Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחת מתצוגות הסקנדרי המזעזעות שראיתי אי פעם (של 2 הקבוצות). כמה פעמים אפשר להשאיר שחקנים חופשיים בסוף העולם?! כל פעם, כל פעם! סוללת רסיברים - מכובדת אמנם אבל חוץ מדשון אף אחד לא איזה עילית - שבסה"כ הזדקקו לתנועה הכי קטנה כדי להשאיר עשן לשומר שלהם. אם הוא כבר היה שם אז איך אפשר בלי איזה missed tackle קטן?
    בהזדמנות גם נציין שזה פשוט מביך מה שנהיה מההגנה של הג'איינטס. לא יודע אם כל המוג'ו נעלם יחד עם ספאגנולו אבל 45 נקודות זה מספר ששמור ליחידי סגולה. ה-blown coverage ב-TD של דשון שהגיע מיד אחרי שהג'איינטס איזנו את התוצאה והעלו את האיצטדיון באש הוציא היה שיא השיאים.

הפסד צורם ביותר, אין ספק, אבל עדיין למרות הכל אני במקום אוהדי הג'איינטס רגוע. התחשב בלוח שנותר להם ולקאובויס זה צריך להיות שלהם, על אחת כמה וכמה אם פארב ושות' יבטיחו את הביי וינוחו במחזור הסיום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/12/09
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקאובויס פשוט מצחיקים אותי. דצמבר מגיע והקבוצה פשוט לא מצליחה לנצח, אותי זה לא מפריע, אבל מה זו התופעה הזאת? כשאני רואה שיש לקבוצה עוד משחקים נגד הסיינטס, הרדסקינס ולסיום האיגלס אני חושב שלא צריך להיות חכמים גדולים כדי להבין שבטח מול הסיינטס והאיגלס דאלאס עוד יכולה להפסיד. ברור שהרדסקינס עוד ינסו לקלקל לג'רי ג'ונס כך שגם ניצחון בעיר הבירה לגמרי לא מובטח.

דבר אחרון, למה אנחנו לא מהללים קצת את הקולטס? יש להם כמה פצועים בהגנה ובכל זאת הקבוצה הזאת לא עוצרת. מבחינתי היא כרגע הקבוצה הטובה בליגה כי ניו אורליאנס מתקשה בשבועות האחרונים. בכל זאת הייתי גם שם עין על הויקינגס כי נראה לי שברט פארב עוד רעב...בסה"כ כמו שזה נראה עכשיו מצפה לנו השנה פלייאוף מצויין כשגם הצ'ארג'רס אאוטסיידר נחמד.

דווקא הענקיות של השנים האחרונות לא נמצאות בכושר טוב. האלופה היוצאת אולי בכלל לא תהיה בפלייאוף, הפטריוטס לדעתי נמצאים בתהליך של לפני בנייה מחדש, הג'איינטס ממש לא יציבים ודאלאס לוזרית. יש לנו עדיין 3 שבועות לסוף הליגה הרגילה, אבל מישהו כבר עכשיו מוכן להמר לגבי הפלייאוף? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

3. Hakeem Nicks Member

רגוע? זה תלוי. עד כמה הג'איינטס באמת יכולים לנצח את שני המשחקים הבאים שלהם? ואם הם יסיימו באותו מאזן כמו של דאלאס, אז מה יקרה? ההכרעה תנבע מהמאזן הפנימי בבתים (או בין שתי הקבוצות?)?

הג'איינטס הוכיחו הערב שאתה יכול להפציץ 510 יארד ועדיין להפסיד. הטעות הפשוט מטומטמת של איליי מאנינג (תמיד אני מפחד שזה יקרה - ששחקן יעזוב את הכדור וזה יהיה פאמבל) העיבה על המשחק הכי טוב בקריירה שלו, ואולי גם על העונה של הג'איינטס. מה שמציק הוא שבאמת עצרנו את הריצה. ממש אבל. הג'איינטס הביסו את האיגלס בהרבה דברים - יארדים בריצה, יארדים במסירה, הצלחה בדאון שלישי, וגם החזיקו בכדור 10 דקות יותר - באמת שהפאמבלים והקאברג' האיום ונורא פשוט הרסו לנו את המשחק.

*מה תגידו על בריאן אוראפקו? בשקט בשקט, הוא אחד מהפאס ראשרס הכי טובים בליגה. 11 סאקס בעונת הרוקי, כשאם אני לא טועה הוא משחק OLB. מדהים.

*כריס ג'ונסון ככל הנראה לא יעבור את דיקרסון (הוא צריך עוד משהו כמו 485 יארד בשלושה משחקים), וכנראה גם לא יזכה ב-MVP, שזה יהיה די מחפיר. אמרתי לכם בצ'אט בדר אפט בפנטזי בתחילת העונה שהוא הולך לתת שנה גדולה. טעיתי?

*ברנדון מארשל נתן שואו-טיים אתמול. שחקן אדיר.

*לארי ג'ונסון? ג'מאל צ'רלס עושה חיל בקנזס סיטי.

4. Hakeem Nicks Member

למה אני לא יכול להוסיף שחקנים בפנטזי?

5. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווח עכשיו בספורטסנטר שכריס הנרי מהבאנגלס היה מעורב בתאונת דרכים קטלנית ונאבק על חייו בבית החולים.

תיאור קצת הזוי שאני מאמין שיתבהר בהמשך. בשורה התחתונה טרגדיה נוספת, כל כך חבל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/12/09
  6. Pipe Member

http://www.latimes.com/sports/la-sp-plasch...4.column?page=2

זה המקום הכי קרוב לכתוב על כל מה שקורה סביב טייגר וודס. בהתחשב בכך שזה הנושא הכי פופולארי בספורט האמריקאי כרגע, אני חושב שיש לזה מקום כאן. הטור הזה, לשם שינוי, לא עוסק בזונות, פלגשות או חשפניות. אחרי כל פרשת הבגידה, כעת טייגר מקושר לרופא קנדי שחשוד במתן חומרים אסורים לאתלטים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/12/09
  7. Hakeem Nicks Member

כריס הנרי מת בגיל 26. אני פשוט מסרב להאמין.

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול מאוד להיות שזה עתה צפינו בלידה מחדש של קבוצה. במחצית השנייה היו את כל הסימנים שאנחנו מכירים מהשנים האחרונות על כך שהקאובויס הולכים להיחנק גם הפעם. אחרי ה-FG המוחמץ של האיש שקריירת הפוטבול שלו נגמרה לפחות לשנתיים הקרובות, לא נראה לי שהיה בן אדם שחשב שבריז לא הולך להנדס דרייב משווה, כהרגלו בקודש. חוץ מה-11 הגלדיאטורים בהגנה של דאלאס, ומעל כולם, אחד, שרק לפני 6 ימים כמעט נרצח על מגרש הפוטבול, דימרקוס וור האליל כמובן. הביא בדיוק את הפיניש שהיה חסר להם בשנים האחרונות ברגעים שהכסף היה על השולחן ב-FF שככל הנראה שווה מקום בפלייאוף.

סך הכל צפוי. במקום לקנות TD מ-1 יארד ליין שבוע שעבר מול הקבוצה הנכונה, דווקא היום רומו החליט שהוא מגדל ביצים. מוקדם יהיה לומר שבעיית ההיחנקות של דאלאס נפתרה כי עדיין אם יש קבוצה שתפור עליה להפסיד שבוע הבא בוושינגטון זו היא, אבל התצוגה של רומו היום הייתה פשוט מושלמת. הדרך בה הוא חומק מהלחץ והפוקט שקורס לא חדשה לאף אחד, אבל אני חושב שזו הפעם הראשונה שראיתי אותו אשכרה מנהיג את הקבוצה, נותן צ'אפחות כשצריך, מעיר, ופשוט לוקח פיקוד. זו הייתה אחת הביקורות הקשות שאמט סמית' הפנה כלפיו אשתקד בכל הפיאסקו עם TO, וזה מה שראינו היום. לא מזיק כשמשלבים עם זה גם דיוק ורסיבר עילית בהתהוות כמו מיילס אוסטין.

חבל על הסיינטס אבל לא חבל. הפוטבול שלהם העונה מדהים, אבל כבר כמה שבועות שהם חורקים והכתובת הייתה על הקיר. יכול מאוד להיות שבסופו של דבר ההפסד הזה גם יעשה להם טוב בתור מעין wake up call שלא הכל ורוד בלה לה לנד ולא תמיד יהיה שם את שון סווישם שיחטיא פילד גול מב-26 יארד (או שכן) או קורנרים שייתנו למיצ'ם את הכדור אחרי INT בדרך ל-TD. סך הכל הם נתנו מחצית ראשונה מזעזעת בשני צדי הפוטבול, ושנייה טובה אבל מעט מדי ומאוחר מדי. אני סומך על פייטון שיידע מה לתקן ואיך להכין את הבחורים שלו כשזה באמת יהיה חשוב, כפי שראינו מהסיינטס כל העונה.

9. Hakeem Nicks Member

למרות שהקאובויס רצחו את הסיכויים של הג'איינטס לפלייאוף, אני חייב לפרגן להם. ניצחון על ניו אורלינס, ועוד בסופרדום - זה משהו שדורש המון. ולקאובויס, מסתבר, יש אותו.
    דמרקוס וור בעצם ניצח את המשחק לדעתי, וזו לא הכרחת הפאמבל 10 שניות לסיום - זה מה שהיא מסמלת. מסמלת שדרו בריס וניו אורלינס עצירים, במיוחד בשלב הזה של העונה, רק צריך טיפה ללחוץ, טיפה להאמין. האם הג'טס או הבילס יעשו זאת מול הקולטס? גם אם כן - זה עדיין פייטון מאנינג.

לג'איינטס עוד יש סיכוי תאורטי אבל זה כבר לא משנה כי כלום כבר לא יכול לצאת מהזוועה הזאת. וושינגטון חסרת משחק ריצה, עם OL לא ממש טוב והגנת ריצה לא להיט. אם ניזהר מהפאס ראש שלהם וסוף סוף נרוץ עם הפוטבול אפשר לנצח מחר. לא כדי להשאיר את הסיכוי לפלייאוף, סתם כדי לשפר את המאזן.

10. Pipe Member

לא יודע אם אתה סתם מנסה לנחס או שבאמת לא יודע את העובדות: אם הג'איינטס מנצחים את קרוליינה וושינגטון ומיני שאין לה על מה לשחק במחזור האחרון, ודאלאס מפסידה בבית לפילי או בחוץ לוושינגטון, אתם בפלייאוף. זה סיכוי קלוש זה? אני ממש עוד לא רגוע. מה שכן, אני אאעודד את הרדסקינס מחר כמו אחרון הוושינגטונים. אסור לאיליי להיות בפלייאוף אחרי העונה המסריחה שלו ושל הקבוצה שלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/12/09
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מישהו לא יודע יש במזרח ארה"ב סופת שלגים רצינית...השלג יהפוך את המשחק בחוף המזרחי למשחקים פתוחים. אל תפסלו הפתעות!

12. Hakeem Nicks Member

עובדות? זה סיכוי מאוד קלוש בעיקר בגלל שאני לא יודע אם הג'איינטס יוכלו לנצח את כל שלושת המשחקים האלה, ושהקאובויס יפסידו אחד מהשניים. עזוב עובדות, תהיה ריאלי.
    לג'איינטס לא מגיע להיות בפלייאוף? אני מסכים, אבל האם לקרדינלס הגיע שנה שעברה? בספורט אין דבר כזה הגיע, התוצאה היא מה שמשנה. לאיליי עצמו אין עונה מסריחה, להיפך - היא הולכת להיות הטובה בקריירה שלו - זו שאר הקבוצה שמסריחה. כל כך הרבה ציפו מ-DL, מה-OL וממשחק הריצה שיהיו הטובים בליגה - וזה הוכח כבולשיט.

מה שהכי מצחיק הוא הנתונים של הג'איינטס ממש טובים, חוץ מאחד. כל שאר הדברים בטופ 10 - יארדים בהגנה ובהתקפה, יארדים בריצה בהגנה ובהתקפה, יארדים במסירה בהגנה ובהתקפה, ונקודות בהתקפה. מה האספקט האחרון בו הג'איינטס נמצאים לפני 4 הקבוצות מהגרועות בליגה (הצ'יפס, הראמס, הליונס והבאקנירס)? נקודות בהגנה. עוד פעם - התוצאה היא שמשנה.

13. Hakeem Nicks Member

אתם יודעים מה? הבראונס לא הקבוצה הטובה בליגה, הם גם לא יהיו בחודשים הקרובים, אבל לפחות אחרי המשחק הערב, הם יכולים להתנחם בכך שיש להם את הקיק-רטורנר הכי גדול בכל הזמנים, רישמית.

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://content.ytmnd.com/content/7/4/f/74f695c0c972511457de77c4f408f250.Xxx

EPIC FAIL

15. KirkH Member

משחק של פעם בחיים. פשוט ככה.