יריבות נחמדות... היריבויות הגדולות של מיזורי הם מול קנזס ואילינוי, אבל כל הקבוצות שהזכרת הן בכל זאת יריבות של הטייגרס מהקונפרנס, ובקונפרנס חזק ומלא מסורת כמו הביג 12 כולם שונאים את כולם. אני במקומך הולך למשחק, לא כל כך משנה איזה מהם. אם אני לא טועה אוקלהומה סטייט נחשבת על הנייר לחזקה יותר מבין 3 הקבוצות שציינת, אבל בטח שלא בפער משמעותי מהאחרות. מה שלא תבחר, האיצטדיון הנפלא הזה: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/88/FaurotField.Xxx שמכיל 70 אלף מקומות יהיה מלא בכל מקרה...
לא ייאמן. מחצית בהורסשו של הבקאייז והם בפיגור 7-6 מול אוהיו העלובים. אז נכון, ביני וולס לא משחק, אבל עדיין אוהיו סטייט לכאורה מפוצצת במספיק שחקנים כשרוניים שאמורים לדרוס את היריבה החלשה שלהם ללא בעיות ולגמור את המשחק הזה בהפרש אסטרונומי. הקהל הביתי המום לגמרי. ברור שבסוף הבקאייז ינצחו, אבל רק המחצית העלובה הזו בשידור ישיר ב-ESPN מראה לכל ארה"ב עד כמה OSU הם אובר-רייטד. USC הולכים להתפרק עליהם בשבוע הבא.
מי שער שירוץ לפתוח ESPN... ECU מתעופפים כמו מטוסים על פאט וייט המועמד המהולל להייזמן והראנינג באק האולטרא-מהיר שלו נואל דיויין. 17-3 להם במחצית על המדורגת 8 ווסט וירג'יניה, שלבטח תיתן פייט חזק במחצית השנייה. יהיה חם וצמוד עד הסוף.
תותחים אחד אחד הECU האלה. בעיקר ההגנה שלהם שמצליחה להשיג big stops פעם אחר פעם. זה יכול להשתנות במחצית השנייה אם ווסט וירג'יניה יפסיקו ללכת רק על מהלכי ריצה (למרות שהם גדולים בזה) וישלבו יותר מהלכי מסירה, אחרת זה ימשיך ככה - 100 יארד מרשימים על הקרקע ורק 3 נקודות על הלוח. פיקני הזה בובה של ק"ב. ממשיך את התצוגה מהשבוע שעבר, אחוזי דיוק מדהימים ומחצית ראשונה גדולה עד כה. כיף לראות.
מסכים איתך אליאור, ווסט וירג'יניה אכן צריכים למצוא קצת איזון בהתקפה שלהם ולהתחיל לשלב מסירות עם הריצות, נכון לעכשיו המשחק שלהם צפוי מדי. בדרייבים האחרונים שלהם במחצית הראשונה הם ניסו להתחיל למסור אבל קו ההתקפה שלהם לא החזיק מול החיות בקו ההגנה של ECU. כדי שהם יתחילו להבקיע בקצב שהם רגילים לו במחצית השנייה הם צריכים למצוא דרך להתמודד עם הרביעייה הקדמית ההגנתית של ECU. מה שכן, גם במחצית ראשונה יחסית חלשה של שניהם עדיין היה אפשר להתרשם מהאתלטיות הנדירה של פאט וייט ודיויין. כל הכבוד ל-ECU על ההתמודדות שלהם איתם עד כה, זה צמד שמתעלל ביריבות על בסיס קבוע.
אני עדיין בהיי מההצגה של ECU אתמול. מפינקני, מהראנינג באקים, מהרסיברים, מקו ההתקפה אבל בעיקר מכל החוליה ההגנתית שהחזיקו את אחת ההתקפות הכי מסוכנות בארה"ב על 3 נק' בלבד. ההגנה של ECU הם פשוט bad asses, בכל תיקול רואים את כל הקבוצה באה לעזור ומטפסת על ה-ball carrier, זה סימן לשחקני הגנה רעבים/מטורפים. הם נשכו אתמול כמו כלבים חולי כלבת. במיוחד הרשים אותי CJ ווילסון הדיפנסיב ליינמן שנראה כמו שחקן אמיתי... אני חושב שאני מתאהב באנדרדוגים הבאמת נושכים האלה אבל עם כל הכבוד ל-ECU, היום מתחיל הדבר האמיתי. אומנם אנחנו בלי ג'ייסון פיטרס שהוא אולי השחקן הכי חשוב בהתקפה שלנו, ואומנם ספגנו מכה קשה השבוע עם האובדן של אנג'לו קרוואל לכל העונה, אבל המשחק הזה הוא בגדר must win מבחינתנו. סיאטל קבוצה טובה ואני לא מזלזל בהם, אבל אם יש לנו איזשהן שאיפות לפלייאוף העונה זה משחק שאנחנו חייבים לקחת. לעיני הקהל החם בראלף ווילסון סטדיום אני מאמין שאנחנו פייבוריטים, קבוצות מהמערב בד"כ מפשלות כשהן נוסעות מזרחה. ב-23:15 אגב אמור להיות משחק ענק בין הבראונז לקאובויז. בטח יהיה שוטאאוט פרוע בין שתיים מההתקפות הכי איכותיות בליגה. אם הבראונז יצליחו לקחת את הבויז עם התמיכה הקולנית של הדוגפאונד זו תהיה הצהרת כוונות רצינית מבחינתם. אני מרייר רק מלחשוב על המצ'אפים במשחק הזה... are you ready for some football?! :aaa021:
!!!WOOP קנזאס רודפים אחרי איזה שיא גינס לפינוי מהיר של חוליית ההתקפה מהמגרש? מה זה? שני דרייבים, שתי שניות.
קאצ'ינג!!! פולאמלו בהרכב וטאץ' דאון ראשון לעונה בדרייב הראשון... מי אם לא, ווילי פארקר. אני אמשיך לקשקש עד שמישהו יצטרף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
בריידי סופג תיקול בברך השמאלית ויורד מהמגרש... נראה לא טוב בכלל מבחינת הפאטס. יצורי מדי לפנטז על upset של הצ'יפס? רק שלא נשכח, הקאובוי בט"ד אופייני של משהו כמו 3,000 יארד אוויריים, מברוק.
וואוו, איזו פתיחה לפאלקונס. ראיין עם שתי זריקות לנקודות אחת ל-62 יארד. הרכש החדש מאחוריו, מייקל טרנר, גם כבר הספיק למצוא את האנד זון. 21-0 לפני שהרבע הראשון מסתיים!
איזה קטע ביזארי בניו יורק. הקיקר של הג'טס כנראה נפצע והחבר'ה שמה הולכים על כל דאון. פארב הצליח להוציא טאצ'דאון מ-4th down אבל ה2 פויינט קונברז'ן כבר היה יותר מדי. בסוף הם עוד יפסידו על הנקודות המבוזבזות האלה... ההגנה של הבילס מרשימה. ההתקפה כמובן מסריחה את השועלים למעט מרשוווון אבל זה מתקזז עם הגועל של האסלבק והבק פילד שלו.
מה אתם אומרים? דונטה קולטפפר פרש מוקדם מדי? בריידי קרוייל מצטרף לבריידי עם פציעה בכתף ימין. היוארד שהסריח בעונה שעברה את הדשא לפני שהוחלף ע"י קרוייל תיכף נכנס.
איזה בלואוואט! שתי דקות לסוף השלישי, היינס וורד נוחת בפעם השנייה באנד זון של הטקסנס כדי לרשום על הלוח 35-3. בני בוי 13/14 עם 137. פארקר נראה חד כמו בפתיחת העונה שעברה עם שלושה TD משלו ו-138 על הקרקע. ציפיתי שיהיה הרבה יותר קשה ומאתגר. שמח לטעות הפעם.