היום בבוקר, סוף סוף ירד לי והתקנתי אותו מהר וכמובן נתקעתי בבעייה בדרך שכתב שהוא לא מוצא תדיסק שהכנסתי לו תקובץ MDF(דרך אגב איזה דיימון טולס צריך בשביל שזה יעבוד?) אבל מצאתי תוכנה שטוענת תמשחק, אבל האנטי וירוס שלי מרתיע מפנייה לכן אני מחפש בשיטה הרגילה. אחרי כל התסבוכות סוף סוף התחלתי לשחק ציפתי לזה רבות,הגעתי למסך פתיחה התאכזבתי מהתפריטים הכושלים ניסתי למצוא מקום לשינוי מקשים כמובן שאין שם מקום כזה אז יצאתי מהמשחק ושיניתי דרך הסטינג ובסוף התחלתי לשחק. אחרי כל הציפיות שלי שהיו למשחק הזה התאכזבתי רבות,השליטה בכדור מסורבלת, כמעט ואין תרגילים,השוערים כל בעיטה שלי משמיטים תכדור ואני יכול להבקיע בריבאונד או שהם תופסים כדורים שהם בלתי אפשריים, המצלמות שיש במשחק לא טובות ולא נותנות מבט כולל של לפחות חצי מגרש אלא בהיקף מצומצם. למרות ששיחקתי רק משחק אחד, אני מקווה שעם המשחקים יבואו אני אגלה עוד ועוד דברים ואני לא אתאכזב כמו שהתאכזבתי עכשיו.
וואי אני מה זה מאוכזב, כ"כ חיכיתי למשחק הזה... אני עכשיו ממש בדילמה אם לקנות או לא... חבל על סתם משחק(שיש לי את קודמו)מאכזב לבזבז 350 ש"ח... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mellow.Xxx
למען האמת אחרי שעבר כבר שבוע , המשחק הוא כישלון ברור . זה אשכרה PES5 כמעט בלי שינויים חוץ משינויים בתנועות , מהירות השחקנים , והשוערים . והקטע הוא שרוב השינויים הם לרעה . פתאום המשחק התחיל להיות מהיר להחריד , קודם זה לא היה ככה ממש מוזר , ואי אפשר להשתלט על הכדור לפני שהבלמים חוטפים אותו זה נורא מעצבן . את התנועות והעברות אהבתי למרות שזה לא כל כך מציאותי. אבל בכל מקרה אין שום ספק שהמשחק הזה הוא כישלון ואכזבה . PES5 עם כל האיטיות שלו הוא משחק טוב יותר .
איזה איטיות? התנועות של שחקנים בPES 5 מושלמות, מהירות כמו שהיא צריכה להיות! פרט לקטע של פאולים כל שניה, PES 5 הוא המשחק הכדורגל המושלם ביותר.
מה עני עושה אם אני נתקל בהודעה כזו בהתקנת המשחק ? http://img239.imageshack.us/img239/2220/bagmh0.Xxx ולא להיות חכמולווגים ולהגיד לי ללחוץ על נסה שנית כי ששאני לוחץ ההודעה שוב חוזרת אחרי דקה וחצי -2
מישהו יכול לתת לי בפרטי איזה לינק ממש טוב של פרו אבולושן 6 ?או אמיול ממש מהיר שיעזור לי להוריד את המשחק כמה שיותר מהר? תודה מראש.
חברה אני מתלבט אם לחכות עד ינואר כשהמשחק הזה ייצא פה, או לקנות את הקודם (שאני מת עליו) עכשיו, יש שיפור משמעותי ובסה"כ האם שווה לחכות? (בטוח דיברתם על זה, אבל בחייאת).