Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא יש פה כמה חבר'ה שבעסקי הפוטבול, טוב שגם אתה מצטרף לחבורה... רק על מה מדברים בימי פגרה משמימים כאלה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

את מי אתה אוהד תום?

2. Stretford Ender Member

ברוך הבא לדיון, מקווה שלפחות בפוטבול אתה אוהד את הקבוצה הנכונה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    אגב בקשר לליגת הפאנטזי הזאת, בעיקרון אין לי בעיה לפתוח אחת אבל קחו בחשבון שאם אנחנו שלוש קבוצות (או ארבע עם ארסנל פאן ירצה) כל הקבוצות הולכות להיות מפוצצות בכוכבים.

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה ממש לא מספיק... לא נראה לי שזה שווה פתיחה עם ארבעה. רועי אתה בליגה של הפורום של תפוז?

4. Stretford Ender Member

אחת מהן...והולכים לאכול אותי שם נראה לי. P:

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

כתבה מעניינת על בחור בשם דניס דיקסון שייאלץ לבחור בעתיד הקרוב בין פוטבול לבייסבול

הסיפור האישי הספיציפי הנ"ל פחות מעניין אותי. מה שאותי תמיד הדהים זו התופעה הזו, בחורים צעירים שיכולים לשחק 2 ענפי ספורט (ולעתים אפילו 3) ברמה של להיבחר בסיבוב הראשון של הדראפט בכל אחד מהם. תארו לעצמכם מישהו בארץ שיידע לשחק גם כדורגל וגם כדורסל ברמה מקצוענית, זה בלתי-נתפס. בארה"ב לעומת זאת יש אינספור סיפורים כאלה, והכתבה מציינת לא מעט מהם.
    ממש לפני מספר חודשים היה רסיבר של נוטרדאם בשם ג'ף סמרדזיה שדורג באמצע הסיבוב הראשון של הדראפט ב-Big Board של מל קייפר ג'וניור, אבל בסופו של דבר הוא ויתר והלך להיות פיצ'ר במיינור ליגז של השיקגו קאבס.

לא רע בשביל פיצ'ר הא?
    עוד אחת
    ועוד אחת

לרוב אלה שחקנים שמצטיינים בפוטבול ובייסבול, אבל ג'וליוס פפרס לדוגמא היה הכוכב של קבוצת הכדורסל של UNC, שזו בערך מכללת הכדורסל הכי נחשבת בארה"ב, והיה מיועד ל-NBA אלמלא הוא היה הולך להיות DE חייתי למדי בקרוליינה.

two sport athletes... איך אפשר...

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

7. Stretford Ender Member

מתחבר מעניין לדיון שהיה לנו במסנג'ר לפני כמה ימים, של הסכומים ה"קטנים" של הפוטבול לעומת ענפים אחרים כמו הבייסבול והעובדה שפוטבול משחק מאוד תובעני ומסוכן מבחינת פציעות ופגיעה עתידית בגוף.

מצד שני, בייסבול זה חרא ולא באמת ספורט...

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלו, עד בייסבול! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

זו בחירה סופר קשה, אני אישית לא יודע איך הייתי מטפל בה במקרה והייתי מגיע למצב כזה (i wish). בפוטבול כעיקרון שחקן שנבחר בסיבוב הראשון הופך להיות שחקן ליגה לגיטימי לכל הפחות. נכון, קרו מקרים בעבר שבחירות סיבוב ראשון לא היו ראויות לספסל ב-NFL ומצאו את עצמן ב-CFL או בסניף ה-KFC המקומי, אבל לרוב שחקן שנבחר בסיבוב הראשון ב-NFL ישחק וכתוצאה מכך יבטיח את עתידו הכלכלי. בבייסבול לעומת זאת רוב הכשרונות המבטיחים נעצרים איפשהו במיינור ליגז, בדרך הארוכה והמייגעת אל ה-MLB. רק מעטים שורדים. אבל כפי שרועי אמר, ברגע שהגעת למייג'ור ליג, jackpot! אין מה להשוות בין הסכומים שמרוויחים שחקני בייסבול ושחקני פוטבול. אולי זו תקרת השכר ב-NFL לעומת השוק הפרוץ בבייסבול, אולי זו העובדה שהם משחקים 162 משחקים בשנה ואלה משחקים 16, בפועל שחקני בייסבול מרוויחים סכומים לא פרופורציוניים לשומדבר, בעוד שלדניאן טומלינסון, ה-MVP של ה-NFL, מקבל 5 מיליון דולר לעונה. בלתי נתפס, אבל זה המצב.

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/07
  9. קלייברט Member

מצד שני, שני זוכי ה-MVP בעונת הבייסבול הקודמת הרוויחו ביחד $740,000.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמת... אבל אתה יודע שברגע שאתה מבסס את עצמך בבייסבול (בייחוד אם אתה פיצ'ר, בתקופה בה פיצ'ינג טוב זה באמת מצרך נדיר) גם הנינים שלך מסודרים פיננסית. כל מיני אפסים שלא שווים כלום כמו ג'ף סופאן וויסנטה פאדייה עושים 9-10 מיליון דולר לעונה בשוק המטורף של היום, ואני מדבר פה על פיצ'רים שאפילו לא יכולים להיות מדורגים בטופ 50 של הליגה.

יש ups and downs לבחירה בפוטבול ובחירה בבייסבול, ולא חסרים פספוסים עקב החלטות שגויות. אחד שעולה לי לראש הוא של כריס ויינקי, ה-QB האגדי של פלורידה סטייט, שהחליט אחרי שנה או שנתיים של קולג' ללכת לנסות את מזלו במיינור ליגז בבייסבול. אחרי 6 שנים כושלות במיינור ליגז הוא חזר לקולג' לסיים את התואר שלו, ועל הדרך להוביל את FSU לאליפות ולזכות בהייזמן טרופי. רק חבל שבגלל שהוא נכנס ל-NFL בגיל 28 הוא נבחר בסיבוב נמוך מאוד ומעולם לא קיבל צ'אנס ראוי בליגה הזו. אם הוא היה עושה 4 שנים של קולג' כמו כולם ואז הולך ל-NFL הוא היה יכול להיות אחד הגדולים, אין לי ספק.

11. Stretford Ender Member

אם יש לכם הוט - היום ב9 וחצי בהוט דרמה יש סרט פוטבול מצויין - אורות של ליל שישי.
    ממליץ בחום לאוהבי הפוטבול כאן.

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו לא סידרה?

בכל מקרה אני כמובן אצפה, אני ממש מתגעגע לפיגסקין בכל צורה שהיא בימי פגרה אלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחלה סרט הפריידי נייט לייטס, עשוי היטב וגם קצת חורג מהמוסכמות ההולויוודיות... אני ממליץ לראות אותו אם יהיה אותו בשידור חוזר בקרוב.

14. Commander vimes Member

אם כבר סרטי פוטבול, הסרט של מרק וולברג שווה משהו?

15. KirkH Member

כתבתי על זה פעם - סרט מעולה וממולץ בחום.