יופי, אחד מ-2 השחקנים היחידים בקו ההתקפה שלנו עם נסיון כלשהו, ה-RT בראד באטלר, גמר את העונה... פול פוזלאזני אגב כאמור שוב שבר את ידו וייעדר תקופה ממושכת (עשוי לחזור לקראת סיום העונה). מרקוס באגס חסר הנסיון פתח אמש במקומו בעמדת ה-MLB ושיחק טוב מאוד. באמת פציעות זה מה שחסר לנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx רועי מי זה הסייפטי של סיאטל, מספר 27? יש לו אשמה רצינית ב-2 הריצות הארוכות של פרנק גור ל-TDs, לקח זויות מחפירות בשני המקרים ולא היה קרוב אפילו ללתקל אותו. ראיתם את ה-Lambeau Leap שאוצ'ו סינקו עשה ואת התגובה של האוהד של גרין ביי לידו? :aaarofl: קצת ביצועים של אקשן פרד ג'קסון מאתמול, שמראה גם כוח מפתיע בנוסף לזריזות והחמקמקות שתמיד ידענו שיש לו. אם הוא ישחק ככה גם בשבוע הבא מול הסיינטס אני בכלל לא בטוח שמרשון יפתח כשהוא חוזר.
אם כבר מהלכים אדירים: http://www.youtube.com/watch?v=ldY2pInMyR4 ריי ריי אגב הגדיר את זה אחרי המשחק כאחד המהלכים הגדולים בקריירה שלו. מיותר לציין שיומיים לפני זרקתי אותו לוייברס בשביל שון מרימן והפסדתי את המצ'אפ שלי על 1.25 נק'.
אתם יודעים מה מפחיד? יש לי את פרנק גור וכריס ג'ונסון בקבוצה שלי בליגת הפנטזי של ה-NFL. יחד עם ההופעות המצויינות של איליי מאנינג ואנדרה ג'ונסון - ניצחתי את הקבוצה השנייה בכמעט מאה הפרש. מטורף. גם בליגה כאן תהיה לי אחלה תוצאה, עם כריס ג'ונסון ופיליפ ריברס. לא סתם בחרתי את כריס ג'ונסון בדראפט בסיבוב הראשון, חתיכת שחקן. תגובה רצינית וגדולה יותר על משחקי אתמול (ומשחק היום) - מחר, אחרי שאראה את כל התקצירים.
עזוב איתי לא רוצה לדבר על הסייפטי שלנו, היה ידוע שזו העמדה הכי חלשה בליינאפ בשני הצדדים... מתחיל להיראות שוב כמו עונה שעברה, טאטופו יוצא בסירייס הראשון, שני האופנסיב תאקלס הבחירים פצועים (בתקווה שוולטר ג'ונס לפחות יחזור שבוע הבא) 2 בק אפס ורוקי משחקים בליינבקר, הקורנר הראשון והבקאפ שלו פצועים ואחרון חביב האסלבק שסדק צלע אתמול, לא ברור מצבו לשבוע הבא, הניחוש שלי הוא שנפתח עם סניקה. למרות כל זה, שני הטאצ'דאונים של גור היו היחידים שלהם. קצת יותר execution והמשחק הזה היה הולך בצורה אחרת. ראשון הבא הברס, יהיה טוב.
עדיין לא אמרת לי מה שמו של הליצן הזה... פייטון מהנדס ניצחון לאינדי במו ידיו למרות שההגנה שלו לא הצליחה לעצור את הויילדקאט של מיאמי כל היום, מה שנתן למיאמי להחזיק בכדור 45 מתוך 60 דקות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx אין מרווין אז יש רג'י ויין, עושים דאבל קאברג' כל היום על רג'י ויין כמו אמש אז יש את דאלאס קלארק ובמידת הצורך אפילו פייר גארסון יקבל כדור. כשפייטון מאנינג ה-QB גם אנחנו יכולים להיות רסיברים. הרוקי דונלד בראון אגב כנראה בדרך לעקוף את ג'וזף אדאי ב-depth chart, אתמול במאני טיים הוא זה שקיבל את הכדור וסיפק את הסחורה.
קוראים לו ג'ורדן באבינו. בעיקרון לקראת תחילת העונה החתמנו את לואייר מילוי (שעבר בזמנו אצליכם), אולי הוא ישתלט על העמדה בקרוב וישפר אותה
לוייר מילוי... עבר גם אצלנו ואצל הפטריוטס כמובן לפנינו, לקח שם סופרבול, היה 4 פעמים בפרו-בול. מעניין אם יש לו עוד מה לתרום ברמות האלה בגיל 35. יותר גרוע מהסייפטי שלא היה אפילו באיזור של פרנק גור הוא לא יכול להיות.
הניצחון של הג'איינטס אתמול מעיד על כל כך הרבה אופי ומצויינות שהרבה לא חשבו שיש לה. הפרשנים ב-NFL, אחרי שפלקסיקו בורס שוחרר, פשוט חיסלו לג'איינטס כל סיכוי אפשרי ומיד הכתירו את האיגלס כטובה ביותר ב-NFC. עכשיו, אני לא חושב שהאיגלס קבוצה לא טובה, להפך, אבל עדיין - הניצחון של אתמול השתיק הרבה מאוד פיות. דאלאס ניסו לעצור כמה שיותר את הריצה (ועשו עבודה נהדרת), אז הג'איינטס עברו למסירה ותשמעו - מה שאיליי, מנינגהאם וסמית' עשו אתמול היה עצום בכל מובן. כשדיברו על הג'איינטס בקיץ, קודם כל דיברו על המחסור ברסיברים, אני זוכר פרשן אחד ב-NFL (פאט קירוואן) שאמר שלאיליי יש מטרות אבל לא יותר מזה. עכשיו, זה סה''כ משחק שני ואני מנסה כמה שיותר לעצור את ההתלהבות והסקת המסקנות המהירה - מה שהתופסים הצעירים עשו אתמול, במשחק כל כך חשוב וקשה, היה אדיר. את סטיב סמית' אף פעם לא אהבתי אבל אתמול הוא העלה לי כמה חיוכים כשנתן כמה אחיזות מצויינות בכדור. מנינגהאם ממשיך לעשות רושם של כוכב עולה ואחרי TD נהדר מול הרדסקינס בשבוע שעבר, הוא נתן אתמול תפיסות מצויינות וגם עוד TD בלתי נתפס. כל הכבוד גם לאיליי מאנינג, שנתן משחק טוב והיה פשוט מצויין וקר רוח ברגעי הקלאץ'. ענק. רומו נתקל השבוע בהגנה אמיתית וחזר למציאות. 3 INT'S (למרות שאם באמת מסתכלים, באף אחד מהם אף אחד לא אילץ אותו לזרוק), אחד לברוס ג'ונסון הרוקי שהחזיר לטאצ'דאון ושניים לקני פיליפס. אומנם רומו לא הופל פעם אחת אבל אני שם כסף שאם טאק לא היה נפצע היינו רואים לפחות סאק אחד. את הריצה הג'איינטס לא הצליחו לעצור וזה ממש לא לעניין, אבל יש מתאם הגנתי חדש ורק התחלנו את העונה אז אני בטוח שיחול שיפור. בשבוע הבא יוצאים לטמפה. קבוצה עם התקפה טובה והגנה נוראית. אמורים לעבור את המכשול הזה ולהמשיך עלה.
סטיב סמית' אולי לא שחקן נוצץ כמו מאנינגהאם אבל הוא פשוט יודע להיות רסיבר. הוא תמיד פנוי, רץ ראוטים מצוינים, מדויק מאוד, בדיוק סוג הדברים שהפכו את ווס וולקר לאחד הרסיברים הכי טובים בליגה גם בלי להיות גבוה או מהיר. הוא רק ישתפר ככל שהוא יתקדם בקריירה שלו ויצבור יותר נסיון. הפציעה של טאק מעוררת הדים בליגה מאחר והיא נגרמה עקב הכשלה מכוונת של טאק ע"י ה-LT של דאלאס, פלוזל "דה הוטל" אדאמס. פלוזל קיבל פנאלטי של 15 יארד במהלך הזה אבל זה לא מה שירגיע את הג'איינטס והם זועמים ובצדק, ונותנים לכל כלי התקשורת לדעת את זה. טאק אמר שפלוזל שחקן מלוכלך ושהוא ניסה להכשיל אותו מספר פעמים במשחק הזה, והתגובה של פלוזל היתה משהו בסגנון "רגע הוא נפצע ברגל או בכתף? אם הוא נפצע בכתף אז שייזהר לא ליפול להבא..." יהיה חם מאוד כששתי הקבוצות האלה ייפגשו שוב העונה. פלקסיקו אגב החל לרצות את עונש המאסר שלו...
סטיב סמית' באמת ראוט ראנר מצטיין. אני זוכר כמה פעמים שטרנס ניומן כרע על הברך ופשוט הסתכל איך הרסיבר שלו בורח לו. אגב, מישהו מוכן להסביר לי משהו? במהלך האינטרספשן של ברוס ג'ונסון הרוקי, שהוא החזיר אותו לטאצ'דאון, אז אמרו שבעצם אנטוניו פירס בילבל לגמרי את רומו. זה כנראה היה החלפת תרגיל או משהו אבל איך רומו לא שם לב? סיימתי לראות את כל התקצירים, כמה נקודות: *מה לעזאעזל לבשו הפלקונס? *יש קבוצה בסן פרנסיסקו? 0-2 מפתיע ביותר. כל מה שנותר הוא להחתים כבר את קראבטרי ואולי נראה איזו הפתעה העונה. *ג'יי קאטלר עשה עבודה פשוט מצויינת בניצחון הנפלא של הברס מול הסטילרס. מאט פורטה לא מתפקד והוא לא מספק את הסחורה לה ציפו מאמני קבוצות הפנטזי. *אם מדברים על סן פרנסיסקו, מה עם סינסנטי? ניצחון עצום בלמבו פילד כאשר ה-DE אודום מסיים עם 5 הפלות QB. סדריק בנסון נתן משחק מעולה גם הוא, וקרסון פאלמר ממשיך להראות סימני חזרה עם שלושה TD'S (ושני איבודים). גם אוצ'וסינקו נראה טוב. *ריי לואיס גדול, גדול!! מהלך כל כך מעורר השראה. *מה שהג'טס עשו לבריידי היה מדהים. שיתקו אותו לגמרי (למרות שלא רשמו הפלה) וגרמו לו לפספס מסירות שגם בריידי קווין היה מצליח להשלים. קראו לי לא מבין בפוטבול, קראו לי לא-יודע-איך-זה-לחיות-בניו-יורק - אבל אני דווקא די אוהב את הג'טס, בעיקר בגלל מארק סאנצ'ז שנראה פנטסטי. *לבפאלו יש התקפה. TO עוד צריך להשתפשף אבל טרנט אדוארדס ולי אוונס היו נהדרים שלשום (איזו תפיסה של LE לטאצ'דאון!). גם בראון עושה עבודה מעולה על הקרקע. לצערנו זה לא יתפתח לשום מקום כי לעלות מה-AFC מזרח זו משימה בלתי אפשרית. באסה שהמחזורים נופלים על יום כיפור (זה היה ככה גם לפני שנתיים בערך), אבל בשני בערב אני מקווה שאני אפתח את המחשב והג'איינטס יתנו לי קצת טעם לפה.
ממה שאני הבנתי מהמהלך רומו חשב שהוא הולך לקבל בליץ מאסיבי ולכן חשב שיש לו 1 על 1 ובמצב כזה הכי פשוט זה לחפש את הרסיבר שהולך החוצה. הוא כנראה לא זיהה את השינוי בהגנה של הג'איינטס שעברה לזון קאברג' ולפי מה שנראה הוא פשוט זרק בלי להסתכל ולראות את הקורנר ששמר את הפלאט. למה רומו לא ראה את זה? שאלה טובה... אולי הוא נלחץ וחשב שבגלל הבליץ שהוא ציפה לו לא יהיה לו זמן להישאר בפוקט והוא פשוט פעל באופן מכאני בציפייה שהרסיבר שרץ החוצה יהיה פנוי. אולי הוא כן ראה את הקורנר וחשב שהוא יכול להשחיל כדור מעליו ומתחת לסייפטי. התשובות לרומו בלבד...
רק באמריקה ואגב רק באמריקה - אתמול דיווחו בתקשורת האמריקאית שה-lambeau leap שאוצ'ו סינקו עשה היתה מבוימת מראש. מסתבר שהמשוגע הזה קנה כרטיסים בשורה הראשונה ל-4 אוהדי סינסינטי שיהיו שם כדי לחבק אותו כשהוא קופץ לקהל. איפה נרשמים למבצעים האלה? אני רוצה לתפוס את TO במשחק במיאמי עוד שבועיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx אני מחכה שהקומישינר ימציא סעיף מגוחך חדש שבגינו ניתן לקנוס את אוצ'וסינקו הפעם...
חבר'ה אני אזדקק לעזרה מאשפי התוכנות פה לקראת הסופ"ש הקרוב... יש משחק של UM שאני חייב לראות בשבת. קרב ענקים קלאסי בין שתי יריבות ותיקות עוד מימי הביג איסט, UM מתארחים אצל וירג'יניה טק במשחק שמזכיר לי את ימי מייקל ויק העליזים מול האימפריה של ההוריקנס בתחילת שנות האלפיים. כל ההייפ עכשיו בעולם הקולג' פוטבול הוא סביב UM וה-QB שלה ג'אקורי האריס, שקמפיין ההרצה שלו להייזמן טרופי כבר נמצא בשיאו. ולפי איך שג'אקורי ויתר הקבוצה שיחקו בשני המשחקים הראשונים שלהם זה בהחלט מוצדק. הבעיה היא שמדובר בשני משחקים בלבד, ואני בכלל לא בטוח שלקבוצה הסופר-צעירה הזו יש את היכולות המנטליות להתמודד עם משחקים גדולים שבוע אחר שבוע. מיאמי קבעו לעצמם השנה לוח משחקים קשה באופן חסר תקדים, שבו ב-4 משחקיהם הראשונים הם מתמודדים עם קבוצות מדורגות מולן על הנייר (לפי התחזיות של קדם העונה) הם אנדרדוגים. היו פרשנים שחזו שמיאמי תפתח את העונה עם מאזן 0-4 והמאמן רנדי שאנון יפוטר. בינתיים הם ניצחו 2 מ-4 המשחקים האלה, אבל אני מפחד שכל ההייפ שנוצר סביבם פתאום קצת יסחרר את הילדים האלה. מבחינת כישרון הם גם יותר טובים מוירג'יניה טק.
קני פיליפס, הסייפטי של הג'איינטס ובחירת הסיבוב הראשון שלה לפני שנה, גמר את העונה. אני בשוק. אחד השחקנים הטובים ביותר בסגל.
איי... typical UM. רואים קצת גשם ורוח והם מקפלים את הזנב. לא בשביל כל הסקיל פליירז המהירים שלנו להתלכלך בבוץ בוירג'יניה. איזו תבוסה מבישה וגם די צפויה, בהתחשב באיך שניפחו את הקבוצה בשבוע האחרון ובאיך שהצעירים שלנו הסתחררו מזה. וירג'יניה טק ניצחו את המשחק הזה בזכות הקווים המעולים שלהם ובזכות ראיין וויליאמס, שטחן אותנו על הריצפה היום נונסטופ בתצוגה של feature back ב-NFL, הם פשוט רמסו אותנו פיזית. ועדיין מבאס אותי להפסיד ל-QB מוגבל כמו טיירוד טיילור. נו, שבוע הבא לא יהיה קל יותר, בבית מול אוקלהומה כשסאם ברדפורד כנראה חוזר מהפציעה שלו במיוחד לכבודנו. נגדו אולי גשם דווקא יעזור לנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx