שמעון מזרחי זה כלום לעומת בליצ'ק... רק בפאלו מסוגלים להמציא הפסיד כזה. רק בפאלו מסוגלים להפוך יתרון 24-13 לפיגור 25-24 תוך דקה. הבחורים שיחקו כמו גברים והפסידו כמו תינוקות. בא לי לבכות, פספסנו הזדמנות שלא תחזור על עצמה לנצח את חלאות האדם האלה. 3 פעמים ראיתי אותנו במאנדיי נייט ובשלושתן הפסדנו בדקה האחרונה אחרי משחקים משוגעים.
משחק מצויין של בפאלו, הם למעשה עמדו לפזר עוד קצת חול על קברה של הפאטס, אבל אז התברר שהמת עדיין חי...אבוי, ראיתי את ג'ים קלי על הקווים ואחרי הפאמבל נזכרתי מיד בלוזריות של הבילס בשנות התשעים. קבוצה כל כך סימפטית, אבל מתי שמגיעים לבאר הם עושים הכל בשביל שמישהו אחר יהנה מהמים המתוקים. הייתי מאד רוצה לדעת האם מישהו נתן הוראה לשחקן (את שמו כרגע אני לא יודע) לא לצאת מהאנד זון אם הוא נתקע שם עם הכדור? למה פשוט לא לרדת על ברך אחד? מקסימום אתה בועט את הכדור לצד השני של המגרש והפאטס ללא פסקי זמן צריכים לעשות טאצ'דאון. אם זו היתה התוצאה אז בריידי חזר כמו גדול, אבל עכשיו? למרות שאני נורא שמח על זה שבחרתי בבריידי לפנטזי אני פשוט הייתי עם הבילס. רק לראות את בילצ'ק עושה לא מצב רוח רע. רק שלא יתחילו שוב עם 16-0...באפלו תפסה את ניו אינגלנד בביצים, בגרון, אבל שכחה לעשות וידוא הריגה...מה לעשות, אם אתה נותן כזה צ'אנס לבריידי הוא יהרוג אותך גם אם הוא צולע או חצי מת... כל כך עצוב בשבילך איתי, אבל כל כך נחמד בשביל הפנטזי שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx מצטער קירק, הקבוצה שלך עשתה מעל ומעבר, אני בהחלט קצת מרחם על זה שהיית לוקח 90 אחוז מהקבוצות האחרות.
השחקן הוא לאודיס מק'קלווין ואני מבין מה הוא רצה לעשות, הוא ניסה להיות גיבור היום ולהביא ריטרן גדול כדי לשים אותנו ב-field goal range. ועם הכישרון שיש לו הוא יכול להפוך כל מהלך לטאצ'דאון. אבל אין ספק שבדיעבד זה היה שיקול דעת מוטעה. אם ההפסד הזה לא מספיק כואב ושובר לב בעצמו אז הרגע קראתי שפוז המלך אכן שוב שבר את היד. בלעדיו אין לנו מה למכור, למרות ההתעלות ההגנתית של הרבה שחקנים אחרים אתמול. אני יודע שאני אמור לשאוב עידוד מאיך ששיחקנו אתמול ומזה שהראינו אתמול שיש לנו פוטנציאל. אני גם יודע שהמשחק אתמול הוא המשחק הכי קשה שלנו העונה על הנייר ושאף אחד בקבוצה לא בנה על לנצח אותו. ובכל זאת אני לא מצליח להתנער מההפסד המעצבן הזה ולהמשיך הלאה. אני מבין שבין אוקלנד לסן דייגו התחוללה דרמה לא פחות גדולה... איזה מחזור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
טוב, קצת לדברים החיוביים מהמשחק אתמול - ההגנה היתה גדולה. הדיפנסיב ליין הביא לחץ שלא ידעתי שהוא מסוגל להביא, שובל נראה סוף סוף כמו שובל של לפני 3-4 שנים, סטראוד וקייל וויליאמס עשו שמות במרכז הקו, היה תענוג לראות אותם. גם יתר ההגנה הרשימה. הליינבקרים עשו עבודה טובה, הסקנדרי הבריקו בקאברג' טוב וגם בתיקולים טובים ב-open field כשמעל כולם בלטו הסייפטי וחברי בפייסבוק דונטה וויטנר שהיה בכל מקום והניקל קורנר רג'י קורנר ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) שעשה עבודה גדולה על ווס וולקר. אבל המפתח להכל היה הקו, כשהקו טוב זה מרים את המשחק של כל יתר ההגנה. טרנט היה גדול גם כן. הפלייקולינג לא דרש ממנו ביצועים גדולים במיוחד אלא בעיקר חוכמה וקבלת החלטות טובה ואת זה הוא עשה על הצד הטוב ביותר, אין לי שום תלונה אליו, משחק ללא רבב שלו שעם קצת פחות דרופים היה יכול להיגמר גם בשורה סטטיסטית מרשימה עוד יותר. פרדי ג'קסון היה גם כן גדול. תמיד אמרתי שהוא אחד השחקנים הכי אנדר-רייטד ב-NFL, ואני שמח עבורו שאתמול כל אמריקה ראתה מה הוא שווה על הבמה הגדולה ביותר. הוא יודע לעשות הכל, לרוץ פנימה והחוצה, לתפוס, לחסום, שחקן נהדר שלדעתי הרוויח עם התצוגה אתמול מקום יותר משמעותי ברוטציית הראנינג באקים שלנו גם כשמרשון יחזור. וכמובן איך אפשר לא לגעת בדאגה הכי גדולה שלי אתמול, קו ההתקפה. ה-3 הפנימית של הקו היתה מדהימה. שני הגארדים הרוקיז היו טובים בפרוטקשן והביאו הרבה בלוקים חשובים במשחק הריצה, ומעל כולם בלט הסנטר האנגרטנר בהופעת בכורה בבילס עם התמודדות מרשימה מול ווילפורק הנבלה ועם בלוק אדיר בסקרין ששיחרר את פרד ג'קסון ל-TD. בסה"כ רוב הקבוצה באמת הרשימה אותי והפתיעה לטובה, חבל מאוד על קריסת המערכות בסוף, כרגיל במשחקי מאנדיי נייט עבורנו, אבל יש ממה לשאוב עידוד. חייבים לנצח את שני המשחקים הבאים בבית מול טמפה ביי וניו-אורלינס. יהיה מעניין לראות איך ההגנה שלנו תתמודד עם חסרונם של פול פוזלאזני האליל (שאני מקווה שלא גמר את העונה) וכריס קלסי ה-DE שהיה אתמול מצוין גם כן עד הפציעה.
יותר משהתגעגעתי לראות את בריידי שוב עושה קסמים על המגרש - היו חסרות לי התגובות מלאות הקינאה והסבל שלכם מהתופעה הזו שנקראת ניו אינגלנד פאטריוטס. בפאנטזי כפי שהסתמן אתמול, הקבוצה שלי הייתה מנצחת חצי ליגה - חוץ מאת היריבה הספציפית לשבוע זה... סך הכל אני יוצא מרוצה, מעל 100 נקודות במחזור בו מייקל טרנר מביא 6.5 נק' והופך אותי לאחראי על הטעות היחידה בבחירת הליין אפ (כשבחירה במקפאדן על חשבונו שהייתה מביאה תוצאה מקסימלית - הייתה משפרת את התוצאה שלי בפחות מנקודה...). יהיה בסדר.
האם העניין הזה יהיה העונה אקטואלי? ביום ראשון תהיה פה אצלי בערב חגיגה אמיתית. משחק ראשון - פטריוטס מתארחות אצל הג'טס משחק שני - שיקאגו מארחת את האלופה בלי פולומאלו משחק שלישי - קרב מאד מעניין בין דאלאס הג'איינטס והמסך הענק שג'רי ג'ונס כנראה לא יכול בלעדיו...
אחחחח איפה הימים של דנבר ברונקוס בסוף שנות התשעים.. הייתי רואה משחקים בערוץ המזרח התיכון למי שזוכר, קבוצה גדולה עם הרץ האחורי דייויס שמאוד אהבתי אותו והקוארטרבאק אלוואי שהיה נחשב לוזר עד הזכיות שלו בסוף הקריירה.
http://www.youtube.com/watch?v=x7I4XPHHx_I שניות 28-35. ללא ספק מהלך היום בקולג'ים. פאקינג awesome. לגבי המנה העיקרית, פרט לקרב בין ג'טס והפאטס והחניכה של האיצטדיון המרהיב של ג'רי ג'ונס בדאלאס מול הג'איינטס יתקיימו מחר כמה משחקים עם פוטנציאל של make or brake עבור כמה מועמדות לפלייאוף. וושינגטון, טנסי ויוסטון לא יכולות להרשות לעצמם ללכת 0-2. לשחק משחקי חתול ועכבר זה לא דבר כיף במיוחד ב AFC SOUTH ו NFC EAST. שתי הקבוצות שנמצאות בבור הגדול ביותר הן יוסטון ווושינגטון. בעיני לרדסקינס לא היה סיכוי להגיע לפלייאוף מהבית המפלצתי שלהם אבל אני משוכנע שהבעלים שלהם ששפך עשרות מיליונים הקיץ חושב אחרת. בכל מקרה לדעתי אחרי מחר העונה שלהם תקבל חותמת רשמית של אי רלוונטיות. מיוסטון יש הרבה ציפיות העונה אבל היא משחקת בחוץ אצל הטייטנס ואם לשפוט על סמך ההופעות של שתיהן במחזור הפתיחה המקומיים לא אמורים להתקשות מדי בדרך לW ראשון. גם שיקאגו ואריזונה לבטח לא ישמחו להפסיד גם מחר אך הדיוויזון שלהם יחסית נוח יותר כדי לעשות בקרת נזקים ולהשלים את הפער מאוחר יותר. מחר היום שלי מתחיל ב8 וחצי עם הדרבי של מנצ'סטר, אז חצי שעה הפסקה לאכול ארוחת בוקר עד המשחק של טוטנהאם בברידג', שנייה אחרי שריקת הסיום שם אני במדוולנדס למשחק של הג'טס, בטווך אוכל ארוחת צהריים, אז 4 שעות מנוחה (בהם אני צריך ללמוד תוכנית ריצפה חדשה בעבודה, להתאמן, לבדוק את הלוז שלי לשבוע הבא, להספיק לראות את תקצירי משחקי היום ולהתקלח) ואז המנה העיקרית בקאובויז סטדיום. (טוב, המנה העיקרית מבחינתי היא הדרבי אבל מטאפורית קשה לקרוא לאירוע של 8 בבוקר מנה עיקרית אז זדיינו) :aaa021:
שון, לדעתי אתה קצת מלחיץ יותר מדי קבוצות מסויימות. הטייטנס בסה"כ פתחו את העונה בפיטסבורג, היום מצפה להם משחק בית שהיא אמורה לקחת. אני לא יודע אם כולם פה בדיעה שיוסטון קבוצה עם פוטנציאל. יש לה את האדון אנדריי ג'ונסון, אבל חוץ מזה? אני לא חושב שאחרי שני הפסדי פתיחה צריכים לסגור את הגולל על קבוצות כמו טנסי או יוסטון. בסה"כ יש תמיד קבוצה שמשום מקום דופקת רצף נצחונות מרשים. לגביי וושינגטון אני נוטה להסכים, היא נמצאת בבית קשה ביותר. דן שניידר זורק מדי קיץ המון דולרים, אבל ברגע שאתה נמצא בבית עם בפוטנציאל עוד 3 קבוצות שאולי מגיעות לפלייאוף אז אני בהחלט מסכים מה שאתה אומר.
לא משנה מה יקרה היום - עדיין יהיו כמה קבוצות שימצאו את עצמן עם 0-2 ברקורד. זה לא נוח, אבל ממש לא סוף העולם שאתה מנסה לצייר. אפשר להגיע לסוף העונה גם עם 8-8 ולצאת מזה עם טיול לבית הנשיא. מיאמי נראו נורא ואיום בשבוע שעבר מבחינה התקפית, אני מניח שהם יחפשו להיראות יותר טוב בתור התחלה בסבב המשחקים של השבוע ולניצחונות ידאגו שם רק החל משבוע הבא. סך הכל, כמו שאני רואה את זה, הקבוצה היחידה שחייבת ניצחון ושאין לה דרך חזרה מהפסד היא באפאלו. זה לא הרקורד הסטטיסטי ולא איכות הבית, פשוט הפסד לבאקס האנמיים בשלב הזה של העונה ואני מאמין שחברי ההנהלה יכוונו טיפה יותר גבוה מרמת הקוואורדינייטור. פילי בלי מקנאב הפצוע, בלי ויק שעדיין לא מורשה להתלבש - עם קולב מאחורי הסנטר ועם גארסייה על הקווים. בקיצור, אם פילי ינצחו, זה דרך ההגנה. חתיכת קרב הולך להיות כי למזלם הרע, הם נופלים על ההתקפה הטובה בליגה מן הצד השני.
מכה אנושה להגנה של סן דייגו - ה-NT האדיר ג'מאל וויליאמס גמר את העונה. שנה שנייה ברציפות שהם מאבדים אליל הגנתי, והפעם לדעתי בורג יותר חשוב ממרימן של השנה שעברה כי על החשיבות של nose tackle ועוד ברמה של וויליאמס בהגנת 3-4 אין צורך להרחיב. וזה לא שאיתו הם נראו כמו קבוצה מול הריידרס... לא שזה אמור להפריע להם לטייל לראשות הבית הכי הזוי בליגה, אבל די מנפץ כל תקווה באשר לריצה עמוקה בפלייאוף.
ישש!! איזו חווייה מתקנת לשוד מיום שני... :aaa021: לא יודע מה יהיה בשבוע הבא או איך העונה של הג'טס תסתיים אבל דבר אחד כבר ברור - רקס ראיין בנה שם קבוצה של גברים. תצוגה הגנתית על סף המושלמת בניצוחם של בארט סקוט באמצע ודארל ריבס שלאט לאט הופך לשאטדאון קורנר מן השורה הראשונה (שבוע שעבר AJ, השבוע מוס) בסקנדרי. בחצי הראשון ההתקפה לא תקתקה בגלל פלייקולינג שמרני באופן מובן אבל הבחורים שלו עלו למחצית השנייה כמו מלוע של תותח ומארק סאנצ'ז בהחלט הולך ומסתמן כדבר האמיתי. הכל יש לו - זרוע חזקה, פוקט פרזנס, ביטחון ואיך לא, הכי חשוב - ביצים. לא זוכר שראיתי אי פעם את בריידי והמאמן שלו נראים כל כך חסרי אונים ואובדי עצות על הקווים. לא יודע אם זה בריידי שעדיין לא 100% או הבליצים של הג'טס שהוציאו אותו לגמרי מאיזון, אבל מתי הייתה הפעם האחרונה שהוא פיספס כדורים כל כך פשוטים לרסיברים שלו? אולי אי שם בימים כבקאפ QB במישיגן, וגם זה לא סגור... אההה ורק שלא נשכח, גודל התקשר למסור שכריס ג'ונסון הוצא אל מחוץ לחוקי ה-NFL. מה זה החרא הזה?!
מתי החזיקו לאחרונה את טום בריידי על אפס טאצ'דאון? ניו אינגלנד יכלה בקלות להיות ללא ניצחון אם במשחק הפתיחה מישהו לא היה יוצא מהאנד זון שלו...היה מדהים לראות איך הג'טס לאחר מחצית ראשונה נוראית מבחינה התקפית פשוט מאכילים את הפאטס בהרבה מרורים. לפני המשחק שחקני הג'טס קצת דיברו יותר מדי, אבל אחרי משחק שכזה הם אולי ידעו עד כמה ניו אינגלנד לא יציבים. מדהים, באמת ניצחון מאד רציני לג'טס.
אני רוצה לשלוח תודה אישית לאדון אריק מאנג'יני על כך ששמר על המסורת עתירת השנים של הבראוניז והעמיד את אחת הקבוצות האומללות בליגה. אלה היו 3 שעות אדירות שבהן אשכרה התחילו לצוץ לי בראש אי אילו מחשבות על כך שאולי בדנבר יש קבוצת פוטבול. אלה היו 3 שעות שבהן קייל אורטון ככל הנראה נתן את ההופעה הכי טובה שלו העונה אלא אם הוא יפתיע ופתאום 9 שעות בפוקט כן יספיקו לו מול הגנות יותר נורמליות. 3 שעות שבהן ההגנה שלנו נראתה כמו ה-Orange crush בימים הטובים (אלוויס פאקינג דומרביל עם 4 סאקים!!! - או בקיצור, הכמות הכוללת של כל ההגנה בעונה שעברה) ולא נתנה למלכה שנייה לחשוב או לאסירים משוחררים לרוץ עלינו. כמובן שכל זה לא יכל לקרות בלי סדרת חינוך לברנדון מארשל שארכה מחצית שלמה וגרמה לו להיראות כבוי במחצית השנייה גם לאחר מהלכים טובים שלו ושל שאר חברי הקבוצה. שלא לדבר כמובן על הפליי קולינג ההזוי והפחדני שמול קבוצה אחרת היה גורם לנו לשלם בריבית קצוצה. אני רק מקווה שהליצן על הקווים מתחשל משבוע לשבוע ויעשה את הדברים הנכונים ברגעים החשובים באמת. היה תענוג, גם אם בעוד שבועיים חוזרים למציאות. 2-0 בייבי! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
וואו... לא ראיתי אף משחק לצערי כי בדיוק חזרתי בלילה מחו"ל, אבל איזה מחזורים מלאי הפתעות, גם בקולג'ים וגם במקצוענים. בקולג'ים הפסד סנסציוני של USC לוושינגטון החלשה, שבוע בלבד אחרי שהם ניצחו בצורה מרשימה את אוהיו סטייט בחוץ, שמדרדר אותם עד למקום ה-12 בדירוג. זו הפעם הראשונה ש-USC נמצאים מתחת למיאמי בדירוג מאז 2003, ומי ייתן והמצב יישאר כך... ניצחון סופר חשוב לבילס במשחק שכפי שקירק אמר היה סוג של must win בעבורנו. זה נכון גם עבור המשחק הביתי שלנו בשבוע הבא מול ניו אורלינס, שאם ננצח אותו נפתח ב1-2, דבר שכולם היו חותמים עליו לפני פתיחת העונה שישכיח קצת את חרפת ההפסד בפוקסבורו. 33 נקודות על הלוח, 2 סאקס בלבד על טרנט ו-163 (!!!) יארדים על הקרקע לפרדי ג'קסון האליל (עם כמה ריצות מדהימות ממה שראיתי בתקציר), כנראה שהאופנסיב ליין הסופר-צעיר שוב עשה עבודה טובה. ואיזה תוצאות במשחקים האחרים... הג'טס משתקים את ניו אינגלנד, סינסי מדהימה את גרין ביי בלמבו פילד, ליגה משובחת.