Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

  1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    בשבילי אישית דונובאן מק'נאב הוא ה-QB השחור הגדול בהיסטוריה, ואני מקווה שיהיה לו עוד צ'אנס לבסס את זה באופן רשמי עם איזו זכייה בסופרבול לקראת סוף הקריירה. וגם יש QBs שחורים עוד מלפני זמננו כמו וורן מון ודאג וויליאמס שבכלל פתחו את הדלת עבור חבר'ה כמו מק'נאב ומק'נייר. אבל אין עוררין על האימפקט שהיה לסטיב מק'נייר כ-QB בכיר בליגה וכ-QB שחור שגם כן פרץ דרך. הנה כתבה מעולה ומרגשת על מה סטיב מק'נייר היה בשביל האנשים במיסיסיפי.
     
  2. Stretford Ender Member

    הצטרף ב:
    ‏4/6/06
    הודעות:
    3,290
    לייקים שהתקבלו:
    24
    כבר מריחים את הסוף!
    עוד מעט הטריינינג קאמפ והפרי סיזן.
    רק עוד חודש וקצת לדבר האמיתי...
     
  3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    עם כל הכבוד לחדשות על האקדוחן...

    החדשה העצובה של היום היא מותו של אחד מהמוחות ההגנתיים האדירים שידע המשחק - ג'ים ג'ונסון שהלך לעולמו בגיל 68 ממחלת הסרטן הארורה. אני אמנם לא רואה פוטבול הרבה שנים אבל בכל פעם התענגתי מחדש על ההגנה של האיגלס כשהזכרון הטרי ביותר הוא השיא אליו הגיעה במחזור האחרון מול הקאובויס אשתקד...

    רק השבוע קראתי את הכתבה של לומבארדי על המצב החדש בהגנת הפילי...... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

    חתיכת אבידה.

     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/7/09
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,695
    לייקים שהתקבלו:
    6,364
    החדשות שפארב החליט לא לחזור הן חדשות או האם אנחנו נחכה עד פברואר בשנה הבאה כדי לדעת סופית אם האיש לא שוקל שוב לחזור...?

    נ.ב - אני מחכה גם בחוסר סבלנות למידע חדש על הפנטזי שלנו. השנה אני לא רוקי ולכן אני מוכן לקרב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/7/09
  5. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    אתה זה עוד מילא, יש שם איזה בחור שכבר לפני חודשיים התחיל להתעניין אחרי ששיחק איתנו בעונה שעברה...

    הלא הסופי הזה של פארב רק מכער עוד יותר את הפרשה הזו ואת הפנים של ההול אוף פיימר העתידי. איך יכול להיות שאחרי כל נשכונה הזו וההשתלטות המגעילה הזו על כל הכותרות של הקיץ בפעם השמינית ברציפות בערך - איך אחרי כל זה הוא מחליט פתאום לא לחזור?! מה בדיוק השתנה?
    אם הוא לא רצה לחזור, זה היה מתפקידו למנוע את כל ההתעסקות הזו בקאמבק שלו. ביג דיל, מה ביקשנו, איזו הודעה רשמית קטנה יומיים לתוך הקיץ: "אני עדיין מסוגל, אבל אני לא חוזר.."
    מסכן בראד צ'ילדרס שנשאר שם עם כל הבלאגן הזה במערכת של הויקינגס עכשיו. לך תשכנע את השחקנים שיש לך בסגל שכל ההתלקקות הזו עם פארב הייתה רק בשביל הפאן ולא כי קיים חוסר אמון ביכולות שלהם.


    ואם כבר קאמבקים, אז איך לא. אני יודע שאתם לא - אבל אני ממש מבסוט בשביל מייקל ויק וגם בשביל הליגה. הקומיש דיבר על מחזור 6 עם אפשרות לקיצור נוסף. המשמעות של זה מבחינת הקבוצות שירצו להתעסק איתו לדעתי מאוד מושפעת ממצב הקבוצות. עכשיו כולם גיבורים גדולים ומרשים לעצמם לדבר על אופי וערכים - ברגע שקבוצה גדולה תאבד את ה-QB הפותח שלה לפציעה או משהו, הטונים ישתנו מהר מאוד.
    אם אני ויק, אני לא ממהר בכלל לחתום. לוקח את הזמן, מחכה לפחות עד אחרי השבוע הראשון או אפילו השני של הליגה. יכול להיות שתצא לו מזה הזדמנות לחזור לפריים טיים מוקדם בהרבה ממה שהוא עצמו אפילו חשב.
    מה שכן, אני מאוד מתקשה לראות את כל הדיבורים של הפרשנים לגבי עליית הערך והשימוש בוויילד קאט בעונות הקרובות הופכים את מייקל ויק לשחקן שעולה מהספסל בעת הצורך. זה נכון שהוא מושלם לתפקיד, אבל עדיין, הוא יכול לתת לקבוצה הרבה יותר מעמדת הרכז הפותח. בטח כשבליגה יש כמה QB שלא הייתי נותן להם לפתוח בקבוצות שמייצגות פאבים.


    עוד מעט זה חוזר!!
     
  6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    לא מסכן ולא נעליים. הוא הביא את זה על עצמו, עכשיו שיאכל את הדייסה כמו גדול. מי ישמע עד כמה פארב הוכיח את עצמו כבן אדם שאפשר לסמוך עליו בשנתיים האחרונות.

    אני שומע ביממה האחרונה הרבה קולות (ושאני אומר קולות אני מתכוון לכתבה של לומבארדי) על כך שאנשים במערכת של הווייקינגס לא בדיוק השפריצו ניטים לנוכח הרדיפה הזאת אחרי פארב ושצ'ילדרס כעיקרון עמד לבד במערכה.
    אי אפשר להגיד שאני לא מבין מאיפה הרצון הזה שלו מגיע, בכל זאת ג'קסון ורוזנפלס, אבל ההתנהגות שלו הייתה לא אחראית וזה אם אני רוצה להיות עדין איתו. כבר שנתיים (זוכרים את השיחת טלפון שלו עם ברט לפני שנה?) שכל מה שהוא עושה בכל הזדמנות זה להביע התעניינות בבחור מבלי לחשוב לשנייה מה זה עושה לליצנים בקבוצה שלו שלא בדיוק סובלים מאובר ביטחון , אז זה שלא יתלונן עכשיו על החרא שיש לו לנקות, יומיים לפני תחילת ההכנות לעונה.

    אבל כן, אין ספק שפארב יצא נקניק בפעם המי יודע כמה. ועוד מדברים על חזרה שלו באמצע העונה...

    מסכים איתך בגדול בקשר לויק וגם אני לא סובל את ההתחסדות של התקשורת וקבוצות בליגה. אני מניח שכל הדיבורים על הוויילד קאט ועלייה שלו מהספסל מתייחסות לאפשרות שהוא יגיע לקבוצה עם קווטרבק פותח מבוסס (כמו השטות התורנית על הפאטריוטס) ולא במידה ויגיע לחורים כמו... מיניאפוליס למשל. שם די ברור מה יהיה ה-role שלו, ואכן, בליגה שבה יש איזה קווטרבק או שניים שלא ראויים ל-UFL לויק בהחלט יש מקום.


    אגב, כתבה של לומבארדי על מקדניאלס תגיע בקרוב? 6/7 מאמנים חדשים כבר זכו לכתבה, לא במקום יהיה שהליצן מכולם לא יזכה לכתבה משלו... ההוא שיש לו "ספרייה" של מהלכי התקפה שעולם הפוטבול עוד לא ראה. אמיתי, נשבע לכם!!
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/7/09
  7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    כשמייקל ויק יחזור ל-NFL (ואני בניגוד אליכם מקווה שהוא ימות באיזושהי דרך ביזארית לפני שזה קורה או לכל הפחות ישבור את המפרקת ברגע שהוא חוזר לליגה) הוא יחזור כ-QB פותח של קבוצה. הוא יכול לפתוח בחצי מהקבוצות בליגה בערך, לכמה קבוצות כבר יש established starters שאי אפשר להזיז ממקומם? אין סרט שבו ויק מצטרף לקבוצה כבק-אפ שיתרום בשיטת הויילדקאט. אין לי ספק שהוא ימצא עבודה ב-NFL במהירות למרות כל ההסתייגויות המוסריות לכאורה של קבוצות הליגה מהעניין, קוורטרבקים הם מאז ומתמיד מצרך נדיר.

    מה עם הפנטזי באמת? ממשיכים ב-fleaflicker את הליגה משנה שעברה?
     
  8. Stretford Ender Member

    הצטרף ב:
    ‏4/6/06
    הודעות:
    3,290
    לייקים שהתקבלו:
    24
    אני לא רואה סיבה שלא, המערכת שלהם סבבה ועבדה לנו מצויין בשנתיים האחרונות.
    נערוך את הדראפט לקראת סוף הפרי סיזן.
     
  9. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    אהבת?

    אני מניח שלא ממש הא..


    אני לא מוצא סיבה טובה להפסיק עם מה שהלך כל כך טוב בשנתיים האחרונות. רק לדאוג לאייש כמה שיותר קבוצות עם חבר'ה שייתנו עבודה לאורך העונה כולה ואנחנו מסודרים. רודני ווייט עדיין שולתתתתתת!!11!!1
     
  10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    מאוד אהבתי, בעיקר את החלק על הדראפט... התחושה שלו היא אחלה ואני מכבד אותה אבל יותר מדי ניסים צריכים לקרות בשביל זה. והם לא.

    אפרופו דראפט, נראה לי צריך להעיף כמה אנשים שלא היו פעילים שנה שעברה בליגה ולפתוח את המקום לאחים האמריקאיים... אם זה אפשרי כמובן.
     
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,695
    לייקים שהתקבלו:
    6,364
    אני בכל מקרה רוצה להשתתף בכל פנטזי שאתם פותחים. בהתחלת העונה הקודמת די לא הבנתי מה עושים ובסה"כ רק בסוף הליגה התחלתי להכנס לזה ברצינות. עכשיו אני כבר מחכה חודשים בחוסר סבלנות כדי להוכיח לכם שאני יותר טוב מאשר אתם חושבים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
  12. Sabonis Member

    הצטרף ב:
    ‏23/2/03
    הודעות:
    450
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גם אני אשמח להיכנס לזה בגדול
     
  13. shlomydavid מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    14,921
    לייקים שהתקבלו:
    498
  14. Stretford Ender Member

    הצטרף ב:
    ‏4/6/06
    הודעות:
    3,290
    לייקים שהתקבלו:
    24
  15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    רועי מה אומרות לך המילים fake field goal?

    לא מייחס יותר מדי חשיבות למשחק פרי-סיזן ראשון, אבל ה-first stringers שלנו בהגנה ובהתקפה לא נראו טוב מול הטייטנס. נקווה לשיפור בהמשך.

    מתי הדראפט בפנטזי?