Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. KirkH Member

לפחות לפי הפירסומות של ESPN השידור יתחיל בשבע ויסקר את הבחירה הראשונה עד האחרונה של הסיבוב השלישי.

נחמד.

2. Stretford Ender Member

מישהו מוכן להסביר לי מה עבר בראש של קליבלנד כשהם ויתרו על בריידי קווין ובחרו אופנסיב ליינמן (ג'ו תומאס)?

גם מזה שמיאמי בחרו WR(גין הזה) התפלאתי מאוד...ק"ב היה תורם להם הרבה יותר.
    לא ייאמן שקווין עדיין ללא קבוצה, הוא עוד ייפול לשיקאגו.

נערך לאחרונה ב: ‏29/4/07
  3. KirkH Member

פעם ראשונה שאני ממש עוקב אחרי הדראפט - הרבה יותר מעניין ממה שחשבתי.

אני מניח שהפרשנים בשידור של ESPN כבר נתנו את כל הסיבות האפשריות לעובדה שבריידי קווין לא נבחר, עכשיו רק נשאר לראות האם קליבלנד או מיאמי יצטערו על העניין הזה ביום מן הימים.

מה שאני לא מבין זה למה קבוצות שאין להן קווטרבק כמו קליבלנד או מיאמי לא עושות טריידים כדי להשיג את הבחירות הללו - להוציא QB שמועמד לטופ10 זה בעייתי לפני הדראפט, אבל עכשיו? כשהוא התדרדר לכזו בחירה?

אני גם חשבתי שגרין ביי יפזלו לכיוון של קווין כי מישהו יצטרך להחליף בשלב מסויים את ברט פארב.

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו, דראפט עצום פשוט... אני בדרך למיטה אחרי 6 וחצי שעות של דראפט (הוא עוד נמשך כמובן) ונהניתי מכל רגע. בפאלו אומנם בדראפט די מאכזב בעיני, אבל היו שם כמה הפתעות אדירות וכמה טריידים גדולים ששמרו על עניין רב לאורך כל הסיבוב הראשון. כל סאגת בריידי קווין היא משהו שעוד ידובר עליו רבות. נראה לי שזה יהיה יום ששווה לזכור בהיסטוריה של הקליבלנד בראונס, היסטוריה למודת אכזבות, כשלונות, הרבה מאוד אפור ומעט מאוד נוצץ. היום הם אולי מצאו פרנצ'ייז QB לעוד עשור לפחות ואת ה-LT הדומיננטי שישמור לו על התחת וישאיר אותו בריא.

רק הזמן יגיד מי הרוויח ומי הפסיד, אבל כפי שזה מסתמן בינתיים הבראונס שיחקו אותה ובגדול...

5. KirkH Member

שיחקו אותה בגדול או לא (ממש כן, בעיקר עם הבחירה המפתיעה של ג'ו תומאס שלדעתי הוא בחירה הרבה יותר בטוחה במקום כל כך גבוה מאשר קווטרבק שאף פעם אי אפשר לדעת איך ישרוד את הקפיצה לבריכה של הגדולים) - במחזור הראשון הם עדיין צריכים ליפול כי הסטילרס נוסעים לקליבלנד...

טומלין כצפוי בחר שחקני הגנה בשני הסיבובים הראשונים. עם הבחירה ה-15 התלבט בין ליאון הול ולוראנס טימונס מפלורידה סטייט ובחר בשני. ועם הבחירה השנייה הסטילרס הלכו על לאמאר וודלי ממשיגן. שתי בחירות שלפחות על פי הפרשנים אמורות להפוך לשחקנים סבירים ביותר.

סיבוב שני של הדראפט בכלל משוגע. הזמן של כל קבוצה על השעון מקוצץ לפחות מ-10 דקות מה שמונע את הסחבת של הסיבוב הראשון - ועד עכשיו (אמצע הסיבוב) כבר נערכו יותר מ-10 עיסקאות של החלפת בחירות...

נקווה לקום בבוקר ולקרוא על איזו גניבה של RB איכותי שיצטרף לווילי פארקר ודבנפורט.

6. Stretford Ender Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לקליבלנד, אולי הצילו לעצמם את ההתקפה עם הסיבוב הראשון הנהדר.
    אם הם יסיימו בכישלון את העונה הזאת ויקבלו בחירה גבוהה בשנה הבאה הם עוד יצטערו על זה אבל לדעתי הם עשו את הדבר הנכון.

אגב תקנו אותי אם אני טועה אבל גם לדיטרויט אין עדיין QB והבחירה של ג'ונסון למרות שנצפתה על ידי מומחים ממש מוזרה בעיני, בעיניי כאשר יש להם את רוי וויליאמס הרסיבר המעולה.

סיאטל עם הבחירה הראשונה שלהם הלכו על קורנר שלפי מה שהבנתי הוא גם ריטרן מאן טוב. נקווה שיהיה מקרה דווין הסטר 2.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא דטרויט לדעתי פעלו בסדר, לפחות בכל מה שנוגע לחזית ה-QB. יש להם עדיין את ג'ון קיטנה הותיק, שלמרות הרבה ספקות סיפק את הסחורה בעונה שעברה, והם הביאו בדראפט הזה כמחליף שלו לטווח הארוך את דרו סטנטון ממישיגן סטייט (מה שכבר יהפוך אותו לחביב הקהל בדטרויט), בעיני רבים ה-QB השלישי בטיבו בדראפט. קיטנה אמור לחפוף את סטנטון בעונה הקרובה, ואם הכל ילך כשורה סטנטון יתחיל לפתוח בדטרויט בעונה שאחריה. אם קלווין ג'ונסון הוא באמת השחקן הכי איכותי בדראפט הזה כפי שהמומחים אומרים אז לבחור אותו זו לא טעות, לא משנה שלדטרויט אכן יש כבר את רוי ויליאמס ובנוסף יש להם גם היסטוריה לא כל כך מוצלחת של בחירת רסיברים גבוה בדראפט.

בפאלו שלי נכנסה לדראפט הזה עם 3 עמדות עיקריות שצריך לחזק: ראנינג באק, ליינבקר וקורנרבאק, ו-2 מהדרישות האלה קיבלו מענה (לפחות על הנייר) בדמותם של ה-RB מרשון לינץ' מקליפורניה שנבחר בסיבוב הראשון ובדמותו של הליינבקר פול פוסלאזני מפן סטייט, שחקן עם כשרון של סיבוב ראשון שאיכשהו הצלחנו לתפוס בראשית הסיבוב השני, במה שעשוי להתברר כיופי של טרייד. בסיבוב השלישי לא נבחר קורנרבאק אלא דווקא ה-QB טרנט אדוארדס מסטנפורד, עמדה שעל הנייר אין לבפאלו צורך בלחזק מאחר ובונים שם על JP לוסמן לשנים הקרובות, אבל מצד שני לבחור עם הבחירה ה-92 בדראפט שחקן שעפ"י התחזיות המוקדמות הוא היה שווה בחירה בתחילת/אמצע סיבוב שני זה מהלך שעשוי להתברר כגאוני בעתיד.
    אני די מאוכזב מכך שבחרו בלינץ' ולא בליינבקר או קורנר בסיבוב הראשון. לדעתי בדראפט הזה היו הרבה ראנינג באקים מוכשרים ויכולנו למצוא מישהו הולם גם בסיבוב השני או אפילו בשלישי, כשלעומת זאת בתחום הקורנרבאקים והליינבקרים ההיצע היה פחות מרשים. מה גם שלינץ' הזה לפי כל הדיווחים הוא בחור בעייתי עם הרבה אישיוז, ולבחור שחקן כזה בסיבוב הראשון זה הימור. ב-highlight reel שמראים על כל שחקן בד"כ מראים רק מהלכי פוטבול שלהם, ב-highlight reel של לינץ' לעומת זאת הראו לצד 2-3 מהלכים איזה ריקוד מוזר שהוא עושה לפני משחקים וקטע הזוי לגמרי בוא הוא נוהג מסביב למגרש ברכב שמשמש להסעת פצועים... אני חושב שזה אומר הכל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .
    פוסלאזני לעומת זאת אמור להיות מציאה אמיתית. לא קל להיות ליינבקר רוקי בקבוצה שגם ככה כל ההגנה שלה מאוד צעירה, אבל על הנייר הוא אמור להיות מעמודי התווך של ההגנה של בפאלו בשנים הקרובות.

8. Stretford Ender Member

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריטרן אדיר... איך אני אוהב את זה שלא היה חסר הרבה כדי שיורידו אותו על ה-15 יארד שלו ובסוף הוא עושה טאצ'דאון, כשכל ההצלחה של המהלך למעשה תלויה בבלוקים שהוא מקבל מחבריו לקבוצה. אין כמו הספורט הזה.

אגב דברים אדירים, קיבלתם אתמול את הקליפ ביצועים של ג'מארקוס ראסל שרואים בו אותו זורק ל-60 יארד כשהוא כורע על ברך אחת?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    אם איכשהו אתם מצליחים למצוא את הדבר הזה אני אהיה אסיר תודה... זה היה מפחיד!

אני רוצה לראות את בפאלו בוחרת קורנר בסיבוב הרביעי... זה לא משהו אבל זה יותר טוב מכלום.

קירק בסיבוב השלישי אני רואה שלקחתם טייטאנד. ראנינג באק הוזכר כצורך של הקבוצה או שרק אתה חושב שצריך להביא RB שיהיה שלישי ברוטציה אחרי פארקר ודבנפורט? אולי תצליחו לקחת את אנטוניו פיטמן, שעשה עונה גדולה באוהיו סטייט ולא ברור לי איך עדיין לא בחרו אותו. גם ה-QB של אוהיו סטייט וזוכה ההייזמן טרופי, טרוי סמית', עדיין לא נבחר, אבל זה קצת פחות מפתיע, יש לו יותר מדי חסרונות שמרתיעים סקאוטים ב-NFL.

10. KirkH Member

טומלין אמר שהוא רוצה להריץ צמד ראנינג בקס ושזה המתכון שעובד היום בליגה - רק שזה היה כשהוא הגיע לקבוצה ומאז עברו חודשיים של פריאייג'נסי בלי אף מהלך בכיוון וגם אתמול שלוש בחירות לעמדות אחרות.

אומנם יש לנו עוד ים בחירות (2 ברביעי, 2 בחמישי) אבל אני בספק אם הוא בונה על בחור מהדראפט כראנינג בק שני אם הוא לא בחר אחד כזה עד עכשיו.

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

על הנייר בחירות של day 2 זו לא אטרקציה, אבל יהלומים כמו טום בריידי ומרקיז קולסטון כבר נבחרו בסיבוב השביעי, ובדראפט הזה אני רואה יהלומים פוטנציאליים בעמדת הראנינג באק. אם תצליחו להביא את פיטמן או את מייקל בוש מלואיביל אין לי ספק שהם ירוצו אצלכם כבר בעונה הקרובה.

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

13. Stretford Ender Member

בדיוק ראיתי.. וואו אוף סיזן מושלם לפאטריוטס.
    גם תומאס גם סטולוורת' וגם מוס?

למה אוקלנד נתנו אותו תמורת בחירת סיבוב רביעי? :S

14. KirkH Member

אכן מפחיד.

מצד שני, הפטס תמיד שידרו קבוצתיות נטו (למעט התהילה של הבריידי כמובן), לא היה אגו לאף אחד - כי הקבוצה הייתה מעל זה. שחקנים ויתרו על כסף כדי להישאר במכונה המשומנת, שחקנים ויתרו על אפשרות לעבור לקבוצות אחרות כדי להיות כוכבים מובילים כדי להישאר בצל של ניו אינגלנד.

אם יש משהו שיכול להפיל את הפטס העונה - כי על הנייר הקבוצה הזו מושלמת ברמות שאני לא זוכר כמוהן, אז אלה יהיו בעיות חברתיות. גם צוות האימון פתאום יתקל במצב בו שחקנים צריכים לקבל מספר דקות מסויים כי "מגיע" להם. נראה אותם שורדים את העניינים הללו ונקווה לפיצוצים.

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיות חברתיות הן אובר-רייטד... ואם יש מאמן שמסוגל להשתלט על אגואים נפוחים ולהכניס אותם לתוך התבנית הקבוצתית שלו זה ביל בליצ'ק. לא רואה איך מישהו עוצר אותם בדרך לסופרבול.

אוקלנד מצידה עשתה את הטרייד הזה כי היא היתה חייבת להיפטר ממוס, שעשה להם את המוות ובבירור לא רצה להישאר שם. ניו-אינגלנד פשוט הציעו להם את ההצעה האטרקטיבית ביותר, חבל שקבוצות אחרות לא קראו את המצב והציעו קצת יותר מזה על מוס, שברור שמבחינת כישרון הוא שווה הרבה, הרבה יותר. אגב אוקלנד החתימו אתמול את ה-QB מק'קאון והוייד רסיבר מייק ויליאמס (בחירת סיבוב ראשון לשעבר שלא ממש הסתדר ב-NFL בינתיים), שניהם מדטרויט, במהלך שבישר על רצונם לזרוק את מוס מהקבוצה. מק'קאון יתחרה עם ראסל על עמדת ה-QB הפותח וייתן לאוקלנד שחקן מנוסה במקרה שראסל לא יפגע. בעוד מהלך מצוין שלהם הריידרס בחרו לפני כמה רגעים את אותו מייקל בוש שהזכרתי קודם, שחקן ששווה הרבה יותר מסיבוב הרביעי. יהיה מעניין לעקוב אחרי הריידרס בעונה הבאה.