Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

AQ שיפלי בסיבוב שביעי לפיטסבורג... קירק שמת עליו עין לפני כמה חודשים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב אז הציונים הסופיים של המאסטרים כבר פורסמו... והפרופ' קייפר נתן לנו B+! לגרין ביי הוא נתן A, לג'טס A-, ואח"כ לנו, לאריזונה וליוסטון (שעשו דראפט גדול עם מלא שחקני פוטבול אמיתיים, עם אופי ונשמה) B+. הדבר היחיד שמונע מאיתנו את ה-A לפי קייפר (ואני מסכים איתו לגמרי) הוא שלא טיפלנו בחור בעמדת ה-LT. יש שמועות שה-LT של סינסי לוי ג'ונס הולך להיחתך לאחר שאנדרה סמית' נבחר ואנחנו נקפוץ עליו. לא יודע עד כמה אני מרוצה מהשמועות האלה...

בכל אופן בעמדת ה-LT לא טיפלנו אבל יש על הנייר DE חדש, TE חדש (שעשוי להיות אחת הגניבות הגדולות של הדראפט בלי עין הרע), גארד חדש ואולי אפילו OLB חדש. לא רע בכלל.

שמות "גדולים" שנפלו ליום השני ויכולים להתברר כגניבות - ג'רון גילברט (DT) לשיקגו בסיבוב השלישי, מייקל ג'ונסון (DE) לסינסי בסיבוב השלישי, ג'ארד קוק (TE) לטנסי בסיבוב השלישי, ג'ונתן לואיגס (OC) לסינסי בסיבוב הרביעי, שון נלסון (TE) אלינו בסיבוב הרביעי, קורנליוס אינגראם (TE) לפילי בסיבוב החמישי, ג'יימס קייסי (TE) ליוסטון בסיבוב החמישי, ג'אמון מרדית' (OT) לגרין ביי בסיבוב החמישי, דיוק רובינסון (OG) לקרוליינה בסיבוב החמישי, קוי פרנסיס (CB) לקליבלנד בסיבוב השישי, ליידון מורת'ה (OT) לדטרויט בסיבוב השביעי, ריקי-ג'ין פרנסואה (DT) לסן פרנסיסקו בסיבוב השביעי, קמרון מורה (TE) לסיאטל בסיבוב השביעי.

רשמתי פה המון טייט אנדים, היתה בדראפט הזה החלקה רצינית של טייט אנדים לסיבובים הנמוכים. מצד שני מי שיודעים הכי טוב אלה הסקאוטים של ה-NFL, כנראה שיש סיבה לזה שהשחקנים שרשמתי לעיל נפלו במורד הדראפט.

היופי הוא שהכל ספקולטיבי, רק עוד שלוש-ארבע שנים נדע מי יצא גדול מכל העסק הזה. לכו תדעו, אולי זה יהיה אל דייויס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏27/4/09
  3. KirkH Member

סעמק, אפילו הדראפט עבר, מה נעשה עכשיו עד ספטמבר?!

שיפלי הייתה בהחלט בחירה חביבה. זה לא שאני באמת מבין משהו בפרוספקטים, פשוט היה נראה שהקבוצה ממש מתעניינת בו. הוא הוזכר במהלך העונה בפורומים של האוהדים (כי הוא בחור מקומי) והוא היה הראשון שהגיע לביקור במתחם של הסטילרס. מכל הסטטיסטיקות ורשימות המכולת של הבעד ונגד מה שתמיד בלט כשכתבו עליו היה שהוא שחקן שעובד מאוד קשה באימונים, לוחם וטכני. פחות או יותר ההגדרה לשחקן בשחור זהב. חשבתי שהוא סתם אחד שהמערכת התאהבה בו אבל מתברר שהוא גם דורג כסנטר החמישי באיכותו בדראפט..

סך הכל בניגוד לעונה שעברה שהבחירה במנדנהל שינתה את כל הלוח שלנו, הפעם הדברים זרמו בצורה הרבה יותר צפוייה. לא היו שחקנים שממש שווה היה לעשות עבורם טרייד אפ ולכן לא היו הפתעות גדולות. DT בסיבוב הראשון עם ציון A מהמומחים ואחרי זה עוד 8 פרוספקטים לעתיד שאף אחד מהם, לטעמי, כולל זיגי הוד, לא צפוי להיות סטרטר בעונה הבאה. דראפט שהוסיף לנו עומק בכל עמדה שהיינו זקוקים לו - שני DT, עוד טאקל לקו ההתקפה, שני קורנרים, ווייד ריסיבר שיכול לעזור בריטרנס, ראנינג בק מאסיבי שייתן עתודה גם לפול בק. סנטר לעתיד ועוד טייט אנד על כל מצב שלא יקרה כי הייייית' מסיים בקיץ חוזה.

כשיום אחרי הדראפט "ה"סיפור הכי גדול שתופס את הכותרות הוא זה שבחרנו שני חברי ילדות שלמדו ביחד עד הקולג'ים ונלקחו בהפרש של 8 בחירות - אתה יודע שמדובר בדראפט שהוא בעיקר סולידי ואף יותר מכך, צפוי.

יאללה, לאימונים.

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגיד לי אתה ראית בכלל את הדראפט שלנו? אחלה, הוא לקח שחקנים ש"הוא מאמין בהם", יש דבר קצת יותר חשוב אתה יודע, שחקנים בעמדות שהקבוצה אשכרה זקוקה להם. הוא ראה משחקים של דנבר בעונה שעברה? הוא ראה שכל משחק נתנו מעל 100 יארד על הקרקע? הוא ראה שהשביעייה הקדמית שלנו היא בין הגרועות בליגה? מה הוא עשה כדי לתקן את זה? הביא NT מזדקן ממעמקי הספסל של סן פרנסיסקו? שינה איזשהו משהו בחוליית ליינבקרים המדהימה שלנו?

מה זה הבולשיט הזה של לקח שחקנים שהוא מאמין בהם? מה יש שיטת הגנה חדשה של 2-2-7 שלא שמעתי עליה? שחקן אחד, פאקינג אחד, בודד, הוא לקח על מנת לחזק את השביעייה הקדמית. וכל שאר הדיפנסיב בק'ס שהוא משכן בשבילם חצי דראפט (גם את של השנה הבאה שלפי מה ששמעתי אמור להיות חזק בהרבה מזה של השנה) בכלל לא אמורים לראות דשא העונה. מצד שני מי יודע אולי אלפונסו סמית' ידחוק את צ'אמפ לספסל ומאקב'ט ימחק את דוקינס מהמפה. עם הליצן הזה אי אפשר לדעת כבר כלום.

ובוא לא נשחק אותה ראש קטן, הד תקשורתי לא על בחירת רסיבר (כן, ביזיונית להחריד, קבוצה שיש לה את מארשל, רויאל, גאפני וסטוקלי כשבצד השני של הפוטבול יש חורים בגודל של קליפורניה) אלא על כל היומיים האחרונים. וניצנים של זה ראינו כבר אתמול בעיתון הכי נחשב בקולורדו.

אתה יודע אולי כמה הוא נתן לנו? צריך בשביל זה אינסיידר (אם יש לך)

עריכה:
    אני חייב פשוט לשים את המשפט האלמותי הזה של מקדניאלס על הבחירת סיבוב ראשון בדראפט 2010 ששלחנו לסיאטל:
    "There was a little discussion about that, but we agreed that the pick could be ours," he said. "After talking it through with the other team, we felt like, that's OK, we'll roll the dice."

פשוט מלך. :aaa8:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/4/09
  5. KirkH Member

מה שאתה מסרב להבין זה שאין יותר דנבר של שנה שעברה. אלה לא אותם שחקנים, זו לא תהיה אותה שיטה ובעיקר לא אותו מאמן. יצליח או לא זה כבר משהו אחר לגמרי. גם אם נניח לרגע שהוא ייכשל טוטאלית - זה לא הופך את המהלכים שלו למופרכים ברמה שאתה מציג אותם.

זה שיש 16 ראנינג בקס חתומים בקבוצה לא אומר שאחד מהם אשכרה שווה משהו (ובינינו, אין אחד כזה). אם המאמן החדש רוצה לבסס את המשחק שלו על משחק ריצה - אז לקחת את מי שהוא מאמין שהוא הרץ הטוב ביותר על הלוח עם הבחירה הראשונה שלו זה לא רק הגיוני, זה מתבקש. הוא לקח עם הבחירה השנייה בסיבוב הראשון את ה-LB שלא מעט מוקים ייעדו לו בבחירה ה-12.
    מבט אחד על הלוח של דנבר ואפשר לראות בבירור שכמעט באף בחירה הם לא בחרו על פי עמדות אלא על פי מי שהם חשבו שהוא השחקן הטוב ביותר באותה נקודה על הלוח - וכשבוחרים ככה לא הולכים רגע אחרי ומשווים מי משחק בקבוצה באותה עמדה כי זה לא רלוונטי.
    יש היום בשוק החופשי אי אילו שחקנים טובים בהרבה שמסוגלים לתת תפוקה גבוהה ממה שכל שחקן סיבוב שני ומטה ייתנו העונה. אז לא, מן הסתם אם הם בשוק החופשי בשלב הזה של העונה הם כנראה לא יהיו האסנטה סמואלס או ריי לואיס הבאים - אבל הם גם לא יהיו באסטים מהדהדים כפי שאפשר למצוא בכל דראפט ודראפט.

אתה קוטל כל יריקה של מקדניאלס וזה אחלה. בסוף יכול מאוד להיות שהוא גם יהיה אחד המאמנים הכושלים בהסטוריה - אבל זה לא אומר שאי אפשר למצוא הגיון במהלכים שלו.

ואם כבר מלכים. שאלו את טומלין במסיבת עיתונאים איך הוא מסביר את העובדה שאף קבוצה לא לקחה את שיפלי מה שאיפשר לנו לבחור אותו בסיבוב השביעי. התשובה: "כשימציאו דרך למדוד לב התוצאות של הדראפט יהיו אחרות לגמרי..."
    אחרי מסיבת העיתונאים שאחרי, די ברור שהסיפור שלנו בשוק החופשי פחות או יותר גמור. בחרנו 8 שחקנים, וטומלין דיבר על 10-12 שיגיעו למחנות. בהתחשב בחוסר המקום שלנו בתקרה ובכך שבטוח יביאו כמה וכמה שחקני דראפט שלא נבחרו כמו שעושים כל עונה - מן הסתם לא ילכו להרפתקאות יקרות עכשיו. כמו כל ראיון של מאמן ודירקטור רגע אחרי הדראפט, לחבר'ה היו בעיקר מחמאות וציפיות גבוהות מכל השחקנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה הרבה מעבר לבחירה של נושון ושל איירס. זה יותר כל ההתנהלות שלנו ביומיים האחרונים. יצאנו הבדיחה של הדראפט עם כמות אסטרונומית של מהלכים לא מובנים וכן, מופרכים בכל קנה מידה. לשלוח בחירת סיבוב ראשון בדראפט הבא (שעל פי הלוח משחקים ויחד עם העובדה שלא נעשה שינוי משמעותי בהגנה אמורה להיות לפחות טופ 10) על קורנר ש: א'. לא מישהו שאנחנו צריכים. ב'. יועד על פי כל מוק ללכת הרבה יותר מאוחר, זה לא פחות ממהלך ליצני. במיוחד כשעל הלוח היו עוד שחקנים כמו אוורט בראון, אח של פולמאלו ורון ברייס. אלה שלוש מוסקיטרים שהקבוצה שלנו הזדקקה להם הרבה יותר. אם אחד מהם היה נבחר, עוד הייתי יכול לבלוע את הצפרדע בשקט. איך, איך לכל הרוחות אפשר להסביר אי בחירה שלהם על חשבון קורנר שעל פי כל מה שאני קורא נמוך מאוד, לא מסוגל לשמור ב-man coverage והחולשה העיקרית שלו היא... הגנת הריצה?

ואם מישהו חושב בכלל לתרץ את זה ב"יש לו שיטה חדשה" זה גם לא פחות מבולשיט. איזה שיטה זאת בדיוק? שיטה שלא מצריכה שביעייה קדמית נורמלית? שיטה שיכולה להסתדר עם הגנת הריצה הכי גרועה בליגה? באמת מעניינת אותי לאללה השיטה הזאת.

זה שהלכנו על השיטה של לבחור את השחקן "הכי טוב" על הלוח זה אחלה. באמת. רק חבל שאין לזה אחיזה במציאות. חוץ מאיירס אף אחד מהבחירות שלנו לא אמור לראות דשא העונה. לא הקורנר שנבחר וכנראה שגם לא הסייפטי. בקיצור דראפט הזוי.

מי שרוצה לעקוב אחרי התנהלות של קבוצה שפויה בדראפט הזה צריך להסתכל על גרין ביי. הם קבוצה שגם משנה את ההגנה שלהם ל3-4 בעונה הבאה ואת הדראפט שלהם הם ביצעו על פי זה. בין אם זה ראג'י שאמור להיות העוגן ובין אם זה הטרייד אפ כדי לקחת את קליי מאת'יוס. את ההרפתקאות של הטייט אנדים החוסמים (שגם בשבילו וויתרנו על כל הסיבוב השלישי. גם זה לא מופרך ברמות מטורפות נכון?) והאופנסיב תאקלים אפשר היה לשמור לסיבובים הבאמת אחרונים. אם אתם הצלחתם לקחת את שפלי בסיבוב שביעי אני בטוח שאפשר היה להוציא משהו טוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/4/09
  7. KirkH Member

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

פי יה... איזה מחמאות שהוא שופך שם על ה-OT הזה:
    ש-undrafted free agent יתחרה על עמדת התאקל הפותח... אני אהיה מרוצה גם אם הוא יתברר כמחליף סולידי ותו לא.

כמה שמות מעניינים נוספים ברשימה הזו... אני עדיין לא מאמין שאף קבוצה לא ראתה לנכון לבחור בדראפט את גרהאם הארל וצ'ייס דניאל, אפילו לא בסיבוב השביעי, בזמן שכל מיני QBs מקולג'ים קיקיוניים כן הצליחו להשתחל לסיבובים הנמוכים.

בעניין אחר - אוהיו סטייט פתחו היום באופן רשמי את האימונים שלהם עם משחק אימון פנימי (אני חוזר, משחק אימון פנימי) שהיה פתוח לקהל. האימון הפנימי הזה שודר ב-ESPN בארה"ב. רוצים לנחש כמה אנשים באו לאיצטדיון לראות אותו למרות השידור ב-ESPN? אולי 90? 100? 500?

התשובה הנכונה היא 96... 96 אלף!!!!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

הנה לינק למי שלא מאמין

זה בלתי נתפס פשוט...

9. Stretford Ender Member

אחרי שלא טיפלנו בצורך בקורנר בדראפט הקבוצה מחזירה אליה את קן לוקאס שבילה אצלינו כמה שנים אחרי שבחרנו אותו בדראפט 2001 ואז עזב לפאנתרס. האמת היא שאני לא מכיר אותו יותר מדי אבל זה נראה כמו חיזוק מבורך.
    בנוסף ללוקאס החתמנו את הפולבאק ג'סטין גריפית' והבאנו כמה אנדראפטד פרי אייג'נטס לקבוצה.

התנהלות טובה של הקבוצה..רק שיצליחו להחתים את לירוי על חוזה הגיוני איכשהו ושיגיע כבר ספטמבר.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו הצליח למצוא מקום שמרכז את כל ה-undrafted free agents שחתמו בכל קבוצה? אם מישהו נתקל בכזה דבר אני אשמח ללינק...

רועי מה שבעיקר זכור לי מקן לוקאס זה שהוא חטף בשנה שעברה אגרוף מסטיב סמית' באימון שבגללו סמית' הושעה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

ג'ייסון קמבל בינתיים מתמרמר ובצדק על זה שהסקינס חיפשו להחליף אותו, בתחילה עם קאטלר ועכשיו עם סאנצ'ז, כשלפני הדראפט (ולפני שהדיבורים על סאנצ'ז לוושינגטון התחילו לצוץ) הוא ישב עם הצוות המקצועי שהבהיר לו ברוב שקרנותו שהוא ה-QB הפותח שלהם ושהם לא מחפשים להחליף אותו. למרות זאת קמבל החליט לדבריו לגשת לעניין בצורה אצילית יותר ולא ליצור פה סאגת קאטלר 2 לטובת חבריו לקבוצה והאוהדים.
    אני מבין שה-NFL זה ביזנס ושאין מקום ליותר מדי סנטימנטים, אבל טוב יעשו GMים ומאמנים אם הם ימנעו מלשקר לשחקנים שלהם בצורה כזו בוטה.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנה איתי:
    http://www.nepatriotsdraft.com/2009/04/200...nings-list.html

לפחות בקטע הזה דנבר הבינה שהיא בכל זאת צריכה לקחת כמה דיפנסיב ליינמנים, השם הבולט הוא כריס בייקר, NT מפן סטייט שהייתה סברה שייבחר על ידנו באחד הסיבובים המאוחרים בדראפט אבל כנראה שהיותו סרטן רציני בחיים האמיתיים גרם לו להידרדר ככה.

מה שמוזר זה שעם כל אי מילוי הצרכים ההגנתיים שלנו, נשכחה איזה עמדה, לא פחות חשובה משום טייט אנד חוסם או וייד רסיבר שישי להיררכיה והיא פאקינג קיקר! איתי יכול לספר מה מאט פרייטר עולל לו בפנטאזי בעונה שעברה, אני ועוד מיליוני אוהדי דנבר יכולים לספר בכמה נקודות ובכמה מצבי מומנטום הוא עלה לנו, אבל העיקר שדאלאס לקחו אחד כזה כשיש להם בסגל את ניק פולק האליל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/4/09
  12. KirkH Member

זה כזה שקוף שאם הייתם לוקחים קיקר היית צולב את מקדניאלס על ביזבוז בחירה כל כך קריטית.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

בדראפט נבחרו רק שני קיקרים ורוב רשימת הטופ 10 ערב הדראפט עדיין פנוייה גם אחרי סיבוב ההחתמות הראשון של החבר'ה שלא נלקחו בדראפט.

אישית, לא יודע מה לחשוב על קבוצות שלוקחות קיקרים / פאנטרים בדראפט עצמו. פעם חשבתי שזה הביזבוז הכי נחות שיש ושאין אף בועט מכל סוג שהוא ששווה בחירה על פני שחקן טכני - אבל אז טומלין לקח לפני שנתיים את ספאדולבה הפאנטר בסיבוב השביעי, חטף ביקורות, וצחק על כולם כשהמקסיקני הוכיח שהוא נכס אדיר. בעונה שעברה סבלנו קשות מהפציעה שלו..

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק רציתי לציין בעניין הקיקרים והפאנטרים שאוקלנד לקחו לפני כמה שנים את הקיקר שלהם סבסטיאן ג'ניקובסקי בסיבוב הראשון. כן כן, בסיבוב הראשון. אחרי שציינתי את זה אפשר להמשיך בדיון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

במהלך לא מפתיע אדג'רין ג'יימס שוחרר מאריזונה. במהלך קצת יותר מפתיע לארי פוט שוחרר מפיטסבורג. בגיל 28 בלבד נראה לי שיש עוד הרבה פוטבול במיכל של ה-ILB התותח הזה, שאלמלא היה לסטילרז את לורנס טימונס הכוכב העולה על העמדה שלו הוא בטח היה ממשיך בעיר הפלדה. לא הייתי מתנגד להביא אותו ולהזיז את פוז ל-OLB.

כתבה על סוף הרצף המרשים של UM בדראפט

15. KirkH Member

נראה לי שהדוגמא המתבקשת כאשר מדובר בבחירות הזויות דווקא שייכת לתחום האחריות של רועי. סיבוב שביעי בדראפט של שנה שעברה מצלצל מוכר? אגב, איך הוא?

בקשר ללארי פוט - לא עד כדי כך מפתיע. אולי עצם העיתוי. כי בימים של לפני הדראפט אחת השמועות החזקות הייתה טרייד אפ בשלב כלשהו בתמורה ללארי פוט. ככה שמה שמוזר הוא שלא מצאו אף קבוצה שתשקיע בו אפילו בחירה נמוכה. הוא שוחרר בעיקר מטעמי תיקרת שכר שהפכו לרלוונטיים לאור היכולת של טימונס המפלצת.