השאלה היא האם הולכים על כאן ועכשיו ובמידה וכן אני חושב שאין סיבה שלא תלכו על BJ ראג'י שאחרי הקומביין המרשים ביותר שנתן מסתמן כאחת המניות הבטוחות שהדראפט יכול להציע. הקלאס רסיברים בדראפט הקרוב די עמוק לדעתי ואם קרבטרי נחשב לפרוספקט מס' 1 לדעתי אין סיבה שהוא לא יהפוך לרסיבר על במידה והכל יילך כמצופה אבל הכל שאלה של איפה הוא ינחת (אם אתם לא לוקחים אותו אז שקוף שהקבוצה שאל דייויס לא תוותר עליו). השמועות האחרונות שרצות בדנבר מדברות על טרייד עם הבראונס: בריידי קווין+שון רוג'רס+בחירת סיבוב 3 על קאטלר. עאלק אף אחד לא ייגע בו.
חדשות טריות מאריזונה!!! וורנר עוד טס עם מטוס פרטי לסן פרנסיסקו בשביל לדבר שם בין היתר עם מייק סינגלטרי, אבל לדעתי מגיע לאוהדי הקארדינלס קצת נחת. עכשיו לקוות שלפחות הטריו וורנר, פיצג'ארלד ובולדין יימשיכו עוד עונה. האחרון שחקן חופשי, או עומד להיות אחד שכזה, לא?
האם קאטלר כן נשאר בדנבר? מאד לא מבין את הברונקוס למה קאטלר צריך לעוף בטח עכשיו כשוורנר חתם באריזונה ושום QB רציני נמצא בשוק. אגב אליאור, הזכרת את מייקל סמית', מה דעתך על חביבי וודי פייג' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx דבר אחרון, מישהו שמע כבר משהו על הספינה של שני החבר'ה שנעלם בים?
לא רוצה לפתוח פה אבל זה אכן נראה בדרך לפיוס למרות שאין לדעת מה ייצא מהשיחה בין השניים בשבוע הבא לאחר כל הקרקס שהיה סביבנו בימים האחרונים. אני מקווה שמקדניאלס באמת השלים עם העובדה שג'יי הוא הפנים של הפרנצ'ייז לשנים הבאות ואני מקווה שקאטלר יתרצה מהדברים שהוא ישמע וסוף סוף נחזור לשפיות. עם כל המדיניות של גודל אנחנו ככל הנראה נצטרך להסתדר בעונה הבאה בלי בי-מארש לתקופה שמוערכת בין 4-8 משחקים (!!!) ואפילו התחילו לדבר שאם זה יקרה אולי ניקח רסיבר בדראפט למרות שזה נשמע תלוש וחסר סיכוי. ההאשמות נגד ברנדון בוטלו פחות מ-24 שעות אחרי שהוא נעצר אבל כמובן שיזיינו אותו עד כמה שאפשר, העיקר שמרשון לינץ' נעלם (שוב) מהכותרות... וודי פייג' הוא אליל רציני כחבר פאנל ב-ATH אבל בעיקר כעיתונאי כותב. כיף לראות אותו, כיף לשמוע אותו, כיף לקרוא אותו. אני חושב שבכל הפיאסקו האחרון סביב קאטלר ודנבר הכתבה שלו הייתה האובייקטיבית ביותר שאפשר היה לקרוא (כמו שאמרתי הוא היה אחד המבקרים הגדולים של קאטלר במהלך העונה אבל זה לא גרם לו להיסחף ולהתחיל להעדיף פישרים כמו קאסל בקבוצה שלו). החיפושים אחרי השחקנים שנעלמו הופסקו אתמול והם הוכרזו כחללים לפי מה שהבנתי. סיפור טראגי מאוד.
חוששני שגם מרשון יחזור לכותרות עם השעיה מכמה משחקים לעונה הקרובה, לכן בימים אלה אנחנו מתעניינים בראנינג באקים ליצנים כמו קווין ג'ונס ודשון פוסטר כדי להוסיף קצת עומק לעמדה. מי שהבענו בו עניין ולא הצלחנו להחתים הוא לברניוס קולס, שחתם היום בסינסי. היה צפוי שהוא יילך לבנגלס אחרי שהוש עזב אותם, אבל לא ציפיתי לכזה תג מחיר מפוצץ. 28 מיליון דולר ל-4 שנים הוא יקבל מהם, לא פחות, סכום מפוצץ לרסיבר בן 31 שלא בדיוק הבריק בעונה האחרונה שלו. הוא ויתר על חוזה של 6 מיליון דולר לעונה הקרובה בג'טס כדי לבחון את השוק. כולם לא הבינו מה הוא מחפש בשוק כי הסברה היתה שאף קבוצה לא תציע לו 6 מיליון דולר ומעלה, והנה באים הבנגלס. אני מרוצה שלא נסחפנו אחריהם למלחמת הצעות. קולס שחקן ותיק וסולידי שיכל לעזור לנו כ-no. 2 reciever עם כל הרסיברים הצעירים והלא משופשפים שלנו, אבל לכל שחקן יש מחיר הגיוני ו-7 מיליון דולר עבור קולס זה לא הגיוני. נשקיע את הכסף במקומות אחרים (yeah right, בטח הבעלים הקמצן ישאיר אותו בכיס עוד עונה ושוב נהיה 20-30 מיליון דולר מתחת לתקרת השכר). החתמות קצת יותר הגיוניות הן אלה שהרייבנס עשו היום. הם השאירו את ריי לואיס בחוזה ששווה סביב 7 מיליון דולר לעונה גם כן ל-3 השנים הקרובות, ועשו עיסקה מעולה לדעתי כשהביאו את מאט בירק למלא את החלל שג'ייסון בראון מותיר תמורת 12 מיליון דולר בלבד ל-4 עונות. העורבים קצת מתאוששים אחרי פתיחה קשה לפרי אייג'נסי.
דבר אחד אני לא ממש מבין, איך נותנים לבחור יותר צעיר ממני בשנה לאמן קבוצה מקצוענית כמו הברונקוס? האם מקדניאלס לא 'צעיר' מדי לתפקיד? משום מה אני הייתי מעדיף מאמן בעל סמכות ולדעתי מקבלים את זה רק עם הגיל.
לא הפתעה מרעישה לאור השמועות שהחלו אי שם בסיום העונה, אבל כן, עדיין אחד הצעדים המשמעותיים של האוף סיזן - TO נבעט מדאלאס. אני לא קונה את הקטע של סרטן בחדר ההלבשה. יש את הנטייה הזו לכתוב בסיכומי פתיחת עונה "הקבוצה נפתרה משחקן X ועכשיו כיהיה שקט בחדר ההלבשה הקבוצה תוכל לפרוח". זה לא עובז ככה. על המגרש TO שחקן אדיר ולהפיל על האישיות שלו את הכישלונות של הבוייז בעונה שעברה זה די מצחיק ודי נוח. נוח מדי. ג'רי ג'ונס מחפש בנרות סופרבול ועושה את הצעד המטופש הזה כדי לנסות להגיע לשם? את מי הוא יביא עכשיו, טורי הולט? קבוצה שתהיה יותר "ידידותית לטוני רומו" זו בדיחה. שורה תחתונה, המטרות שרומו אוהב למסור אליהן יהיו הרבה יותר קשות למסירה בלי הנוכחות של TO על המגרש. נראה אותו מוצא עכשיו את וויטן עם דאבל קאברג'. שאלה לא פחות מעניינת היא מה הלאה עבור TO. אני לא כל כך רואה מועמדת שיוצאת לרדוף אחריו... אגב, רק לי נדמה שה"דאנק" של TO אחרי איזה טאצ'דאון (שחורשים עליו ברוב הכתבות בנושא) יכול בכיף להיות מהלך שמתחיל מאזור קו העונשין אם הוא עושה אותו על פארקט במקום על דשא?
אני לא חושב שיהיה לרומו כ"כ קשה. הוא עדיין עומד מאחורי קו התקפה טוב עם וויטן ורוי וויליאמס. נכון שהאחרון לא נתן פתיחה מרשימה במיוחד לקריירה שלו בדאלאס אבל הוא עדיין רסיבר נהדר. וזה לא שחסר להם משחק ריצה עם בארבר (וג'ונס). עדיין הקבוצה הכי מוכשרת בNFC.
זה בדיוק העניין. הקבוצה הכל כך מוכשרת הזו הפכה עכשיו להרבה פחות מוכשרת. זה מה שיקדם אותם בניסיון להגיע עד הסוף? גם בלי לתפוס כדור ואפילו בלי שיכוונו אליו - TO הוא פאקטור אדיר בהתקפה.
זה אולי מצחיק להפיל על האישיות שלו את הכישלון של העונה שעברה אבל עם כל הכבוד, קבוצה שמתיימרת להיות שפויה (לא שדאלאס היא זאת, לפחות לא עד הצעד הזה) לא יכולה להרשות לעצמה סרטן שממריד את שאר הרסיברים וחבר'ה בהגנה כנגד שני שחקנים שלא מוצאים חן בעיניו. אפשר לחשוב שאווירה טובה בלוקר רום זה אוברייטד אבל לא יכול להיות מצב שצוות ההתקפה יתחיל לאכול סרטים באשר למס' הפעמים שהכדור ייזרק לעברו (וכמו שראינו לפעמים גם 19 פעמים לא יספיקו). לא יכול להיות שפרנצ'ייז שלם יהיה תלוי במצבי רוח של שחקן אחד, טוב ככל שיהיה. עכשיו שיאכל את הדייסה שהוא בישל. ובפעם המי יודע כמה. מנקודת המבט שאני רואה את זה ג'רי ג'ונס נאלץ לבחור בין TO לבין וויטן ורומו (הלחצים של גארט והבן שלו בטוח לא עזרו). זה לא ששניהם היו כבר עם המזוודות אבל היה ברור שבמצב הנוכחי אי אפשר להמשיך. הבחירה בשניים האחרונים די מתבקשת עם כל הצער שבאיבוד אחד מהרסיברים הגדולים שראינו. בכל זאת, זה לא שעם הכישרון הבלתי נגמר הם כן ניצחו משחק פלייאוף...(שוב, לא מטיל עליו את מלוא האשמה, רק מציין עובדות שבטוח היו להן חלק בתהליך קבלת ההחלטה לשחרר אותו)
צעד מבורך לדאלאס. ביל פלשקה הדגיש היום את הדברים השליליים (אחוז נמוך בתפיסות לדאון שלישי, שני בליגה ב-dropped balls), אבל דווקא טוני קורנהייסר הדגיש את הקלות שבה TO תופס כדורים באנד זון. לדאלאס תהיה עכשיו בעיה כי אפילו אוונס בכושר בינוני הוא שחקן שאי אפשר להשאיר פתוח. למרות המוניטין שלו לחבל ברוח הקבוצתית בסן פרנסיסקו, האיגלס ועכשיו בדאלאס, הבחור בהחלט שחקן מצויין. אז נכון הרקורד שלו בפלייאוף ממש לא מרשים, אבל בלי TO כל הלחץ עכשיו יהיה על רוי וויליאמס. האם הוא יסתדר? בסופו של דבר טרל אוונס ימצא קבוצה, אבל לדעתי יהיה הכי כיף אם ינחת בוושינגטון. לשניידר אין בעיה לזרוק כסף ועם TO הוא יקבל שחקן שבארבע משחקים יהיה סופר מרוכז ומלא רצון להוכיח לקבוצה השנייה. אם הפטריוטס יחתימו אותו אני חושש מעוד עונה אפשרית כמו שראינו לפני שנתיים. מוס, TO, וולקר ועל כולם מנצח הנשוי הטרי...
נראה לי שאפילו הרדסקינס לא ימצאו דרך להחתים את TO ולהישאר מתחת לתקרת השכר... אם כי יכול מאוד להיות שהם באמת לא כפופים לה ולכן יכולים לעשות את כל הרכישות שהם עושים. מבחינת אישיות הוא תפור עליהם, מבוגר, מעבר לשיא, פרובלמטי, ירצה הרבה כסף, שחקן רדסקינס קלאסי בעידן סניידר. לא בכדי הקבוצה הזו עם כל הכסף שמושקע בה לרוב מטאטאת את הריצפה ב-NFC איסט. לי יש הרגשה ש-TO יחזור ל-bay area... לאוקלנד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx . לא יודע למה, תחושה כזו... בנאדם פרובלמטי לקבוצה פרובלמטית
שאלה טכנית: האם קבוצה יכולה לעבור את תקרת השכר שלה? איך קובעות תקרה? לא, TO יותר מדי טוב בשביל להגיע לריידרס. אין ספק שהבן אדם מתקשה להתנהג כראוי, אבל אוקלנד באמת נמצאת בתחתית הליגה. מה יש לו לחפש שם?
אני גם לא רואה את TO הולך לאוקלנד. אפשר להגיד על אוואנס מה שרוצים, קשה למצוא שחקנים יותר תחרותיים ממנו וכאלה שמשחקים בשביל לעשות לאחרים דווקא על מנת להוכיח נקודה. זה לא מקרה שהוא מתעלה מול פילי באופן קבוע. זה לא בטעות שהוא קובר כל פעם מחדש שחקנים שמדברים יותר מדי לפני מפגשים מולו. לריידרס אולי יש כסף, אבל אין להם שאיפות. דווקא מינסוטה נשמע הרבה יותר הגיוני. אבל ממה ששאפטר מדווח העניין בשירותים של TO נכון לעכשיו קרוב לאפסי. אגב, רוי וויליאמס הסייפטי שדאלאס שיחררו יחד עם TO שחקן שיעורר הרבה יותר עניין בשוק. שחקן נהדר, בשיא הקריירה שלו. אחרי פציעה שלא אמורה לפגוע באיכויות שלו (שבר ביד). לצערי בטח לא בכיווני המשכורת שהקבוצה שלי מחפשת...