Pes 6

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏4/10/06.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה עבד אצלך או לא???

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עבד אצלי חלקי

חלק מהשמות השתנה נדמה לי ויש לי את הלוגו של הסקי ספורט הזה בהילוכים החוזרים ,ועוד כמה כדורים.

3. פלג Member

אני רוצה לקנות את המשחק בזמן הקרוב, אבל אני לא בטוח לגבי דרישות מערכת. תגידו לי אם זה מספיק:

כרטיס מסך: גי'פורסט 5200 FX.

זיכרון: 256 מגה בייט.

מהירות: 2400.

4. Barcelona Member

אני חושב שזה יספיק, רק ה-256 זיכרון קצת מפריע. אני ממליץ לקנות את המשחק מהאינטרנט בחינם ולשדרג לזיכרון יותר טוב (להוסיף עוד 256 לפחות).

5. דולב נגר1 Member

מישהו יכול להיבא לי משהו שאני יכול לשנות את התלבושת של ברצלונה לחדשה ע הכובת של הunicup

6. ברקו Member

התחלתי עונה עם מילאן בMaster League .
    בעונה הראשונה עליתי ליגה בקלות וזכיתי בדאבל בקלות. בפגרה קניתי את פאולטה מפריס סן ז'רמן, מקננוס מריינג'רס, מאלברג מאסטון וילה, טראבסלי וטיטוב. ומכרתי את קאלזדה וגורקרוף.מאלדיני וקוסטורוסה פרשו לי.

בעונה השנייה זכיתי בדאבל אחרי שהקדמתי את אינטר בנקודה וניצחתי בפנדלים בגמר הגביע את רומא. פירלו זכה במלך המבשלים שבישול אחד לפניו קאקא וג'ילארדיניו במלך השערים.

בעונה השלישית קניתי את הובר ושוויאנשטינגר מבאיירן, ומכרתי את סיידרוף לבאיירן מינכיין ודידה.
    עכשיו אני באמצע העונה במחזור ה-15 אני מוביל בפער של 8 נקודות מלאציו השנייה, בגביע אני ברבע הגמר נגד לאציו אחרי שניצחתי את קליארי 2-0 בסיכום שני המשחקים ובליגת האלופות אני בשלב הבתים השני הוגרלתי בבית עם צ'לסי, טוטנהאם וסלטה ויגו, במחזור הראשון ניצחתי את סלטה, במחזור השני ניצחתי את טוטנהאם ומחזור השלישי את צ'לסי ומחזור הרביעי סיימתי בתיקו עם סלטה.
    כרגע אני במקום הראשון וצ'לסי בשני.

ההרכב שלי: הובר, טראבלסי, בונרה, נסטה, מאלברג, גאטוסו, פירלו, שווינשטאינגר, קאקא, ג'יאלרדיניו ואינזאגי
    מחליפים: קאלק, סימיץ', מקננוס, פאבלי, סרג'יניו, קאפו, טיטוב, ברוקי, יאנקולובסקי, אמברוסיני, אוליברה, בוריילו ופאולטה.

מישהו יכול להגיד לי למה התחלתי את ליגת האלופות משלב הבתים השני ולא מהראשון?

נערך לאחרונה ב: ‏10/1/07
  7. Raulito Madridista

מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות עונה במאסטר ליג עם הסגל המקורי של הקבוצות? התחלתי כבר שלוש פעמים ויצאתי כל פעם מחדש, עם ריאל מדריד במאסטר ליג, שראיתי שהשמות של השחקנים מעוותים ולא נכונים, אני לא יודע באיזה מהאפשרויות לבחור, יש איזה שישה שלבים, כנראה אני טועה באחד, אין לי ממש כוח לנסות את כל האפשרויוית, אני רק יודע שאני משחק על רמה 3.

אני אבל כן משחק עם ריאל מדריד בליגה הספרדית הרגילה, ברצלונה מובילה עליי בהפרש שערים, מחזור 30, אני חושב שהם ייקחו אליפות. יש לי ולהם 76 נקודות, אני הבקעתי 51 שערים ב29 מחזורים וספגתי 15 והם הבקיעו 55 וספגו 18, משהו כזה בערך. הייתי נגדם בסופר קלאסיקו והפסדתי להם בדקה האחרונה, מסי הגיע ודחק כדור רוחב, הייתי בטוח שהיה נבדלון אבל אכלתי אותה. אחרי המשחק הזה גמרתי בתיקו בבית עם בילבאו וברצלונה מחקו פער של 5 נקודות שהיה לי. אני מאוד צולע במשחק הזה, לאחרונה השתפרתי בגלל המערך ההתקפי שלי: 4-1-2-3, החלטתי לוותר על קשר אחורי ולשחק עם שלושה חלוצים, כיוון שאני לא מחזיק יותר מדיי בכדור וזה מיותר, אני בונה על מתפרצות ומבקיע הרבה גולים מהרמות. אני עדיין לא מצליח לחטוף כדור בתדירות גבוהה. ניסיתי ללחוץ על X כל הזמן, ניסיתי ללחוץ עליו רק שאני קרוב אל השחקן, לפעמים חטפתי כדורים בריבוע, אבל לפעמים השחקנים עברו אותי כאילו אני מים, זה דיי מעצבן הדבר הזה ואני לא מצליח להשתפר.

המערך שלי הוא: קסיאס; סיסיניו, קנבארו, ראמוס, קרלוס; אמרסון; רייס, קאסנו; רוביניו, ראול ורונאלדו.

אני חושב שאני אתן לרוד ואן ניסטלרוי מקום בהרכב הפותח, כיוון שעשו אותו טוב במשחק וזריז, כמו את רייס שהוא טוב במשחק. גם קאסנו מעולה, הכי טוב אצלי, כל השאר חרא בערך, דיארה אפס, אמרסון טוב. אני חושב שאני אספסל את רונאלדו. רוביניו מהיר מאוד אבל אני לא מצליח לעבור איתו שחקנים, מכירים את זה שאתם עושים הטעייה רצים באגף ואז הפלייסטיישן חוטף לך עם הגוף שאתה מנסה להגיע לקו ולהרים?

8. ברקו Member

אוקיי, בשלב הרביעי תלחץ על Match Mode Members ואז תבחר איזה קבוצה שאתה רוצה ותתאים לה את הליגה.

9. Dimitar Berbatov Member

מישהו יודע אם יהיה טלאי של ליגת העל לPES6 ?
    תודה לעוזרים!

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

סעאמק.

כל השמירות שלי (עונות, ריפלי) נדפקו. כשאני בא להריץ זה יוצא לי חזרה לווינדוס.

הלפ הלפ, עזרה.

11. mr.shmactics Member

חבר'ה יש לכם משחקים מיוחדים שלכם בפרו?

נגיד אני וחבר שלי לפעמים עושים משקופים במשחק..

שקל לקורה, שתיים למשקוף, שלוש למשקוף פנימי, חמש חיבור, 3 משקופים ברצף 20 שקל חחח.
    משחק מפגר אבל זה בן זונה מותח (עושים את זה באימון-פרי קיק- מגיעים לשלב השלישי ואז יש 3 בעיטות ברצף בלי חומה שתפריע)

נערך לאחרונה ב: ‏19/1/07
  12. Yellow Hell - מכבי נתניה Member

חחח..

חבל שלא מוציאים ליגה ישראלית ל-PES אמרו שכמעט מוכן וזה בסוף אין כלום.. :/

13. Dimitar Berbatov Member

למישהו כאן יש טלאי שמעדכן את כל העברות בינואר?
    אם כן שישלח לי בפרטי.
    תודה מראש!

14. S.Eto'o Member

יצא פטאצ' ענק לpes 6 שמוסיף את הליגה הגרמנית ואת הליגה האנגלית עם השמות המקורים,עדכונים(למשל רונלדו במילאן וכו')ועוד.

הפטאצ' שוקל יותר מ2 ג'יגה אבל שווה הורדה.

למידע נוסף(באנגלית):
    http://gamingaccess.com/index.php?news_id=...anguage=english

הורדה:

חלקים 1,2,3:

http://files.filefront.com/PES6PC+SU.../fileinfo.html

חלקים 4,5:

http://files.filefront.com/PES6PC+SU.../fileinfo.html

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך מתקינים זה הכי חשוב