פייייייייייי איזה פייק מעורר הערצה של הבילז עכשיו, מהלך שרואים רק בקולג'ים... R-E-S-P-E-C-T!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx דחו לי אימון ל-8 והפסדתי את רוב המשחק. התקשרתי לאיתי בדיוק כדי לקבל עדכון על הט"ד המשפיל הזה... בעעע.
ראיתי כעיקרון את המחצית השנייה של המשחק במיאמי. מה לעשות, ההגנה של הג'טס העניקו את הניצחון לפארב. אין לי כרגע הרבה מה להוסיף חוץ מלשאול מה קרה עם חברנו בריידי? פציעה קשה? בכל מקרה עכשיו יתחילו כל השבוע לבלבל לנו את המוח עד השבוע הבא (אלא אם כן הוא גמר את העונה). ממה שראיתי בחרתי RB מצויין, הא? שלי הוא ווילי פראקר :aaa021: ראיתי את הפוטנציאל שלו כבר בעונה האחרונה עם כמה משחקים מצויינים, עכשיו שיישאר בריא!
מישהו מוכן להגיד ללברון ג'יימס שהוא משחק בקליבלנד קאבס ושהוא לא צריך כל פעם להופיע כמו ילד עם מצחייה של הארורים? באמת, פעם אחד זה נחמד, אבל היום זה פשוט מעורר בחילה. מה, קשה לו לשים עם הראש שלו מצחייה של הבראונס או משהו? (סמיילי מקיא) אההה, מישהו כבר ראה את ג'סיקה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx או יותר נכון עוד סמיילי מקיא...
לא שמעתי פה מספיק מחמאות לילדים שלי... i'm waiting! המשחק התחיל כקרב חפירות מגעיל מצד שני הצדדים. גשם, חלודה, הגנות גדולות, סביר להניח שזה היה כנראה שילוב של כולן, אבל ברבע הראשון שתי ההתקפות ממש הסריחו. מרשיזי הגאון נתן לנו את ההובלה והמומנטום לקראת סוף הרבע ומשם העניינים התחילו להקליק. אבל מה שנתן לנו פה את המשחק היה הספיישל טימז שלנו, ששמן הולך לפניהן בכל הליגה וכנראה שלא בכדי. רוסקו פאריש העלה ל14-0 עם ריטרן פשוט מופרעת שתהיה מתמודדת חזקה על טאצ'דאון השנה, ואז במחצית השנייה הפייק פילד גול הגאוני העלה אותנו ל27-10 ושניות ספורות אח"כ, בריטרן של סיאטל, כפינו עליהם פאמבל (תיקול ענק של בחור בשם ג'ון קורטו שגדל בפרבר אורצ'רד פארק שבו נמצא האיצטדיון של הבילז), השתלטנו עליו ובמהלך הראשון שאחריו טרנט אדוארדס סגר את המשחק עם מסירה מושלמת לרויאל הטייט אנד. אני מקווה שלחלק מהאנשים פה לפחות יצא לראות את ההברקות בספיישל טימז, אלה באמת דברים שלא רואים כל יום, בטח שלא ב-NFL השמרנית. אם לא אני ממליץ לכם לראות את התקציר ב-NFL.com. אה, וכמעט שכחתי, עבודה ענקית של הקווים שלנו. קאוויקה מיצ'ל השווה לפני המשחק את קו ההגנה שלנו לקו ההגנה של הג'איינטס בעונה שעברה, שזו חתיכת מחמאה ואולי גם הגזמה, אבל היום סטראוד, שובל ושות' היו אדירים ואנסו את קו ההתקפה של סיאטל. האסלבק חטף מכות בכל מהלך, ואלמלא המודעות הנהדרת שלו לראש זה היה יכול להיגמר במספר סאקס דו ספרתי. בקו ההתקפה היו צפויות לנו היום בעיות בהיעדרו של פיטרס ובהתחשב בעובדה שמול ה-RT המחליף שלנו עלה לא אחר מאשר פטריק קרני, אבל בסה"כ הגבלנו את סיאטל לסאק אחד בלבד כל המשחק. טרנט קיבל פרוטקשן נהדר ולמרשון היו חורים לרוץ דרכם. עזבו אתכם מסקיל פליירז, בפוטבול הכל מתחיל מהקווים.
לא ראיתי אתכם אז אני אמנע מלהחמיא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx תיקון, פוטבול מנצחים בהגנה. פילי עם הצהרת כוונות מהדהדת. עוצרים את הראמס על 202 יארדים במצטבר! היו גם 38 נקודות תוצרת מקנאב וחבורתו אבל זה פחות מרשים בהתחשב בקונוסים שהתמודדו מולם.
אכן מגיעות מחמאות. ספיישל טימז ששווים 27 נק' במשחק זה דבר שאין באף קבוצה כמעט, מדהים. מעבר לזה לא ראיתי אבל אני בטוח שההגנה הייתה נהדרת. ברבע האחרון ראיתי את הראש הנהדר על האסלבק. מבחינת סיאטל - לא נורא, להתאפס ולחזור טובים יותר שבוע הבא. אני בטוח שיש בקבוצה הזאת מספיק כישרון כדי לעשות את העבודה כמו שצריך. הפציעה של ברלסון היא מכה. הבנתי מאיתי שזה היה סיבוב של הברך...בינתיים בראנץ', אינגרם והוא בחוץ. כל השאר חסרי ניסיון לגמרי (אפילו הטייט אנד רוקי!). נצטרך להסתמך על משחק הריצה שממה שראיתי הצליח בצורה סבירה. אגב שימו לב להגנה של טנסי היום... 6 סאקס 2 אינטרספשנס וכל זה מול ג'קסונביל הקשוחים. עריכה: דרייב ראשון נהדר של הבראונס. אני מאוד מחזיק מהקבוצה הזאת. לא יודע אם הם כבר מספיק טובים בשביל לעבור אתה סטילרס אבל זאת בטח שלא תהיה הפתעה גדולה אם כן. ההתקפה נראית מסונכרנת מאוד כשרק משחק הריצה חלש (הודות לעבודה טובה מאוד של הפרונט 7 של דאלאס נגד הריצה). אנדרסון עובד יפה מאוד. יהיה פה משחק מעניין.
יותר מחמאות ממה שנתתי? שאני לא יהפוך בטעות לאוהד שלכם... הגנה מרשימה וספיישל טימז מדהים אבל ההתקפה עדיין בסימן שאלה. ברבע הראשון הצלחתם להשיג את העצירות על ההתקפה המזעזעת של הסיהוקס אבל נראה לי שספרתי משהו כמו 4-5 דרופים של הרסיברים שיכלו להפוך את החיים עבורכם ליותר קלים. אז כן, הריטרן של פאריש היה גדול והפייק היה גאוני אבל אי אפשר לבנות על זה לאורך זמן וכן צריך לבוא שיפור מסויים בהתקפה. ורק שלא יהיו רגשי נחיתות בעמדת הסקיל פליירז. גדל לכם בבק פילד סופרסטאר, תענוג לראות אותו רץ. לא יודע מה יצא לך לראות בסוף כי נטשתי את המשחק אחרי הטאצ'דאון של רויאל אבל במחצית הראשונה זה היה נראה רע מאוד. בכל פעם שמוריס או ג'ונס נשאו את הפוטבול הם נתקלו בבלוקים אנושיים. הרבה מזה בגלל קו ההתקפה שלכם שהיה על הפנים היום, בעיקר בזכות הדיפנסיב ליין של הבילז. יכול להיות שזה ישתפר בהמשך אבל על סמך מה שראינו היום, אין בשורות חדשות בגזרת סיאטל.
רועי משחק הריצה שלכם הצליח בצורה סבירה רק בחלק של המשחק שראית... שהיה גארבג' טיים ושבו בפאלו בעיקר ניסתה להימנע מהמסירה הארוכה ונתנה לכם לעשות מהלכים קצרים. ממה שראיתי בחלקים של המשחק שבאמת היו חשובים אין לך כל כך על מה להסתמך בריצה. 11 יארד על הקרקע היו לכם בכל המחצית הראשונה. אין לכם ראנינג באק אחד שאפשר לסמוך עליו וקו ההתקפה שלכם לפחות היום לא יצר חורים בכלל. בשבועות הקרובים סביר להניח שתצטרכו בעיקר לרוץ בהיעדרם של כל כך הרבה רסיברים משמעותיים, אבל משחק המסירות היה וימשיך להיות הצד החזק שלכם. כשאני אומר קווים אני מתכוון לקו ההגנה ולקו ההתקפה יחדיו. הם הבסיס להצלחה הן בצד ההגנתי והן בצד ההתקפי. סתם לדוגמא כדי להמחיש את החשיבות של קו טוב לעומת נגיד חשיבות של סקנדרי טוב. בלי קו הגנה טוב שילחיץ את ה-QB גם הקורנרים הכי טובים לא יוכלו לכסות את הרסיברים שלהם לאורך זמן של יותר מכמה שניות. לעומת זאת קו הגנה חזק יכול להוציא קורנרים בינוניים ומטה גדולים כי הוא גורם ל-QB לטעות, ראה הניו יורק ג'איינטס ומינסוטה שמבחינת פרסונל יש להם סקנדריז חלשים למדי. אני להמשיך ולשטוח פה את התיאוריות שלי עד מחר אבל אין לי כוח לזה עכשיו... בקיצור, קווים זה המפתח.
אה, ואף מילה על הפציעה של בריידי... אני מתאפק עד שיגיעו ידיעות על חומרתה המדויקת. חבל שהיריבה של הפאטס היום היתה KC המגוחכת, אחרת זה היה נגמר בהפסד לרשעים. מחזור סופר-מעניין היום בינתיים, המון סיפורים מרתקים מתפתחים להם. פציעה לבריידי, בכורה נפלאה לפארב עם שתי זריקות ישר ל-top plays של ספורטסנטר, בכורות עם ניצחון לשני הרוקיז ראיין ופלאקו שכולם צפו להם שחורות בעונתם הראשונה (בעיקר בשל החולשה של הקבוצות שלהם), מהלכים מטורפים של הבילז בספיישל טימז, טנסי מנצחת את ג'קסונוויל בקרב הגנות קשוח והמחזור עוד צעיר ועוד הרבה אקשן מחכה לנו... כמו שאומרת הכתבה הנהדרת של יואב בורוביץ' שצחי לייבמן הביא פה, הליגה הטובה בעולם. כמה התגעגעתי.
שון רוג'רס וקורי וויליאמס באותו דיפנסיב ליין ועדיין מריון בארבר טוחן יארדים בלי בעיה ולרומו יש בממוצע משהו כמו 7-8 שניות... ריספקט לO-ליין של דאלאס. ההגנה של קליבלנד די מאכזבת...דאלאס עושים פחות או יותר מה שהם רוצים.
מסכים ורק אני אוסיף שגם ההתקפה מאכזבת. אל לואיס אין טענות כי הוא בכלל היה בספק למשחק וההחלטה להעלות אותו הייתה רק בחימום (והוא עוד בסדר) אבל אדוארדס לא נכנס למשחק טוב עם איזה דרופ מטופש שממש מנע ממנו ללכת כל הדרך לאנד זון ומאז לא כ"כ מוצא את עצמו. וכמובן, גם להגנה של דאלאס לא חסר... כיסוי טוב של הקורנרים שלהם. בגזרת בריידי, לפי מה שראיתי מהשידור, זה רציני, ראו את הכאבים ואת הירידה שלו החוצה, ההימור שלי שהפעם באמת המזל לא יהיה לצד הפאטס והעונה שלהם תלך בגלל זה, אבל היי, דאנטה את ראנדי מעולם לא נשמע טוב יותר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx אגב, שמתם לב לחגיגה של TO אחרי הטאצ'דאון? קונטרה לאוסיין בולט, אחחחח טרללל...אוהבים אותך!
אני לא חושב שהפציעה של בריידי יותר מדי קשה. ראיתי בנתיים את רגע הפציעה ובבירור רואים שהוא צולע, אבל לא מורד על אלונקה...זאת אומרת אין קריעה של רצועות או דברים כאלה. הערכה שלי? אולי יחמיץ משחק אחד, אבל בטח לא איזה חצי עונה. מודה, העברתי מאז חצי הרבע הראשון מפוטבול לכדורגל (מצטער חבר'ה כדורגל עדיין מקום ראשון אצלי), וכרגע חזרתי לראות את פליקס ג'ונס נכנס לטאצ'דאון ראשון בקריירה שלו. לפי ההתלהבות של שדרי פוקס (נדמה לי שאייקמן בבות', נכון?) דאלאס מצאה אמט סמית' חדש? בכל מקרה סביר להניח שבהמשך הלילה עוד אראה פרקים ארוכים של הקולטס מול הברס. אגב, אף אחד לא דיבר על ה-223 יארד למייקל טרנר במדי אטלנטה! (שיא מועדון). מישהו בחר בו?