Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שקבלת הפנים לא תהיה הכי לבבית. בסה"כ אני חושב שאוהדי הפאקרס בהחלט רשאים להיות נגד גיבורם לשעבר. מה שהיה בהיסטוריה נשאר שם, אבל גם אני עדיין לא שוכח שיוהאן קרויף שיחק פעם בשביל פיינורד...

בסה"כ גם המשחקים בבולטימור ובדאלאס יהיו נחמדים, ברור גם שיהיה קרב רציני בין האיגלס לג'איינטס.
    מחזור נחמד, לא?

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחזור גדול, אין ספק, אבל למה לא משדרים סט. לואיס-דטרויט?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אני עדיין בדילמה באשר לאיזה משחק לראות... ייתכן שהמסורת והיריבות העזה בקרב על ה-NFC איסט יגרמו לי לראות דווקא אותו, למרות שנהניתי השנה מכל דקה שראיתי של ג'ו פלאקו (וגם של אלוויס דומרוויל).

וכמובן שאני לא יכול לחכות למשחק בלאמבו פילד. יהיה מעניין לראות את קבלת הפנים שאוהדי הפאק יכינו לו. אני בכלל לא בטוח שהיא תהיה צוננת על אף המעבר שלו למינסוטה, יש לא מעט אנשים בוויסקונסין שעדיין סוגדים לבנאדם, שלא לדבר על כאלה שעזבו את הפאק כשהוא עזב כאילו הוא מינימום אבי נמני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

הלוואי וקו ההתקפה החבול של הפאק, עד כה אחד מקווי העונה הגרועים בליגה (קרדיט עצום לארון רודג'רס שמצליח לתפקד ולהביא סטטיסטיקות של MVP למרות כמות המכות שהוא אוכל בכל משחק), יצליח להחזיק מעמד מול קו ההגנה המפלצתי של מיני. בגרין ביי בתקופה זו של השנה מזג האוויר תמיד קשה, והפאק יהיו חייבים לבסס משחק ריצה איכשהו, למרות שמולם ניצב הקיר האנושי המכונה הוויליאמסים. אני גם לא אבכה אם קאמפמן או קליי מת'יוס ג'וניור יפצעו את האקדוחן...

3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

בריאן דוקינס וריי לואיס על מגרש אחד... מובילים 2 יחידות ב-pre game speech, לא יודע מה איתכם אבל אני מפחד.
    דרך אגב לפני כמה ימים פורסם ב-ESPN שבאוף סיזן לדנבר הייתה תוכנית להביא את שניהם אבל השיחות עם ריי ריי לא התקדמו בגלל שהוא היה נחוש להישאר ברייבנס. לא רוצה לחשוב מה היה קורה עם שניהם באותה קבוצה, לא פוסל הוצאה מהחוק.

שיהיה אחלה משחק ואחלה דאבל האדר לכולם!

וזה היה לפני הסאק המטורף ששתל את אורטון באדמה עכשיו...א-מ-א-ל-ה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/11/09
  4. Hakeem Nicks Member

הג'איינטס קבוצה מבישה וגרועה.

5. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ו קול הוא חתיכת בן זונה של קווטרבק והוא תופר אותנו all day long.

פשוט אי אפשר לגעת בבן אדם. להגיע כן, לגעת לא. היכולת הזו להאריך מהלכים שנראים גמורים ולהוציא מהם big plays ממש מזכירה לי את ביג בן בגדולתו.
    כבר וויתרתי על המשחק היום, בעיקר בגלל שאחרי הסאק המטורף על אורטון בהתחלה הוא איבד את כל הביטחון ולא פוגע בכלום, רק מקווה לעבור את ה-14 הדקות הבאות בלי פציעות מיותרות מול החבורת חיות האלה.

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפאק לא יכולים לשחק יותר גרוע ממה שהם שיחקו במחצית הראשונה. הם יצאו בנס במינוס 2 טאצ'דאונים. זה פער סגיר, ואם הפאק יצברו איכשהו קצת מומנטום במחצית השנייה הם יכולים לסגור אותו ובקלות עם כל הכישרון ההתקפי שלהם. הם רק צריכים את הניצוץ. איזה פאמבל, אינטרספשן, ריטרן ל-TD, משהו שיהפוך את המשחק על פיו. והם גם צריכים לשמור על התחת של רודג'רס, הקו שלו פשוט הורג אותו...

7. Pipe Member

איך לעזעזל ההגנה של רקס ראיין מרשה לעצמה לחטוף שני קיקוף רטורנס לTD על מאה מטר? במשחק אחד? ברבע אחד? במהלכי בק טו באק?? לא ידעתי איזה חפץ לשבור מרוב תסכול. מילא להפסיד לקבוצה טובה יותר, אבל לא ככה. עם ההתקפה של הדולפינס הסתדרנו, הווילד קאט לא היה קיים והני תוסכל פעם אחר פעם ע"י הבליץ ושון אליס הגדול. סאנצ'ז היה נהדר, לא איבד כדורים, היה מדוייק, בטוח בעצמו,ממש כמו סאנצ'ז של שלושת המשחקים הראשונים. בריילון אדוארדס הופיע לעבודה, סמית' כהרגלו היה פנטסטי, רק חבל שהספיישל טימס שלהם זיינו אותנו עמוק עמוק בתחת. איזה הפסד מעצבן.ההפסד אתמול הרתיח אותי כמו שאני לא זוכר כבר הרבה זמן. יותר מההפסד באנפילד לפני שבוע, פאק, אפילו יותר מההפסד לבארסה ברומא.

כעת אנחנו בבעיה לא קטנה. הווילד קארד הייתה המטרה הריאלית היחידה מתחילת העונה ועכשיו לא רק שלדולפינס יש יתרון עלינו (ומבט על לוח המשחקים שלהם בהשוואה לשלנו לא מעודד אותי), אלא אנחנו צריכים להתחרות בסינסי שנותנת עונה נהדרת, בצ'ארג'רס היותר מוכשרים מאיתנו ואפילו בג'קסונוויל כשלוח המשחקים שלנו הוא השמיני הקשה ביותר בליגה. הג'אגס מגיעים למדוולנדס בעוד שבועיים לעוד משחק של להיות או לחדול. בכנות, אני כבר לא חושב שיהיה אפשר להוציא משהו מהעונה הזו.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא ההגנה של רקס ראיין, זה הספיישל טימז, אספקט של המשחק איתו הוא פחות מתעסק... ההגנה כפי שאמרת עשתה מעל ומעבר אתמול ושיתקה לגמרי את הויילדקאט. את האמת לא חשבתי שההגנה של הג'טס תהיה מסוגלת לשתק את אחת מהתקפות הריצה הטובות ב-NFL בלי העוגן של ההגנה שלה, קריס ג'נקינס. אבל כנראה שביחידה הזו יש עוצמה בכל עמדה. הפסד מתסכל מאוד, כמובן, הפסד קריטי במאבק על כרטיס ויילדקארד, אבל לפחות מבחינת הסתכלות קדימה וציפייה לעתיד הג'טס יכולים להיות מעודדים מאיך שהם שיחקו. כאלה שטויות בספיישל טימז לא יחזרו על עצמן.

לי נראה שלא אתם ולא הדולפינס תגיעו לפלייאוף אם זה מעודד אותך... זה מסתמן כבולטימור/סינסי והצ'ארג'רס. אבל יש עוד הרבה פוטבול לפנינו...

9. Pipe Member

אגב, שכחתי לציין את הפנאלטי נגדינו אחרי שהשלמנו את ה2 פוינט קונברז'ן שהיה פשוט בדיחה. כמדומני הם טענו שהיה illegal shift ואין לי מושג מאיפה השופטים הביאו אותו. אלמלא הדגל, היינו במרחק של FG אחד מלהשוות. אם כבר ג'טס, למקרה שמישהו פספס, אז לאון וושינגטון גמר את העונה עם רגל שבורה. ממה שהשחקנים סיפרו לאחר מכן מדובר בפציעה פשוט מזוויעה. אומרים שהעצם ממש יצא דרך העור. בסדר הגודל של אדוארדו ממש. שיהיה בריא.

אז עוד כמה שעות אטלנטה מגיעה לניו אורלינס (חבל שהמשחק מתקיים במקביל לוורלד סרייס, אז אני אצטרך להסתפק בתקציר) ואם יש לפאלקונס איזשהם חלומות על להשיג את הסיינטס הם צריכים לנצח הערב. יש לי תחושה להפתעה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/11/09
  10. Pipe Member

עוד מחזור מגניב בNFL. מיאמי בפוקסבורו במשחק דיווז'יונלי חשובה לכאורה אם כי בעיני אין לו הרבה משמעות. הדולפינס בכל מקרה לא חזקים מספיק כדי לסיים לפני NE והסיכויים שלהם לווילד קארד לא נראים מזהירים בהתחשב בלו"ז שלהם (כל הAFC EAST אגב נדפק מאוד השנה עם לו"ז מטורף) לעומת זה של היריבות שלהם בקונפרנס.
    יוסטון יוצאת לאינדי למשחק עם פוטנציאל מעניין. הטקסנס נמצאים בכושר נהדר אחרי פתיחת עונה חלשה אך הם פוגשים את הקבוצה השנייה הלוטת ביותר בליגה ואת מאנינג שבד"כ נוטה לפרק אותם לחתיכות . 7 מפגשים ביתיים, 7 נצחונות, 20 TD ורק 2 איבודים. מספרים פשוט מפחידים.
    הג'איינטס ינסו להשיג השראה מהיאנקיס וסוף סף לנצח אחרי כמעט חודש כשיארחו את הצ'ארג'רס, דנבר ופיט יפגשו בקולורדו ביום שני למשחק עם הרבה הגנה, הקרבה, מכות ויזע כשהרבה מונח על הכף - נצחון של מקדניאלס ואפשר ברצינות לפנטז על זכייה בדיוויז'ן. הפסד, וכשמצפה להם עוד ביקור בעיר הפלדה, ודברים עשויים להסתבך. והמשחק המרכזי, האיגלס פוגשת את דאלאס הלוהטת. הנצחון על אטלנטה היה מרשים, וטוני רומו נמצא בתקופה נהדרת (מישהו זוכר מתי הפעם האחרונה שהוא זרק פיק?) אך בעיני ואני בטוח שגם בעיני הקאובויז הם צריכים להוכיח שהם יכולים לתפקד מול הגדולות. ההפסד הביתי לג'איינטס ואפילו ההפסד בדנבר בשני המבחנים הגדולים ביותר שלהם עד כה עדיין מרחפים מעל ראשם.
    נצחון לא רק יביא בוסט מוראלי אדיר לדאלאס אלא יתן להם פור בקרב על ראשות הבית הקשה בליגה. אני לא יודע מה אתכם, אבל אני אחזיק אצבעות לרומו ודאלאס במשחק הזה. אני מאוד מחבב את רומו והגיע הזמן שהוא יוכיח שגם במאני טיים הוא יודע לתפקד.

הג'טס שלי בפגרה. יופי, יחסכו לי קצת עצבים השבוע...
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

11. Pipe Member

הסקונדרי של הקולטס ממשיך לספוג מהלומות השבוע. הקורנר בק קלווין היידן יעדר חודש ומוקדם יותר השבוע עוד קורנר בק מרלין ג'קסון גמר את העונה אחר קרע ברצועות. אם זה לא מספיק, אז היום נודע כי הסייפטי האדיר בוב סאנדרס קרע גיד במרפק וגמר את העונה גם כן.

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

גרין ביי מפסידים בטמפה... לא יאומן כי יסופר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן יאומן כי יסופר למי שראה את אוסף הכלומניקים שלהם שמתיימרים להיקרא "הגנת הקבוצה" בתקופה האחרונה... אבל כבוד לג'וש פרימן שבדביוט שלו מוציא כזה משחק.

אם כבר אנחנו בקטע של לא יאומן כי יסופר אז וורנר על הספסל לטובת מאט האסלבק נופל בומבה תחת ההגדרה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

בינתיים מתפתח משחק נחמד בג'איינטס סטאדיום, כמובן שאיליי ימצא דרך לדפוק את זה עד הסיום אבל בינתיים הוא משחק ללא דופי, אמנם עם השטויות הרגילות ו-3234 פנאלטיז אבל ניהול שעון מרשים והובלת של דרייב מדהים עם כמה מסירות סופר מדוייקות ב-3rd down רצופים ואחלה TD.
    ההגנה מגיעה לריברס בכל הזדמנות וגם עושה עבודה טובה במשחק הריצה והסקרינס אבל עדיין משהו חסר, הם חייבים איזה ביג פליי או משהו כי רואים כמה הם לחוצים על הניצחון הזה וזה עלול להתנקם בהם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/11/09
  14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

טום קופלין, תמות.

כזה פלייקולינג פחדני ומסריח לא ראיתי הרבה זמן ממאמן ב-NFL, אחרי האינטרספשן של ריברס במקום לנסות לגמור את זה עם איזו זריקה לכל אחד מהרסיברים ששחט לצ'ארג'רס את הסקנדרי היום לרוץ 423 פעם עם ג'ייקובס שלא מסוגל לזוז... איזה אפס. מגיע לו להפסיד, לא מגיע לי אחרי 3 שעות של עידוד המגעילים האלה לחשוב על דרכים יצירתיות להתאבד.

אבל בסדר, לא נורא, השנה לא מקבלים מתנות אלא לוקחים בכוח, ולכן...:

Bring on the Steelers!!! (רק מלרשום את זה הביצים שלי כמעט נשרו... רק שהשחקנים יעברו את המשחק מחר בריאים ושלמים)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/11/09
  15. Pipe Member

אנדי ריד עם החלטות מפגרות הוא האחראי העיקרי להפסד של פילי לדאלאס הלילה. נתחיל מהמהלך הקריטי של המשחק: 4TH and 7 בקו ה40 יארד, כשאין לך פסקי זמן, 5 דקות לסיום והתוצאה היא 20-13 לרעתך. למה ללכת על שער שדה שתרתי משמע לא שווה כלום? הרי אתה תצטרך טאץ' דאון בכל מקרה כדי לעלות ליתרון וכלל לא בטוח שתקבל את הכדור בחזרה, מה שבסופו של דבר קרה. אחרי שקיבלו את הכדור דאלאס השיגו כמה פירסט דאונס ופשוט הריצו את השעון ב3 הדקות האחרונות.
    לפני כן הוא זרק צ'אלנג' פלאג על מיקום הכדור במצב של 4th and inches בקו מחצית המגרש. אז נכון שפילי הייתה הקבוצה הכי גרועה בליגה מבחינת המרת 3rd and 4th דאון אשתקד, אבל להביע כזה חוסר אמון במשחק הריצה שלך עד כדי כך שאתה מעדיף לסכן פסק זמן (מה שקרה לבסוף, הוא הפסיד בצ'לנג' וחוייב בTO) במקום לנסות ולהתקדם שלוש ס"מ? טמטום.

סך הכל משחק פושר בפילי. הרבה מאוד פצועים, הרבה מאוד הפסקות, הרבה מאוד פנאלטיז ומעט מדי אקשן. השופטים דפקו בצורה שווה את שתי הקבוצות, כשהם פוסלים קיק אוף רטרן לTD ממש בתחילת המחצית השנייה בצורה מאוד גבולית (ההולדינג נשרק על שחקן שכלל לא היה קרוב למחזיר הכדור) לפילי ומונעים TD לדאלאס במצב של 3rd and goal עם דגל לא מחוייב גם כן.  רומו ממשיך בכושר הנהדר, היום הוא אמנם זרק את הINT הראשון שלו מזה 4 משחקים אך פרט לכך הוא סיפק את הסחורה כולל מסירה של 50 YD לTD למיילס אוסטין ברבע הרביעי שכמו ווינר אמיתי היה שם כשצריך אותו ובתפיסה הראשונה שלו במשחק הביא את הביג פליי שבסופו של דבר הביא לW החשוב בחוץ.

דאלאס סוף סוף נצחו קבוצה אמיתית, ועוד במשחק חוץ ועוד יריבה בדיוויז'ן, דבר שלבטח אמור להוריד מהם את הלחץ ואולי גם יגרום לאנשים שהיו להם ספקות לגביהם (מודה, אני אחד מהם. עדיין לא שוכנעתי רשמית אבל המשחק היום הוא התחלה טובה) להתחיל להכיר בהם ככוח שיש להתחשב בו, הג'איינטס בהתדרדרות ומחכים להם משחקי ביתיים מול וושינגטון ואוקלנד אחרי הביקור בלאמבו ביום ראשון. הקאובויז יכולים להיות מעודדים.