חחחחחחחחחחח אבל אי אפשר לשחק ככה....פעם ניסיתי ליתר ביטחון מתי שהובלתי 3-0 דקה 70 עשיתי דאבל ספיד בום הכל זז בטיללללללללללללללללללללל הפסדתי 4-3 חחחח
אני משתמש בעידכון של WOLF....עדכון מעולה...מעדכן תשמות השגויים ואגב יצא לו גרסא חדשה...להורדה: http://browse.files.filefront.com/Add_Ons/...rowsefiles.html הוראות התקנה: לחצו על קובץ 1 [TheWolf2005EvolutionPatchPES4PC.part01.exe] ותבחרו את התקייה של פרו אבולושין... [בד"כ זה C:/Programs Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer4]
יאלה, בוא נחייה קצת את הדיון, ספרו על שמירות שלכם במאסטר ליג... קצת על השמירה שלי לקחתי את ריאל מדריד זכיתי בכל תואר אפשרי וכעת אני בשנת 2026 ואני כרגע בונה קבוצה רק מספרדים, כל כמה שנים אני משנה שיטה, היו לי שנים של רק קלאגטיקוס והסגל כלל שחקנים כמו שילטון, פלה, קרוייף, זהוביק, קוטו, פלאטיני, ג'יוליט ועוד שחקנים ממש ממש טובים כמו שאמרתי כרגע אני מרכיב קבוצה רק של ספרדים, בקבוצה כרגע יש שחקנים כמו חואקין, פויול, פרננדו טורס, דלגאדו, קסיאס, סרחיו ראמוס, דל הורנו, נדאל, אינייסטה, רייס ועוד...
צצה בעיה : התקנתי את הפאטץ' אבל כשאני רוצה לשחק זה יוצא לי חלונות ועושה שגיאה. מה הבעיה ואיך אפשר לסדר אותה?
אני לא הורדתי שום עידכון, פשוט נכנסתי ל - edit, ואז ל - registiger player, ואז בחרתי club teams, ואז עידכנתי בעצמי את כל ההעברות של השחקנים. אחרי שהעברתי את כולם, נכנסתי ל - modify player number ועידכנתי גם את מספרי החולצות. ככה שהמשחק שלי מעודכן גם בלי להוריד כלום, אפילו שזה לקח לי כמה ימים
כי אין לי כוח להוריד עידכונים שלא עובדים, ואז המשחק לא יעבוד , ואז צריך להתקין מחדש, כמו שאמרתי, לוקח כמה ימים, אבל משתלם.
לא ממש משתלם מבחינת זמן...למה העידכון שאני הבאתי כאן עובד אצלי מעולה... אבבבבבללללללללללללללללללללל תעשה איך ש'תה רוצה חחח