אחרי הרבה זמן שהמשחק יצא,החלטתי שאני הולך לקנות אותו רק בגלל שכבר משעמם לי להביס תמחשב פעם אחר פעם ואני מחפש אתגר ואת זה אני אוכל לקבל רק ברשת(הייתי בתקוות שיוציאו משהו שימנע תחסימה הזאתי ברשת)
אתמול היה הטורניר של PES5 באיזור הצפון,מתוך 60 מתחרים הגעתי עד לחצי גמר ושם הפסדתי לאלוף הארץ (בחור צעיר בשם אלי כהן שהגיע מירושלים!! בשביל הטורניר הזה)ובסוף גם זכה בטורניר עצמו,כולם שם שיחקו עם הקבוצות הכי חזקות במשחק (מילאן,יובנטוס,צרפת,ברזיל ואם אתה ממש חוצפן אז ברצלונה)רק אני נשארתי עם ה4-3-3 של ארסנל והצלחתי להפתיע!היה ממש סבבה סוף סוף לשחק מול שחקנים איכותיים במקום החברים הפארשים שלי. נ.ב מקום ראשון היה אמור לקבל PSP,אבל בסופו של דבר הם נתנו למנצח ג'ויסטיק מעפן,איזה ביזיון.
חח שיחקתי בשישי עם חבר הוא אוהד יונייטד אבל עם ארסנל הוא שיחק בכלל לא רע, אני אישית צריך לעבוד על הסיומת שלי עם הונרי. הקבוצות שאני הכי טוב איתם הם מן הסתם צ'לסי ומילאן. גם יובה בכלל לא רעים, שמתי לב שהם יודעים להיכנס לפיגור ולצאת ממנו עם חמישייה(פעם אחת הייתי בפיגור 0-2 וניצחתי 5-2)למרות שהחלוצים דיי איתיים, אבל לזלטן ולדוד יש סיומת נפלאה.. מהקבוצות הפחות גדולות, לפעמים אני בוחר את אתלטיקו ואחרי שלמדתי כל שחקן ושחקן מהמנג'ר אני דווקא משחק איתם מצוין.גם אודינזה מצוינים. אגב כשאתם מול המחשב איזה רמה אצתם משחקים?(1-6)
רמה 6 משחק ילדים כמובן, כי המחשב בכלל לא מהווה אתגר אחרי ה15 משחקים שאתם משחקים ברמה 6 כי כבר מבינים תשיטה איך לעשות להם בית ספר ולצאת עם חמישיה כל משחק. אני שומר נאמנות ליונייטד למרות שקצת יותר קשה איתם בגלל שאין מרכז שדה אבל רוני ורונאלדו עושים תעבודה נהדר. דרך אגב התרגיל המיוחד של רונאלדו פשוט תאווה לעיינים ואני עושה מהמגינים ומהשוערים צחוק שאני משתמש בו.
אני לא כלכך טוב בלחטוף כדורים בעיקר בפרוו אבוולושין סוכר 5, כל פעם זה פעול במשחק הזה. אני עברתי לשיטה כמו של ברצלונה שהדגש הוא על 4-3-3, כאשר רונאלדיניו וג'ולי אצלי באגפים ואטו כחלוץ בשפיץ(מסי חלש מאוד שם בפרוו לכן הוא על הספסל). את צ'אבי ומארקז מיקמתי על החצי ומעלייהם את דקו. אני מתלבט האם לשחק עם 2 קשרים אחוריים על האמצע או 1 על האמצע ושניים מעליו. אם משחקים על המערך הזה חיבים לצד משחק מאוזן התקפה טובה, עם ליברפול זה לא טוב אין להם מספיק שחקנים טובים. את מילאן גם הצלחתי להפוך לשיטה הזו: ג'ילארדינו וקאקא באגפים, פירלו וגאטוסו קשרים אחוריים וסיידרוף מעליהם. ביובנטוס הצבתי את נדבד ודל פיירו באגפים ואת טרזגה בחוד, קאמורנסי הקשר היותר התקפי מבין שלושת האחוריים שכוללים את ווירה ואמרסון. כמובן שאין כמו ה4-4-2 הקלאסי אבל אני לא חוטף הרבה כדורים ונמאס.
נראה לי שהבנתי איך זוכים בו,זה פשוט זה גביע אופ"א ובליגת האלופות תסיים מקום 3 בשלב הבתים ותגיע להתחרות על הגביע הזה.
הכנסתי לו ב-Edit את התכונות והיכולות שבאמת צריכות להיות אצלו, ואז הכנסתי אותו להרכב, כי חבל שהוא יישב על הספסל... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx יש לי שאלה: איך אני יכול לראות את השמירות גולים שלי במדייה פלייר? כי שמעתי שיש דרך אבל אני לא יודע איך...
בוא, אני אעזור לך גבר: 1. תיכנס לתפריט של המשחק כרגיל.... 2. תיכנס ל options... 3. תילחץ על museum.... 4. תבחר באפשרות replay playback.... 5. תבחר בגול שברצונך לראות..
חח לא אחי לא הבנת אותי לראות את הגולים בתוך המשחק אני יודע, מה שרציתי לדעת זה איך אני רואה אותם מחוץ למשחק, במדייה פלייר....