איזה מהלך הזוי של הברונקוס... ואיזו גאונות של ברנדון סטוקלי, שהיה מספיק קר רוח כדי לבזבז עוד כמה שניות עם ריצה לאורך קו האנדזון. איזה לבן מצידו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
זה לא כזה הזוי אם מבינים באיזה גאון התקפי מדובר, זה היה המהלך למעשה - פייק 30 יארד טיפ ראוט טו גו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אני אומר לכם יש לי הרגשה טובה אחרי מה שראיתי היום, אז מה אם הפוקט פרזנס של אורטון גרוע יותר משל עכבר מעבדה, אז מה אם מכל ספריית מהלכי ההתקפה האדירים של מקדניאלס כל מהלך אנחנו הולכים על סקרין מסריח, אז מה שלא הצלחנו לקנות פירסט דאונ'ס לאורך משחק שלם... יש לנו מזל. הכי חשוב. ההגנה הייתה גדולה ופה באמת שמגיעה מילה טובה... למייק נולאן כמובן. כל האדרנלין עדיין זורם לי בגוף, ומבט על הסקורבורד בפנאטזי לא עושה לי טוב בינתיים, רק שוורנר לא יהיה חתול בשק למה השנה אין מי שיתקן....
הערות על המשחקים הראשונים: יוסטון איכזבו מאוד כל ההתקפה שלהם לא תיפקדה, רואים את ההשפעה של רקס ריאן גם על ההגנה של הג'טס שהשתפרה פלאים ובו זמנית רואים שבלעדיו ההגנה של רייבנס ספגה 24 נק' מול הצ'יפס. דלהום ממשיך בדיוק מאיפה שהוא סיים את העונה שעברה עם עוד משחק מזעזע, לא יאומן שהוא קיבל הארכת חוזה. במשחק שלקוח היישר מעונה שעברה דרו בריס זורק לשישה ט"ד ודטרויט ממשיכים להפסיד, סטאפורד כצפוי מתקשה כי דטרויט לא עשו שום שיפור בקו התקפה ,זרק שלושה INT הרגע הראו את הט"ד ניצחון ההזוי של דנבר, אין מה להגיד פשוט מדהים, ידעתי שלא יכול שאורטון ימסור מסירה ל-87 יארד. זה היה יום פנטזי מזעזע בינתיים שום דבר לא הלך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
הקהל של הסיהוקס - :aaarse: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx 3 פולס סטארטס, דילאיי אוף גיים כי הסנטר לא שמע את הסנאפ קאונט, וג'וש בראון (אקס שלנו) מחטיא מ37 יארד. ענק!
איזה משחק במדולנדס... smashmouth football כמו שצריך להיות. משחק של ריצות וקווים, קרב חפירות אמיתי ועם המון טראש טוק ומכות כיאה ליריבות שכזו. אני עדיין בהלם שהשופטים השאירו את וובסטר וסנטנה מוס במשחק אחרי החלפת המהלומות שהלכה ביניהם בלי שום קשר למהלך והסתפקו בפנאלטיז בלבד. וובסטר גם עשה מהלך גדול במחצית הזו מעבר ללנצח את סנטנה מוס במכות, הוא חטף אינטרספשן תוך כדי שהוא מצליח להישאר בוירטואוזיות בתוך המגרש עם גמישות של בלרינה. ההגנה של הג'איינטס שולטת לגמרי במשחק הזה, לרדסקינס יש מזל שהם בפיגור של 10 בלבד בזכות הטריק פליי שלהם שבסיומו הפאנטר שלהם האנטר סמית' רץ ל-TD. יהיה מעניין במחצית השנייה, הכל עדיין פתוח. דונובאן מק'נאב אגב שבר צלע היום תוך כדי הבקעת TD במשחק הענק של פילי, מה שכמובן פוגם בטעמו של הניצחון. עדכון על חומרת הפציעה יגיע מאוחר יותר. מה שראינו היום זה שהמחליף שלו קווין קולב פשוט לא שייך ל-NFL, אוי ואבוי לפילי אם הם יצטרכו לשחק בלי המנהיג שלהם.
וושינגטון לקחה הימור ענקי עם התרגיל שהסתיים בטאצ'דאון במקום 3 נק'. במצב שכזה מי מחליט על תרגיל שכזה? המאמן הראשי לא? בכל מקרה מחצית איומה של הרדסקינס בעיקר בגלל ג'ייסון קמפבל שנראה מאד חיוור וחסר ביטחון. אולי הדרייב האחרון הצליח לאורחים לתת אמונה למחצית השנייה.
איזה סיום למחצית משוגעת! הראמס חוסמים פילדגול שלנו קצת יותר מחצי דקה לסיום ומחזירים אותו עד האנדזון. שנייה לפני שהם בועטים את האקסטרה פוינט מתקבלת הודעה שיש ריוויו מהבות'... אחרי דקה מודיעים שבודקים האם היו 12 אנשים על המגרש. אחרי שעה המצלמה סופרת 12 ואכן אותה קריאה גם התקבלה מהבות'. הפנלטי של ה-5 יארד מביא לפירסט דאון. שני מהלכים אח"כ, האסלבק מוצא את ברלסון באנדזון ומעלה אותנו ל14-0! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
איזה הגנה יש לג'איינטס. איזה קו הגנה יש לג'איינטס. איזה עומק מפחיד. איזה עוד קבוצה יכולה להעלות שחקנים ברמה של מתיאס קיוואנוקה וכריס קאנטי כמחליפים בקו? הם מפוצצים בעמדה הזו, פשוט מפוצצים. ג'סטין טאק היה במיטבו ואוסי יומניורה נראה חד מאוד במשחק רשמי ראשון מאז הפציעה שלו. חתיכת קבוצה מפחידה יש להם שם, פיזית וקשוחה, מהסוג שאתה אף פעם לא רוצה לפגוש. ספאגנולו אומנם עזב לסט. לואיס אך חסרונו לא הורגש היום.
בהחלט אחת ההגנות המפחידות ואת זה אני אומר אחרי שבכל מהלך ריצה של הרד סקינס כמעט שברתי את הטלוויזיה מרוב תסכול. נראה לי חוץ מהביג פליי (מחדל שדורש ועדת חקירה) שהגנת הג'איינטס נתנה לפורטיס בהתחלה, הממוצע שלו היה איזה מינוס 2 יארד פר קרי. פשוט מטורף. התוספת של כריס קאנטי הפחידה עוד כששמענו עליה באוף סיזן - היום קיבלנו את האישוש לכך. קו הגנה מפלצתי ואם איליי והרסיברים שלו יצליחו להיות סולידיים ולהימנע מטעויות פטאליות אין בכלל ספק שהג'איינטס יכולים לחלום הכי רחוק שאפשר. אגב מתפתח אחלה משחק בין הניינרס לאריזונה, מי שרוצה להעביר קצת את הזמן עד לסאנדיי נייט: http://www.ustream.tv/channel/major-malfunction סיסמא: homertv.net
איזה שאט אאוט! ככה פותחים עונה!!!!!!!!!! פתחנו את המשחק לא מפוקסים עם שני האינטרספשנס של מאט, אבל הוא החזיר בגדול עם שלושה טאצ'דאונים מעולים וניהול משחק מצויין. חילק כדורים לכל רסיבר והיה ענק. משחק הריצה הפתיע לטובה כולל ריצה אדירה של ג'וליוס ג'ונס ל-62 יארד וחסימה עוד יותר אדירה של הפולבאק ג'סטין גריפית'. ההגנה באמת הייתה משהו מיוחד. היל נפצע מוקדם, טאטופו יצא במחצית השנייה והבק אפים התעלו על עצמם. וויל הרינג עם לחץ גדול על בולג'ר ודייויד הות'ורן שהחליף את טאטופו באמצע והביא מנהיגות ועוצמה. הסקנדרי היה הרבה מעבר לציפיות, במיוחד בהתחשב בכך שטרופנט פצוע. בפעמים הבודדות שבולג'ר ישב בשקט בפוקט כל המגרש היה מכוסה והוא נאלץ לזרוק את הכדור החוצה. ולקינוח, 19 נקודות בפנטזי מההגנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx נקווה שזה יספיק, שאר הליין אפ לא סיפק את הסחורה...
נתחיל בשירות לציבור - כל המעוניינים בפרטי הכתובת של מסיבת האסיד הענקית שמתרחשת ברגעים אלה אי שם בהרי הרוקי בבית משפחת מקדניאלס מוזמן לפנות אליי בפרטי... סך הכל אם לסכם את ה-opening week מנקודת המבט האישית שלי אז עצב וכישלון עבור שני הצדדים תהיה ההגדרה הנכונה. נכון שעדיין מוקדם ולא רציני להסיק מסקנות ולחרוץ גורלות אבל אם יוצאים רגע מנקודת הנחה שקייל אורטון לא יתעורר מחר בבוקר עם כישרון ולקאטלר לא יצמחו אופנסיב ליין וריסיברים נורמלים, זה בהחלט הולך בכיוון הזה. לא כל כך הבנתי את הפליי קולינג המטומטם של הברז בתחילת המשחק שהתעקשו ללכת על היד של קאטלר, למרות הבליצים המטורפים שגרין ביי שלחו ולמרות שבבירור אין לשיקגו רסיבר אחד שמסוגל לרוץ ראוט כמו בן אדם. במחצית השנייה זה כבר התאזן וההתקפה התחילה להיראות טוב יותר אבל בדיעבד זה היה too little, too late (כי מה לעשות, 10 נקודות כבר לא הספיקו). לקאטלר מאז ותמיד הייתה נטייה להכריח זריקות קשות בגלל הביטחון המופרז בזרוע האדירה שלו - בדנבר היה לו צוות מוכשר בטירוף שלעיתים תכופות חיפה על כך ולא גרם לו להתגלות במערומיו 30 פעם במשחק, בשיקאגו זה לא יהיה המצב, בלשון המעטה, ומישהו חייב להבהיר לו את זה בדחיפות. שון, שותף להרגשה שלך בקשר לסאנצ'ז. לא ראיתי ממנו יותר מתקציר של דקה מהמשחק היום אבל כבר בפרי סיזן הוא הרשים אותי מאוד. בהגנה שלהם רקס ריאן בנה סניף קטן של בולטימור (בכלל זה הקונספט של כל הקבוצה) ועל זה אין צורך להרחיב... כבר באוף סיזן כל ההחתמות של בארט סקוט, ג'ים לאונרד, ליטו שפרד וכו' גרמו לרטיבות בתחתונים וכשהם מצטרפים ליחידה שכבר כוללת בתוכה תותחי על כמו קריס ג'נקינס, קלווין פייס וקרי רודס השמיים הם הגבול. את שאוב לא יצא לי לראות יותר מ-2-3 משחקים בלחץ וממה שראיתי (ובעיקר שמעתי) הוא היה נראה כמו קווטרבק עם פוטנציאל בלתי נגמר. הוא עדיין לא הצליח לסגור עונה בלי להיפצע בשלב כלשהו ולהיעדר מחלק נרחב של העונה וגם למשחק היום הוא הגיע עם כאבים איפשהו (לפי הפנטאזי לפחות) ככה שיכול מאוד להיות שגם לזה היה חלק בחוסר אונים שהוא הפגין. באחד ה-recap's במחצית הבנתי גם שדרל ריבס לא נתן ל-AJ לנשום כל המשחק וברגע שזה קורה, כל משחק המסירה של הטקסנס לא קיים.
מאט שאוב נחשב לאחד ה-QBs היותר כשרוניים בליגה, אבל הוא עדיין לא ממש מימש את הפוטנציאל שלו עד כה בקריירה, גם בגלל שבשנים עברו לא היה סביבו מספיק כישרון בהתקפה של יוסטון (במיוחד בקו ההתקפה שעדיין אמור להיות נקודת תורפה יחסית שלהם) וגם בגלל שהוא תמיד נפצע ולא סגר עונה אחת מלאה. העונה, עם הרבה פליימייקרים בהתקפה, היתה אמורה להיות הפריצה האמיתית שלו, אבל זה ייאלץ להידחות לפחות לשבוע ה-2. חשוב לזכור שקווין וולטר המאוד אנדר-רייטד נעדר אתמול משורות יוסטון, מה שאיפשר להגנה של הג'טס למקד את כל המאמצים שלה באנדרה ג'ונסון ולשתק אותו לגמרי. היום בלילה אנחנו מתארחים אצל ניו-אינגלנד. ציפיות כמובן שאין לי, אני אוכל רק להיות מופתע לטובה. אני בעיקר אשים לב לאופנסיב ליין שלנו, בו כל 5 השחקנים יהיו חדשים בעמדותיהם לעומת העונה שעברה. עבור 3 מתוכם, שני הגארדים הרוקיז וה-LT החדש דימיטריוס בל, זה יהיה משחק בכורה ב-NFL. בקיצור, עיקר הצרות שלנו אמורות לבוא מהחוליה הזו כי פליימייקרז דווקא יש לנו בשפע השנה. רק צריך לתת איכשהו זמן לטרנט למצוא את הפליימייקרים האלה. אם הקבוצה תצליח לצאת מהמשחק הזה בתוצאה מכובדת שתיתן לחבר'ה ביטחון לקראת המשחקים הנוחים יותר בשבועות הקרובים אני אהיה מרוצה. ואם אתם תחשבו שאני לוזר שמסתפק במועט אני רק אזכיר לכם שהזיכרון האחרון שלי ממאנדיי נייט בפוקסבורו הוא מלפני שנתיים, אז ניו אינגלנד הכניסו TD בכל אחת מ-8 הפוזשנס הראשונות שלהם (!!!!!!!) בדרך ל56-10 קליל ומביש. גם השנה תסריט דומה לא יפתיע אף אחד, זה לא שהפאס ראש שלנו השתדרג משמעותית...
קצת מהלכים שחייבים לראות: אייייידריאן עם ריצה מדהימה, איזה שילוב של כוח ומהירות במהלך אחד. וגם כמובן הגנה בזיונית של קליבלנד, הסקנדרי שלהם פיספס שם כמה תיקולים בטוחים. אילתור מרשים של ג'ו פלאקו. הוא נראה כבד אבל שימו לב למודעות שלו לפאס ראש, לא צריך להיות מייקל ויק כדי לחמוק משומרים, וכמובן שימו לב לזה שהעיניים שלו תמיד מסתכלות downfield ומחפשות את המסירה במקום שהוא יברח וינסה לרוץ ברגע שהוא מרגיש לחץ. זה מהלך של QB בוגר. בכלל היה לפלאקו משחק ענק. התפיסה של גרגר קמאריו במקום הראשון פה חולה על דיון סנדרסhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx