טרנט אדוארדס הוא QB טוב. יש לו מטרות נפלאות כמו אואנס ואיוואנס. האם ה-OL של הבילס יתפקד בלי פיטרס? נראה. עד מתי מרשואן לינץ' מושעה? טום בריידי חוזר ויש לו הרבה שחקנים שיכולים לתפוס את הכדור מסביבו (מוס, וולקר, גאלווי ווטסון - חתיכת עומק יש לפטריוטס). יש לו הרבה מאוד כוח מאחוריו עם מארוני וטיילור. אני לא ממש בקיא בהגנה של הפטריוטס אז אין לי ממש דעה. התחזית להערב? מי ייתן ואהרון מייבין במשחקו הראשון ישלח את בריידי לעוד עונה בחוץ. הג'איינטס נתנו משחק די טוב אתמול. רציתי בראש ובראשונה ניצחון, לא יכולת מעלפת ולא כלום. קיבלתי את מה שרציתי סה''כ. מאנינג נתן אתמול יופי של משחק, כנ''ל סטיב סמית', וכנ''ל מאנינגהאם שנתן טאצ'דאון עצום. קופלין הפתיע אותי כאשר העדיף למסור הרבה יותר מאשר לרוץ, אבל לג'איינטס יש פשוט פוטנציאל אדיר בבקפילד, חוץ מזה זה גם רק המשחק הראשון. ההגנה הייתה נפלאה, אין מילה אחרת, וכשמייקל בולי, דוקרי ואהרון רוס יצטרפו בשבוע הבא לקבוצה - זה יהיה הרבה יותר טוב. יומניורה עם חתיכת פליי שהוא גרם לפאמבל והחזיר אותו 37 יארד לטאצ'דאון. קמצוץ ממה שהמלך יכול לעשות. הוא וג'סטין הולכים להיות סיוט לכל QB שיעמוד מולם. קורי וובסטר ממשיך בדרכו להיות אחד מה-CB'S הטובים בליגה (שנה שעברה הוא הוליך את הליגה בהפרעות למסירה עם 24 כאלה), ואם האינטרספשן המדהים שלו אתמול מעיד משהו על המשך העונה - יש לנו פרו בולר והרבה יותר מזה. מהלך עונה כבר על המחזור הראשון? הפליי של סטוקלי אתמול היה מהגדולים שראיתי. לא רק זה, גם התפיסה של קמארילו ממיאמי הייתה פשוט מהממת (שהוא אחז את הכדור ברגליים ונראה היה כאילו הכדור נגע ברצפה). אני יכול לדבר פה על היילייטס ועל קבוצות כל היום, אבל זה רק המחזור הראשון. לא ממהר לשפוט ותצוגות מדהימות כמו של דרו בריס לא אומרות כלום, לא בשלב הזה. היה כיף, ואני בטוח שימשיך להיות.
מרשון חוזר במחזור הרביעי. עד אז פרדי ג'קסון האנדר-רייטד (אחד הבקאפים הטובים בליגה, יודע לעשות הכל) יתפוס את מקומו בהרכב. היה לנו גם את דומיניק רודס ברוטציית הראנינג באקים אבל משום מה החליטו לשחרר אותו בלי שתהיה לו דקה רשמית במדי הבילס. לך תבין חלק מהמהלכים שבוצעו אצלנו בפגרה. לא הפתיע, זה Giants football, זה מה שהקבוצה הזו יודעת לעשות הכי טוב ורק ככה היא תגיע להישגים. משחק ריצה והגנה חזקה, זה טוב בכל מזג אוויר ובמיוחד במשחקי פלייאוף קשוחים. איליי רק אמור לא להרוס יותר מדי ולהשלים פה ושם זריקות מ-play action שמשחק הריצה החזק מסדר לו, ואת זה הוא בד"כ מצליח לעשות.
אף אחד לא מדבר על מה שקרה הלילה בגרין ביי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx משחק הפכפך, לעתים מלא טעויות עם בלאגן לא נורמלי, אבל לבסוף 4 איבודי הכדור של ג'יי קאטלר גרמו להפסד הברס. ההגנה של גרין ביי עצרה לחלוטין את משחק הריצה של מאט פורטה שנראה אתמול כבחור שאפשר גם מדי פעם לעצור. ההגנה של הברס תמיד קיימת, אבל מהלך גדול של ארון רודג'רס בדרייב האחרון הפתיע את שיקאגו. בסה"כ לא אכפת לי כאוהד ברס ותיק (לא שרוף, אבל איכשהו היא תמיד בליבי), להפסיד לארון רודג'רס. הבחור מנסה להעיף את הצל של אותו QB שמשחק עכשיו במינסוטה מגבו וכשאני רואה את משחקו הפרוע של קאטלר אני חושב שכדאי היה להשאיר את אורטון בשיקאגו...אוקיי, זה מוגזם, אבל קאטלר פשוט נראה לי בחור שמאד קשה לאהוב אותו. יש לו כזה look של שחצן, אני לא מת עליהם. הלילה טום בריידי ואנתוניו גייטס צריכים לדאוג לניצחון ראשון בפנטזי!
אני חובב גדול של המשחקים בייסבול ופוטבול. לא ברמה של ידע שחקנים, כן ברמה של ידע צר צר צר צר בשחקים וידע כללי על קבוצות. אני חובב ברמה של לראות משחקים שלמים בשעות המאוחרות שאין מה לראות. חובב ברמה אפילו של לראות פוטבול מכללות. אני אוהב יותר את הפוטבול ושמח שהוא חוזר לאחר החודשיים וחצי האלה שראינו רק בייסבול. חובב ענקי של החוקים, של הטקטיקה, של המשחק הגאוני הזה. גאוני!
נו יופי. עם המזל שלי אני אסיים טופ-4 בניקוד ועם 0 בטור הניצחונות. בריידי מול אין הגנה + גייטס מול הגנה שמשחקת לטובת היריבות בדרך כלל כשמן הצד השני לי יש 22 נקודות פור ואת ההגנה של הצ'ארג'רס... אני מריח התקף לב והפסד בשלוש נקודות. על הדשא אני חושב שקיבלנו פחות או יותר מה שציפינו לקבל. אקשן!!! יאאאאללה, איך הם מעיזים לנוח 7 חודשים, איך?!? אני חושב שלא היו הפתעות מרעישות לא מבחינת יכולות של שחקנים ולא מבחינת תוצאות. איזה כיף שהיום יום שני!! :aaa021:
מכה קשה לשיקגו, ארלאקר גמר את העונה... עוד לא התחיל וכבר נגמר. ואפשר להגיד שגם תקוות הפלייאוף של הברז מתחילות להתמוגג להן עם הפציעה הזו. ארלאקר אומנם לא הדומינייטור שהוא היה פעם אבל הוא עדיין הלב והרוח החיה מאחורי ההגנה החזקה הזו.
וואו, dislocated wrist מחייב העדרות כל כך ארוכה? מסכים איתך איתי שארלאקר כבר לא בשיאו, אבל דווקא אתמול עוד ציינו שהוא כבר הרבה שנים לא היה כל כך בריא...הברס שתמיד משקיעים פי כמה יותר בהגנה ייצטרכו עכשיו להתפלל שההגנה לא תתפרק ובעיקר שקאטלר ומאט פורטה לא ישחקו כמו בלילה האחרון. קירק, אני משחק נגדך השבוע? אני בהחלט יכול להבין את התסכול אם אני אנצח אותך. רומו תפס יופי של משחק, אבל אם הגנת הצ'ארג'רס תתן הצגה כמו זו של פילדלפיה אולי יש לך עוד סיכוי טוב. בכל מקרה בוא נראה איך בריידי וגייטס יעברו את הלילה...אני רחוק מלפתוח בחגיגות על הניצחון הראשון שלי...
אאוץ' איזו ירידה של קריס קארטר על הנו-האדל של הבילס... הוא אמר שבשבילנו לשחק מהר יותר נגד הפטריוטס זה כמו שנדון למוות יקדים את הפגישה שלו עם הכסא החשמלי. הקומון סנס אומר שהוא צודק ושהדרך להפתיע איכשהו את ניו אינגלנד היא דרך דרייבים ארוכים ומתודיים שאוכלים את השעון, א-לה ניו יורק ג'איינטס. נקווה שיהיה היום ירח מלא מעל פוקסבורו ואיכשהו כל ההגיון ייזרק לפח... אני יורד למקלט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
לא הבנתי אבל למה אתם מתכוונים להריץ את זה כל המשחק? ועוד כש-TO מתלונן שהוא לא מסונכרן עם זה? הפנטאזי הזה חתיכת מקרב לבבות. לא זוכר משחק של הפאטריוטס אי פעם שאשכרה רציתי לראות את בריידי ומוס מתפוצצים על היריבה. 13 נקודות והפסד בכלל יהיה אדיר אבל אין סיכוי...
אנחנו מריצים את זה כי זה ה-base offense שלנו השנה, זה מה ששיחקנו כל הקיץ, זה ורק זה. רנדי מוס ישיג 13 נקודות ברבע הראשון...
איזה מחצית, איזה אריות... בלי קשר לתוצאה הסופית פה אני גאה, יש עם מה לעבוד העונה. אלמלא כל מיני פנאלטיז מטופשים (פעמיים איליגל פורמיישן של דימיטריוס בל שביטלו לנו 2 מהלכים גדולים) ודרופים מזעזעים (במיוחד זה של TO) המצב אולי היה אפילו יותר טוב. אבל רק מחמאות לחבר'ה, מחצית נהדרת. אני רק מקווה שפוז לא שבר שוב את היד. הוא גמר את עונת הרוקי שלו בגלל פציעה דומה, אני מקווה שעכשיו מדובר במשהו פחות חמור. הוא שיחק מעולה עד הפציעה. היום הוא בטח לא יחזור אבל אנחנו נהיה חייבים אותו בהמשך, במשחקים החשובים באמת.
אייי איזה סיום משוגע... וקלאסי. כמה לא התגעגענו לדברים האלה. עצוב. כואב עליך איתי, אצלי לפחות אני בא בלי ציפיות והקבוצה שלי מבהירה לי תוך 3 שניות שאין על מה לדבר, אצלך תמיד הם כבר שותים מהבאר ואז נחנקים ויורקים הכל... איזה דיכאון.