אני חושב שקירק מדבר על המשחק ב'היינץ' פילד'. ראיתי את חמשת הדקות האחרונות וללא ספק מדובר במשחק גדול. מייק טומלין צריך לרדת על ברכיו כדי להודות לרוטליסברגר ולמייק וואלאס על טאצדאון מדהים. אין לי מושג מה המאמן של הסטילרס רצה לעשות עם ה'אונסייד קיק', קירק יש לך הסבר לזה? היו על השעון יותר משלוש דקות, הסטילרס הובילו בשתי נקודות, בשביל מה 'אונסייד קיק'? הפאקרס כבר חשבו שהנה יש להם ניצחון חשוב, אבל הם גם בעצמם נתנו ל'ביג בן' ושות' אפשרות לקחת את המשחק הזה. גרין ביי עשתה כמה עבירות מטומטמות במהלך הדרייב האחרון, אבל בוא נשאיר את זה לרגע בצד. המשחק הזה בעיקר ייזכר לכשרון האדיר של רוטליסברגר שכמו מתאבד לפעמים הצליח לחמוק מסאקים. גם במשחקים אחרים היו הרבה דרמות. אני ראיתי את צ'ד ג'ונסון בוכה כמו ילד אחרי הטאצדאון שלו, מבחינתי הוא עדיין צ'ד ג'ונסון, אבל אין כמו גבר קשוח שבוכה. לצערו סן דייגו ניצחה בשניות האחרונות משער שדה דרמטי מ-52 יארד! מישהו שם לב לטנסי? הטייטנס שמו את וינס יאנג בהרכב ומאז הם 7-1. הטייטנס שהיו במשך שבועות גמורים קמו לתחייה ונמצאים חזק חזק במרוץ לויילד קארד. שני המחזורים האחרונים יהיו מתוחים והליגה השנה צמודה מתמיד. היו לנו כבר אתמול מספיק דרמה לעונה שלמה, אבל אני מרגיש שאנחנו עוד נראה כאלו דרמות. אפשר רק לקוות שהפוטבול ממשיך לתוך האביב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
למשחקי מאדן: האם אני יכול לשנות את זמן המשחק של קבוצות אחרות? כי הן משחקות 15 דקות לרבע ואני 5, וככה הן פשוט קורעות אותי בנתונים.
משחק כזה לא ראוי לתגובה אחרי צפייה בתקציר עלוב של 3 דקות. חובה להוריד, לצרוב ולנצור. הדרייב המנצח של ביג בן - לפנתיאון. לצערי אני הייתי אתמול קורבן למשחק פוטבול מטורף, מסוג אחר. הסוג שבו בסיום ג'מארקוס פאקינג ראסל זורק TD מנצח עם 30 שניות על השעון. לא יודע כבר מה להגיד. פשוט לא. יש כל כך הרבה דברים שלא עובדים כמו שצריך בדנבר מאז ה-6-0 מול סן דייגו שאתמול התפוצצו בוואת אחת לכולם בפנים. להסריח בכל אספקט של המשחק, בבית, כשהפלייאוף על הכף, מול החבורה הפאתטית מהחור שחור זה בלתי נסלח. זה כבר מעבר לפלייקולינג המסריח של מקדניאלס שלא מוציא את הראש מהתחת ולא נראה בכיוון של לפתור את בעיית ה-short yardage שהורגת אותנו כבר חודש וחצי, זה כבר מעבר לחוסר יכולת להפיק נקודות מתוך 3242 ביקורים ברד זון, זה כבר מעבר לכל תאקל או יצירת חורים עבור נושון. זה היעדר יכולת לתפקד ברגעים שהכסף האמיתי נמצא על השולחן ולסיים את מה שהתחלנו. בסך הכל שוב זה נראה לי הזוי שאני, כאוהד דנבר, נמצא בכלל במקום של להתלונן על אי הגעה לפלייאוף כשאנחנו באמצע דצמבר במקום להיות בים כבר מלפני חודשיים, אבל עם איך שהעונה הזו התפתחה, אי אפשר שלא. את הפוטנציאל האמיתי שלנו ראינו בניצחונות על הפאטס והצ'ארג'רס, ובגלל זה בלתי אפשרי להשלים עם תצוגה כמו שהבחורים נתנו אתמול. אי אפשר להשלים עם 241 ראשינג יארדס, אי אפשר להשלים עם -3 (מינוס!) יארד של נושון כל המחצית השנייה, אי אפשר להשלים עם חוסר יכולת לקנות TD מסריח מה-2 יארד. אי אפשר. לא יודע כבר מה לומר ולאיזו דנבר לצפות בשבוע הבא, לא פוסל שום דבר ויכול מאוד להיות שבסופו של דבר גם נגיע לפלייאוף אם ננצח בשבוע האחרון את הצ'יפס בבית, אבל שוב, מהפוטבול של השבועות האחרונים זה בטח לא יגיע. משהו חייב להשתנות, בעצם הרבה משהויים, ומקדניאלס הרוויח במהלך השנה את האמונה הזאת שלי בו.
אוקלנד קבוצה מדהימה. קבוצה גרועה שאף אחד לא אמור להתקשות לנצח (למרות שיש לה כמה אספקטים מצויינים - פאס ראש, דיפנסיב באקס מעולים, וגם משחק ריצה נחמד, אני מניח) והיא באמת יכולה להפסיד לקבוצה כמו קנזס סיטי ולנצח את סינסנטי, פיטסבורג, דנבר ופילדלפיה. פשוט מטורף. לא דשתי בניצחון המוחץ של הג'איינטס. סוף סוף ניו יורק הראתה פוטבול טוב משלושת צידי הכדור בו זמנית. היה פאס ראש מצויין מה-D-LINE, הייתה עצירת ריצה, היה קאברג', איליי וברדשואו תפסו יום מצויין, וגם הקו ההתקפי היה מצויין נגד הפאס ראש הקטלני של וושינגטון. ג'סטין טאק שעובר עונה נוראית נתן סאק והכריח פאמבל, אבל לא ממש יותר מזה. ממש ציפיתי שיהיה MVP הגנתי השנה, והוא באמת מאכזב. 5.5 סאקס, 47 תיקולים ו-5 פאמבלים (דווקא נתון נחמד) - יש לו שני משחקים לשפר את הנתונים האלה. לו וליומניורה. האם הג'איינטס יצליחו לעשות אותו דבר מול הפנתרס? ובכן, גם אם לא יש דרך טובה מאוד לנצח אותם - לעצור את הריצה. לפנתרס יש משחק ריצה אדיר עם שני RB'S ברמות ה-NFL הגבוהות, ואם הג'איינטס יעצרו את הריצה - דבר שהם עשו מעולה במשחקים האחרונים. לפנתרס הגנת מסירה טובה מאוד אבל הגנת ריצה מהנמוכות בליגה. האם סוף סוף ברנדון ג'ייקובס יצליח לזוז עם הכדור? אני אומר את זה לפני כל משחק וזה לא קורה. למה שהפעם כן? ולמרות הכל, למרות שאומרים לי להיות רגוע, אני עדיין חושב שריצת 4 השנים הרצופות בפלייאוף של הג'איינטס תיפסק השנה. לא קונה הפסד של דאלאס מול האיגלס או הרדסקינס, לא קונה הפסד של גרין ביי מול הסיהוקס או הקרדינלס, אני לא בטוח שאני קונה 2 ניצחונות של הג'איינטס במשחקים האחרונים!
http://www.youtube.com/watch?v=7RN2wsf0lzQ 0:24 אם מישהו צריך הוכחה נוספת לכך שפלוזל אדאמס הוא השחקן הכי טיפש בNFL. http://www.youtube.com/watch?v=japfzHQEKCM שחקני אוקלנד לא רק שלא מסוגלים לשחק פוטבול כמו שצריך, אלא מסתבר שהם גם לא יודעים ללבוש מכנסיים. ולסיום, הדבר הכי מצחיק שראיתי בפוטבול השנה. http://www.youtube.com/watch?v=sigiB8fmOFE&feature=related
http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=4772458 אלברט היינסוורת' פותח פה על הDC של הקבוצה. בין השורות הוא אומר כי השחקנים בקבוצה טובים. זה המאמן שלא מסוגל להוציא מהם את המיטב.
הרבה יותר קל לפתוח את הפה בידיעה שחצי צוות לפחות ובעיקר ה-HC בעונה הבאה יתחלפו. שאנהאן סגור שם כבר בערך חודש. לא יצא לי לראות את הרד סקינס השנה בכלל אבל התחשב בכך שההגנה שלהם ממוקמת 9 בליגה ב-total defense (ההתקפה 23 אגב) זה נשמע לי קצת מופרך. אבל אחלה. נראה אותו ואת שאר ההגנה בשנה הבאה תחת המוח ההגנתי שהדריך את הגנת הברזל מדנבר 2008, בוב סלוויק.
וואו, האסלבק בלי ספק זוכה עכשיו בפרס האינטרספשן המגוחך של השנה. לא היה אף אחד ברדיוס של קילומטר מאיי ג'יי הוק, ההסבר ההגיוני היחיד הוא שהאסלבק חשב שהוק שחקן שלנו... יאללה, לדראפט :S
בנתיים יש דרמה ב'מדולנס' כי הג'איינטס באמת מסריחים. 2 דקות להפסקה מהפנתרס מובילים 24-0!!! גם מיאמי מקבלת בבית על הראש מהטקסנס, שם קרוב למחצית 27-0. לדעתי המשחק הכי מעניין במחצית השנייה נראה בפנסלבניה שם הסטילרס ובולטימור בקרב צמוד.
חזרתי מהמשחק של הפועל ודי האמנתי למה שראיתי. הג'איינטס הם לא הקבוצה שתנצח את המשחק האחרון שלהם באיצטדיון, הם פשוט לא. הם פשוט לא קבוצה שתנצח במשחקים החשובים באמת. אני זוכר שאמרו פה שאוהדי הג'איינטס צריכים להיות רגועים, בגלל לוח המשחקים של היריבות שלהם. ציטוט שלי: הגענו לעונה הזאת עם כל כך הרבה ציפיות, התחלנו 0-5, היינו אחת הקבוצות הטובות ב-NFL אבל כשזה הגיע למבחנים האמיתיים - חוץ מהניצחון מול דאלאס נכשלנו בכולם. אני לא יודע איך אשרוד את כל החודשים האלה בלי פוטבול, אבל אתם יודעים מה? אחרי העונה הזו אני כבר לא חושב שיש לי תשוקה כזו גדולה. אכזבה.
זה שאתם השתנתם בקשת על המתנות שדאלאס הביאה לכם זו לא בעיה שלי או של אף אחד אחר מהאנשים שטען (והיו לא מעט כאלו) שהיה לכם סיכוי טוב מאוד להגיע לפלייאוף. אתם הייתם צריכים שתי נצחונות מול שתי קבוצות שאין להן על מה לשחק, ופישלתם כבר במשחק הראשון. השפלה היסטורית בבית מול קרוליינה לא הייתה בקלפים של אף אחד. מה שכן, אני עוד לא מתחיל לצהול. דאלאס עוד צריכה לנצח הערב.
גבירותיי ורבותיי, בולטימור רייבנס. הקבוצה הכי מתסכלת ביקום. 4th&10 מול ההגנה של הסטילרז, ביכולת של היום, בהיינס פילד? באמת?!?!$%$#@% זהו. התחשב בזה שהרייבנס לא מתקשים בשבוע הבא מול האימפריה של אל דיוויס והסטילרז עושים את העבודה מול הדגים המסריחים, ניצחון אחד לא יכניס אותנו לפלייאוף, מה שאומר שהבחורים צריכים לתת את התחת ב-3 השעות הבאות ולהתפלל... ולו רק בשביל לשבור את הלב לאוהדים (אלא שנשאר להם לפחות...) בשבוע הבא מול הצ'יפס בבית.
אני חייב להגיד שלפעמים מגזימים עם העבירות. ברגע שרוטליסברגר רץ על נפשו העבירה היתה מטומטמת, אבל בסה"כ הרסיבר של הסטילרס רץ אחרי זה עוד איזה 20 יארד בלי שום בעיה כדי שה-QB זורק את הכדור להגנת היריבה. לדעתי גם הרסיבר החזיק יפה במגן שלו כך שמבחינתי העבירה הזאת היתה צריכה להתבטל. רק בולטימור אשמה בהפסד הזה, אבל לפעמים השופטים קצת צריכים להשתמש בהגיון! אגב הסיינטס עם עוד הפסד, עכשיו הפסד בהארכה לטמפה ביי המסכנה. או שניו אורליאנס כבר עם הראש בפלייאוף או שהיא פשוט מאבדת את זה. אני משום מה חושב שהסיינטס נמצאים בנסיגה.
אני לא מאמין שג'ים קולדוול אשכרה זרק לפח הזדמנות לעשות היסטוריה. בסדר, ההיסטוריה, הפאטריוטס, 18-1, בלה בלה בלה, הכל מובן, אבל מה הפחד? מה, השחקנים שלו יגיעו לפלייאוף עכשיו עם פחות לחץ לנצח את המשחקים? מה זה הקטע ההזוי והתבוסתני הזה? מה גם שהיו הרבה דיווחים בשבועות האחרונים על כך שהעונה המושלמת חשובה מאוד לפייטון ולרג'י וויין... מעניין מאוד יהיה לשמוע אותם בסיום למרות שבטח זה יהיה הפוליטיקלי קורקט המסורתי. לא רוצה לחשוב מה עובר בראש של האוהדים בדום שאשכרה רואים את הילדון הזה מדריך את ההתקפה בפיגור כשמאנינג יושב בסיידליינס.