כמו שהוא לא מרוצה מעזיבה של לופז. צביעות טיפוסית. דרך אגב אם אתה מפרק קבוצה זה לא עבור לברון אלא עבור שחקן כמו יאניס.
בשביל יאניס אתה תפרד משחקנים שבאמת צריך לכאוב לך אם יעזבו. השחקנים שאני הצעתי בטרייד עם לברון זה סוג של עשיית חסד. מה נשאר בכלל מואלנצ׳יונס? לא עף על זה. ג׳ונסון יתאים להם מאוד ובעיקר פינה להם כסף וברוס בראון היה צריך לחזור לשם מזמן. אני עדיין לא עף מההייפ שיש סביבם עכשיו. הניקס, אם יביאו מאמן נורמלי, קופצים עוד כתה. יש מצב שבמצב הפציעות והחיסורים במזרח זו הקבוצה הכי מסוכנת ביחד עם קליבלנד.
בעקרון בחוקי הסופר מאקס החדשים השחקן יכול לקבל חוזה שמכיל אותו עד ל35 אחוז מהקאפ של הקבוצה בכל שנה. בהנחה שסלרי קאפ ימשיך לעלות על מסלול של 10 אחוז בשנה מעריכים שזה חוזה שהיה באיזורים של ה380-413 מליון דולר, כלומר 76 מליון דולר לעונה פלוס מינוס. כמובן שיש סיכון גדול בלחכות שנה והוא כמובן לא מסכן. הוא פחות או יותר עושה בחוזה הנוכחי את כל הכסף שעשה גארנט כשחקן nba.
א. הוא לא עושה שום הנחה. החוזה שהוא חתם עליו הוא 35% מהתקרה ולא סכום פיקס. ב. היום פורסם שתקרת השכר לעונת 26/27 תעלה ב-7% ולא ב-10%. זו מכה לא קטנה לחלק מהקבוצות שהחתימו בשבוע האחרון חוזים ע"ס ההנחה שהתקרה תמשיך לעלות ב-10% כל שנה.
אתה בטוח שהוא חתם על 35% ממה שתהיה התקרה ב2027? כי בכל הטוויטר שלי רושמים שהוא ויתר על כסף. עכשיו מישהו הסביר שהוא ויתר על שנה. 285 ל4 שנים במקום 380 ל5 שנים שיכל לקבל בעונה הבאה. שזה אומר חיסכון של 4.75 מיליון לעונה.
הוא לחלוטין ויתר על כסף. לא מסתכלים על שנה אחת בחוזה. אין בכלל שאלה שבשנה הבאה היה משיג סופר מקס הרבה יותר גבוה. בנוסף להכל, לשני הצדדים בהסכם הcba יש הזדמנות ב28-29 לפתוח את ההסכם. סוכנים בליגה כבר מפמפמים שנתיים על איך יראה ההסכם החדש וקבוצות הכי מפחדות מהסופר מקס.
ראיתי את הפרסומים בטוויטר על 105M שהוא השאיר על השולחן אבל לא ממקורות רציניים אלא מחשבונות אוהדים של OKC. אם הוא חתם על סופר-מקס כמדווח אז המשמעות היא 35% מתקרת השכר בכל עונת חוזה.
בסוף עונת 25-26 היה יכול לקחת סופר מקס גבוה וארוך יותר ולכן ויתר על כסף. ה105 הוא לא מספר מוחלט, יש שם טווח וגם בהודעה למעלה כתבתי מה הוא. גבול תחתון מוערך בחוזה של 380 מליון שהיה יכול להוציא. salary cap עלה ב14 מליון לעונה הבאה.
אין דבר כזה 'סופר מקס יותר גבוה'. חוזה סופר מקס מתחיל ב-35% מתקרת השכר ועולה מעט בכל עונה. בעונה הבאה יכל לחתום על סופר מקס ארוך יותר, כן, אבל הוא לא "ויתר" על השכר שירוויח בעונת 31-32. העונה הזו פשוט תגולם בחוזה הבא שלו.
שמע איזה מתיש אתה. אין ספק שמאז שהצאט גי פי טי יצא לעולם אנחנו סובלים ממך יותר. בעונה הבאה היה יכול לקחת חוזה ארוך יותר עם כסף מובטח ברמת הסופר מקס. ולכן ויתר על כסף. כן, יש שיקולים. זה היה תוקע את אוקייסי לזמן ארוך יותר והוא במקביל היה מסתכן בפציעה קשה העונה ונשאר עם ה30 ומשהו מליון שהרוויח עד להיום בבוקר.
הוא לא ויתר על כסף בעונות 27-31. הוא ירוויח בהן סכום שיתחיל ב-35% מתקרת השכר בעונה הראשונה ויסתיים ב-37.5% מהתקרה בעונה הרביעית. מה שהוא היה מרוויח אם היה חותם בקיץ הבא זה את העונה החמישית (לא יכול לחתום על הארכה כזו עכשיו כי יש לו עוד שנתיים לנוכחי). אני מניח שהוא לא עשה את זה מתוך מחשבה על הקאפ ספייס של הת'אנדר בקיץ 31' אלא מתוך מחשבה שבגיל 33 יחכה לו חוזה אחרון מכניס יותר מאשר בגיל 34, אבל מה אני יודע. אתה מוזמן להציג מספרים אחרים.