Pes 6

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏4/10/06.

1. Legolas Member

היום בבוקר, סוף סוף ירד לי והתקנתי אותו מהר וכמובן נתקעתי בבעייה בדרך שכתב שהוא לא מוצא תדיסק שהכנסתי לו תקובץ MDF(דרך אגב איזה דיימון טולס צריך בשביל שזה יעבוד?) אבל מצאתי תוכנה שטוענת תמשחק, אבל האנטי וירוס שלי מרתיע מפנייה לכן אני מחפש בשיטה הרגילה.
    אחרי כל התסבוכות סוף סוף התחלתי לשחק ציפתי לזה רבות,הגעתי למסך פתיחה התאכזבתי מהתפריטים הכושלים ניסתי למצוא מקום לשינוי מקשים כמובן שאין שם מקום כזה אז יצאתי מהמשחק ושיניתי דרך הסטינג ובסוף התחלתי לשחק.
    אחרי כל הציפיות שלי שהיו למשחק הזה התאכזבתי רבות,השליטה בכדור מסורבלת, כמעט ואין תרגילים,השוערים כל בעיטה שלי משמיטים תכדור ואני יכול להבקיע בריבאונד או שהם תופסים כדורים שהם בלתי אפשריים, המצלמות שיש במשחק לא טובות ולא נותנות מבט כולל של לפחות חצי מגרש אלא בהיקף מצומצם.
    למרות ששיחקתי רק משחק אחד, אני מקווה שעם המשחקים יבואו אני אגלה עוד ועוד דברים ואני לא אתאכזב כמו שהתאכזבתי עכשיו.

2. SeRgInHo Member

וואי אני מה זה מאוכזב, כ"כ חיכיתי למשחק הזה... אני עכשיו ממש בדילמה אם לקנות או לא... חבל על סתם משחק(שיש לי את קודמו)מאכזב לבזבז 350 ש"ח... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mellow.Xxx

3. ReL Member

למען האמת אחרי שעבר כבר שבוע , המשחק הוא כישלון ברור . זה אשכרה PES5 כמעט בלי שינויים חוץ משינויים בתנועות , מהירות השחקנים , והשוערים . והקטע הוא שרוב השינויים הם לרעה . פתאום המשחק התחיל להיות מהיר להחריד , קודם זה לא היה ככה ממש מוזר , ואי אפשר להשתלט על הכדור לפני שהבלמים חוטפים אותו זה נורא מעצבן . את התנועות והעברות אהבתי למרות שזה לא כל כך מציאותי. אבל בכל מקרה אין שום ספק שהמשחק הזה הוא כישלון ואכזבה . PES5 עם כל האיטיות שלו הוא משחק טוב יותר .

4. SeRgInHo Member

איזה איטיות? התנועות של שחקנים בPES 5 מושלמות, מהירות כמו שהיא צריכה להיות! פרט לקטע של פאולים כל שניה, PES 5 הוא המשחק הכדורגל המושלם ביותר.

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

האם יש אפשרות לשחק עם חבר ב"pes6" כמו שיש בפיפא, או שאת האפשרות אין בגירסה החדשה??

6. .::Daniel::. Member

ת-צ-ר-ו-ב

7. SeRgInHo Member

הפלייסטיישן שלי לא קורא צרובים.

8. .::Daniel::. Member

אהה אין לך ג'וק... חבל! אני מציע לך לקנות ג'וק במקום לבזבז כסף על משחק חדש שיוצא

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה עני עושה אם אני נתקל בהודעה כזו בהתקנת המשחק ?

http://img239.imageshack.us/img239/2220/bagmh0.Xxx

ולא להיות חכמולווגים ולהגיד לי ללחוץ על נסה שנית כי ששאני לוחץ ההודעה שוב חוזרת אחרי דקה וחצי -2

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/06
  10. dani-pinto Member

אולי דיימון טולס?... או שהתקנת את זה במקום לא טוב?...

11. John Barnes Member

ב350 ש"ח אתה יכול לעשות ג'וק.

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

פתחתי את זה בדאימונד טולס ... נפתח לי התפריט לחצתי להתקין ואז עשיתי נקסט בלי לשנות מיקום לתיקייה.

13. נדב מיכאלי Member

מישהו יכול לתת לי בפרטי איזה לינק ממש טוב של פרו אבולושן 6 ?או אמיול ממש מהיר שיעזור לי להוריד את המשחק כמה שיותר מהר?
    תודה מראש.

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

חברה אני מתלבט אם לחכות עד ינואר כשהמשחק הזה ייצא פה, או לקנות את הקודם (שאני מת עליו) עכשיו, יש שיפור משמעותי ובסה"כ האם שווה לחכות? (בטוח דיברתם על זה, אבל בחייאת).

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כמו שהרוב אומרים. 6 הוא אכזבה. 5 היה יותר יפה.