מה בנוגע לזכויות של הליגות/מועדונים/נבחרות וכו'? מה השתנה, איזה זכויות נרכשו וכו'? סלע, המבאס הלאומי.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
ליון, באיירן מינכן ומנצ'סטר עכשיו בשמות המקוריים, תלבושות, סמל קבוצה והכל... אבל כל הבונדסליגה לא קיימת וצל'סי כבר לא נקראת צ'לסי.
באיירן מינכן נמצאת ב"שאר הקבוצות" יחד עם סלטיק, ספורטינג ליסבון, פורטו, רינג'רס, גלאטסראיי ואחרות. היא הנציגה היחידה של גרמניה במשחק (אין את ברמן, דרוטמונד ושאלקה במשחק, אך יש את הליגה הצרפתית וההולנדית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ).
מה בפס6 אין את הבונדסליגה? אני משחק כבר כמה חודשים בסוני בWE10 (שזה המקביל האסייתי לפס6), ושם יש את הבונדסליגה.. אני לא יודע על מה אתם מדברים שזה משחק גרוע... זה משחק טוב.. אני זוכר שבזמנו הרגשתי שזה הרבה יותר טוב מפס5/WE9, אבל אני כבר ממש לא זוכר..
הפרו אבולושן 5 היה משחק כמעט מושלם. היו רק צריכים לשנות את התנועות של השחקנים שיהיו כמו במשחק הזה,להוסיף זכויות על קבוצות מובילות, ואולי לשדרג קצת את התפריטים. במקום זה המשחקיות השתנתה לרעה כמו שציינו פה קודם,התפריטים פחות נוחים,ויפה שהוסיפו את הזכויות לליגה הצרפתית,אבל אני מעדיף שתהיה גם גרמנית ושתיהן לא יהיו מאושרות. הדבר שהכי מפריע לי הוא השוערים שהודפים כדורים בצורה מגוכחת. ההגנה בפרו אבולושן 5 היתה מושלמת ואם היית יודע להגן כמו שצריך גם לא היו נשרקים פאולים כל שניה. גם שינו את המערכת של הבעיטות החופשיות לרעה.במשחק הקודם היית יודע מתי אתה צריך להשתמש במה ואיך לכוון בדיוק, במשחק הזה אני עדיין מנסה לפענח את העניין הזה. אפילו בגרפיקה ליכלכו קצת ויש הרבה שחקנים שנראים מגוחך בניגוד למשחק הקודם. וגם התנועה של שחקן כשהוא בועט די מפריעה לי.לא כל שחקן שבועט מרים את הרגליים שלו מהקרקע,ולפעמים הם בועטים מהמקום והגוף שלהם בכלל לא זז...בקיצר יש הרבה פאשלות....
מה זה ביקורות לא טובות , כל אחד וההעדפות שלו , אני נהנה מכל רגע ממשחק כדורגל אמיתי ונהדר , ככה אני רוצה שיהיה .
טוב אז ככה... היום יצא לי לשחק אחד על אחד ולא נגד המחשב והבנתי שהמשחק הזה בעיקר בשביל זה. אז אוקי יש דברים גרועים אבל במשחק נגד חבר אתה מגלה את המשחק האמיתי והאמת שהוא לא כזה רע כמו שחשבתי , יודעים מה .. הוא לא רע בכלל.
אחרי 5 ו-6, הגעתי למסקנה שpes 4 הוא המשחק הטוב ביותר שיצא בסדרה. אין רשיונות/זכויות על הליגות באנגליה, גרמניה וצרפת, ויש די הרבה העברות שלא נעשו, וגם מספרי החולצות לא ממש מעודכנים, אבל עם קצת מאמץ בEdit אפשר לתקן הכל תוך יומיים. המאסטר ליג כיפית ונוחה בצורה בלתי רגילה, האפשרויות נהדרות, והתפריטים מעוצבים נפלא. נראה לי שאמשיך לשחק במשחק הזה גם בשנה הזאת.
לא שיחקתי עוד ב6 אבל 5 היה הרבה יותר טוב מ4.משמעותית.הפריעו לי מעט תנועות לא ריאלסטיות ובעיית הפאולים ב5 אבל חוץ מזה זה היה משחק אדיר ממש.לגבי הזכויות תמיד יוציאו טלאים כדי לשפר ככה שזה לא נורא.המשחקיות עצמה חשובה.מקווה לא להתאכזב,הביקורות פה בהחלט מדאיגות אותי.