Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לנו את קייל וויליאמס הבאמת מצוין (אולי השחקן הכי אנדר-רייטד ב-NFL), אבל הוא צריך עזרה לידו. הוא שיחק לגמרי לבד בעונה שעברה בקו ההגנה. מרקוס סטראוד הסריח את המגרש ונחתך עכשיו בצדק. בחרנו בדראפט הקודם שני צעירים לקו ההגנה בשם טורל טרופ ואלכס קארינגטון, שאמורים להתפתח ולקבל יותר דקות בעונה הקרובה, ויחד עם זאת אני מרגיש שאנחנו צריכים עוד גוף גדול ודומיננטי לקו כדי שתהיה לנו הגנה נורמלית. ובשנה שבה יש כזה מבחר מרשים של שחקני קו הגנה בדראפט זה ממש מתבקש.

2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל עוד לא ייחתם הסכם CBA חדש בין הבעלים לשחקנים אתה יכול לשכוח מפרי אייג'נסי.

3. Armstrong Member

אנשים התלהבו? הבחור פגע רק ב11 זריקות מתוך 21 בלי הגנה. מי יתרשם מהדבר הזה?

דרך אגב, מה עם ההסכם? המועד לסיום זה ביום שישי הקרוב...לעזאזל איתם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

4. Hakeem Nicks Member

אסור להחתים שחקנים כל עוד אין הסכם?

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרקוס סטראוד ששוחרר ע"י הבילס חתם בפטריוטס. אין לי ספק ששם הוא פתאום הולך לפרוח שוב אחרי העונה הרעה שהיתה לו אצלנו.
    עוד בגזרת ה-DT - ניו אורלינס החתימו את שון רוג'רס. שחקן פרובלמטי אבל עם פוטנציאל עצום, שלא תמיד ממומש בגלל בעיות כאלה ואחרות. אם הוא יתרכז בפוטבול בניו אורלינס ויישאר בריא זה אחלה רכש. אבל זה חתיכת אם.

קארסון פאלמר לא מוכן לשחק יותר בסינסי, ועל הדרך גם חושף כמה כסף יש לו בבנק...

6. Armstrong Member

בנושא מרקוס סטראוד, הרבה אומרים שהוא סוס מת אבל אני בטוח שבליצ'יק יוכל להפעיל את הקסמים שלו עליו.

על קארסון פאלמר אישיו אין לי מה לומר, חוץ מזה שהבן-אדם באמת לא רוצה לשחק שם, כדאי להם לתת לו מה שהוא רוצה גם אם הם חושבים שהוא לא באמת יפרוש, אחרת הם עלולים למצוא את עצמם בלי אף QB.

80 מיליון? אם זה אמתי, אז לבנגאלס אין הרבה ברירות.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

גרין ביי חתכו את AJ הוק. המוח שלי ישר מתחיל לפנטז על שיתוף פעולה בינו לבין פוז כצמד ליינבקרים מרכזיים קטלני ובעיקר עם הרבה נשמה. ואז אני צריך להרגיע את עצמי כי 1) ההנהלה שלנו לעולם לא ששה להחתים פרי אייג'נטס יקרים 2) החוזה של פוז עצמו גם כן נגמר, ועתידו בקבוצה עוד לא ברור...

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם החתימו אותו שוב כמה שעות אחר כך במשכורת פחותה יותר. אתה מתבקש לחזור ולהתמקד במטרות ריאליות יותר כמו קאם ניוטון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

הברונקוס ממשיכים בשיקום ההריסות שהאפס השאיר במועדון וחותכים את הרץ הכי טיפש בליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/3/11
  9. Armstrong Member

זה הדבר החכם ביותר שהברונקוס עשו מאז שהחזירו את אלווי לקבוצה. הקבוצה הבאה שתיקח את מארוני (אני בספק) תהיה הטיפשה ביותר אי-פעם.

שמעתי שהצדדים קיבלו הארכה, עד מתי? כי כמו שזה נראה עכשיו (אם כבר לא נכנסנו לשביתה) השביתה בלתי-נמנעת.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

תזוזות בפרי אייג'נסי בעמדת הסייפטי: בוב סנדרס חתם לשנה בסן דייגו. OJ אטוגווה חתם ל-5 שנים אצל הרדסקינס הבזבזנים.

שניהם כמובן קושרו גם לבילס וסנדרס אף ביקר אצל הבילס, שזקוקים לסטרונג סייפטי מאחר ודונטה וויטנר הוא שחקן חופשי כעת. כנראה שבאמת נצטרך להתמקד במטרה הכי ריאלית שלנו, קאם פאקין ניוטון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

ההארכה היא ל-24 שעות...

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. Armstrong Member

יש הארכה נוספת, עד שישי הבא בחצות. זה כבר מראה על זה שהצדדים באמת רוצים להגיע לפשרה. מקווה שתהיה לנו בכל זאת עונה.

13. Hakeem Nicks Member

OMG OMG OMG טיקי ברבר חוזר!1111

זה השחקן שליטרלי בגללו התחלתי לראות פוטבול. אז מה אם זה יהיה איום ונורא?

14. Armstrong Member

לג'איינטס הוא לא יחזור, אבל זה באמת נחמד...למרות שמי ירצה אותו בגיל הזה? שמעתי גם שהוא חזר כי הוא צריך מזומנים ולא מאהבת המשחק, נו שוין.

מה קורה לכל בחירות הדראפט אם בכל זאת (לא עלינו, חס וחלילה, טפו טפו טפו) תהיה שביתה? לפאטס למשל יש 2 בחירות בסיבוב הראשון (6 בחירות ב-3 סיבובים הראשונים) - אז הכל ילך לעזאזל?

15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדראפט יתקיים במועד המקורי שלו גם במקרה של שביתה. ההשפעה היחידה שלה היא שהשחקנים לא יוכלו לחתום על חוזה עם הקבוצות.