Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. KirkH Member

לגמרי מגיע לויקינגס על הטימטום שבלהאמין למילה שיוצאת מהפה של המניפולטור הזה. אם פרנצ'ייז נותן לשחקן טוב ככל שיהיה לתפוס לו בביצים ולעשות מה שבא לו - אז מגיע לכזה פרנצ'ייז גם להידפק בסופו של יום.

הסיבה היחידה שרציתי שפארב יחזור הייתה כי יחד איתו היה הרבה יותר כיף לראות את מיני מפסידים. בלעדיו הם שוב פעם הקבוצה שאף אחד לא רוצה לשמוע עליה. מסכנים הריסיברים שחלמו על עוד עונה עם קווטרבק מאחורי הסנטר ויקבלו כל מיני דחלילים שהדבר היחידי שהם יעבדו עליו באימונים יהיה סוגים שונים של האנד-אוף ל-AP.

2. Hakeem Nicks Member

מדהים כמה העונה של מינסוטה תשתנה בעקבות הפרישה של פארב, כמו שאליאור אמר - מינסוטה הפכה בין רגע ממתחרה לגיטימית ומועמדת רצינית לסופרבול לקבוצת ויילד קארד. באמת שחבל על הרסיברים ובמיוחד על סידני רייס שלא יקבלו הרבה כדורים העונה. נו, לפחות לפיטרסון יהיו עוד הזדמנויות להשמיט את הכדור.

לא יודע עד כמה אפשר להאשים את פארב, ברור שהוא די דפק את הוייקינגס בהחלטה המאוחרת שלו אבל אולי הוא באמת היה זקוק לזמן הזה כדי לראות אם הוא יחלים, אני לא יודע. כנראה אבל שהאשמה היא יותר של הוייקינגס, כמו שאמרו כאן - הם ידעו מה יקרה ברגע שהם יחתימו אותו, איזה מין בנאדם הוא, הם היו צריכים לקחת את זה בחשבון. שיהנו עם טראוואריס.

3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

We're DOOMED

http://i285.photobucket.com/albums/ll43/myknsj/d34fc96f.Xxx

4. Hakeem Nicks Member

FUCK, מכה אנושה לדנבר. תמיד מצער לראות איך קבוצה מאבדת את השחקן הכי טוב שלה. קשה לראות את דנבר עושה יותר משנה שעברה בלעדיו.

מה אתם אומרים, פארב יחזור בו מהפרישה?

5. Pipe Member

הוא לא פרש, מסתבר. הוא טוען שהטקסטים לא קרו בהקשר שפורסם. בשבוע הבא הוא נפגש עם הרופא שניתח אותו. הוא אמר שאם הוא בריא לשחק, הוא ישחק.

6. KirkH Member

יאללה מגניב. שיחזור ויקבל יחד עם הויקינגס בראש.

הוא פשוט אלוף העולם בהתהפכויות. מחליא. לא יודע לגבי אחרים - אישית כל פעם שאני שומע את השם שלו עולות לי השטויות שלו בהקשר לסוף עונות ופחות הדברים האדירים שהוא עשה על המגרש. זה אומר לא מעט.

7. Armstrong Member

זה אומר שהליגה יותר מעניינת, אני שמח שהוא לא פורש.

פארב הוא קוריוז.

8. Stretford Ender Member

אני דווקא מבסוט אם פארב לא חוזר לשחק. עכשיו הדרך של הסיהוקס לסופרבול סלולה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

9. Stretford Ender Member

10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl:
    את האמת, אני לא בקטע הדברים האלה, אבל בסה"כ ללכת עם תסרוקת כזאת זו יותר השפלה מאשר לסחוב באימונים כל מיני דברים...

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בטוח שהסופש הקרוב יהיה טוב לי. הסופש אחריו בטוח יהיה לי יותר נוח. רועי תלך עם מה שנוח לרוב האנשים פה, המיעוט יצטרך להתאים את עצמו.

מהכתבה שרועי הביא:
    מאסיב ריספקט!

מוזכרים פה כמה קולג'ים רציניים שהביעו בו עניין, רציניים הן מבחינת פוטבול וכמובן שמבחינת רמה אקדמית (הרווארד, פרינסטון). יהיה מעניין לראות אם הוא יבחר בקולג'ים הרציניים יותר מבחינת פוטבול (סירקיוז, קונטיקט), שם הוא יתמודד בקונפרנס מול יריבות ברמה גבוהה יותר על בסיס שבועי (ואולי יוכל לבנות לעצמו קריירה דרכם), או בקולג'ים הרציניים יותר מבחינה אקדמית (הרווארד ופרינסטון, שניים מהקולג'ים האיכותיים בתבל).

שחקן פוטבול עם 2150 ב-SAT ו-GPA של כמעט 4.0, מאמנים ימותו עליו.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/10
  13. Pipe Member

אחד המנהגים המפגרים והילדותיים בכל ספורט שהוא. הhazing שרורים כל כך עמוק בתרבות המשחק שמי שלא משתתף יפגע בעצמו חברתית. בפועל, אם הייתה להם ברירה אמיתית, אף בן אדם שפוי (ובטח שלא טים טיבו. הוא נראה כמו עובד אלילים עם התסרוקת הזו) לא היה טוען שזה מצחיק ומגבש. יש דרכים הרבה יותר נורמאליות להוציא לפועל את ההייזינג (לקשור אנשים לעמוד, לטבול אותם במי קרח, להזמין להם 25 מגשי פיצה הביתה ב3 לפנות בוקר) אבל להשחיט את הפנים של הקורטרבאק שלך חייב להיות בטופ 5 הדברים המפגרים ביותר שאפשר לעשות כדי "להתגבש".

14. Hakeem Nicks Member

15. Armstrong Member

שידורים של המשחקים היום? בעיקר של הפטס-סיינטס. תודה.