Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כרגע נכנסתי לחדר.

2. Hakeem Nicks Member

דראפט ראשון שלי, הלך די טוב אני חושב.

לילה טוב וליגה מוצלחת!

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב... הצעות על פייטון מאנינג או דרו בריס מישהו?

אם לא יגיע שום דבר מעניין אני מקסימום אשאר איתם... לוקסוס מטורף אני יודע אבל מצד שני זה פרודקשן מובטח בשבועות של ה-bye של כל אחד מהם/כשפייטון מתארח במקומות סטייל פיטסבורג ופוקסבורו.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

איתי, בנתיים עדיין לא השלמנו את העסקה שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    אני מקווה שהאתר משתף פעולה כי אין לי חשק להתקע עם 3 QB ורק RB אחד.

בכל מקרה אתה 'השתמשת' בי בשביל לעשות דילים? איתי, נו, נו, נו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה בזיון בבויסי. בסיום המשחק, אחרי ניצחון למארחים מה-WAC על האורחים מה-PAC 10 המהולל (והכל כך אובר-רייטד כפי שהוכח שוב היום), התחילה מהומה מכוערת. הראנינג באק של אורגון, פושטק מהשכונה בשם לה-גארט בלאנט, הגיב לקצת טראש טוק משחקן של בויסי באגרוף ללסת שלו כשהוא בלי קסדה. כשחבריו לקבוצה של בלאנט ניסו להוריד אותו מהמגרש הוא הרביץ גם להם וניסה לתקוף עוד אנשים של בויסי, ובסוף היו צריכים להביא כמה שוטרים כדי להשתלט עליו ולהוריד אותו מהמגרש. טוב נו, קוראים לו לה-גארט, למה אפשר לצפות עם כזה שם...

נערך לאחרונה ב: ‏4/9/09
  6. Stretford Ender Member

ממש נהנתי מהדראפט אתמול, היה לא צפוי לגמרי, כמו שצריך כשיש נוכחות כמו אתמול (שלומי למה הברזת?)

סה"כ אני מאוד מרוצה מהקבוצה שלי... לא האמנתי שאדאיי יתדרדר עד אלי (סיבוב שביעי) כשבחרתי את מורנו. אז יצא שיש אחלה בק אפ בראנינג בק יחד עם ביני וולס שאמור להשתלט על הדפט' צ'ארט באריזונה.
    חבל שבWR אין כזה עומק, עם מייסון וברסטון על הספסל, אבל לפחות בואו ואנדרה ג'ונסון הם הסטארטרים ככה שאפשר לבנות עליהם לרוב העונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

מה אתם חושבים על הקבוצות שלכם?

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אני חושב על הקבוצה שלי? אני קודם כל רוצה להשלים את העסקה שעשיתי עם איתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    ברצינות, הבחירות הראשונות היו נורא לחוצות. בגלל ההחלפות עם איתי ממש נלחצתי, בסה"כ אני יותר מבסוט מהפעם הקודמת כי הפעם יש לי QB יותר רציני, אבל לא ממש הצלחתי לתפוס לי RB עם רקורד אמיתי. הלכתי על ריי רייס כי יש לו פוטנציאל, ללא ספק לקחתי הימור, אבל הבחור יהיה RB פותח. ווילי פארקר עדיין היה בזכרון שלי ולמרות שהוא היה ברב העונה האחרונה פצוע הוא יהיה RB פותח ואם יהיה בריא אני בתקווה שהוא ישחק אצלי הרבה.

בחרתי גם בחבר וותיק אחר. התלבטתי קשה בין סנטוניו הולמס להיינץ וורד, אבל בחרתי לבסוף בוורד. בסה"כ אני מבסוט מהבחירות שלי בעמדת ה-WR. רוי וויליאמס אמור לדעתי להוביל את התקפת הקאובויס, לקחתי שני רסיברים מהסיינטס, נייט וושינגטון אמור להיות האיש המרכזי של ה-QB בטנסי, אז למה אני לא אהיה מבסוט?

לגבי הטייט אנד אני פחות או יותר מבסוט. בהתחלה ממש רציתי ללכת על טוני גונזאלס, אבל הוא בדיוק נחטף לפני שיכולתי לבחור בו. אולי קצת מתוך לחץ בחרתי באנטוניו גייטס, אבל בסופו של דבר מדובר בשחקן מצויין. קווין בוס יהיה המחליף שלו וברור שגם הבחור הזה יקבל עכשיו צ'אנס רציני.

אני התלבטתי רצינית לגבי ההגנה של האיגלס לרדסקינס. דיברתי בקצרה עם איתי על העניין הזה והוא בדיוק אמר לי את הדברים שכבר ידעתי. אני חושב שבסופו של דבר הלכתי יותר על האפשרויות הקבוצתיות של האיגלס מאשר הנוכחות המרשימה של אלברט היינסוורת.

לגבי הליינבקר הראשון, אני מבסוט. איך אפשר לא להיות מבסוטים עם האיש שלדעתי היה צריך להיות לפני שנה ה-MVP? עכשיו רק לקוות שג'יימס האריסון יחזור פחות או יותר על עונה כמו שהייתה לו מלפני שנה ויהיה בסדר.

אז למרות הלחץ שהרגשתי אני חושב שבסה"כ רק בעמדת ה-RB יש שאלות.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה דראפט משוגע, כשאני כמובן אחד הגורמים העיקריים לשיגעון שלו, סה"כ נהניתי ואני מרוצה.
    נכנסתי לדראפט אחרי הטרייד עם שי במחשבה שאני אקח את ארון רודג'רס עם הבחירה השביעית (בגללו רציתי לעשות trade down, אני חושב שהולכת להיות לו עונה מפלצתית) ואת ברנדון ג'ייקובס בסיבוב השני (גם כן הולך להיות מפלצת עכשיו כשהוא הולך לקבל יותר נגיעות בכדור לאחר עזיבתו של דרק וורד). אחרי שבשנה שעברה כל הקוורטרבקים הבכירים הלכו בבחירות הראשונות זה היה נראה לי תסריט הגיוני למדי. לא האמנתי שדרו בריס ייפול עד אלי בבחירה השביעית. עוד יותר לא האמנתי שפייטון מאנינג עדיין יהיה שם באמצע הסיבוב השני. לקחתי הימור מטורף, אני יודע, והחלטתי להביא אותו בקטע של value, כי אני מאמין שאני אוכל למצוא מישהו שירצה אותו ויציע עליו הצעה נדיבה. ובמידה ולא אני לא אתבאס מלהשאיר את שניהם יחדיו בקבוצה שלי. זה אומנם לוקסוס אדיר ועמדות אחרות אצלי (בעיקר רסיבר) נפגעו מהבחירה הזו, אבל אחרי שסבלתי קשות מעמדת ה-QB בשנה שעברה החלטתי שהשנה זה הולך להיות הבאנקר בהרכב שלי, מקסימום אני אשאר עם שניהם. פרודקשן בעמדת הראנינג באק האמנתי שאני אוכל למצוא גם בסיבובים נמוכים יותר, ולדעתי השלישייה של לינץ', ראיין גרנט וסדריק בנסון (פותח בסינסי ולא מחלק את הסנאפס עם מישהו אחר) יכולה לתת תפוקה לא פחות טובה מראנינג באקים בכירים יותר שנבחרו מוקדם.
    העמדה שבסימן שאלה היא רסיבר. TO, הסטר, סנטנה מוס ודונלד דרייבר, אף אחד מהם לא באנקר ואני אעשה איתם רוטציה לפי היריבות שלהם.
    בעמדת ה-TE מעבר ל-4 הגדולים (גייטס, קלארק, וויטן וגונזאלס) שנבחרו מוקדם השנה קשה מאוד לחזות את כל היתר, אבל יכול להיות שג'רמייקל פינלי של גרין ביי שהבאתי יהיה הפתעת העונה בליגה, לא פחות.
    קיקרים, ליינבקרים והגנות קבוצתיות זה משהו שקשה עד בלתי אפשרי לחזות ולכן חיכיתי איתם לבחירות האחרונות.

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה דראפט משוגע שקצת הוציא אותי מאיזון אבל לאט לאט כבר התרגלתי ויצאתי עם השחקנים שרציתי. כעיקרון אם יורשה לי לומר הייתה היסחפות קלה עם בחירות הקווטרבקים כל כך מוקדם אבל זה מובן עבור כאלה שלא רצו להידפק פתאום בלי פרנצ'ייז QB שמביא 20 נקודות שבועיות. לי היו על הכוונת 10 קווטרבקים שלא התנגדתי לקחת אף אחד מהם וברגע שכבר אחרי 2 סיבובים כמעט חצי מהם נלקחו קצת התחלתי להילחץ וכשהגיע התור שלי התלבטתי בין רומו-וורנר-מקנאב ולקחתי בסוף את וורנר רק כי יש לי את רומו בקבוצה אחרת וכי הגוף של מקנאב תמיד קורס בערך בדצמבר. משום מה זו הבחירה שאני הכי לא שלם איתה כי אני מפחד גם שוורנר ייפצע מאחורי הקו האומלל שלו ובגלל הגיל המתקדם ועכשיו כבר אין בקאפ איכותי כמו ריברס... בשביל מקרה חירום כזה יש את איתי...

בעמדות הסקילז אני מאוד מרוצה, על רנדי מוס והחזרה של בריידי אין טעם להרחיב... מארשל הוא סיכון אבל כזה שאני מוכן לקחת, לדעתי אחרי הטרארם איתו הוא יבוא כמו גדול וייתן אחלה עונה (אם בקבוצה אחרת אז בכלל). קוטצ'רי וסאנטוניו הם מעל ומעבר בשביל רוטציה ומקלין הוא הימור מעניין.
    בבק פילד, פרנק גור הולך לקבל הרבה כדורים בניינרס השנה ופורטיס מבחינתי הוא הגניבה של הדראפט כי לא האמנתי שהוא יתדרדר עד סוף סיבוב 4. ג'ונס ו-וושינגטון הם לא הרצים הפותחים בקבוצות שלהם אבל לדעתי הולכים גם כן לקבל הרבה נגיעות וכשזה יקרה - זיקוקים מובטחים.
    ב-TE אמנם אין כוכב כמו שנה שעברה אבל עדיין אחד הטייט אנדים המוכשרים בליגה שעכשיו עם האסלבק אולי ייתן יותר תפוקה ככה שגם מהבחינה הזו אין תלונות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/9/09
  10. KirkH Member

לא יודע, כשמדובר בבחירות של אנשים מן המניין ולא מחשב או פריקים של פאביאנו - הבחירות תמיד קצת משתגעות בשלב מסויים ואז מתאזנות. אצלנו השיגעון הגיע כבר מהרגעים הראשונים וזה השפיע קצת יותר, אבל ברגע שמבינים מה הולך, אין הבדל גדול מדראפטים קודמים.

קיבלתי את הבחירה השמינית והמטרה הייתה כרגיל, להוציא בשלושת הסיבובים הראשונים 3 באנקרים חזקים ככל שניתן בעמדות המפתח (QB, RB, WR) ואז לראות לאן נושבת הרוח. ומסתבר שהיא נשבה. לא חלמתי שמייקל טרנר ידרדר אליי. ראיתי אותו נחטף הרבה קודם, ככה שכבר מהפתיחה הייתי מבסוט. סגרתי ליד טרנר את ג'ונסון (אחרי התלבטות אדירה בינו לבין פיטס. לא יודע. אני רואה את הקארדס דועכים טיפה ואת הליונס מתאוששים קצת. נקווה שזה גם יתבטא במספרים של שני החבר'ה הנ"ל) והשלמתי שלישייה עם רומו. חביב ביותר. בטח עד דצמבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

בבחירה הרביעית הייתה לי אומנם אופציה להוסיף ריסיבר או RB לגיטימיים, אבל לא התלהבתי מההיצע והחלטתי להמר על וויטן. כמו שאמרתי אתמול, לשחק עם TE אתה משחק גם ככה כל מחזור, אז אולי עדיף לקחת את אחד התותחים (ואין הרבה כי אחרי שלושה-ארבעה שחקנים, העמדה הזו הופכת למדבר ברמת הפאנטזי) ולהמר על השאריות ביתר עמדות הסקילס.
    בסוף זה נגמר עם מקפאדן שאני חושב שתהיה לו שנת פריצה אם ישאר בריא ועם דשון ג'קסון, שהוא אמונם די שנוא עליי אבל הוא גם די פרודוקטיבי... זה לא רע, בוא נגיד ככה.

כאן פחות או יותר נגמרו לי התוכניות הרשמיות והתחלתי לאלתר. ההחלטות הבאות שלי היו שלא שווה להשקיע בחירה ב-LB (והבוקר אחרי שהחתמתי את דאנסבי אני חושב שאפשר לומר שזה השתלם..). בחירה 15 יועדה כבר מן הפתיחה לשמש עבור קיקר והמטרה היחידה מהשלב הזה ועד הסוף הייתה להוציא שתי קבוצות חזקות ככל שניתן ולחפש מציאות ביתר העמדות.

למרות שכבר ראיתי את זה חומק ממני - הצ'ארג'רס חיכו לי בסבלנות עם הבחירה השביעית מה שדי הרגיע אותי. זה שהצלחתי להוציא את דאלאס בסיבוב ה-13 סגר עניין ואני סגור הרמטית בתחום ההגנה.

סך הכל יצאה לי קבוצה סולידית. תומאס ג'ונס אולי יאבד כמה נשיאות לוושינגטון וגרין, אבל הוא עדיין מפלצת שלא מהעולם הזה, בקבוצה שנכון להיום מעוניינת לזרוק מעט מאוד, לפחות עד שסאנצ'ז יבסס יד וביטחון זריקה. פארב הכלב תמיד הופך את ה-TE שלו לשחקן הרבה יותר טוב ואני בטוח שזה יהיה המצב גם עם המחליף שלי בעמדה הזו, לדעתי זו גניבה נחמדה. קרבטרי הוא פחות או יותר ההימור היחידי שלקחתי, נקווה שהוא ישתלם.

11. pavelger Member

קודם כל נהניתי מאוד מהדראפט כיף לעשות דראפט בו אין כמעט רובוטים ויש הפתעות.

סה"כ אני די מרוצה מהדראפט - ההתחלה הייתה מצוינת פורטה הגיע לבחירה הרביעית כמו שקיוויתי ובבחירה השנייה לקחתי את ג'נינגס, בבחירה השלישית התלבטתי קשות בין קולסטון לרנדי וייט ולבסוף הפור נפל על וייט, בסיבוב הרביעי סגרתי את עמדת הטייד אנד עם דאלאס קלרק ובחמישי את שאוב כק"ב.

לא היה איכפת לי לבחור רץ שני רק בבחירה השישית כי אני מרגיש שיש השנה עומק עצום בעמדת הרצים בחרתי עוד ארבעה רצים (לארי ג'ונסון, וורד, בוש ומנדנהל) כאשר המטרה היא שלפחות אחד מהם יוכיח את עצמו וייקח את עמדת הרץ השנייה.
    עמדות התופסים של די סגורות לכן הבאתי כמחליף רק את אנטוניו בריאנט שנתן עונה שעברה מצוינת כאשר היה בשנת חוזה והשנה הוא קיבל פרנצ'ייז טג לכן הוא צריך להמשיך להוכיח את עצמו.
    כמחליף לק"ב הבאתי את גרארד לדעתי אחד מהק"ב הכי אנדרייטד בפנטזי.

בעמדת הליינבקר לא הייתי בטוח כי אף פעם לא עשיתי דראפט עם ליינבקרים אבל בסוף לקחתי את מאיו שאחרי שנה מצוינת עונה שעברה אני מאמין שהוא רק ימשיך להשתפר.

בעמדות ההגנה ובועטים חיכיתי עד הסוף לקחתי הגנה של הפטריוטס ובועט של יוסטון.

12. shlomydavid מנהלים

מצטער שלא הייתי בדראפט. הבנתי שהמחשב בחר לי קבוצה. מישהו יכול לתת לי קצת חוות דעת עליה, ואולי גם עיצות לגבי המשך הדרך ?

13. KirkH Member

שלומי, ההרכב אדיר - הספסל שביר.

שתי אופציות, או לנסות להשתפר דרך השחקנים החופשיים - או לנסות טריידים.

אני הייתי מנסה לארגן משהו על הסחורה המיותרת של איתי. כי רות'ליסברגר ענק במשחק עצמו, פחות בפאנטזי.

ביג-בן, פיטצג'ראלד והיקסון תמורת מאנינג, TO וסנטנה מוס. למשל. יכול לעזור לשניכם.

14. Hakeem Nicks Member

ובכן, חתיכת פגרה מטורפת הייתה לנו (מאט קאסל, טרל אוואנס, סטיב מקנייר ז''ל ומייקל ויק) ואחרי פרסיסן נחמד ביותר אין עוד משהו שעומד בינינו לבין התחלת הליגה. מחר בבוקר נקום ונראה אילו 20 שחקנים חתכו הקבוצות שלנו ובעצם מחר ייסגרו הסגלים הסופיים. עוד חמש ימים זה מתחיל.

15. KirkH Member

שלומי, יש סיבה מיוחדת שחתכת את ביג-בן?