Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Pipe Member

OMFG. LOL.HAHAHA. ROFLMAO.WTF?

באיזה יקום אני?

2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע על מה אתה מדבר אבל ביקום שבו אני חי לא מדברים על דברים שקורים כרגע באיזור פוקסברו מחשש לניחוס כבד שממנו כבר לא נוכל להתאושש לעולם.

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליאור צודק, וגם אני אאמין שבריידי ויתר המרגיזים שם יוכלו לחזור מזה, גם אם התוצאה תהיה 24-0 לרייבנס 3 דקות לסיום. 24 נקודות קטן על הרשעים האלה, ברגע שהם יתחילו לעלות עם empty backfield בכל מהלך, יעלו את המהירות ובריידי ייכנס לקצב הם יכולים לעשות דרייבים של TD תוך שתיים-שלוש דקות בקלות.

אבל מה, זה הרבע הכי גדול של פוטבול שראיתי אי פעם. שלמות פשוט. וכל זה מבלי שג'ו פלאקו בכלל הזיע.

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק... ככה זה מתחיל! מה הם כבר היו צריכים לעשות, רק לא לעשות טעויות בריטרנים!

ולמה לא היה פה צ'אלנג'?!?! שערוריה. אתם כבר יודעים איך המשחק הזה ייגמר.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין את הרייבנס כי עכשיו כל המומנטום אצל הפאטס. במקום לסגור את המכסה ולהתחיל באמת לקבור את ניו אינגלנד בולטימור נותנת לארורים האלה לחזור למשחק. כולנו יודעים מה עלול לקרות עכשיו...
    אגב מגיעים גם שריקות בוז לקהל של הפאטס שפשוט לא יודעים מה זה פוטבול. שריקות הבוז שלהם פשוט מגוחכות ומראות על אופי מפונק.

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/10
  6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רותח פה מזעם על קואץ' הרבואו. רותח פשוט. מילא השטות הזו בספיישל טימז, היה ברור שזה מגיע, אין משחק חשוב של ניו אינגלנד שהם לא מקבלים בו מתנה כזו שתחזיר אותם למשחק. אבל למה לא לעשות את הצ'אלנג'?! נגיד ולא ראית את המהלך טוב ואתה לא בטוח אם היה לשחקן פוזשן או לא. האם לא שווה לנסות לפחות לעשות צ'אלנג' ואולי להרוויח את הכדור בחזרה ולמנוע מהפאטס להתעורר? זה לא שהוא במשחק צמוד וצריך כל טיימאאוט. במקרה הכי גרוע הוא היה מפסיד בצ'אלנג' ומבזבז טיימאאוט. בו-הו. אני מאוד מקווה שההחלטה הזו לא תקבל את כל הכותרות מחר...

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הייתי משווה את המשחק הזה לכדורגל אז הרייבנס היו עולים בתוך רבע שעה ליתרון 3-0, אבל ניו אינגלנד עוד מצליחה במהלך הדקות שנותרו להפסקה להחזיר בשער אחד.

האם בולטימור הולכת במחצית השנייה לשחק בונקר או אולי גם לעשות משהו בהתקפה? פיל סימס דיבר בדקה האחרונה למחצית על זה שהג'טס ניצחו את המשחק ע"י old school, זה נכון, אבל כרגע יש לפלאקו רק 6 יארד!?! סנשז הגיע אתמול לפחות קרוב למאתיים יארד באוויר. אם בולטימור לא מצליחה להכניס את דרק מייסון למשחק אז לדעתי ניו אינגלנד עוד תקח את המשחק הזה. ריי רייס שחקן ענקי, אבל יש גבול לכל תעלול. ההגנה שברבע הראשון הגיע פעם אחרי פעם עד לבריידי נכנסת עכשיו לקיר שבריידי מאד יאהב. אין את וולקר, אבל אדלמן שחקן לא רע.

המשחק הזה רחוק מלהיות גמור!!!

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו זה, אפשר לסכם את המשחק. בולטימור במשחק התקפי לא גדול (חוץ מהטאצדאון הראשון של my man ריי רייס) שמה את כל כספה על ההגנה. ההגנה ניצחה ולמרות הכל אני רוצה להאמין שאם הפאטס היו בריאים המשחק היה מתפתח בצורה שונה לגמרי. זה כרגע לא משנה ובולטימור נוסעת בצדק לאינדיאנפוליס שם היא זקוקה גם למשחק התקפי באוויר.

ניו אינגלנד? בלי וולקר בסופו של דבר לקבוצה לא היתה סיכוי. אדלמן ניסה מעל ומעבר, אבל במהלך השידור כבר רמזו שמוס לא היה בריא. בסה"כ לא עונה גדולה לפאטס, אבל ברור שבעונה הבאה הן שוב יחזרו...

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

200+ יארדים של ריצה מול ניו אינגלנד בפוקסבורו זה משחק התקפי גדול. זה אולי לא המשחק ההתקפי שהצופה הנייטראלי נהנה לראות, אבל מאחר והריצה עבדה היום כל כך טוב לבולטימור הם לא נזקקו בכלל לשירותיו של ג'ו פלאקו, שהמהלך המשמעותי ביותר שלו היום היה גם כן ריצה ולא מסירה. זה לא ייאמן כמה פעמים בולטימור הצליחו לרוץ ריצות מוצלחות מול ההגנה של הפטריוטס במהלכים שכל העולם ואישתו ידעו מראש שהם יהיו מהלכי ריצה, וניו-אינגלנד שמו בהם 9 אנשים in the box. ועדיין הרייבנס רצו עליהם כמו גדולים.

תצוגה הגנתית מפחידה של הרייבנס בראשות ריי לואיס, שנתן היום משחק מבריק פשוט. היה בכל מקום, בראש ובראשונה מול מהלכי הריצה, אבל גם בפאס ראש עם טיימינג מושלם וכמובן בהנהגה. לא ייאמן איזה מהר הבנאדם קורא את המהלך, הוא אולי לא זריז ומהיר כפי שהיה בעבר אבל הוא מפצה על הכל עם שכל. גאון פוטבול. גם יתר ההגנה של הרייבנס כמובן במשחק גדול. אהבתי במיוחד את המשחק של צמד הקורנרים היחסית אלמוני שלהם, עם קאברג' מצוין, אינטרספשנס ובנוסף גם תיקולים נפלאים, סולידיים וחזקים, שמנעו מרסיברים של ניו-אינגלנד להרוויח yards after the catch בפעמים הנדירות בהן הם כבר הצליחו לתפוס את הכדור.

כל הכבוד לרייבנס, אני מאוד מקווה לראות אותם ממשיכים עד הסופרבול... אני יודע שבאינדי משקשקים עכשיו אחרי התצוגה הזו, אם כי התנאים הסטריליים ב-dome של אינדי יתאימו הרבה יותר לקולטס מאשר לרייבנס הקשוחים.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

Tom, take off your skirt!

סוף סוף נקמה!

עכשיו נקווה לראות את קליי מת'יוס וצ'אק וודסון עושים קצת שמות בקרט וורנר, שהשמועות אומרות שההפסד הבא של אריזונה הוא המשחק האחרון שלו בקריירה.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתם הכל אבל לדעתי לא הזכרתם איש חשוב שראינו היום בשם ג'וליאן אדלמן. רואים שהילד הזה שחקן שחקן. וולקר הוא עדיין לא, אבל כל כך הרבה מובים שהזכירו אותו ובכלל התצוגה הכי קרובה למה שוולקר יכול היה לתת לפאטס. אני כ"כ שמח שהם לא יוכלו להשתמש בתירוץ הזה אחרי הנוקקאוט העצבני שהם חטפו בכל עמדה על המגרש.

בינתיים 5 דקות בתוך המשחק וזה נראה כמו אריזונה של 2008 all over again. מקווה שרודג'רס יתאפס ומהר!

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, אדלמן אכן היה מרשים... נראה לי שהפאטס האלה יכולים לקחת ילדים לבנבנים מהרחוב ברעננה ולהפוך אותם לרסיברים פרודוקטיביים ב-NFL. לא ייאמן מאיפה הם מביאים את השחקנים האלה פעם אחר פעם, באמת כל הכבוד להם באספקט הזה.

הפאק החליטו להתחפש לניו אינגלנד אני רואה... הם יצטרכו פה איזה מהלך משנה מומנטום באופן דחוף. פתיחה מזעזעת. אם בדונלד דרייבר נפלה השלהבת מה יגידו אזובי הקיר.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפאק יוצאים בזול מהמחצית הזו עם פיגור 14 "בלבד". הם במרחק 2 פוזשנס מאריזונה, ונראה שרודג'רס סוף סוף נכנס לעניינים. זה רחוק מלהיות גמור.

ואם גרין ביי איכשהו יצליחו לחזור למשחק הזה זה בזכות איש אחד, צ'אק וודסון, ה-MVP הדפנסיבי של השנה מבחינתי, שנתן לקבוצה שלו את זריקת המומנטום לה היא שיוועה במצב של 17-0 כשאריזונה עם הכדור עמוק בטריטוריה של גרין ביי. הביא שם סטריפ מדהים לפיץ, שדווקא אחז בכדור כמו שכתוב בספר, אבל מול כזה סטריפ חד ומדויק אין לשחקן שעם הכדור מה לעשות.

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה שגם הוא לא יכול לעשות יותר מדי מול פיצ' ולמעט ההבלחה ההיא, יחד עם שאר ההגנה הם אובדי עצות מול כל ההתקפה של אריזונה שהתעוררה על הצד הנכון היום ולא מפסיקה לתפור אותם באוויר ובעיקר על הקרקע. כל ריצה זה מינימום 6-7 יארד. כל מסירה היא right on the money.

אחרי ה-14 נקודות ש-GB הינדסו כאן תוך 8 דקות כל המומנטום של המשחק היה צריך להשתנות... ואז קיבלנו דרייב של 3 דקות על 80 יארד והחזרת היתרון ל-2 פוזשנס. רודג'רס מצויין כהרגלו אבל קשה לראות איך הפאקס מצליחים לחזור באמת כל עוד ההגנה שלהם לא מצליחה לקנות עצירה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/1/10
  15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקיקרים האלה לא בני אדם תאמינו לי...

בונים להם dome's. נותנים להם משכורת. מבקשים מהם להשחיל פאקינג צ'יפ שוטס ו...pure choking!!!.

ואיזה סיום מטורף יא אללה, איזה כאב לב על ארון רודג'רס....