Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. KirkH Member

הדבר הכי מצחיק בקשר לפאנטזי זה הסקור של ההגנות - הסקינס אומנם הפסידו את המשחק, אבל עשו יותר נקודות מהג'איינטס, 6-2...

הסליפר של המשחק הוא מן הסתם קארני הקיקר של הג'איינטס שהיה מושלם והביא 11 נקודות, בליגה שלנו הוא פרי אייג'נט למי שמעוניין.

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיקרים... איך אפשר בכלל לצפות את התפוקה שלהם? זו העמדה הכי פחות מדעית בכל עסקי הפנטזי.

לונדון פלטשר עם 12 נק' ששווים 12 נק', לא רק בזכות הגדולה שלו (והוא MLB משובח) אלא גם בגלל שקו ההגנה שלו פשוט לא היה פקטור במשחק וכל מהלך הגיע עד אליו. גם זה פקטור בבחירת ליינבקר.

3. Stretford Ender Member

מה שמזכיר לי, אני מאוד מחכה לראות את בחירת הדראפט הרביעית (אם אני זוכר נכון) של הסיהוקס - רד בריאנט. אני מת שתהיה לנו איזה מפלצת בDT שתתחיל לתקוע רצים מאחורי הליין שלהם (הDE'S מהווים פחות פאקטור כאן). זה פחות או יותר הסיבה המרכזית לדעתי לחגיגה של ריאן גראנט בחצי גמר הפלייאוף נגדינו. פשוט טחן יארדים דרך האמצע.

עוד יומיים!

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז ככה קוראים למי שאמור לעצור את מרשון? רד בריאנט?

good luck with that...

עוד יומיים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

5. Stretford Ender Member

טאטופו, פיטרסון, היל, קרני בליין ובריאנט החדש (שכשבחרנו אותו שיבחת מאוד! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx)
    who needs luck? (מרשון אולי...)

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

תן לחמם את האווירה ולדבר קצת טראש! למה אתה חייב להיות כזה רציונלי תמיד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. Stretford Ender Member

כל עוד אנחנו מסכימים שהרציונאל אומר שמרשון יאכל הרבה דשא... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן אחרי צפייה בשידור חוזר אולי קצת הגזמתי עם התשבוחות לדיפנסיב ליין של הג'איינטס, בעיקר כי לא ידעתי מול מה הם היו צריכים להתמודד שזה בהחלט לא היה קו התקפה נורמלי. וגם הדברים שלי על איליי בעיקר כוונו לדרייב הראשון והמאוד מרשים שהוא הינדס, אבל כפי שאיתי אמר וכפי שנוכחתי גם לראות, בהמשך הוא חזר לעצמו אם כי לא כליצן החצר המוכר והטוב. בכל מקרה, יהיה נורא מעניין לעקוב אחריו בשבועות הקרובים ולראות אם הסופרבול האחרון באמת שינה אותו. וברור שפלקס ושאר סוללת הרסיברים המחוננת שלהם לא תזיק...

מהרד סקינס התאכזבתי כמו כולכם בעצם. קבוצה שאם לשפוט לפי המשחק הראשון היא עדיין לא חלב ולא בשר. אפילו לא פרווה. איכשהו בין הדשדוש של בניית הקבוצה מחדש לבין קבוצה שרצה כאן ועכשיו לפלייאוף, משהו שם לא נראה מתחבר. את רוב ההאשמות אפשר בינתיים לכוון אל זורן שנראה אתמול כמי שהמעמד קצת גדול עליו, בין אם ב(אי) קריאת מהלכים ובעיקר בהכנה של הקבוצה. קשה להסיק מסקנות ממשחק ראשון אבל זה בהחלט לא נראה טוב. אולי עם הזמן הם ייכנסו יותר לrhythm שלהם אבל קשה, קשה לראות אותם משחזרים או אפילו מתקרבים ל-10 ניצחונות.

אתה לא מתבלבל עם הלונג סנאפר? מה איתו באמת, קופץ כבר בראשון ישר למים העמוקים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא זה שאמור לעשות את ההבדל עבורם ולהביא את הניצחון ביום ראשון...

הנה רועי, אני מודה, יש לכם יתרון עלינו... בעמדת הלונג סנאפר.

10. KirkH Member

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובדיוק כשכבר באתי לשמוח על כך שה-LT הכי טוב ב-NFL חוזר לקבוצה נחתה עלי מכה רצינית...

אנג'לו קרוואל, האאוטסייד ליינבקר המצוין שלנו (הוביל את כל האאוטסייד ליינבקרים בליגה בתיקולים בעונה שעברה), וללא ספק המנהיג והדמות הכי סמכותית בהגנה, גילה שהוא יעבור בקרוב ניתוח ארתרוסקופי בבירכו. הבילז בתגובה החליטו לשים אותו ב-injury reserve, למרות שהניתוח עצמו מחייב לכאורה "רק" 8 שבועות של החלמה. המשמעות של לשים שחקן ב-IR היא שהוא לא יהיה זמין לכל העונה ושהמקום שלו בסגל מתפנה לשחקן אחר. ומאחר והחוזה של קרוואל תם בסוף העונה הזו יש סיכוי טוב שאנג'לו קרוואל לא ילבש יותר את הכחול-אדום של הבילז.

איזו מכה... עם אנג'לו היתה יכולה להיות לנו את אחת משלישיות הליינבקרים היותר קטלניות בליגה, ועכשיו נצטרך לסחוב עוד עונה עם קית' אליסון החלשלוש בהרכב. חשבתי שעם ההבאה של קאוויקה מיטצ'ל אני אצטרך לסבול את אליסון רק בספיישל טימז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

כשאלוהים יודע מתי פיטרס באמת יהיה בכושר סביר ויוכל לחזור ולשחק וכשאנג'לו גומר את העונה עוד לפני שהיא מתחילה האופטימיות שלי אט אט נמוגה...

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגובות משני הצדדים על התיקול המכוער של סמיואלס על קיוואנוקה בסוף המשחק

בקשר לשידורים מהקולג'ים היום:
    ב-19:00 אמור להיות שידור ב-ESPN, לא היה כתוב בלוח השידורים באיזה משחק מדובר. הניחוש שלי הוא שזה יהיה אוהיו סטייט נגד אוהיו במיסמאץ' חסר סיכוי שייגמר ב-30-50 הפרש לבקאייז. ביני וולס ינוח במשחק הזה לאחר הפציעה שלו בשבוע שעבר, ככה שבכלל אין בדיוק למה לצפות מהמשחק הזה.
    ב-23:30 לעומת זאת אנחנו מקבלים את אחד המשחקים המעניינים של השבת אם לא המעניין שבהם, כשאיסט קרוליינה, אחרי שהפתיעו את וירג'יניה טק בשבוע שעבר, ינסו לעשות את זה גם למדורגת 8 במדינה ווסט וירג'יניה. ליתרון ביתיות בקולג'ים יש משקל די משמעותי, ואני לא אופתע במיוחד אם הפיראטים של ECU ינצלו את יתרון הביתיות כדי לעצור את ה-QB הרץ המהולל פאט וייט ושאר ההתקפה של המאונטנירז.
    שידור של הדרבי הגדול של פלורידה בין פלורידה ל-UM כנראה שלא יהיה... חבל שאני לא בארה"ב כבר עכשיו

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/08
  13. KirkH Member

אם כבר חזרת לקולג'ים, ואחרי שהתעלמת בפעם האחרונה - אז אני אשאל שוב:

יש פוטבול מכללות ששווה לראות באזור סנט לואיס?

:aaaoffto:

14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיר סט. לואיס עצמה אין משהו ששווה לראות עד כמה שידוע לי, אבל ערכתי בשבילך מספר בירורים ואם מתחשק לך לצאת מהעיר ולטייל קצת באיזה יום אז אתה יכול לתפוס קולג' פוטבולים איכותי. בקולומביה, מיזורי, שנמצאת 120 מייל מערבה מסט. לואיס, יושבת לה האוניברסיטה של מיזורי, ולאוניברסיטה של מיזורי יש בשנתיים האחרונות קבוצה חזקה מאוד (מדורגת שישית בארה"ב נכון לעכשיו). תגיד לי באיזה תאריכים אתה שם ואני אבדוק לך אם יש משחקים ספציפיים מומלצים...

15. KirkH Member

אוקלהומה סטייט, קולוראדו או קנזאס סטייט...