Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

יאנג היה מדהים בעונה שעברה בהתחשב בכל הנסיבות. התכנון המקורי בצוות המקצועי של טנסי היה להושיב אותו על הספסל במשך עונה שלמה כמו שעושים הרבה פעמים לרוקי'ז ורק בעונה השנייה לזרוק אותו למים, אבל קרי קולינס היה כל כך גרוע שכבר במחזור ה-4 וינס פתח. הדיון על יאנג מזכיר לי בעקיפין עוד כתבה מעניינת מבית היוצר של ג'ון קלייטון, על כך שיותר קשה לדעת עד כמה QB's מהקולג'ים מוכנים ל-NFL בגלל שסגנון המשחק שם היום רחוק מזה של המקצוענים. ממליץ לקרוא.

2. Stretford Ender Member

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

massive respect!

אומנם מדובר בסאות'איסט מיזורי שבחיים לא שמעתי עליהם וכנראה גם אף סקאוט ב-NFL לא שמע עליהם, אבל גם לשחק בקולג' פוטבול זה חתיכת כבוד גדול. רועי אתה יודע איזה פרטים על הבחור? הוא אחרי צבא? או שמא הוא איכשהו לא משרת ונסע לשם בגיל 18?

רסיבר יהודי... אדיר

אני מחכה לראנינג באק היהודי הראשון :aaarofl:

3 מתוך 10 הפרוספקטס הלוהטים של הדראפט הקרוב, כולל קלווין ג'ונסון שעשוי להיבחר בבחירה הראשונה, הודו בשימוש במריחואנה בעברם. מצד אחד קבוצות בטח יירתעו מלהמר על הבחורים האלה, בייחוד לאור הקשחת הקוד המשמעתי של ה-NFL תחת הקומישינר החדש גודאל, ומצד שני יפה שהם הודו בכך מבחירה, בראיון שגרתי שבקלות אפשר לשקר בו. אני די בטוח שכל שחקן שמועמד לדראפט עישן מריחואנה בחייו, כך שאפשר להעריך את הכנות לפחות.

חוצמזה, ממתי לעשן מריחואנה זה כזה פשע? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

4. Stretford Ender Member

אממ לא יודע עליו הרבה. הוא לא כזה צעיר, אחרי צבא בדוק, 25+ לדעתי.
    יצא לי לשחק איתו לפני כמה חודשים למרות שלא זכור לי שהוא שיחק רסיבר משום מה.

אגב יש סיכוי שאתה מברר באיזה ליגה הם איתי? אולי יש סיכוי שישדרו בESPN? (למרות שקשה לי להאמין).

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיפוש קצר מגלה שהם משחקים בקונפרנס בשם (OVC (Ohio Valley Conference, שהיא חלק מהדיוויז'ן I-AA (כמו ליגה שנייה של דיוויז'נים בקולג'ים). מה שאנחנו רואים ב-ESPN ב-99.9% מהמקרים זה קבוצות מדיוויז'ן 1 בקולג'ים מהקונפרנסים הגדולים, כמו ה-SEC, ACC, big 10, big 12 וכו'... אז לא הייתי בונה על לראות את אור שר חוגג טאצ'דאונים בטלויזיה שלנו.

6. Stretford Ender Member

לפי טענתו טוני רומו יצא מהדיוויז'ן הזו אז אני כבר מתחיל לטפח תקוות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן טוני רומו שיחק ב-OVC, במכללת איסטרן אילינוי המהוללת... ובוא נגיד שגם אותו לא בדיוק שידרו כשהוא שיחק בקולג'ים. חוששני שאור שר לא יהיה הרסיבר הציוני הראשון ב-NFL http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אגב, אני מסתכל על הטבלה של ה-OVC מהעונה שעברה ורואה שאיסטרן אילינוי סיימו ראשונים ושסאות'איסט מיזורי סיימו במקום ה-7 מתוך 9. אימפריה!

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

יאללה, לצאת מהתרדמת, הדראפט כבר באוויר וכולם במתח...

בעוד יומיים החגיגה מתחילה, אז הנה כמה מוק דראפטים כדי להכניס אתכם לאווירה:

המוק דראפט העדכני ביותר של ESPN עם פירוט על כל הסיבוב הראשון

המוק דראפט העדכני ביותר מ-NFL.com

מה דעתכם על התחזיות לקבוצות שלכם? הייתם חותמים עליהן? מעדיפים שהקבוצה שלכם תבחר בכיוון אחר?

9. KirkH Member

טריידים!!! זו דעתי. בקשר לסטילרס ובאופן כללי.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

trading up? trading down?

תפרט קצת... אתה לא חושב שיש לסטילרז איזה צורך בשחקן איכותי ברמה של סיבוב ראשון?

בפאלו צריכה להתחזק בעיקר ב-3 עמדות: ליינבקר (אאוטסייד+מידל), קורנרבאק וראנינג באק. לדעתי עמדת המידל ליינבקר היא חשובה מאין כמוה בפוטבול, והגנה צריך לבנות סביב מידל ליינבקר (וגם סביב פרי סייפטי). לכן הייתי רוצה לראות את הבילס לוקחים את פטריק וויליס, שנחשב לליינבקר הכי איכותי במחזור הזה, עם הבחירה ה-12 בדראפט. יש הרבה ראנינג באקים מוכשרים בדראפט הזה ולדעתי אין מה להשוות בין חשיבות של ליינבקר לחשיבות של קורנרבאק, ולכן הייתי מעדיף שיחכו עם הקורנרבאק והראנינג באק לסיבוב השני והשלישי, אלא אם כן יש להם אופציה לעשות trade up ולקחת את אדריאן פיטרסן, אופציה שנראית לי די קלושה.

11. KirkH Member

להיפך. אני בטוח שהסטילרס חייבים להתחזק, אבל בשחקנים טובים היום ולא בעוד שלוש שנים.

אני חושב שאי אפשר להמר מראש על ההפתעות של הדראפט (בריידי בדראפט של מנינג, קולסון שנה שעברה... זה נטו מזל) אני לא חושב ששווה "לבזבז" כישרון בטריידים על מנת לרדת שלושה מקומות בדראפט (במקרה של הסטילרס זה למקום ה-12...). אני מאמין שלמעט החמישייה הראשונה, אולי השביעייה, שאר הסיבוב מאוד מאוזן והרבה פחות ברור מה הולך לצאת מהשחקנים. אני גם חושב שאין לסטילרס זמן לחכות ששחקנים יתפתחו וילמדו.

הכי הייתי רוצה לראות טרייד על בחירת הסיבוב הראשון, שחקן הגנה מחליף אפשר יהיה לקחת גם בסיבוב השני...

12. Stretford Ender Member

הבחירה הראשונה של סיאטל תהיה רק בסיבוב השני ודי מאוחר ככה שאני לא מצפה ליותר מדי.
    מקווה שיצליחו להשיג אופנסיב תאקל טוב לליין ואני אהיה מרוצה.

הדראפט ישודר בESPN אם אני לא טועה, אני בטח אראה את הכמה בחירות הראשונות ואז אפרוש.

13. KirkH Member

גם הדראפט ישודר וגם אי אילו תוכניות מקדימות. שווה לעקוב. תוכניות מעניינות בלי שום קשר לדראפט כי מדברים על הקבוצות כל הזמן ועל הצרכים שלהן.

14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדראפט בודאות משודר גם בארצנו הקטנטונת? או שאצלנו יחליטו לשים את אליפות העולם בגרירת משאיות על חשבונו? ואם אכן אתם מגלים שהדראפט משודר אני אשמח אם תרשמו פה את לוח השידורים, אצלי בטלויזיה אני משום מה לא מצליח לראות מה משדרים מחר...

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי בדקתי בלוח שידורים והחל מ-19:00 מופיע שם "טקס בחירת הדראפט". באתר של ESPN כתוב שסיקור הדראפט מתחיל ב-11 בבוקר ET שזה 18:00 שעון ישראל, בקיצור, סמטוחה שלמה, העיקר שנתפוס בלייב את מי הריידרס לוקחים עם הבחירה מס' 1.