Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אחלה סופרבול שבעולם, משחק עם לא מעט אקשן והרבה מתח. העיקר שבסוף הטובים ניצחו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. shlomydavid מנהלים

נערך לאחרונה ב: ‏23/3/11
  3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובכן חברים, הקומביין כבר פה. אחרי כמה שבועות מאוד מתסכלים עבור חובבי הפוטבול, בהם הענף התעסק בעיקר במו"מ המייגע בין הבעלים לשחקנים בתקווה להימנע משביתה בעונה הקרובה, יש לנו סוף סוף ענייני פוטבול מקצועיים להתעסק בהם. בנוסף לזה בימים האחרונים גם גילינו אילו שחקנים "זכו" לקבל את הפרנצ'ייז טאג לעונה הקרובה, אם כי ייתכן שמוסד הפרנצ'ייז טאג בכלל יבוטל, כתלות בתוצאות המו"מ בין הבעלים לשחקנים, כך שצריך לקחת את כל החדשות האלה בעירבון מוגבל.

בואו נקווה שהמו"מ בין הבעלים לשחקנים ייצלח והשביתה תימנע. ובינתיים הבה נתעסק קצת בקומביין ובכלל בהכנות לדראפט הממשמש ובא. את מי הייתם רוצים לראות את הקבוצה שלכם מביאה?

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. Hakeem Nicks Member

אני מתגעגע לפוטבול.

מישהו מיוחד לשים עליו עין בדראפט המתמשמש ובא?

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיקר שחקני הגנה, ובתוך שחקני ההגנה בעיקר על דיפנסיב ליינמן. שחקני קו ההגנה הולכים לשלוט בדראפט הקרוב בגדול. בעמדות ההתקפיות, כולל קו ההתקפה, ההיצע פחות מרשים השנה על הנייר. ברור שבסופו של דבר עדיין יהיה QB שייבחר גבוה מאוד בדראפט הזה (אני רק מקווה שבפאלו לא תיקח אחד עם הבחירה השלישית overall, לא נראה לי שיש מישהו ששווה את זה בדראפט הקרוב), אבל אין פה QBs שיש קונצנזוס שהם יתאימו בודאות ל-NFL כפי שהיה לגבי סאם בראדפורד או מאט ראיין לדוגמא.

שמות שייבחרו גבוה - דקוואן באוורס (DE), ניק פיירלי (DT), וון מילר (OLB), רוברט קווין (DE), מרסל דריוס (DT), פטריק פיטרסון (CB), פרינס אמוקמורה (CB), איי.ג'יי גרין (WR), בליין גאברט (QB), קאם ניוטון (QB).

7. Hakeem Nicks Member

http://blogs.nfl.com/2011/02/25/pick-six-c...P_spotlight3col

נחמד ביותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אחח אין על האופסיזן של ה-NFL. יהיה אחלה של פרי אייג'נסי. פחות משבוע...

כן, שמעתי כבר כמה אנשים אומרים זאת.

האם אינגרם ה-RB יילך בסיבוב הראשון לדעתך?

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/11
  8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בטוח ילך בסיבוב הראשון. הוא יותר מדי מוכשר ויש לו את כל התארים והסטטיסטיקות מהקולג' שיגבו את זה. אבל יש ספק לגבי המהירות והזריזות שלו, אני מעריך שהוא יילך בחצי השני של הסיבוב הראשון. מה גם שלקבוצות שבוחרות בחלק העליון של הדראפט יש בעיות הרבה יותר בוערות מראנינג באק, שהפכה לעמדה שיחסית קל למצוא בה שחקנים בשנים האחרונות.

9. Hakeem Nicks Member

איזה פרי אייג'נט/רוקי היית רוצה לראות בבפאלו?

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רוצה לראות אותנו בוחרים שחקן קו הגנה עם הבחירה ה-3 overall. או OLB שיהיה פאס ראשר חייתי במערך 3-4 (כמו וון מילר). הגנת הריצה שלנו היתה מחרידה בעונה שעברה ואנחנו חייבים לשפר אותה, ושיפור כמובן מתחיל בקו ההגנה. גם הפאס ראש שלנו די בעייתי, אבל ייתכן ונצליח להפיק משהו משון מרימן (ואולי אפילו מארון מייבין מלך הבאסטים), ולכן אני נותן את העדיפות שלי בדראפט בראש ובראשונה להגנת הריצה ואח"כ לפאס ראש.
    העיקר שלא יביאו לי את קאם ניוטון שמקושר אלינו כל הזמן. או QB אחר בדראפט הקרוב. אין טעם להביא QB כשאין אף פרוספקט בטוח על הנייר בעמדת ה-QB, כשראיין פיצפטריק הוכיח בעונה שעברה שמגיעה לו הזדמנות אמיתית, וכשיש לנו כל כך הרבה חורים בעמדות בסיסיות אחרות. שיחזקו את הקווים קודם כל. בפאלו צריכה כמה בהמות לקו ההגנה ולקו ההתקפה.

בגזרת הפרי אייג'נטס - אופנסיב תאקל עם נסיון, אולי עוד שחקן קו הגנה, סטרונג סייפטי כתחליף לדונטה וויטנר שכנראה יעזוב כשחקן חופשי.

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/11
  11. Armstrong Member

קשה לי להאמין שבאפלו תלך על ניוטון, אחרי הקומביין המזעזע שלו...

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ראיתי בשידור ישיר את סשן הזריקות של ניוטון וגם אני הזדעזעתי. הוא פשוט לא הצליח לזרוק שם זריקות סטנדרטיות לגמרי לטווח קצר-בינוני, זריקות שהן הלחם והחמאה של QB ב-NFL. אבל מסתבר שאפילו מהסשן הזה היו אנשים שהתלהבו, לא מבין איך. יש פרשנים שאשכרה אומרים שהקומביין של ניוטון היה מוצלח.

אני מאוד מקווה שהבחור לא יגיע לבפאלו...

13. Hakeem Nicks Member

מהי הסיבה לאי-אפקטיביות של אהרון מייבין באמת? המעבר ל-3-4 או שהוא פשוט שחקן רע?

אני חושב שדי הבהרתי את זה, אבל אני מתרגש לקראת הפרי אייג'נסי.

לג'איינטס יש כמה שחקנים משמעותיים שהחוזה שלהם פג: סטיב סמית', ברדשואו, בוס, בות', קופילד, קיוונוקה ודיון גראנט. הלוואי וכולם יחתמו על חוזה חדש אבל כנראה שזה משהו שלא יקרה. ההתרכזות בפרי אייג'נסי צריכה להיות בליינבקרים לדעתי (הרבה שמות טובים, גם אם מחפשים MLB וגם אם OLB; הפנטזיה האישית שלי היא ג'יימס אנדרסון, שהעביר עונה חייתית בשארלוט), ובדראפט - למלא את החלל של שחקנים שעזבו.

זה יהיה אחלה סופ''ש.

עריכה: הולי פאק חוליו ג'ונס יכול לקפוץ רחוק.

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/11
  14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא המעבר ל3-4 היה אמור להיות לטובתו, הוא אמור להיות יותר מתאים ל3-4 מאשר ל4-3. כנראה שהוא פשוט לא שחקן מספיק טוב, ו/או אידיוט, ו/או לא משקיע מספיק באימונים וכו'. ככה זה כשבוחרים one trick pony שיודע לעשות פאס ראש רק על מהירות ושנתן עונה אחת טובה בלבד בקריירת הקולג'ים שלו.

טומי האריס שוחרר היום מהשיקגו ברס לאחר עונה חלשה שלו. אם נביא אותו בפרי אייג'נסי אני מרשה להנהלה לא להביא דיפנסיב ליינמן עם הבחירה ה-3 overall.

15. Hakeem Nicks Member

אין לכם כבר את קייל וויליאמס המצוין?

אני חושב שאם צריך לרדוף אחרי DL זה צריך להיות ריי אדוארדס או ג'ייסון באבין.