץ ESPN.

שביתה ב-NFL: תמונת מצב.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/11
  13. Armstrong Member

אני מצפה בקוצר רוח לראות מה בליצ'יק יעשה בדראפט הזה, טרייד אפ? יקח שחקן?

אני כל כך מתרגש!

14. Hakeem Nicks Member

OMG OMG קיבלנו את הנסיך! איך הוא הגיע עד ל-19?

כשראיתי כשהקבוצות הולכות לכיוונים אחרים לאט לאט התחלתי להתפלל לנסיך. הג'איינטס לא צריכים קורנר אבל אי אפשר לוותר על שחקן כזה כרגע. אני די מופתע מריס וקופלין, הם לא רגילים לעשות מהלכים כאלה. אפשר להשאיר את ה-OL למחר.

הפלקונס השתגעו לגמרי בשביל חוליו ג'ונס, ו-4 QB'S ב12 הבחירות הראשונות. מי היה מאמין?

15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחשבות רנדומליות אחרי סיבוב 1 של דראפט:

- נסיעה למשחק בדטרויט הפכה מאונס פוטנציאלי ל-GANG BANG מאסיבי וודאי של 2 מפלצות שחורות. בחירת VALUE מצויינת ומתבקשת גם אם הצורך לא מיידי.

- מייק הולמגרן רשמית משתחל לרשימת ה-10 MOST WANTED של האינטרפול. שוד לאור יום זה תיאור מעליב למה שהוא עשה לאטלנטה הלילה שהגיעו מקובעים על רסיבר ונלחצו אחרי שהבאנגלס לקחו להם את AJ. כך או כך מדובר בחתיכת שדרוג להתקפה שכבר הייתה נפיצה לפני כן.

- אוהב מאוד את הבחירה של הרייבנס. השם של סמית' בקושי הוזכר בין מטחי ההשפרצות על PP והנסיך אבל ממש לא בצדק. מדובר בקורנר פיזי מצויין שמגיע לקבוצה שתפורה עליו וסוגר לה חור בעמדה בעייתית. הסיבה שהוא התדרדר ככה נובעת מגנים אפרו אמריקנים שלא בשליטתו אבל בלוקר רום עם ריי לואיס ואד ריד אני לא רואה סיבה לדאגה.

- שונא מאוד את הבחירה של הג'טס. למה לגנוב לדנבר את הסליפר של הדראפט 6 בחירות לפני? למה? למה? טננבאום שוב מראה למה הוא ה-GM הטוב בליגה.

- שנה שנייה ברציפות קבוצה מצילה את באפלו מבאסטים בטוחים. עם המזל כלבים האלה אני כבר רואה איך אנדרו לאק נופל אליהם בעוד שנה.

- אין זכות קיום לליגה בה QB שזרק 50 פעם מהפוקט כל הקריירה ירוויח יותר מזוכי סופרבול. שביתה ועכשיו.

- וון מילר בייבי!