הג'טס מסתמנים כקונטנדרס רציניים בקטגוריה שהצעת. כל כך רציניים שעם מסורת ההפוך על הפוך שלהם העלובים האלה עוד איך שהוא יצליחו.. לגבי סינסי - אני גם לא בטוח שיצליחו להשתחל לפלייאוף. אבל אני דווקא כן חושב ש-TO משדרג אותם. לא ברמת ההייפ סביבו, אבל בכל זאת משדרג. לא יעזור כלום, הבחור יודע פוטבול והוא אחד הגדולים. הוא לא בא להוביל את ההתקפה הוא בא להיות כינור שני וזה עוד לפני שבראיינט מוציא את הכינור מתיק.. אתה יכול לפטור את החבר'ה שלך מדאבל קאברג' על TO בתור דיפנסיב קוואורדיניטור. אבל אתה לא יכול להשאיר אותו לבד. ואם (וזו השאלה הבאמת גדולה) הצוות המקצועי של הבאנגלס יידע לנצל את היתרונות היחסיים של TO וכן, גם את המעמד וההייפ סביבו על מנת לפתוח את ההגנות ולגרום להגנות להתכווץ אליו על חשבון שמירה על יתר הכלים - אז המצב של הקבוצה הזו והאופציות ההתקפיות שלה שווים לא מעט.
במקרים בהם אף פרנצ'ייז פרט לאחד לא היו מעוניינים לגעת בשחקן, אני אתן לקבוצות שלא בחרו בו להנות מהספק. יש שם משהו שמרתיע את כולם ולטעמי זה לא חסר בסיס. ניכר כי כל יכולת שנשארה לו לא שווה את הסיכון של הנוכחות שלו במועדון וזה אומר המון. שמעתי שחקנים אחרים מתראיינים ובפומבי מדוים כי לא היו רוצים לשחק איתו בגלל כל ההמולה התקשורתית שהוא מביא איתו. אם הייתה לו את היכולת של בראנדון מארשאל (אם כבר מדברים על WR שראוי לקבל הייפ) אנשים היו מחליקים את הטראראים ומקריבים זאת בשביל התמורה על המגרש. לחבר את אוואנס לאוצ'ו סינקו, טיפוס ששואף לקחת את כל תשומת הלב מכל שחקן ואישיות אחרת בליגה, שלא לדבר על הקבוצה שלו, זה מתכון לזיזוקים. כשפאלמאר ימסור לTO 3 התקפות ברצף, ואוצ'ו לא יתפוס TD שלושה משחקים ברצף, אני לא בטוח אם העניין יעבור בשתיקה. אני יודע שאני מקווה שצ'אד לא יעבור על זה בשתיקה. אני רוצה לראות מכות ביניהם בתוך האנד זון.
אני מסכים לגבי הפן ההתנהגותי ומן הסתם הכל תלוי ועומד על היכולת של ההנהלה והצוות המקצועי שם לשלוט באגואים של החבר'ה המדוברים.. אבל להגיד שאפשר לוותר על TO בגלל הרעש התקשורתי שהוא מביא? זו פאקינג סינסי, חוץ מרעש תקשורתי אין להם זכות קיום.. הם הרי לא שם בשביל הפוטבול.
כאוהד סינסי ממתי שהגיע מרווין לואיס, אני חושב שהחחתמה טובה מאוד, ויכולה מאוד לעזור לפאלמר שסבל מאוד שנה שעברה. מה שכן, להגיד שסינסי לא תדגדג את הפלייאוף זו שטות לדעתי - שנה שעברה בלי תופסים חוץ מאוצ'ו-סינקו הם הגיעו, ואם הם יגיעו השנה זה לא יהיה בגלל T.O. סינסי היא קבוצת AFC North אמיתית, ומרווין לואיס הצליח אחרי הרבה זמן להנחיל את זה. מי שצריך לתת את הטון הוא סדריק בנסון ולא אוצ'וסינקו או טי-או. ברור שהגעתם תעזור לו, אבל מבחינתי הרבה יותר חשוב איך יישחק הרוקי ג'רמיין גרשהאם בעמדת הטייט-אנד, שכן הוא יותר תופס מאשר חוסם, והוא יצטרך להסתגל לתפקיד האחר שמיועד לו.
לא יודע אם "לא תדגדג את הפלייאוף" זה לא חריף מדי, אבל אתה בעצמך אמרת (אומנם בהקשר אחר) שהבאנגלס היא קבוצת AFC-North מה שמלכתחילה הופך את המצב שלהם לקשה. זה נורא נחמד שהם נכנסו בעונה שעברה, אבל עם כל הכבוד והניסיון לשמור על אובייקטיביות.. הם עדיין מתמודדים מול הרייבנס והסטילרס שהתחזקו לא פחות ויקבלו ברוסטר עוד שני משחקים קצת יותר תחרותיים (יש לקוות) כשיפגשו את הבראונס של הולמגרן. בבית הזה ובאזור הזה אי אפשר לנבא מראש שום דבר. אבל אני לא חושב שהישארות של הבאנגלס מחוץ לפלייאוף יהיה משהו מפתיע יותר מלראות בפוזיציה הזו את הרייבנס או הסטילרס (פעם שנייה רצוף). ואגב, אגב. אלא אם פיספסתי משהו בעבר אז בהחלט אפשר לומר פשששש.. עוד אחד לאוסף ואפילו עם מדים של נמר. מגניב. איך אתה בפאנטזי?
לא משהו לצערי.. לפני איזה שלוש עונות הלך לי טוב ולקחתי את הליגה שלי, אבל בדר"כ אני לא מספיק פעלתן. אתם מארגנים פה ליגה משלכם או סתם מצטרפים לליגות פתוחות? לגבי ה-AFC North, אני מניח שזה יהיה הבדל של לכל היותר משחק לכאן או לכאן. לדעתי בלי ביג-בן יהיה קשה מאוד לסטילרס בששת המשחקים הראשונים, ושהוא חוזר מצפים להם 3 משחקי חוץ קשים - מיאמי, סיינטס והבנגאלס. זה בהחלט גורם לי להאמין, למרות שאסור אף-פעם לפסול את הפלדה, שהם לא יזכו בבית. אני חושב שגם הבנגאלס וגם הרייבנס יגיעו לפלייאוף. מי מהמקום הראשון ומי מהווילד קארד? זה כנראה ייקבע במשחק ביניהן במחזור האחרון בבולטימור.
נתונים פיזיים מפלצתיים + קריירת מכללות סבירה ביותר + להיבחר על ידי דאלאס = ברוב המקרים מתורגמת להייפ תקשורתי מופרך שנגמר ביום הראשון של העונה כאשר מתברר שכל הסיבות הנ"ל לא משנות את העובדה שבשורה התחתונה מדובר אחרי הכל בעוד רוקי שייקח לו זמן להתבשל.
נראה לי שהוא התכוון לכל הפיאסקו עם רוי וויליאמס - רוי וויליאמס ביקש מדז בראיינט, כחלק מריטואלי החניכה המטומטמים שעושים לרוקיז ב-NFL, לסחוב את המדים שלו באימון. דז בראיינט סירב וכמובן כמו כל דבר שקורה בדאלאס זה נופח והפך לסיפור תקשורתי גדול. בראיינט עוד ניסה להתנצל אחרי זה ולהשתיק את העניין אבל ה"נזק" כבר נעשה. התקשורת מחכה מעבר לפינה לפרצוף הראשון שאחד מהם יעשה לשני על הסיידליינס אחרי איזה drop. מה תגידו על זה?! 78 מיליון דולר ל-6 שנים עם 50 מיליון דולר מובטחים (שזה שיא כל הזמנים) עבור בחור שלא זרק זריקה אחת ב-NFL. לא ייאמן. פייטון מאנינג וטום בריידי קוראים את זה ולא מאמינים. חייבים כבר להנהיג תקרת שכר לרוקיז, זה לא הגיוני. גם ג'ראלד מק'קוי מ-TB חתם על חוזה ונראה כי בימים הקרובים נראה גל חתימות של בחירות הסיבוב הראשון בדראפט האחרון.
לא רק שהוא לא הוציא סנאפ אחד ב-NFL, הבן אדם בקושי זרק כדור בשנה האחרונה... לפחות אפשר להתנחם בתקווה שהשנה זו הפעם האחרונה לקטע ההזוי הזה. לפי מה שהבנתי אחד הסעיפים המהותיים באשר ללוקאאוט בשנה הבאה הוא תקרת שכר לחוזים של הרוקיז והסכומים אמורים להיות הרבה יותר נמוכים והגיוניים. לדעתי תחת אימת השביתה וכו' לראמס הייתה אפשרות לשחק איתו הארד בולס ולמנוע את החוזה המביך הזה אבל כנראה שהם החליטו שלא ככה רצוי לפתוח את הפרק של המושיע שלהם כביכול בקבוצה. לגיטימי. רק שלא יתפלאו אם תוך שנה יתברר שהוא גירסת ההמשך של ריאן ליף. אין בעניין הזה שום ערבויות.
זה מדהים כמה זמן לוקח לNFL ולNBA ללמוד מטעויות אחד של השנייה. מה שיותר משעשע שהמו"מ לCBA של שתי הליגות יתנהל במקביל, ושתי הליגות צפויות להגיע ללוקאוט כתוצאה מכך. הנקודות המרכזיות על האג'נדה של בעלי קבוצות הכדורסל: הקטנת סכומי הכסף המובטחים בכל חוזה (אבן מרכזית בכל חוזה פוטבול שאף פעם לא מובטח במאה אחוז), הקשחת התקרה (קרוב יותר למודל של הNFL). הנקודות המרכזיות על האג'נדה של בעלי קבוצות הפוטבול: מיתון חוזי הרוקיז (שמנוהלים למופת בNBA). אם לחבר את ההתנהלות של שתי הליגות לארגון אחד, הוא יהיה אידיאלי כלכלית, שיווקית ובידורית.
אצל פארב בכל שעה הכל יכול להשתנות. מה שאני לא אוהב שהאיש שוב עושה מה שהוא עושה ואולי הורס בצורה הזאת עונה שלמה של מינסוטה. יש לקבוצה מחליף ראוי? מה היה קורה אם פארב היה מודיע את הפרישה שלו בזמן? האיש הזה פשוט הרס את שמו הטוב, לי אישית לחלוטין נמאס ממנו בעיקר בגלל ההתנהגות שלו. אני מבין היטב את הקושי בלפרוש, אבל האיש חי בבועה שלו וכולם צריכים להשאיר אותו שלם. את זה אני פשוט לא סובל.
דווקא במקרה הזה אני מאשים את מינסוטה וצ'ילדרס. הוא ידע טוב מאוד עם איזה בן אדם הוא מתעסק ולקח סיכון שזה מה שיקרה. גם לפני שנה חשבנו ואמרנו בדיוק את אותם דברים שלא היה ברור אם פארב חוזר או לא, העונה של מיני נראתה בדרך לפח ופתאום שבועיים בתוך הפרי סיזן פארב החליט שהוא חוזר וצ'ילדרס נראה במסיבת עיתונאים כמו אב בחתונת ביתו. זה לא דומה למצב בפאקרז בו הוא החזיק ארגון שלם בתור בני ערובה. לוייקינגס היו מספיק הזדמנויות בדראפט לקחת פרוייקט כמו ג'ימי קלאוסן והם בחרו לא לעשות את זה. אם בסופו של דבר הם ייתקעו עם טבאריס ג'קסון הם לא יכולים להאשים אף אחד חוץ מאת עצמם. אישית אני רוצה שפארב ימשיך עוד עונה בגלל שאיתו מינסוטה קונטנדרית לגיטימית. בלעדיו הם על גבול הוויילד קארד. ובין אם נודה או לא, הוא מוסיף טונות צבע ועניין לליגה. מצד שני, אם זה אכן סופי (וזה לא, אבל נניח) כנראה מדובר בבעיה פיזית שהוא לא מצליח להתגבר עליה יותר מאשר מיכל דלק ריק. מגלומן כמוהו לא היה מוותר על הסיטואציה שמיני מאפשרת לו אם הוא עדיין יכול לשחק.