Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

איי... ענק הקטע עם סינגלטרי. הוא אגב אחד המאמנים המרעננים והמבטיחים בליגה. נראה כאילו הוא סוף סוף מצליח לשנות את המנטליות של הקבוצה בסן פרנסיסקו, שסבלה במשך שנים מריקבון מתמשך עם שחקנים שלא בדיוק נותנים את התחת בשביל הקבוצה. א-לה אוקלנד של היום, עליהם ג'ף גרסיה אמר בראיון השבוע שיש שם הרבה מאוד שחקנים שרק באים לקבל את הכסף שלהם בלי רצון להתאמץ ולהזיע. אני מניח שזה בעיקר נובע מהכשלונות הרבים של הקבוצה שם בשנים האחרונות (או שהכשלונות נובעים מהמנטליות הדפוקה של השחקנים, עניין של ביצה ותרנגולת אני מניח). נורא קשה לשבור את מעגל הכשלונות הזה בקבוצות הגרועות של הליגה ונראה שסינגלטרי מצליח לעשות את זה בסן פרנסיסקו.

ניצחון ענק ל-UM, ניצחון שבעיני צריך לשים אותם בתמונת האליפות הארצית, לא פחות. עוד לפני תחילת העונה כולם דיברו על זה שלמיאמי יש את לוח המשחקים הקשה ביותר השנה, בעיקר בשל 4 המשחקים שהם קיבלו בפתיחת העונה, כולם נגד קבוצות מדורגות לפני העונה בזמן שמיאמי כזכור לא דורגה בכלל לפני העונה. עכשיו, אחרי ניצחון בחוץ על FSU (מקום 18 לפני המשחק), בבית על ג'ורג'יה טק (מקום 14 לפני המשחק), הפסד חוץ לוירג'יניה טק (מקום 11 לפני המשחק) וניצחון ביתי על אוקלהומה (מקום 8 לפני המשחק), כולם משחקים שמיאמי על הנייר היתה בהן אנדרדוגית, הגיע הזמן שהקבוצה הזו תקבל את ההכרה הלאומית שמגיעה לה. אף קבוצה בקולג' פוטבול לא משחקת לוח משחקים כזה אכזרי העונה. יתר המשחקים שנותרו לנו העונה נראים יותר פשוטים על הנייר, וייתכן שאנחנו נגיע לכולם כפייבוריטים, הקבוצה הצעירה הזו צריכה לא להיסחף בהתלהבות ולמעוד מול היריבות החלשות יותר.

ג'אקורי האריס ענק. אחרי שזרק 2 אינטרסשפנס בשני הדרייבים הראשונים, מה שהיה שובר את הביטחון של הרבה קוורטרבקים אחרים, בטח ובטח קוורטרבקים צעירים (זה רק המשחק ה-6 שלו בקריירה כפותח!), הוא נתן משחק עצום עם 3 טאצ'דאונים, הרבה מנהיגות וקבלת החלטות נפלאה במאני טיים. עוד פקטור חשוב בניצחון היה משחק הריצה. אוקלהומה ב-3 המשחקים הקודמים שלהם נתנו ליריבות בסה"כ 122 יארד על הקרקע (!). היום ג'באריס "בייבי ג'יי" ג'יימס (בן דוד של אדג'רין) רץ עליהם ל-150 יארד במשחק הכי גדול של הקריירה שלו. גם קו ההגנה היה מצוין ונתן ללאנדרי ג'ונס הצעיר (יהיה שחקן גדול, רק מה זה השפם הזה?) לטעום קצת מה-U.

It's all about the U baby! :aaa021:

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובהמשך לדבריי, קבלו את הציטוט של ג'אקורי האריס בחדר ההלבשה אחרי המשחק מחשש שהחבר'ה יסחפו בהתלהבות:

3. Stretford Ender Member

איזה חוויה נוראית לשחק נגד הקולטס... אתה לא מאמין כמה חורים יש לך בהגנה עד שאתה רואה את מאנינג מנצל כל אחד ואחד מהם. נראה פשוט קל כשהוא עושה את זה.
    ההגנה שלהם גם מצויינת היום. אין תירוצים של פציעות היום(טוב אולי על האופנסיב ליין...), הם פשוט טובים מאיתנו בכל עמדה.
    היה יפה לראות את המחוות לאדג', אבל כל שאר המשחק עושה בחילה...

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייייייי... הפטריוטס האלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

איזה דרייב אדיר ג'ו פלאקו הוביל בסיום המשחק. הוא היה שווה TD בדרייב הזה. חבל שמארק קלייטון הפיל את הזריקה המושלמת שלו. תשמעו, ג'ו פלאקו פשוט נהיה שחקן. לא נפל היום מהיריב שלו, כולל ברגעי ההכרעה.

הפאטס הציגו את משחק ההתקפה ה"חדש" שלהם אם אפשר לומר, משחק התקפה הרבה יותר מאוזן מבשנים קודמות עם הרבה ריצות. והגנת הרייבנס המהוללת פשוט לא הצליחה להתמודד עם הריצות האלה. רביעיית הראנינג באקים של הפטריוטס פשוט חרשה את הקרקע, כל סמי מוריס יורה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

מישהו פה יכול לסדר לי איזה לינק של השנייה האחרונה לבפאלו? כל הלינקים שבניתי עליהם קרסו...

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניו אינגלנד ניצלה מהפסד אחרי שבשניות הסיום מרק קלייטון לא מצליח לתפוס כדור שבאימון הוא תופס בעיניים עצומות. בולטימור תתאושש מזה למרות שבמהלך המחצית הראשונה ג'רד גייטר ירד על אלונקה אחרי ששכב דקות ארוכות על הדשא הסינטטי בניו אינגלנד.

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מריון בארבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

לתקל אותו זה כמו לתקל קיר...

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה ידיים יש לצ'אמפ ביילי... היה יכול לשחק רסיבר בקלות, אינטרספשן מדהימה. מעניין שהקאובויס דווקא הולכים לא מעט לכיוון הרסיברים שצ'אמפ שומר עליהם, זה המחיר שמשלמים על זה.

מיאמי פשוט משפילים אותנו, לא מצליחים לעצור את הויילדקאט המחורבן הזה ובהתקפה כלום לא עובד. איזה בזיון, לחטוף כזו תבוסה במיאמי, דיק ג'אורון הביתה! :aaaprot:

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, אין יותר מדי מה לומר על המשחק המשעמם שראינו עכשיו. רק רוצה לציין שאני מצפה לצ'ק סמלי מהקבוצה על 200 התקפי הלב שעברתי בדקה האחרונה.

איזה משחק יא ראבק...
    התחלנו אותו על הפנים, ההגנה נראתה בדיוק כמו המסננת של השנה שעברה ודאלאס טחנו אותנו על הקרקע ובמהלכי סקרין, אבל אז קרה משהו. בעל הבית השתגע. בדיוק האיש שלא היה שם בשנה שעברה כדי להעיר ולתת כאפות לשחקנים שייצאו מהשאננות, היה כאן היום - בריאן דוקינס האליל כמובן. מהרגע שבו הוא עשה לבויז שיחת מוטיבציה, הם חזרו אחרת. 11 בריאן דוקינסים, לא פחות. ואז הכל השתנה. אני עדיין מתקשה להאמין שתוך שנה ההגנה עברה כזה שדרוג ואין לי מספיק מילים ומחמאות בשביל מייק נולאן והקסמים שהוא עושה שם. פשוט תצוגת תכלית, וזה היה עוול אם ההתקפה המסריחה שהליצן "בנה" לנו הייתה מחריבה את הכל.

קייל אורטון נשאר אותו QB שמפספס רסיברים חופשיים לגמרי כל המשחק ופתאום שולף מהשרוול איזו מסירה ענקית. הוא לא ינצח לנו שום דבר , אבל כל עוד הוא לא יפסיד עם אינטרספשנים ושאר שטויות שכמעט עלו לנו היום במשחק, אני איכשהו מקבל את זה. עדיין יש לי בעיות קשות עם הפליי קולינג המסריח של מקדניאלס שהלך באופן מובהק על מסירות בזמן שבוקהאלטר ונושון טחנו את דאלאס בכל אפשרות שרק ניתנה להם. בחצי השני זה קצת התאזן, אבל זו מגמה שאני רואה עוד מהמשחק מול קליבלנד וזה חייב להיפסק.

והמהלך בסיום של ברנדון מארשל... מה עוד יש לומר? מסירה שבקלות יכלה להיחטף, ועל הכניסה לאנדזון אין צורך להרחיב. זו בדיוק הסיבה שבגללה הוא צריך, בעצם לא צריך, ח-י-י-ב לקבל חוזה חדש שישאיר אותו אצלנו בשנים הבאות. החיבוק עם מקדניאלס בסיום גורם לי להיות אופטימי. 4-0 בייבי!!!

Bring on the Patriots!!! :aaa021:

*רק עכשיו קלטתי: איתי, מה זאת ההסרחה הזו של אדוארדס?! יכלתי לגמור את חבר שלך... במקום סתם עכשיו לאכול סרטים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/10/09
  9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתה בוכה, קיבלת 42 נקודות (!!!!!!) מההגנה של סן פרנסיסקו. 42 נקודות מהגנה. הראמס האלה דפוקים לגמרי הא...

מצד שני איך אני יכול לדבר. משחק בזיוני שלנו אתמול. אנחנו קבוצה בינונית שהפציעות הפכו אותה לקבוצה גרועה. שיחקנו אתמול בלי הליינבקר הבכיר שלנו ובלי שני הסייפטים הבכירים שלנו והדולפינס פשוט ניצלו את זה כדי לחגוג עלינו בריצה. בהתקפה שיחקנו עם המחליף של ה-LT הילד שלנו כי גם הוא פצוע וטרנט אכל הרבה מאוד מכות. דיק ג'אורון הביתה.

אורטון הרג אותי אתמול, הוא החטיא כל כך הרבה זריקות פנויות, זה לא ייאמן. הרסיברים של דנבר עשו פעם אחר פעם עבודה מדהימה בלתפוס כדורים שנזרקו מאחוריהם או קצר מדי, כדורים שאם היו נזרקים כמו שצריך, in stride, היו הופכים לטאצ'דאונים. לא משחק שאורטון ירצה להכניס לרזומה. מי שכן ישמחו להכניס את המשחק לרזומה הם ההגנה של דנבר, שפעם אחר פעם עמדו בכבוד מול הריצה של הקאובויז ומול טוני רומו. מישהו יכול להסביר לי איך אלוויס דומרביל מצליח להתגבר על אופנסיב ליינמן כשהוא כולה 5-11? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה רשמים אחרי צפייה בכל התקצירים:
    -אחרי צפייה נוספת אני חייב להגיד שהמהלך של צ'אמפ ביילי בשנייה האחרונה הוא המהלך של המחזור. כיסוי מושלם של צ'אמפ שמנע מזריקה מושלמת של רומו להגיע למטרה. אחרי לא מעט משחקים שקטים באופן יחסי (גם כי לא זורקים לכיוונו כמעט) הוא שוב מזכיר לכולם שהוא הכי טוב בעסק.

-המשחק המצחיק של המחזור שוב מערב את הסינסינטי בנגלס, שהצליחו לנצח את קליבלנד בהארכה למרות שיש להם את הספיישל טימז הכי מצחיק בליגה (לא נראה לי שהיה משחק שלהם העונה בלי איזה סנאפ מעל הראש של הפאנטר או דברים בסגנון). בפיגור 6 ב-4th and goal עם 2 דקות לסיום המשחק קארסון פאלמר במהלך ענק מצא את אוצ'וסינקו והשווה את התוצאה, אבל הבנגלס המצחיקים איכשהו הצליחו להחטיא את האקסטרה-פוינט. ליתר דיוק הם לא החטיאו אותה, היא נחסמה ע"י שון רוג'רס, עבורו זו היתה החסימה השנייה במשחק (חסם גם פילד גול מוקדם יותר) וה-15 בקריירה! בסוף הם ניצחו בהארכה ועלו ל1-3 כאמור, אבל הספיישל טימז עוד יעלו להם ביוקר. קליבלנד כבר עם 0-4 ואם אנחנו לא מנצחים אותם בבית בשבוע הבא דיק ג'אורון עלול להירצח.

-הסיפור העצוב של המחזור הוא הטנסי טייטנס, שאחרי כמה הפסדים של חוסר מזל ותו לא פשוט התפרקו מול ג'קסונוויל. דייויד גרארד חגג עליהם עם המשחק הכי טוב שלו עד כה העונה, ונראה שלג'קסונוויל יש סוף סוף משהו שדומה ל-no. 1 רסיבר בדמותו של סימס-ווקר האלמוני עד לפני כמה שבועות.

-ראיתם פעם מאמן מפוטר אחרי ניצחון? כי זה מה שלדעתי מגיע לג'ים זורן של הרדסקינס. אחרי ניצחון מכוער מול הראמס והפסד מול הליונס הגיע עוד ניצחון ביתי מכוער מול מועמדת רצינית לבחירה הראשונה בדראפט השנה, טמפה ביי. הרדסקינס חרקו שיניים לפני שניצחו 16-13, כשטמפה ביי מצליחים להחטיא שני פילד גולים שעלו להם ביוקר בדיעבד.

-מה תגידו על ההגנה של הניו אורלינס סיינטס? משחק שני ברציפות שדרו בריס לא בדיוק מבריק ובשתי הפעמים ההגנה שלו פשוט הביאה לו את הניצחון. הפעם הם גם דאגו להכניס גם את הטאצ'דאונים עם 2 טאצ'דאונים דפנסיביים, כולל pick six של דארן שארפר ל-99 יארד. סאנצ'ז יחזור קצת לקרקע אחרי משחק חלש שלו. how 'bout them Saints?!

-אוקלנד וסט. לואיס זה בזיונות שלא נברא כדוגמתם. תסתכלו בתקצירים שלהן ותראו כל מיני מהלכים מרושלים שלא מתאימים לרמת קולג'ים. כל כך הרבה תיקולים פשוטים מוחמצים במשחק של אוקלנד, איבודי כדור מוזרים במשחק של הסיינטס, קבוצות אומללות.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים לראות איך קבוצה שעברה קיץ כל כך סוער עומדת על מאזן מושלם. נהנתי אתמול מדנבר ויהיה מאד מעניין לעקוב אחריה, אני יודע שיש פה אוהד אחד שמאד מרוצה ממה שהוא רואה, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

חוץ מזה הפנטזי עולה לי על העצבים, החלטה נוראית שלי עם לאנס מור עולה לי כנראה בניצחון במחזור הזה.
    הבחור היה פצוע, מקבל אור ירוק לשחק ודרו בריס לא זורק אליו (או מור פשוט לא היה כל כך בריא כמו שבפנטזי טענו). לא רק זה, איך אפשר להפסיד כשאתה מקבל 108 נקודות!?! אוקיי, ניצחתי בצורה הזאת במחזור הראשון, כך שאסור לי להתלונן...מותר לי לאחל לפציעה של אדריאן פיטרסון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נו טוב, שבוע הבא יותר טוב...
    לסיום, מישהו שם לב לסיינטס והקולטס? (איתי שם לב...)

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שמפתיע בסיינטס השנה זה ההגנה ומשחק הריצה. ה-DEs וויל סמית' וצ'ארלס גרנט, שניהם אם אתם זוכרים היו מעורבים בפרשת חומרים אסורים בשנה שעברה שאיכשהו התמסמסה לה, נותנים עד כה עונה ענקית ולצערי הרב יצא לי לראות אותם מפרקים במו ידיהם את משחק ההתקפה של בפאלו. כולם יודעים שדרו בריס מסוגל להביא את הקרקס המעופף שלו עם משחקים של 450 יארד באוויר, אבל בשנה שעברה לא היתה להם הגנה שגם תוכל לעצור את היריבה ולעזור לבריס במשחקים שפחות הולך לו.

הקולטס בכלל לא מפתיעים אותי, לא ברור לי איך כל מיני אנשים פה אמרו שהם לא יגיעו לפלייאוף. כל עוד יש להם את המוח הכי גדול ב-NFL עם הכדור ביד הם תמיד יהיו קבוצה חזקה. אגב המוח הזה הוביל אתמול דרייב בלתי נתפס, עם 1:17 על השעון לסיום המחצית הראשונה הוא לקח את הקבוצה שלו מה-20 יארד ליין שלו עד לאנדזון! ולא במסירה אחת גדולה אלא בחתיכות, 15 יארד פה, 20 יארד פה, הכל מדויק, הכל on the money, מדהים. אגדה.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאיפה קירק נעלם? איליי מאנינג הבריח אותו מהפורום? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבכיינים של דאלאס בכו אחר כך וטענו ל-pass interference (אגב גם טרנס ניומן הליצן טען שב-TD של מארשל הוא תפס אותו) אבל בהחלט כיסוי מושלם של צ'אמפ, אם כי ממש אבל ממש לא ברור למה רומו זרק לכיוון שלו all day long, כשהפעמיים ברציפות באנד זון היה שיא השיאים. אני לא יודע אם אלה היו ההוראות של ג'ייסון גארט או של רומו אבל להגיד על הזריקות האלה "לא חכמות" יהיה אנדרסטייטמנט.

דומרביל הוא ה-סיפור של הקבוצה השנה, היו הרבה קולות שלא ממש האמינו שההסווה ל-outside linebacker תהיה חלקה עם הגובה הזה אבל מתחילת העונה הוא פשוט המנייה הבטוחה שלנו בדיפנסיב ליין. מה גם שיש לו זרועות ארוכות מאוד שבעזרתן הוא מגיע לקווטרבק הרבה יותר בקלות ואם אני לא טועה יש לו העונה כבר 7 סאק'ס...

אגב, משהו שלא תשמעו מהתקשורת שפוחדת לפספס את ברט פארב מפליץ או את מייקל ויק משתין, אבל במשחק אתמול ריאן קליידי ה-LT שלנו שבר שיא משחקים רצופים ללא sack allowed שעומד כרגע על 19.
    מה שאולי יותר מרשים זה שאלו 19 הפתיחות הראשונות שלו בקריירה...

מלך! :aaa8:

ואם כבר מלכים, אני מקווה שלכולם יצא לראות בלייב את התיקול המפלצתי של DJ ברוי וויליאמס, שגרם לו לעזוב את המגרש ולומר בסיום שזה היה התיקול הכי כואב שהוא אי פעם ספג. אני אישית לא יודע איך נשארים בחיים אחרי דבר כזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

http://i35.tinypic.com/8y8ac3.Xxx

15. Hakeem Nicks Member

אילו משחקים היו לנו אתמול!

נתחיל מהפטריוטס, שעברו יפה מאוד את הרייבנס. כמו שכבר אמרו פה, ההתקפה של הפטריוטס מתחילה להתאזן, יש להם 4 RB'S טובים, והם מתחילים לרוץ יותר. טום בריידי נראה נפלא אתמול, במיוחד בזריקה שלו לטאצ'דאון (איזו קור רוח - לא נבהל מההסתערות של שחקן הרייבנס ואיכשהו הצליח לזהות את רנדי מוס שתפס ל-TD). פלאקו נתן משחק די בסדר (למרות זריקה פשוט מזוויעה לאינטרספשן), דרייב אחון גדול שלו, ובאמת קשה להאמין איך מארק קלייטון השמיט את הכדור הזה. מה שהרייבנס יכולים לקחת מהמשחק הזה הוא ללא ספק ריי רייס שנראה עצום. אנחנו עוד נשמע על הבחור הקטן.

נמשיך עם הסטילרס שקרעו לצ'רג'רס את הצורה (לפחות בשלושת הרבעים הראשונים) ונראו טוב, גם על הקרקע וגם באוויר. מנדנהול במשחק אדיר. דרך חדשה מכאן לסטילרס? בשבוע הבא הם בדטרויט.

ועכשיו לג'איינטס. היה טוב אבל גם רע במשחק אתמול. די הצלחנו לעצור את קנזס סיטי כשהם נתנו משהו כמו 200 יארד בהתקפה, אבל איליי רושם איבוד אווירי מעצבן (סטיב סמית' כמעט הצליח לתפוס את הכדור) ופאמבל. אבל הוא סגר משחק מצויין עם 300 יארדים ו-3 TD'S. הוא נפצע במהלך המשחק, אך כנראה זה לא משהו רציני והוא צפוי לשוב להתאמן ביום רביעי. סטיב סמית' הוא כרגע הרסיבר הטוב ב-NFL כאשר הוא מוביל בתפיסות, ביארדים ובטאצ'דאונים. מה יש להגיד? תוך 4 משחקים הבחור הצליח לשנות את הדעה שלי עליו וכרגע אני ממש מרוצה ממנו. הוא ענק ויהיה מעניין לראות איך הוא מנער מעליו את אוסמונגה בשבוע הבא.
    הג'איינטס סגרו אתמול 3 משחקי חוץ רצופים, שזה אף פעם לא קל, אבל בשבוע הבא הם מארחים את אוקלנד ריידרס, הזדמנות נהדרת לשפר את הסטטיסטיקה בהגנה ובהתקפה. הריידרס נראים אומללים ואני מצפה לשוט-אאוט. משחק הריצה אתמול לא היה טוב במיוחד כאשר עוד פעם לא נשאר טאצ'דאון קרקעי ואני קצת לא מבין את קופלין בעניין הזה. זה בגלל שדריק וורד עזב? ברדשואו הוא RB אדיר ולדעתי לא פחות טוב. BJ27 מוסיף כוח אדיר ואני לא מבין למה במרחק 3 יארדים מהאנדזון מחליטים למסור במקום לתת לו לרשום טאצ'דאון. בעונה שעברה הוא רשם 15 TD'S ב-13 משחקים. השנה יש לו 1 ב-4. מאכזב, ואני באמת לא יודע אם זו אשמתו.
    אבל ההיילייט האמיתי מהמשחק אתמול הוא ללא ספק ה-TD העצום של הכינוי שלי - האקים ניקס. אני לא חושב שמישהו ציפה שהוא ייקח את זה עד הסוף, 54 יארדים בתפיסה השלישית המקצוענית שלו, אבל הוא קיבל כמה חסימות טובות ולבסוף גם ניער מעליו מגן של הצ'יפס בקור רוח יפהייפה שלוש יארדים מהאנדזון. האם הוא יקבל הזדמנות בשבוע הבא מול אוקלנד? לא רואה סיבה שלא.

הסיינטס, או דארן שארפר אם תרצו, הראו שסאנצ'ז הוא לא הרוקי המושלם וחטפו אותו שלוש פעמים. קצת כואב לי עליו, אבל היריבה שממול נראית השנה כמועמדת רצינית לסופרבול.

הבנגלס הצליחו איכשהו לנצח את הבראונס ואני פשוט לא האמנתי שראיתי את הכדור של שיין גרהאם נחסם (שון רודג'רס עם חסימה 2 במשחק ו-15 בקריירה [!!!!11111]), ואני רק יכול לתאר מה פאלמר חשב לעצמו באותו הרגע - Fuck This, אני נותן את כל מה שיש לי ב-4th & Goal וככה שיין מחזיר לי? מילה טובה גם לאוצ'וסינקו, שנתן שני טאצ'ים מעולים ולאט לאט חוזר לעצמו. הבנגאלס בחתיכת משחק בשבוע הבא מול הרייבנס, שמבחינתי - יראה למה הם באמת מסוגלים. יהיה ענק.

הברונקוס ניצחו ולמען האמת זה הפתיע אותי, אולי זה באמת מעיד על משהו. בכל מקרה, אני בספק אם הם יצליחו לעשות משהו מול הפטריוטס בשבוע הבא. ברנדון מארשל עם TD עצום.

פייטון מאנינג לא עוצר ולדעתי הוא בדרך לעונה של 5000 יארדים. את האמת? מגיע לו. הוא מנהיג, פנומן ואין עוד הרבה דרכים לתאר אותו. יהיה עצוב לראות את אחד הגדולים בהיסטוריה מסיים קריירה עם סופרבול אחד בכיס, אני מקווה שהוא ישיג עוד אחד (אבל לא השנה, כי הג'איינטס נראים טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ).

סן פרנסיסקו - וואו! אומנם אלה הראמס, אבל תצוגה ענקית פשוט אדירה של הניינרס. פטריק וויליס - אין מילים. תתכוננו לראות את המספר 52 פורש בעוד 11 שנה בערך. בשבוע הבא יש להם מבחן אמיתי מול אטלנטה, אם הם ינצחו אז צריכים להתחיל את ההכנות לפלייאוף (אלא אם כן אריזונה יתעוררו סוף סוף).

משחקים טובים לשבוע הבא: סינסנטי מתארחים בבולטימור, אטלנטה יוצאת לסן פרנסיסקו והפטריוטס מתארחים אצל החמורים. הקבוצות בשבוע החופש הן הסיינטס, הברס, הפאקרס והצ'רג'רס.

בהצלחה לגרין ביי הלילה, נראה אם יהיה לי כוח לקום ולראות את המשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/09