איך תמיד יש להם cap space להחתמות כאלה איך? נראה לי שהם מתחמנים את הליגה, לא יכול להיות שכל עונה הם הקבוצה שמוציאה הכי הרבה כסף בפרי אייג'נסי (למעט שנה שעברה) ובכל זאת הם מתחת לתקרת השכר. היינסוורת' כמובן הפך רשמית כיום לשחקן ההגנה היקר ביותר בכל הזמנים. וה-NFC איסט הפך כרגע לעוד יותר אימתני ממה שהוא היה, תחשבו על זה, הקבוצה הכי חלשה בו הרגע החתימה את שחקן ההגנה הכי טוב בליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx . מחכים לעדכונים על הושמנזדה. הדיבורים הם על האיגלס, ג'איינטס, סיהוקס ופורטיניינרז ממה שאני רואה. סייג' רוסנפלס הוא ה-QB שיביא למינסוטה אליפות?!
כן גם אנשים בפורום של הברונקוס העלו את ההשערות האלה, זה לא רק החוזים המפלצתיים להול ולהיינסוורת' כי גם כריס קאנטי בדרך ואפילו שמעתי שאולי דוקרי שאתמול חתכתם ימצא את עצמו חוסם לקמפבל. אתמול שפטר הביא את הקבוצות עם המקום הגדול ביותר ולא ראיתי את הסקינס בטופ, אכן מוזר. אגב פרד טיילור חתם בפאטס ועכשיו לפי שפטר אתם כנראה פונים לקווין ג'ונס. אם אתם כל כך חמים על רץ בינוני למה לא הסתערתם על בוקהאלטר וארינגטון איך שנפתח המארקט? ככה להשאיר רק לנו את הבררה? לא מתאים... הולכות ומתחזקות השמועות סביב ריי לואיס ודנבר, אני אישית עדיין לא הגעתי למסקנה אם זה טוב ליהודים או לא כי הבחור רוצה לפחות 10 מיליון לעונה וחוזה שהוא מעבר לשנתיים, בגיל 34 יחד עם העובדה שאנחנו אמורים לבנות הגנה חדשה זה לא נשמע כזה מבטיח. אבל ריי פאקינג לואיס, איך אפשר לסרב? bring him! ליצנים הווייקינגס האלה שזה פשוט לא ייאמן. מה גארסיה צריך לעשות בליגה כדי לזכות לקצת הערכה?
אם תשים לב באותה רשימה של קבוצות עם cap space ששפטר הביא הרדסקינס דווקא מוזכרים, אבל מוזכרים כאחת הקבוצות עם הכי מעט cap space. לפי שפטר הם היו 8.1 מיליון דולר מתחת לתיקרה לפני שהם החתימו את היינסוורת' והול (!!!) והם עוד מביאים את קאנטי ודוקרי לביקורים... הנשיא אובמה חנן אותם מתקרת השכר בלי שאף אחד יידע? אנחנו רוצים מישהו זול שייתן פתרון זמני לעמדת הראנינג באק ויקבל את העובדה שהוא בק-אפ בשקט. לא נראה לי שבאקהאלטר מתאים לתיאור הזה, הוא בטח מחפש לפרוץ בעונה הקרובה אחרי שהוא חסה בצילו של ווסטברוק כל השנים. אנחנו מארחים היום ב-facilities שלנו את הגארד הסכרתי של הסטילרז קנדל סימונס (קירק אני אשמח לחוות דעת שלך עליו), את הסנטר/גארד האנגרטנר מקרוליינה, את לברניוס קולס ואת ה-QB של סינסי בעונה שעברה ראיין פיצפטריק. אם ארבעתם יחתמו אני אהיה מרוצה.
קליבלנד שלחו את קלן ווינסלו לטמפה ביי ושוקלים מה לעשות עם בריילון אדווארדס - חוזה חדש או טרייד. האמת ששניהם היו חלשים מאוד העונה, אבל לא מעט תרם לכך מצב הקוורטרבקים ההפכפך. אני אשמח לראות את אדווארדס אצלינו אם לא נשיג את הושמנזיידה למרות חוסר היציבות העונה. הוא היה ענק בעונה שלפני האחרונה. לגבי ווינסלו, לא נכתב כמה ואיזה בחירות דראפט ניתנו עבורו אבל גם הוא כבר הוכיח שיש לו את הכישרון להיות אחד המובילים בליגה. בהחלט יוסיף לבאקס שלא נתנו לגארסיה מטרות טובות פרט לגאלוואי
וגם גאלוויי כבר מזמן מעבר לשיא... טמפה עושים ניקוי אורוות ובצדק. הקבוצה מימי צ'אקי מיצתה את עצמה, הגיע הזמן להרוס ולבנות מחדש תחת צוות מקצועי חדש. הם ימשיכו להיות אגרסיביים בימים הקרובים עם ים של כסף מתחת לתקרת השכר. סימן השאלה הכי גדול הוא סביב ה-QB שימסור לקלן ווינסלו (המעולה יש לציין). אני לא מבין איך הם לא השאירו את ג'ף גרסיה לעוד עונה של יציבות בזמן שה-QB שהם כנראה יבחרו בדראפט הקרוב יתפתח וילמד מהספסל. הרייבנס גם עוברים מהפכות. איבדו את בארט סקוט וקורי אייבי לג'טס, הביאו את דומיניק פוקסוורת' לשחק קורנר במקום אייבי, ונראה שהם גם בדרך לאבד את ג'ייסון בראון וריי לואיס. אמור להיות מעניין שם בימים הקרובים.
הגיע הזמן באמת אחרי היום המסריח הזה שבו מבקרים אצלנו רצים, רסיברים כמו גאפני וקלייטון וכולה שני סייפטים לרפואה שעם כל הכבוד לא אליהם פיללנו. הקטע עם ריי לואיס ובולטימור נהיה מורכב, לפי מה שהבנתי אחרי שבארט סקוט ככל הנראה יחתום בשעות הקרובות בג'טס הם מאוד רוצים להחתים אותו אבל הוא פגוע מהם או משהו בסגנון ונחוש בדעתו לעבור קבוצה. הבעיה העיקרית מבחינתו היא שאין עליו יותר מדי קופצות, בעיקר בגלל שיקולי תקרה אבל עדיין, לפי הדיווח של שפטר הוא ייקח לעצמו כמה ימים כשהכיוון הוא מחוץ לרייבנס. מעניין מאוד מה קרה שם... מייק ורייבל חותם בצ'יפס ואני מניח שרק אני מופתע שכריס קמואטו הגארד המסריח של הסטילרז מצא בית חם אצל הג'טס? ביג בן יכול להגיש נגדו תביעה על הפשעים שלו בעונה שעברה, ואני אומר את זה בפה מלא...
חיוך קל עולה על פני עכשיו כשמסתבר שקמויטו, שכבר סיכם עם הג'טס, נשאר בסוף בפיטסבורג באופן סופי ומוחלט, וכשבארט סקוט עוד לא חותם במועדון הניו-יורקי אלא נותן לרייבנס הזדמנות להשוות את החוזה שהג'טס הציעו לו... המחיר של ווינסלו - כנראה בחירת סיבוב שני בדראפט הקרוב וחמישי בדראפט הבא. הטרייד של ורייבל ל-KC הזוי. אני מפחד לחשוב מה הפאטס הנוכלים האלה יקבלו בתמורה אליו, זה עוד יהיה הבחירה ה-3 overall של הצ'יפס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx כמה העברות, כמה שמועות, כל הזמן ידיעות סותרות לכאן ולכאן, שמח ב-NFL... אחה הימים של שפטר, ג'יי גלייזר ושאר יהודי הליגה
Yeah baby!!! :aaa021: דוקינס חתם לשנתיים. שחקן שהגיל הוא רק מספר עבורו וללא ספק דמות שהקבוצה זקוקה לה נואשות. הניסיון, המנהיגות והלב שהוא יביא חסרו לנו מאוד בשנים האחרונות ואני כבר לא יכול לראות אותו בתיקול הראשון שלו... פאק אני לא נושם! http://www.youtube.com/watch?v=QLSrF81Q8rM
גם ג'באר גאפני החתמה ראוייה מאוד עבור הברונקוס. שונא את התקופה הזו של העונה. כל השוק עף באוויר כאשר די ברור שהבוסים של הסטילרס קבורים בדפי סטטיסטיקה וקלטות מהקומביין. שום עניין. איתי, על סימונס כבר דיברנו אתמול. לגבי קומאטו, אני דווקא שמח שהוא נשאר. הוא אחלה בק אפ. אולי פעם גם יתפתח ליותר מזה. כל עונה אנחנו מביאים החתמה פחות או יותר יחידה ושמים עלייה את רוב הכסף שאפשר מבחינת הקאפ, מן הסתם העונה רוב הכסף ילך על חיזוק הקו של ביג בן. ואני כמובן חולם על איזה סייפטי במקום החור.
עובדתית הדרך השקטה והפחות נוצצת שלכם עושה את העבודה קירק, שנה אחרי שנה... בלי בזבוזים מיותרים בפרי אייג'נסי, בלי טריידים, פשוט לבחור טוב בדראפט ואח"כ להוציא את רוב הכסף על להשאיר בקבוצה את השחקנים שכבר יש לך במקום להביא שחקנים מבחוץ. יום עסוק בדנבר הא? אני עדיין לא מעכל את זה שדוקינס לא יפרוש במדי האיגלס... גם קשה לי לדמיין את ריי לואיס לא לובש סגול בעונה הבאה. קצת מגעיל ומעציב הקטע הזה.
אני עוקב אחרי החדשות של היינסוורת', אבל אתם לדעתי מרותקים 24 שעות לקו החם של הליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx מבחינתי העונה מתחילה רק באוגוסט עם משחקי ההכנה... אגב מאד מאכזב שאף אחד לא מתייחס לזוג הנשוי החדש...אתם יודעים, טום וג'יזל... נדמה לי שזאת תמונה אקטואלית: http://www.blogcdn.com/nfl.fanhouse.com/media/2008/10/brady.Xxx כל הגברים מזילים ריר כשרואים דוגמנית על, אבל לדעתי בלי האיפור הרציני, בלי הפוטושופ ובלי כל הדברים האחרים מדובר בבחורה רגילה לגמרי. יש מיליון דגים יפים אחרים בים, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
היא לא מדגדגת את בר אפילו... ואת מי מעניינת ג'יזל או בר רפאלי לצורך העניין בזמן שאופנסיב ליינמן מחליף בקרוליינה מבקר בבפאלו ברגעים אלה ממש?!
יום עסוק בהחלט בדנבר, בדיוק לפי כל הציפיות. בינתיים אם לסכם את היום ואת הגל הראשון של הפרי אייג'נסי הבאנו 6 שחקנים חדשים, 4 להתקפה ושניים להגנה. צמד הרצים כמובן, ג'אבר גאפני כחלק משיטת ההתקפה החדשה שמקדניאלס רוצה להנהיג, בדיוק כפי בפאטס. גאפני כנראה יהיה הרסיבר השני (או השלישי, תלוי איך מסתכלים על זה) וקאזינו בסלוט על תקן ווס וולקר. נשמע מבטיח. בנוסף הבאנו את הלונג סנאפר של הפאטס והפכנו אותו למרוויח השני בליגה. זה אמנם נשמע מצחיק אבל אני לא מזלזל בתפקיד הזה יותר אחרי מה שקרה לסטילרז העונה מול הג'איינטס. וסגרנו את היום עם כיסוי כמעט מוחלט של הסקנדרי. ריינלדו היל הוותיק הגיע מהדולפינס אחרי עונה נחמדה מאוד סטטיסטית (מודה שלא עקבתי אחריו כמעט) ובריאן דוקינס האליל, מה נותר עוד להגיד? יש דיווח ממקור לא הכי אמין עכשיו שבריאנט מקפאדן בדרך לדנבר, אם זה קורה אז ללא ספק הסקנדרי שלנו בעונה הבאה הולך להיות עצום למרות שכבר עכשיו יש שיפור לאין ערוך בקטע הזה. מחר אני מאמין שנראה כבר דיבורים על דיפנסיב ליינמנים, אנדרה סמית מהבראונס כבר הוזכר היום. מי שלא הוזכר לאורך כל היום ולא רק בהקשר של דנבר, באופן מפתיע למדי הוא איגור אולשינסקי הדיפנסיב אנד של הצ'ארג'רס. אין יותר מדי דיפנסים אנד'ס בשוק שכבר מכירים את שיטת ה3-4 ובגלל זה מפתיע שלא שמענו עליו כלום היום אבל נראה, אולי מחר... אני אישית אשמח לקבל אותו. ורק מילה אחרונה על ריי לואיס, אני מאמין שבסופו של דבר הוא כן יחזור לבולטימור. אחרי החתימה של בארט סקוט בג'טס, הרייבנס יעשו את הכל בשביל להשאיר אותו ושפטר כבר דיווח הלילה שאחד השחקנים בקבוצה יצר עם ריי ריי קשר והוא מצידו לא פסל חזרה לבולטימור, בניגוד למה שפורסם אחר הצהריים. בשורה התחתונה הוא יודע שאין לו יותר מדי אופציות ואני בכלל לא בטוח עד כמה אנחנו עכשיו על הפרק אחרי ההחתמה הזאת של דוקינס ככה שאני בהחלט רואה אותו מאריך את החוזה שלו...
אתם בונים קבוצה חדשה לגמרי הא... מעניין כמה זמן ייקח לכל העסק להתחבר. אגב עד כמה ג'יימי ווינבורן גרוע? הוא ביקר אצלנו אתמול ויכול להיות שיחתום אצלנו.