NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. k_700 Member

ואחרי זה גיל מספר לי סיפורים שאם דבר כזה לא נגמר באליפות ואפילו לא בגמר אז אפשר להחליק את זה למאמן....

מה שטרייד אחד על איבקה שהתגלגל לטרייד על פול ג׳ורג׳ עשה להיסטוריה של קבוצת כדורסל אחת.

2. k_700 Member

נראה לך שהוא באמת ראה את הקבוצה ההיא?

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאוקלהומה היו כמה הרכבים הזויים בסוף של העונה ההיא, שיי נשלח ל"פציעה" והקבוצה עלתה כדי להפסיד. השחקן הכי טוב היה אייזאה רובי.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלה לא סיפורים.
    הקבוצה שאנחנו רואים היום היא לא הקבוצה שפתחה את הפלייאוף.
    שיי, ג'יילן וויליאמס וצ'אט נותנים כיום את המשחקים הכי גדולים בקריירה שלהם. הם מתבגרים ונהיים פקטור בפלייאוף.
    אלה לא דברים מובנים מאליהם.
    כמוהם גם המאמן.

אם היינו עפים לדנבר לא הייתי מדיח אותו, אני לא דוגל בתרבות האינסטנט. מותר להפסיד בספורט.

5. DRORIKO Member

גם צריך להבין משהו חשוב. זה לא ריאל מדריד בכדורגל שקונה את הכוכבים הכי גדולים ומצופה מהמאמן להביא תארים. מי שהפך את אוקלהומה לעצמתית זה דייגנולט עצמו שעשה את זה עם ריג׳קט של הקליפרס והמון שחקנים צעירים שעוד לפני הפריים שלהם. זאת אומרת שאם אוקייסי תפשל בגמר זה אומר שהיא לא עמדה בציפיות שדייגנולט היה זה שיצר אותן. ככה שאין שום הגיון בלפטר אותו אלא לתת לו להמשיך את ה-process

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  6. yakov_y YNWA

לא ראיתי את הסדרה הזאת.

7. McTominayBackToUnited Member

דטרויט השמידה את שאקובי כששאק מעבר לשיא וקובי גם לא היה מספיק טוב באותה עונה הספציפית.
    אין אף אחד באוקלהומה שלי שמסוגל לשמור את פריים שאק שזה 98-02.
    אני מבין את האוננות בדיון פה כי באמת האוקלהומה הזו היא אחת מהטובות בהיסטוריה בהגנה אבל לא צריך להגזים.
    אל תשכחו שהרמה בליגה מלבד אוקלהומה היא עלובה ביותר.
    אפילו בוסטון קבוצה פח במונחים היסטןרים אילולא השלשות שלה.
    לדעתי בוסטון של עונה שעברה אולי הקבוצה הכי פח שלקחה את התואר (בצוותא עם דאלאס של נןביצקי האגדי).

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי כן יכול לשמור את פריים שאקיל?
    הטיעון שלך חסר טעם, אף אחד לא יכול לשמור אותו.

כרגיל כלפי כל קבוצה מנצחת תמיד יישלף הטיעון של ליגה חלשה ושיי בעצם לא כזה טוב וכו'. אוקלהומה הזאת לא תהיה שונה ממנצחות קודמות.
    ברגע שעברנו את דנבר אני ראיתי כבר את הזעם והביקורת כלפי שיי מגיעה לשלבים חדשים.
    כשעפנו לדאלאס, קיבלנו רק שבחים.
    ככה זה.

9. k_700 Member

הבעיה בלייקרס של 2003-4 הייתה שקובי ושאק לא יכלו כבר לראות אחד את השני מתחילת העונה בערך.
    לא רק נתק, היה שם אינסוף כיסוחים מכל צד.

בנוסף לזה שהוסיפו את פייטון ומלון בנסיון הכביכול האחרון שלהם לגרד אליפות כשחקני חמישיה.
    צריך גם לזכור שהקבוצה ההיא גם מגיעה לגמר 4 שלה בחמש שנים אחרי 3 אליפויות רצופות. יש גבול כמה רעב אתה יכול להגיע למצב כזה בליגה.

דטרויט הייתה צעירה, רעבה, מגוונת, הגנתית מדהימה לאורך כל הדרך.

10. k_700 Member

הקבוצה שאתה רואה היום היא הקבוצה שהתעללה בכל הליגה עם הגנה מגה היסטורית לאורך כל העונה.
    הקבוצה שאתה רואה היום מונהגת בהגנה על ידי שחקנים שהצטיינו לאורך כל העונה בהגנה(ברמה היסטורית).
    מקארוסו, ג'יילן, דורט וכמובן וואלאס.

זה שהיה גם גרף עליה ככל שהפליאוף התקדם? זה דבר טבעי אצל קבוצות שמסומנות לקחת אליפות כקונטנדריות.
    אין פה שום דבר שהוא OUT OF THE BLUE כמו נגיד באליפות ההיא של דאלאס שאתה רואה קבוצה שאף אחד לא יכול היה להאמין שהיא תראה כמו אלופה שניה לפני שהפליאוף התחיל.

אני שוב אחזור על זה.
    לא לקחת אליפות, בעונת הגנה היסטורית וכשאתה הקבוצה הכי כשירה בליגה והכי עמוקה בליגה זה פשע היסטורי.
    זה נכנס לקטגוריה המיידית של הקבוצות הכי גדולות שלא לקחו אליפות.
    בינתיים הכל לפי התוכניות.

וכן, להפסיד לדנבר ההיא שקרסה ונפלה מהרגליים במשחק 7 היה צריך לגרור חשבון נפש רציני.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל נכון אם לא היה הבדל בין עונה רגילה לפלייאוף.
    בסופו של דבר השחקנים האלה נכנסו לפלייאוף בלי סדרה אחת נורמלית שהם ניצחו בקריירה שלהם.
    ג'יילן וויליאמס נראה חרא נגד דאלאס עונה שעברה ונראה חרא עד משחק 7 נגד דנבר העונה - אתה רוצה להגיד לי שבנקודת הזמן של ערב לפני משחק 7 אין ספקות לגבי האם השחקן הזה מסוגל לקחת את היכולת שלו מהעונה הרגילה לפלייאוף? לי היו ספקות.
    ואז הוא נתן משחק 7 מעולה והוא נתן סדרה אדירה נגד מיניסוטה בגמר מערב. עכשיו אין ספקות.

12. k_700 Member

כמה סדרות פליאוף טובות היו לאוואן מובלי עד לקיץ הזה וכולל הקיץ הזה? אז איך הם סומנו חזק לקחת אליפות?
    כמה היו לג׳ייסון טייטום עד לאליפות של שנה שעברה? כמה סדרות פליאוף גדולות היו לטייריס האליברטון עד לפליאוף של שנה שעברה?
    ולסיאקם עד עונת האליפות של טורנטו?
    כמה סדרות פליאוף טובות היו לנוביצקי עד לאליפות ההיא? זוכר איך הליגה התעללה בו עם הmvp ביום שהוא עף הביתה?

ג׳יילן היה מצוין מול ממפיס.
    קלע משחק אחד פחות מ50 אחוז מהשדה(וזה היה כמעט 48 אחוז מהשדה), 20 נק׳ לפחות בכל משחק.
    עשה כל מה שהיה צריך לעשות בסדרה הקלילה ההיא בהגנה ובהתקפה.
    גם בסדרה שלו בסיבוב הראשון בשנה שעברה כשהוא בן 22 לא ראיתי אף בעיה. היה טוב מאוד גם שם.

זה קטע כזה, כשאתה מסומן לראשונה לאליפות אז כנראה שלראשונה השחקנים שלך יצטרכו לתת כמה סימני קריאה בפליאוף.
    זה עדיין לא בגדר הפתעה או משהו שלא צפוי שיקרה. זה חלק מפרוסס בריא.

העומק באוקייסי כל כך גדול שגם ביום בינוני של אחד מהשחקנים יש סוללה של שחקנים שיכולה לקבל דקות ולהתעלות.
    מוויגינס, לקייסון וואלאס(בחיי הוא כבר היום אחד מהשומרים הטובים בליגה עם איזה 20 דק׳ למשחק).
    כשהארטנשטיין בינוני יש את קארוסו שמשחק בהגנה כמו גבוה ויש את צ׳ט.

מצטער, זה עומק לאליפות. עם או בלי הנסיון של כמה מהשחקנים הבכירים ביותר שם.
    זו לא צריכה להיות אליפות של סתם. זו צריכה להיות אליפות שתציג את הגנה היסטורית.
    כזאת שבעוד 20 שנה אתה נזכר איזו הגנה הייתה לאוקייסי ב2025 ושם אותו בכפיפה אחת עם הבד בויז, דטרויט 2004 ובולס.

נערך לאחרונה ב: ‏31/5/25 ב- 17:32
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

רשמת שמות של שחקנים שהוכיחו את עצמם בפלייאוף ואני שמח שג'יילן וויליאמס מצטרף לרשימה הזאת ולא לרשימה אחרת של שחקנים שטובים בעונה הרגילה אבל בפלייאוף הם נעלמים - הוא הוכיח שהוא שייך לסוג ה1 של הרשימות בפלייאוף הזה.

אני מאמין גדול בסם פרסטי, אני שנים רואה את הגאון הזה עושה אחוז עצום של החלטות נבונות.
    ג'יילן וויליאמס עוד החלטה מעולה ברשימה.

14. McTominayBackToUnited Member

נוביצקי>קובי\וייד\לברון.

מה עם יעקב ? בסוף טעה לגבי זהות האלופה.

15. k_700 Member

שכחת להוסיף גם את מגיק, בירד וקארים לאי שיוויון הזה.