העניין עם הקולג'ים שיש לך בסוף מיליון משחקי אליפות ומעשה אין ל מושג איך מגיעים למשחקים האלה. את המידע לגבי משחקי הקולג'ים אני רק מקבל מהתכניות האהובות שלי around the horn ו-PTI. משחקי ה-NFL אני רואה דרך שתי תחנות. הראשונה היא NASN שהם ראשי תיבות של Nort American Sport Network, תחנה שאפשר לקלוט פה דרך הכבלים, ודרך 'סקיי ספורט' האנגלית שאני קולט דרך לווין. שם אני כול לקלוט משחקים גם דרך תחנות ספרדיות (כשהן עובדות) ומזרח אירופאיות. בקיצור, אם כל זה לא עובד אז לבטח יש אפשרות לראות היום דרך האינטרנט לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx אגב שמעתם את החדשות על הליינמן ריץ' קולייר שנמצא במצב קשה בבית החולים אחרי שנורה במהלך תקרית? זה כל כך עצוב, אבל זה אולי כן אומר מאיפה החבר'ה האלה באים. אם זה קשור לעברו, אני לא יודע, אבל כל כך הרבה חבר'ה באים מהגטו'ז כך שתקריות כאלו אולי הן מעין חיסול חשבון. אני לעולם לא נמשכתי לארה"ב, וזאת לצערי אחת הבעיות שם. עצוב, בוא נקווה שקולייר ייצא מזה, אבל הבנתי שמצו עדיין אנוש.
לא רק אצלינו - כריס קולי מארח את חבריו מהסקינס לפנטזי דראפט די משעשע, אהבתי את הקטע שקמבל בחר את קולי שאמר לו שעכשיו הוא יצטרך לזרוק לו יותר. ("טאצ'דאון אחד שלי ואתה מנצח"). אני בונה על זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
באמת יש לי דרבי פרטי בסופשבוע, UM נגד פלורידה בשבת בלילה במשחק שמשודר בארה"ב ב-ESPN שאני מקווה שישודר גם בארץ ב-ESPN. איכשהו יש לי סימפטיה לכל 3 הקבוצות הגדולות בפלורידה (UM, פלורידה ו-FSU) למרות שיש ביניהן יריבויות מרות. כולן הסבו לי גאווה כשגרתי שם והן שלושתן היו בטופ 4 של הקולג'ים בסיומה של עונה אחת מטורפת. נ.ב רועי מאיפה אתה מביא את הסרטים האלה? Let's go with LenDale White... yeah that's a gay pick http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx תאמינו לי הכוסיות שם הכי מבינות...
הימורים מהירים לפני שהעונה באמת מתחילה: AFC: מזרח - ניו אינגלנד, צפון - פיטסבורג, דרום - אינדי, מערב - SD ויילדקארד - ג'קסונוויל וקליבלנד NFC: מזרח - דאלאס, צפון - מינסוטה, דרום - קרוליינה, מערב - סיאטל ויילדאקרד - גרין ביי ופילי סופרבול: דאלאס נגד אינדי, אלופה - דאלאס MVP - טוני רומו
יאללה, למה לא AFC: E- פאטס N - סטילרס S - ג'אקסונביל W - צ'ארג'רס קולטס ובראונס עם הווילדקארד NFC: E - קאובויס N - פאקרס S - סיינטס W - סיהוקס הרדסקינס והוויקינגס עם הווילדקארד בסופרבול סיהוקס נגד הפאטס, סיהוקס אלופים לראשונה! השידור כבר התחיל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
שיכור מת אחרי יום הולדת של חבר שהעבירה את השעות האחרונות לפני הקיק אופ, בקושי כותב. אבל כמו גדול מתייצב לראות את איליי מפשל (או נכנס לאנד זון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx )
לא ברור איך המחצית הזו נגמרה רק ב16-7. הג'איינטס בשליטה טוטאלית במשחק והיו כבר צריכים לגמור אותו. הם לא היו מספיק אגרסיביים בכניסות שלהם לרד זון של הסקינז, שמו "רק" 16 נק' על הלוח והסקינז בדרייב ההתקפי הנורמלי היחידי שלהם (וגם הוא היה מקרי למדי) שמו TD על סף המחצית. TD שכולו מומנטום. במחצית השנייה יהיה לנו משחק. הקטע שברנדון ג'ייקובס תיקל את לרון לנדרי ופצע אותו תוך כדי ריצה... ענק. וגם הקטע שהשופט התבלבל בנסיון להגיד offside http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
זה גם נגמר ב16-7 אחרי מחצית שנייה די משמימה, שבעיקר הדגישה עד כמה וושינגטון באה לא מוכנה לעונה הזו. הם פשוט ניראו כמו קבוצה לא מאומנת. בדקות האחרונות של המשחק הם שיחקו כאילו המשחק הרגע התחיל מבחינת קצב המשחק וה-play calling, איטי ושמרני כאילו שהם מובילים. לא עברו ל-no huddle, לא התחילו לזרוק מסירות ארוכות, זה היה די מביך. אנשי המשחק אתמול היו באופן מפתיע שחקני קו ההגנה של הג'איינטס. כולם תהו איך ייראה הקו של ה-G מן בלי אוסי וסטרייהן, אבל טאק וקיוואנוקה אתמול היו אדירים בעמדות ה-DE, גם בפאס ראש וגם נגד הריצה, וגם ה-DT הפעילו לחץ מצוין וידם היתה על העליונה בקרב מול אמצע קו ההתקפה של וושינגטון. היה במשחק אתמול הרבה דם רע כיאה ליריבות ארוכת שנים. פירס וקנדל הלכו מכות לעיני השופטים, ברנדון ג'ייקובס ולונדון פלטשר גם כן היו על סף עימות, והשיא מבחינתי היה במהלך האחרון של המשחק, כשהכל כבר היה גמור, בו ה-LT של הסקינז סמיואלס ירד לתיקול נמוך ומכוער לתוך הרגליים של קיוואנוקה ופצע אותו. אני מקווה בשביל הג'איינטס ובשביל הספורטיביות בליגה שלא מדובר בפציעה חמורה מדי... אם קיוואנוקה יחמיץ כמה משחקים סמיואלס בהחלט עשה לקבוצה שלו שירות טוב. מה שבטוח זה שיהיה חם ועצבני במפגש השני בין הקבוצות העונה.
אני חושב שאי אפשר לצפות ממשחק ראשון העונה שקבוצה תציג את כל היכולת שלה. הג'איינטס פתחו את המשחק בצורה הכי טובה שאפשר, אבל אחרי יתרון מבטיח של 13-0 הם די נתקעו בהתקפה. במחצית השנייה למרות כמה מהלכים מצויינים של ההגנה בראשות טאק וקיוואנוקה, מדי פעם נראו שם גם כמה חורים כשקלינטו פורטיס חותך את ההגנה כמו חמאה רכה. בכל מקרה בוא לא נגזים יותר מדי, והכי חשוב שניו יורק ניצחה (כאלופה, לא בגלל שאני אוהב קבוצה שספייק לי אוהד אותה...). לסיום לדעתי התקרית של קנדל ופירס לא ייגמר כל כך מהר. קנדל בכלל, הוא בהחלט נגח עם הקסדה בפירס שכבר איבד את שלו. מאד מוזר לי שלא נשרקו עבירות, אבל בסה"כ היו כמה כיסוחים מרשימים, אד אני זוכר איך פורטיס חוסם יריב שנראה פי שניים יותר גדול ממנו! ביום ראשון מתחילים עם סבון פארב, אבל לדעתי גם למיאמי המתחדשת בעידן ביל פארסלס יש הרבה מאד מה להוכיח. בשביל הכיף הנה האלופים שלי העונה: AFC מזרח: פטריוטס צפון: סטילרס דרום: קולטס מערב: סן דייגו NFC מזרח: דאלאס צפון: מינסוטה דרום: טמפה ביי מערב סיאטל בסופרבול ייפגשו ניו אינגלנד ודאלאס. בריידי יוביל את הקבוצה לאליפות ונבחר ל-MVP לכל העונה והפלייאוף.
לא ציפיתי שוושינגטון יבואו בשיא התיאום ושכל מהלך התקפי יקליק להם. להיות קצת חלודים בתחילת עונה זה בסדר וזה טבעי. אבל לא לעשות no huddle כשיש 3 דקות לסיום ואתה במינוס של שתי scores? אין לזה שום תירוץ... משהו לקוי באימון שם. אני עדיין לא מבין ד"א למה מנסים להלביש על שחקן עם נתונים אתלטיים ויד אדירה כמו ג'ייסון קמפמבל west coast offense. לא נראה לי שהוא יכול למקסם את הפוטנציאל שלו בהתקפה כזו, היא יותר מתאימה ל-game managers סטייל ג'ף גרסיה. מצד שני ג'ים זורן מבין בקוורטרבקים "קצת" יותר ממני... נראה מה ייצא מזה. בשביל קבוצת הפנטזי שלי אני מקווה שזה יצליח.
תזכיר לי מי אמר שלא תבוא ירידה כל כך דראסטית כמו שכולם חשבו בעמדות הללו? זה שאין כמו סטרייהן ואוסי זה ידוע, אבל ג'אסטין טאק הוא כבר סופרסטאר בהתהוות ולצד קיוואנוקה המפלץ שכבר שיחק בעבר כ-DE לא היה אמור להיות שינוי כזה קיצוני. עונה של 53 סאקים מן הסתם לא תחזור, אבל לא הפאס ראש יהיה הבעיה של הג'איינטס העונה, ולמרות שאנחנו רק אחרי משחק אחד אני מרשה לעצמי לומר את זה. אולי הוא לא יביא אותם חזרה לסופרבול אבל בשביל מקום בפלייאוף אכן ואכן. על המשחק אני לא אגיב כי נשפכתי ממש אחרי הסקורינג דרייב של הג'איינטס (עכשיו אני אראה שידור חוזר), אבל הרבה מילים טובות לאיליי עליו. חד, מפוקס, מדוייק. מבט מהיר על הסטטיסטיקה שלו לא ממש מפיל מהכיסא אז מי שראה יוכל בטח לספר האם זה אותו איליי ישן של סוף העונה שעברה או זה שנולד מחדש בפלייאוף. מרתק העניין הזה. הימורים: AFC: מזרח - ניו אינגלנד, צפון - פיטסבורג, דרום - ג'קסונוויל, מערב - SD ויילדקארד - אינדי והברונקוז NFC: מזרח - דאלאס, צפון - גרין ביי, דרום - טמפה, מערב - סיאטל ויילדאקרד - מינסוטה והג'איינטס סופרבול: דאלאס נגד ניו אינגלנד, אלופה - ניו אינגלנד MVP - החבר של ג'יזל.
טוב, בהתחשב במצבי אמש זה ששרדתי שניים וחצי סנאפס היה גם כן הפתעה. בכל אופן סיימתי הרגע לראות את השידור החוזר. עם כל הכבוד להתלהבות שלכם מהחבורה בכחול, בעיקר טאק וקיוואנוקה - הם שיחקו מול אוויר ולא נבחנו כמעט בכלל לאורך כל המשחק. אכזבה עצומה מהיכולת של ג'ייסון קמפבל ומי שכיוון אותו באוזניות. פשוט מביך. כל פעם שהקו של קמפבל הצליח להחזיק יותר משתי שניות ונתן לו זמן לחשוב טיפה, הוא זרק רע. ביתר המקרים הוא עשה הכל כדי להיכנס למסלולים של טאק, פירס והחבר'ה... מחמאות לאיליי?! על מה? על חוסר היכולת לסגור את המשחק בסידרה עלובה של זריקות פנויות ברבע השלישי? או על ניהול זמן גרוע ברבע השני שעלה להם בעוד צ'אנס לשלוח את וושינגטון הבייתה עוד במחצית? לפי מה שמאדן אמר הסיבה שוושינגטון לא שיחקו נו-האדל בסיום היא שהשחקנים עדיין לא מכירים את השיטה החדשה של זורן ושזה יבוא עם הזמן. אם זו הסיבה אז זה די דבילי, אפילו אני כבר מכיר את השיטה של זורן - לתת את הכדור לפורטיס במצב אבוד כדי להשיג 4 יארד באמצע ולרדת לנוח, מה בדיוק מסובך ללמוד את זה?! למצעד המאכזבים צריך לצרף גם את ג'ייסון טיילור שלא מזכיר אפילו את הצל של עצמו בימי השיא במיאמי. גם כריס קולי הטייט אנד היה מאוד מאוד חלש וכמעט לא נגע בכדור, אבל במקרה הזה מן הסתם האשמה היא יותר על זורן והקווטרבק שלו. ברנדון ג'ייקובס הוא חתיכת מפלצת. לא מגיע לאיליי כזה שחקן אדיר לידו. מחצית ראשונה חביבה, שנייה גרועה ובכל זאת, משחק פתיחה ראוי. קצת מכות, קצת סריטות וסוף סוף פוטבול!
הוא פתח את המשחק מאוד בטוח בעצמו ונראה כמו איליי החדש. עמד כמו גבר בפוקט, חיכה כל פעם עד השנייה הנכונה כדי למסור את הכדור גם במחיר של לקבל תיקול ולא מיהר מחשש מהפאס ראש, קיבל החלטות טובות, נראה ממש מרשים בדרייבים הראשונים. ובהמשך המשחק הוא היה איליי הישן, עם פנאלטיז של delay of game, עם אינטרספשן ממש לא מחויבת המציאות וכו'. הזכייה בסופרבול נתנה לו זריקת ביטחון ותשובה לכל המקטרגים, אני בטוח שנראה אותו משחק טוב יותר העונה מאיך שהוא שיחק בעונה הסדירה הקודמת. מי שהיה נפלא אתמול הוא פלקסיקו שתפס כל דבר שאיליי זרק ברדיוס שלו בהשתטחויות, זינוקים ותחת שמירה כפולה. אני מת על השחקן הזה. הוא נראה בריא בניגוד לעונה שעברה. ג'ייסון טיילור עלה לשחק אתמול כשהוא לא כשיר לגמרי ואכן נתן משחק לא טוב, אבל לכל מטבע יש שני צדדים ואני רוצה דווקא להחמיא ל-RT של הג'איינטס ששיחק מולו, קארים מקנזי, במקום לרדת על ג'ייסון הרקדן. בכלל האופנסיב ליין של הג'איינטס הוא הכוח המניע של ההתקפה שלהם, חמישייה סולידית וקשוחה שרצה כבר כמה עונות ביחד ולא מקבלת את הקרדיט שמגיע לה. עשו אתמול עבודה נהדרת גם בפרוטקשן על איליי וגם בפתיחת חורים לברנדון ג'ייקובס המפלצת. למרות שברנדון ג'ייקובס לא צריך חורים... להיפך, הוא מעדיף לרוץ על ליינבקרים וסייפטים, אני נשבע לכם שבמהלך אחד הוא רדף אחרי הסייפטי הלבן הרכרוכי של הסקינז כדי לפרק אותו. איזה מפלצת הוא. Big Brandon Jacobs! http://nysuperblog.com/wp-content/uploads/2007/10/brandon-jacobs-101507photoshop.Xxx
המהלך הכי יפה במשחק היה כמובן הכניסה של פורטיס בשחקן הגנה של הג'ייאנטס בלי קשר למהלך שהסקינס הריצו. שתל אותו כל כך עמוק בדשא ועוד קיבל קרדיט על חסימה.. זה היה אדיר.
היה משחק לא רע במחצית הראשונה. במחצית השנייה ירד ההילוך וחבל. בתחילת המשחק היה קסם, ואיליי קיבל כנראה ביצים עם הטבעת ואשכרה נראה מנהיג. בדרייבים הראשונים הוא הצליח להניע את ההתקפה עם התערבות מינימאלית של ג'ייקובס הענק, ובעזרת אחד מחמשת הרסיברים הטובים בליגה - פלקסיקו העוד יותר ענק. המחמאות של איתי לאופנסיב ליין אכן מוצדקות, אבל איליי ניצל אותו בהתחלה כמעט כמו שאח שלו מנצל שנים את הגרסה המשופרת. הוא נראה בטוח בעצמו לא ברח מהפוקט, לא התפתה להסתכל על הראש וניצל את הזמן עד השנייה האחרונה. ואז הגיע האינטרספשן המוזר...הוא פשוט זרק כמו בחורה והיה חסר לכדור עוד איזה 5 מטר בשביל הרסיבר. מאז קיבלנו את איליי של העונה שעברה. הססן, מפספס מטרות פתוחות....ובהתאם לא היוה יותר נקודות. אבל איליי לא היה הגרוע מבין הקוורטרבאקים על המגרש. ג'ייסון קמבל הרבה מאחוריו, במשחק נפל. נתחיל עם המהלך הראשון של ההתקפה של הסקינס במשחק - דאבל טים על ג'אסטין טאק שחופר מהצד. שום ראש מהאמצע וקמבל שהיה יכול בכיף לעמוד עוד 3-5 שניות בפוקט בלי לחץ (ואני לא צריך להגיד שזה המוןןןןן זמן) פשוט רץ לתוך טאק ומגיש לו על מגש של זהב את הסאק הראשון של העונה. לגבי המחמאות על הפאס ראש של הג'איינטס, הייתי מחכה עם זה. הO ליין של הסקינס לא תפקד כמעט בכלל... נחכה לראות אותם מול קבוצות יותר רציניות. אם טאק וקיוואנוקה יעשו לפטס לדוגמא, מה שסטרייהן ואוסי עשו להם... אז אפשר לדבר. ולמה שבאמת חשוב... כריס קולי מאכזב עם 0.7 נקודות בעוד לונדון פלצ'ר של היריב שלי עם 12 תיקולים ששווים 12 נק' (פאק, הליינבקרים זה מקור נקודות לא קטן בכלל!). סומך על LT שישתול את מארשון מספיק פעמים כדי להחזיר.