Pes 5

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י rivaldo, ‏15/9/05.

1. Legolas Member

כי בעצמי אני לא יודע וגם אני תהיתי בעניין הזה.
    ועשיתי פעם שעברה 5 עונות עם מנצ'סטר יונייטד ולא הצלחתי אף לזכות בזה.

2. zivmay Member

איך אפשר להקפיץ מעל השוער??
    וגם איך אפשר לעשות דאבל פסים?

3. liorha Member

להקפיץ מעל שוער זה ככה-
    תלחץ על המקש שאתה מחליף שחקנים ואז על בעיטה (אל תעזוב את המקש שאיתו אתה מחליף שחקנים)

4. נדב מיכאלי Member

גם אני עם בארסה לא הצלחתי לזכות בזה למרות שכל שנה אני לוקח טריפל : ליגת האלופות,אליפות המסטר ליג וגביע המסטר ליג .
    איך זוכים בזה לעזאזל ?

5. idans Member

צודק..בתהחלה לא יכולתי לראות את המשחק..אבל עכשיו אני מאוהב בו, זה משחק של רגשות.
    אין לי אותו במחשב אבל אני כל היום משחק אותו אצל חברים.

דרך אגב, אני הכי תותח במשחק הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

6. liorha Member

ואצל שכנים.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

רק חבל שנהרס לי כבר הג'וסטיק ואתה הולך לחברים אחרים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

7. Gooner Member

http://www.pesleague.co.il/
    יש טורניר בבארום בחיפה,זה 18+ למי שמעוניין,מי שמנצח מקבל PSP,יא וולאדי לשחק מנג'ר בשירותים!!טירוף!

8. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אויי הPSP זה אחד הדברים הגדולים.

9. Meishar84 Member

אין מה להשוות בכלל בין הפיפא המזוויע הזה לPES5

משחק הרבה יותר חי , לא משעמם כמו הפיפא
    בPES לא שיחקתי עדיין בPC אבל בPS2 אנחנו משחקים המון , כל הזמן עושים טורנירים בין החבר'ה ....
    המשחק הזה אחד מהמשחקים הטובים שיצאו אי פעם אם לא הטוב שבהם ....
    לגבי ה4-5 איזה מהם יותר טוב ?
    לדעתי ה5 לוקח בגדול , הוא הרבה יותר מציאותי , נגיד ב4 הייתה את המסירת עומק עם המשולש , תמיד לא משנה מה היה קורה אז החשקן ששולחים היה מעיף את כל ההגנה ובורח להם ל1-1 מול שוער
    ב5 זה כבר נהיה הגיוני....

לגבי הרמות
    ה5 משחק הרבה הרבה יותר טוב , צריך רק להתרגל אליו , גם בהתחלה התבאסנו על המשחק וחשבנו מה זה זה השעמום הזה
    ולאט לאט ראינו כמה שהמשחק הזה יותר טוב מה4 (שאיזה יום ניסינו לשחק בו וראינו כמה שהוא נחות מול ה5) ....
    ה5 הרבה הרבה יותר טוב ..

10. Raulito Madridista

הדבר היחיד שפיפה עולה על הפרוו אוולושין זה: אפשר לקנות שחקנים תוך כדי עונה וזה מה שחרא שבפרו אי אפשר, אתה צריך לשנות הכל בedit.

ההבדל העצום בין פרו לפיפה, שבניגוד לפיפה שיש אולי 20 בעיטות שונות בסה"כ, בפרו יש הרבה סוגים. הכוונה, בפיפה זה תמיד נבעט אותו דבר. בפרוו אוולושין יש יותר "מקום לרוץ" עוברים יותר טוב, תרגילים ועוד.

אני אהבתי בפרוו אוולושין סוכר 5 שהבעיטות מרחוק הולכות כמו שצריך. אני לא אוהב את זה שכל פעם שחוטפים זה פעול... נמאס מאוד מזה, בייחוד לי. בניגוד לפרו 3, התקציר מחצית פחות מרשים, לא מראים את כל המהלכים.
    עוד דבר גדול בפרוו: הציונים אחרי המשחק.

אני לא מבקיע כמעט שערים מהגבהות לא יודע לא הולך לי, גם מקרנות לא הרבה, אבל מחצאתי שיטה להרים כדור שהשוער מזנק ולא הודף ואז השער חשוף לך...

11. SeRgInHo Member

למשיהו יש אתר טוב בו יש את כל ההעברות של חודש ינוואר והקיץ?יש לי פרו 5 בסוני אני רוצה לעדכן סגלים..

12. Meishar84 Member

או או כמה שאני אוהב לבעוט מרחוק , זה כ"כ כיף
    לתפוס את השוער לא מוכן ולתת לפעמים שער מ40 מטר ...
    באמת השיפוט במשחק מאוד מעצבן , כל שניה פאול , אבל לפחות השופט לא ממהר לשלוף כרטיסים בפרט אדומים...

הציונים זה דבר גאוני , במיוחד שמפרטים כל שחקן מה עשה , איפה שיחק במגרש

משחק של גאונות

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/06
  13. Meishar84 Member

עוד דבר לגבי המשחק , שמתי לב שיש שחקנים שהם אלוהים שם ולא משנה מה יעשו אף אחד לא יעצור אותם
    מדובר על שבצ'נקו , הנרי וכמובן רונלדיניו

יש מספר שחקנים שאין לי מושג איך עשו אותם שם פשוט לשחקנים ממש גרועים
    בראשם עומד ז'וניניו שהוא אחד מהקשרים הכי טובים בעולם
    גם ריקלמה שם ממש לא זה
    ויש עוד

14. Raulito Madridista

אתה צודק במה שאתה אומר. שמת לב שלרונאלדו, זלאטן ורונאלדיניו יש הטעייה שאין לאף שחקן אחר בפרוו? שאתה לוחץ על הכפתורים של ההטעייה נניח שאתה עם שחקן אחר זה יעשה הטעייה רגילה.
    גם אני לא מסכים עם כמה דברים: עשו את ראול איטי מדי, ובכלל חוץ מהנרי ומארטינס את כל שאר החלוצים עשו בינונים חוץ משבשנקו אולי.
    ליאו מסי ורוביניו ממש גרועים שם... בedit הייתי משנה כמה דברים שם לגבי היכולות של השחקן ועוד.

אני לא אוהב גם שלפעמים אני בפינה הימנית נניח רוצה לבעוט לשמאל זה בועט חרא. אני נתתי משקוף בחופשית מ 48 מטר עם קרלוס אתה יודע?

הפרוו מעתיקים דברים מהמציאות מה שלא עשו בפיפה. ראול מנשק את הטבעת... פיגו בועט פנדל כמו במציאות, קרלוס עם אותה פוזה בחופשית ובקהאם בהרמה.

מה שלדעתי חייבים לשנות: בליגה הגרמנית יש שמות מעוותים וגם חלק באנגלית וגם בכל הליגה הצרפתית. בפרו 4 היה רשום לבאיירן מינכן: rekordmister" ועוד שמות מעפנים. weser רשום כרגע אם אני לא טועה.

ויש בעייה בנבחרת הולנד כמו בכל המשחקים... מישהו יודע למה תמיד יש שמות מעוותים שם?

על אוליבר קאן אני יודע... הוא לא הסכים שישתמשו בשם שלו או משהו.

15. SeRgInHo Member

כנראה שלקונאמי עדיין את הזכויות.
    ואכן אני עוד מעט ישנה כוחותלכמה שחקנים בEDIT כי זה ממש לא זה.
    ואגב לא יודע מה אצלכם אבל אצלי הנרי מעפן בצורה בלתי רגילה, אין לו סיומת בגרוש.שבצ'נקו שם החלוץ הטוב ביותר לדעתי, מבקיע גול מכל מצב..
    וזוניניו באמת אחד המעפנים .בעיטות חופשיות אצלו על הפנים והוא אמור להיות הבועט הכי טוב.
    הקפידו קצת יותר עם השיפוט, כל נגיעה זה פאול, ממש מעצבן..אבל לפחות לא כמו ב-3 על כל תאקל נותנים אדום.
    סה"כ משחק הכדורגל הטוב בכל הזמנים.יש לנו עוד חצי שנה להנות ממנו עד שיצא המשחק השישי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/06